Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok yorgunum günlük. sınavım vardı bugün. (Allahtan iyi geçti) Vizeler başladı anlayacağın.
Şimdi İspanyolca kursuna gidicem 9buçukta bitecek iyice yorulucam bugün.
Tek tesellim perşembe günü evime gidiyor olmak 1 hafta çok iyi gelicek...
Bu arada ben aşkımı çok özledim be günlük off

günlük bugün tam anlamıyla "canım çıktı"
annem tutturdu bahar temizliği diye
yahu daha ankaraya kar yağmayalı şurda 1 hafta oldu, bi sabret ne baharı diyorum anlamıyo
kadın azıcık güneşi gördü, başladı evin her detayını temizlemeye
balkonları bile temizledik ve ben şuan bu balkonu temizledim diye inat ettim balkonda oturup yazıyorum bunları
dondum ama laf aramızda
hava cidden çok ısınmış sayılmaz

neyse mülakatlar açıklanana kadar böyle annemle birlikte köle isaura gibi çalışıcam ne yapayım
o da anne hakkı var, dediğini iki etmemek gerek
annem okusa bunları keşke, duygulansa biraz

soğuktan saçmalamaya başladım günlük hadi kaçtım

Son düzenleme:
günlük

çok yorucu bı gün geçırdım bugün sabah 11de çıktım şımdı gırıyorum eve
bılıyosun şuan ajansda çalışıyorum ama benım mesleğım bu değıl
tamam ortam güzel ış güzel parası güzel ama mutlu değılım
geçen hafta bı hastaneyle görüştüm cv felan gönderdım kabul ettıler benı
elımde kapı gıbı sözleşme var 1ağustos başlıyorum
amaaaa
bılıyosun kı benım gözüm doymaz başka bı hastaneyle görüşmeye gıttım bugün
sırf üç beş kuruş faza verıyolar dıye, bıde taaaaaaaaaaa uzaklarda
bılmedığım bı şehır yollar bıle farklı
o an kafam dank ettı... ee ben aldığım o azcık fazla olan parayla asla ev tutamam kı burda
metropol mübarek kıralar uçmuş araştırdım demın daha çok cebımden para çıkcak
o an kaçasım geldı ama gıttım görüşmeye, çok olumlu valla kadın utanmasa hemen başla dıcektı hıssettım
ah şu tatlı dılım yok mu kaptım bu ışıde hıssedıyorum
çıkınca bıde kayboldum allahımmmm dön dur beynım durdu sonuç olarak gelebıldım eve

neyse bı karar vermelıyım bı tane sözleşme cepte, ıkı tanesınden cevap beklıyorum :26:
seçmece artık gözümü kapatıp seçerım bıtanesını

Son düzenleme:
Deniz havası ne güzel yaa
aşkla buluştuk sonundadişi kırılmış dişçiye gitti ordan hastaneye bende çıkışına gittim kavuştuk sonundayemegimizi yediksonra sahilde dolandık ay ne güzel millet çimenlerde oturmuş bisikletle dolaşanlar misss bide biyer keşfettim mikemmellll yazlık tadında kumların üstünde masalar atmışlar denize sıfır ay çok begendimama gitmedik arkadaşımz geldi başka yere gidip oturduk sonra:76:ama oraya gidilcek en yakın zamanda eşşek sevgiliye ısrar etsem oturursuktao an surat yapmakla meşguldümben özlediğimde gerçekten çekilmez oluyorum laf aramızdaama o da sevgisini belli etsin eskisi gibi napıyım yani
okulada gitmedim bugün hohoytt ne güzel:124:
aaaa sana asıl olayı söylemedimmm:126:yoldan taksi çevircez işaret ettik adam şerit değiştirdi birden motora çarptı adam yere düştü ödüm koptu bişey olucak diye:96:görünmez kaza işte ya hayat ne kadar ince bi ipliğe bağlı:97:aşk diyoki az daha 3 insanın hayatına sebep oluyodmmanyak ya taksici hapse gircekti motordaki ölcekti sende vicdan azabından delircektin diyo bu çocuk beni delirtcek gerçek söylüyorum

Günlük canımmm benn geldimmmmmmm ıyk yorucu bir hafta nisan da tiyatroya başlıyomuşuzz heyecan var ama şimdi haftayı düşünüyorum ben yaa off Allahım sen büyüksün yardımcı ol bana neyse bugün doktora gittim orta kulak iltihabı olmuşum yaa 2 senedir şişiyodu kulağımın arkası gittim öğrendim bakalim ilaçlar işe yarıcak mı bitmek bilmeyen sınavlara devam zaten poff ama nisana ne kaldı sonra mayıs çoğu gitti azı kaldı bee ufuk yakındır çok şükür herşeyin üstünden gelicem evvel Allah sadece mutlu olup kimsenin kalbini kırmamaya çalışıcam bundan sonra gerisi Allah Kerim hadi ben kaçtım mucukkkk gelicem gene mrk etmeee

Son düzenleme:
al artık koynuna beni karam...kovam can kovam...ah ne tatlısın sen...ne düşünceli ne akıllı adamsın...bıraksam aşık olacağım körkütük...ama senden önce bir esmer yaktı beni...ha bir de ya bugün satıcıya sinir oldum pazarlık yapmayı öğrenmem lazım...öğrencilerim beni fena özlemiş çok sevdiklerini anladım...hayatımda idare,arkadaşlar,öğrenci ve veliler açısından bu kadar mükemmel bir okulda çalışamam galiba...şükürler Rabbim...çok seviyorum okulumu...

off günlük off
yine dikkatsizliğimin kurbanı olup olmamak konusunda tereddütlerim var
pazartesi belli olucak
sen git projeyi düzelticem derken,git sil,üstüne aynısını gir ama farklı numara çıksın karşına
şimdide kara kara düşünüyorum nolacak diye...
belki çok kolay düzeltilebilecek, belkide herşeyi mahvettim
olan emeklerime olacak, yeniden aynı prosedürü istersede hocadan azarı yemek var offf
bırakacam asistanlığı o olacak, daha koskoca tez var önümde oyy gözümde nasıl büyüyor heleki bu proje çıkmazsa esas benim bittiğim an o andır..
otur evlenecem diye hayal kur oldu al sana ders olsun.
"Burası Survivor, burada herşey gerçek"demiş Nihat Doğan filozofumuz bak adam nasılda doğruları önceden görüyor...
hadi kızım yürü işine sayısala devam elbet birgün tutar,tutarsada peh üniv tede neymiş, kendim üniv kurup rektör olucam direk uleynnn

hu huuuu
günlüükk
off yarın lazer var yine ya ne ara 1 ay geçiyor anlamıyorum
çok sıkıldım
salı günüde bilgisayar kursuna başlıyorum herhalde galiba sanırsam bilmem olabilir
daha belli değilde ondan öyle diyorum günlük kızma aa sende pek asabi çıktın
günlük seni öpüyorum ve yok oluyorum

günlük

bundan yaklaşık 5 6 ay önce bı uçak bıletı almıştım
ama o zamanlar durumlar böyle değıldı, farklıydı aşkımla evımızdeydık
ve bırazdan o uçak kalkıyor, sevdığımın yanına götürebılır benı
ama ben aılemle olan bu olaylar yüzünden gıdemıyorum.

allah kahretsın lanet olsun sınırlerım çok bozuk
şımdı çıksam şu evden sabah onun yanında olucam
ama o kapıyı çekıp gıtmek ne kadar zor !!!!
çok özledım, onu görmeye çok ama çok ıhtıyacım var.................

bnm gibi cici bi hatunu gerim gerdiler günlükk
hayır anlamıyorum kıskanırsın anlarım ama işi terbiyesizliğe vardırıp dellendiriyolar
dün doğum gününü kutlamamaktan dolayı vicdan azabı duyan ben
kalktım evine gittim kapıyı açtığı gibi sarıldım sıkı sıkı
sonra rus konusu açıldı arkadaşına kapat dedikçe açıyo bende kalktım gittim
arkamdan koşturması güzeldi
ne yaptı etti kendini affettirdi ama akşam eski sevgilisi olduğunu idda eden bi kız yazdı
güzelimli falan atarlı yazmış hatun
empati yaptım kendmi yerine koydum sakin bi şekilde rahatsız etmemesini söyledim
baktım iş basitliğe geliyo bende şarkı armağan ettim sertab erener güle güle şekerim
güzel gitti ona sonra sevgilimle kavga ettim dedim totosu kalkmasın konuyu uzatmadım
ama iş sevmiyosunlara geldi daraldımm haaaaaaaaaaa
şef beni cerrahi ameliyatlarına almayı düşünüyo günlük ben çok korkuyorummm :18::18:
kan görmeyi bile istemezkenn offf
nerden çıktı yaaaa :26:
böyle işteee ehliyetimi alıyım bütçeme uygun bi araba alıcam günlük ne anneme ne babama minnet edicem
en azından milletede şahini cliosu için minnet etmem ona göre arkadaşlıklar kurarım
istemiyorum kimseden bişi dilenmek tüm imkanlar bendede olmalı alayım arkadaşımı yanıma istediğim yere gideyim ohhh
ama alıcamm babama inat alırım ben o arabayı çok fena gaza geldim bi dolanayım forumda bakamm

Bir insanın hayatı sadece bir dakika içinde nasıl değişebilir?

Ailesi
Aşk'ı
İşi
Arkadaş çevresi
ve kendi..

tüm hayatı..

bir kaç dakikada herşey alabora oldu.

Allah'ım yaptıklarımın cezasını yeterince çektim. İsyan etmiyorum ama daha başka dert verme. Dahasını kaldıramam.

günaydınnnn günlüğümmm
saçımı yıkadım geldim yine başını ağrıtmaya
kahvaltı yapıcam
mesaj atmış günaydın diye trip atmıcam günaydın yazdım bende
murat boz'un bulmaca şarkısı takıldı dilime
neyseee
bu akşam canım arkadaşımın yanına gidicem orda kalcam
sevgilimde çatlasın dursunnn
tayt giydim mis gibi botielerimi giyemiyorum bahar geldi artık
önem vermiyorum artık kıyafete baktım o kadar çok alışveriş yapmışım ki israftan başka şey değil
yaş geldi 20ye artık çeyiz yapayımmm
ben kimle nasıl biriyle evlenicem acaba :26:
bi bebeğimde olsun günlük onun kokusunu aldığımda dünyayı unuturum ben
ahhh ahhh ne güzel hayaller kurdum sabah sabah :123::106:
neyse ben miskinlikten kurtuliyim kalkıp raporları çantama koyup kariyer basamaklarımı tırmaniyim

Yine yalnız bir sabahtan merhaba günlüğüm...
Tek başına kahvaltı bile edesi gelmiyor insanın...
Üstelik birileri varken kendini yalnız hissetmen çok daha başka bir şey...
Dün onunla konuşurken temizlik yapıyoruz kapatalım dedi başladım birden ağlamaya...
O da şaşırdı tabi...Ama çok sıkıldım ben bu yalnızlıktan günlüğüm...
Konuşacak biri yok, bir arkadaş yok...
Burası da küçücük bir yer...Gezilecek bir yer yok...
sabahtan beri ağlıyorum...
Evimi özledim....

yazmıcaktım bak dedim uzun zamandır azcık geliyorum telafi ediyim :126:ne yazcamda bilemedim ayrı mesele yarın arkadaşımda kalıcam sınava çalışcaz valla şu sınavlar beni geriyo artık yetti garitabi ders dicez yine dersten çok başka şeyler yapıcaz ayrı meselebugün belki arkadaşımla buluşurum bi iki saat belli olmaz
yaa günnüş benim bu sevgilinin parasının hiç bereketi yok neden böyleeeee :18:havadan gelen parada degil eşşek gibi çalışıyo ama çok yani bereketi yok nası bitiyo anlamıyoruzbu durumda canımı sıkıyo artık pöfff
mayısta tatile gideriz belki eger o işten izin alabilirse bide benim sınavlarımla falan çakışmazsa süpper olcakkinş gidebilirizzzzzkeşke bikaç arkadaşımız daha gelebilse hem daha eglenceli olur hemde benim içim daha rahat olur :26:gelebilirmi dersin ımmm sanmıyorum
neyse bu konuyu geçelim bugün iddaa oynadım tutsada bi ayakkabı alsam yaaaaa

Kahvaltımı Zeki Müren'in Beklenen Şarkısıyla yaptım.
Bu sesi o kadar çok seviyorum ki, defalarca dinlesem bile sıkılmam günlük.

günlük ben bugün evdeyim evet evet bu tatil gününde havada güzel ben evdeyim keşke bir şey olsa da çıkıp gezsem of günlük ya
hayattan zevk almak hayatı güzel kılan ne acaba.
hayatım da olan insanlar mı yoksa sırf benim mutlu olmam için o birinden artık iyi haber gelmesi nedir sence?
kafam karışık içim daralıyor.neyse ben gelicem günlük yine hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…