Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükümm

dün gece ki ağlama krızınden sonra şımdı ıyıyım...
ama bıde şöyle düşünelım dün gece o uçağa bınseydım şuan onun yanında olcaktım...
dur durrr ağlıcam gene konuyu değıştır hemen!!!

annemde durumun farkında ıyı olmadığımı görüyor gezelım dedı
havada güzel yapcak bırşeyde yok evde bız çıkarız bırazdan
demın annemle balkonda türk kahvesı keyfı yaptık
bıde sıgaralarımızı yaktık ohhh
hava çok güzel bugün mutlu olmaya çalışıyorum bende..

akşam uğrarım yanına günlüküm öpüldünnn

Kurs çok güzel gidiyor günlükcan...
Havalar mükemmel
Dün sevdiğimi gördüm izledim
Off daha ne isterim ki ben

Bu aralar bi teleştayım sınav yaklaşıyo hayırlısıyla atlattıktan sonra şu güzel havanın tadını çıkarıcam.
Onunla konuştum dün netten izledim bakıştık dk,larca.
Ben bu çucuktan nasıl vazgeçerim ya bu güzellikten bu tatlılıktan
Bakışları hala içimi eritirken nasıl vazgeçerim çok seviyorum onu be günlük çooooooooookk

Annemi çok özledim konuşuyoruz arada iyilermiş keyifleri yerinde
Yarında babam gezdircekmiş bize müzeye falan gitcez sonra yemek yicez öhömm öhömm
Ne kadar mutluyum ya yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah bozmasın

oohhh beeee
pc işletmenlik sınavını atlatmış bulunmaktayım. sabahın köründe kalkıp sınava gitmek çok koydu ama olsun bu gerekli olan bi belgeydi..
ve sınavda gördüm ki teknolojinin t sini bilmeyen insan sayısı fazla ama sorsan face vs.. gibi siteleri süper biliyorlar
öğlen uygulama sınavına da girdikten sonra eve gelip kardeşimi kuaföre götürdüm
ordan hoop aşkın yanına geldim çok yoruldum dinleniyorum şu an
akşam da saç bakımı beni bekler sonra mışıl mışıl bi uyku çekerim yoğun bi günün ardından

Son düzenleme:
günlükk şimdi kim bu güzel havada oturup ingilizce ekonomi çalışacak
ve ardından dağ gibi ödevleri yapacak
halbuki ben bugün annecikle pazara gidip alışveriş yapmalıydımm
off günlük yaa
ağlamak istiyorummm

Son düzenleme:
sevgili günlük sana son yazdığımdan sonra çok şeyler değişti.evet evet evlendim:) iki haftalık evli olacağım.mesaime tekrar başladım.balayı dönüşü hemen işe başlamak ve evde olduğunun 2.günü 10 kişilik bir misafir geleceğini duymak ve bunun içinden dün işten sonra gece ikiye kadar koşturmak sabah çamaşır katlayıp düzeltmek sonra işe gelmek,şimdi de çıkma saatimi beklerken akşam herşey yolunda gidecek mi diye merak etmek dışında hamdolsun her şey çok güzel gidiyor.ev ve iş temposu içinde ben nerede olacağım bunu da merak ediyorum.sabah arkadaşımla konuştuk.senin yaptığın vücuduna ve hayatına eziyet dedi.ben evde yetiştiremiyorum sen nasıl yetiştiriyorsun dedi.daha yeni başladım bakalım göreceğiz.ama hem evde hem de işte yorulup elimde olmadan kocacığıma olmadık şeylerden dolayı küsüp,alınmaktan korkuyorum:44:

Ne kadar uzun zaman olmuş böyle günlük sana uğramayalı çok hızlı yaşıyorum buaralar yetişemiyorum hiçbir şeye
başlayım anlatmaya kar tatilimizi yapabildik sonunda ama onun öncesinde arkadaşlarıyla bana geldiler baya gezdik tozduk okulumada sabah gittim millet evde uyurken aşkım ama bırakırmı tek beni o da geldi kendi derslerini bırakıp geldi benimkilere girdi neyse sunumlarım vardı hep ilk ben oluyorum bu işlerde zaten onları halletik her gece bir kutlama yaptık yıldönmleri doğumgünü falan sonra gene hepberaber kar tatiline gittik şansımıza biz döndükten sonra düzeldi havalar.tv yok net yok orda ama biz çok eğlendik gene teknolojisizde
sonra ben döncektim aşkım bırakmadı beni,banada koydu herkes giderken ben tek döncektim bende gittim aşkımla bi 5 günde orda kaldım bu rahatlık nedir diye sorcan sen şimdi dimi
ölümüne fotograf çekilmişiz amasonra pazara bilet aldık beyefendi göndermedi gene 1 gün sonraya gittim allahım giderken ilkez bukadar üzüldü ve ağladı günlük inanabiliyormusun
geldim not topladım falan filan çok zor adapte oldum derken bir baktım haftasonuna bidaa gelmiş 1 geceliğine.öyle işte dersler ehliyet kursu falan derken haşatım çıktıı hem bedenen hem maddi olarak bitiğim şuan ve bu güzel havalar tuz biber oldu kızlarla aktiviteye doymuyoruz buaralar ama gün ders günüdür artık dünde fal baktırdık bana seninkinin çok korkusu var seni kaybetmeye nasıl yaptın bunu çocuğa böyle banada taktik versene dedi allahım yarabbm hayatmda ilkkez böyle bir falcı gördüm ben:44: hadii ben çalışmaya gittimmm

Offf günlük
Hava ne güzel sıcacık güneş parlıyo ama benim yapacak hiç bişeyim yok..
Bi iş bulabilseydim ne güzel olacaktı. Bu iş yerleri ne arıyolar ben anlamadım bu gidişle çalışamadan kendi paramı kazanamadan ölücem heralde
Canım sıkıldığında gidebileceğim dertleşebileceğim eğlenebileceğim bir arkadaşım bile yok ya.. Kesin bende bi sorun var bunu kabul etmem gerekiyo sanırım
Bugün aşkımla telde konuşurken ben bu gidişle kesin iş bulamıcam diyeceğime ben bu gidişle kesin evlenemicem dedim çok güldük ya nerden çıktıysa evlilik
Neyse günlük bugün çok sıkılıyorum seni de daha fazla sıkmayayım kendine cici bak

Günlük canım çok acıyor
Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum gücüm kalmadı.
Rabbim sen bana dayanma gücü ver

bugunumun mutlulugu gunluk erken mesaı bıtımı cıkıyorum 5 dakıkaya , oğlen yedıgım mukemmel tavuk , 400 gram kılo vermıs olmam , sımdı sıra mıs gıbı kahvemı ıcmede hoscakalll

Sevgili günlük. bugün canım çok sıkılıyor.. sağolsunlar aldıgım haberler hiçte istedigim gibi olmuyor malesef ama bende bunun hesabını soracagımm...

günlükçüm
buraya ilk yazımı hamileyimm diye yazıcaktım ama olmuyo bir türlü napalım kısmet
bende sigarasız 12 nci günüm diye yazmaya geldim sana

offf sonunda netim geldi ya sabahtan beri uğraşıyorum... iştede artık giremicem kkya neyse artık akşamları burdayım....

yaşamak çookkk güzel mutlu olmak için çok fazla sebep aramak yersiz...

Hayat güzel işte günlük... Şükür Rabbim...

Selam günnük..

Bugün aşkımla görüştük. Sadece iki saat beraberdik yürüyüş yaptık, tavla oynadık bi çay bahçesinde. Sohbet ettik o kadar güzeldi ki.

Ve ruh halim bu aralar o kadar çok değişiyo ki nasıl desem sabah kalkıyorm canım hiç bişe yapmak istemiyo öğlen evde durmaktan patlıyorum çatlıyorum kendimi sokağa atasım gelio. Allahım hava da o kadar güzel ki.. Zorlu karlı geçen kış aylarından sonra o kadar güzel geldi ki bugün bize..

Bugün çok güzeldik. Aşk'la baktı bana, Allah'ım şükürler olsun sana.

Bende olması gerektiği gibi yanıbaşındaydım.

Şu an çok mutluyum ya. Doyamadım bugün neden öyle oldu ki :)

Öyle güzel hoş sohbeti var ki, ya yirim yirim

Çâresizim.. Çâremsin.. kime ki bu söz şimdii :44::44: neyse günlük takmıyoreee ben naptım bugün off çok bunalım takıldım yaa hava güneşli ya ders çalışıcam diye ağlıycaktım resmen ne mi yaptım çalışmadım ama aklımda doluydu ondan dışarı da çıkamadım yarında güzel olcakmış dün biraz ağladım sanki herşey üst üste geliyor neyi nasııl yetişdircem diye korkuyorum ve sonuçlarından da birde diyorum o gün gelse de bitse bu işkence çok yoruldum bu sene bildiğin gibi değil günlük ya haftasonu bile çok uyuyamıyorum yap aynı cümleler dimi günlük ee biraz böyle çekiceksin beni en azından rahatlıyorum sana anlatıp çünkü kimseye anlatamıyorum Herşeye rağmen şükrediyorum zaman çabuk geçiyor he ne dersin haftaya martın son haftasıı güzel aman kafamda dolu cümleleride toparlayamıyorum en iyisi çıkıyim optum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…