Popüler Konu Sevgili günlük...

Bütün gün ödev yaptıktan sonra akşama doğru yürüyüşe çıktım.
Haftasonu olduğu için çarşı tıklım tıklımdı.
Ara sokaklara girdim ben de.
Nereye gideceğimi de bilmiyorum ama yürüdüm günlük.
Nasıl hissediyorum biliyor musun, sıkışmış.
Çevremde benim için çok önemli insanlar var ve ben onların arasında sıkıştım.
O insanlarla hep mesafe var aramda ama mesafeler uzadıkça ben daha çok sıkışıyorum.
Yıllarım nişanlımla beraber yapacaklarımızı düşünmekle geçti.
Acaba nihayet kavuştuğumuzda içimde enerjim kalmış olacak mı?
İçimden bi ses saçma saçma konuşma lan, tabii ki olacak diyor.
Bir tane daha ses var cılız, yorgun. Ne dediğini bile anlamıyorum.
Annemi, hep stres altında kalışını düşünüyorum sonra uzun uzun.
Yanındayken de buradayken de bir şey yapamıyorum.
Şu an sana yazacaklarımı düşünüyorum.
Aklıma ne geliyor biliyor musun, bi labirent ve ben sonundayım.
Bu histen kurtulmak istiyorum. Buraya tekrar özgür hissedebilmek için gelmiştim.
Hissettiğim tek şey karmaşa şu an.
Umarım kısa zamanda toparlarım.

Hayatta en zor şey insan ilişkileriymiş derler, bunu daha iyi anladım.

Durduk yere yaşanılan tatsızlığın ve gerginliğin ortasına düştüm. Nasıl içim sıkkın,nasıl aklım durgun bir bilsen...

Hele arada kalmak,mahçupluk duygusu tüm enerjimi aldı götürdü.Resmen ruhum daralıyor...

Keşke bütün bunlar hiç yaşanmasaydı...:85:

O beni hiç özlemiyo günlük neden böyle eskiden webcamdada olsa birlikte sabahlardık..gözlerime daha bi aşkla bakardı sanki bilmiyorum ben mi yanılıyorum ama çok mutsuzum

günlük
gittim lazere bugün sıkıldım dedim kıza ne zaman bitecek dedim
6 olmuş bu gitmemle yani daha var gidecekmişim 3 ya da 4 kere daha pöööff
tamam sonuç iyi de yol gözümde büyüyor artık
neyse yoruldum ya bütün insanlarda sokaktaydı
çok kalabalıktı dışarısı bugünü düşünemiyorum artık
öyle günlük işte bu kulun yoruldu yine zaten uyuyamıyorum
yorgun olunca da hiç uyuyamıyorum
sahi ben en son ne zaman yastığa kafamı koyar koymaz uyumuştum
bu sorumla seni yalnız bırakıyorum günlük ve kaçıyorum

Haftanın 7 günü erkenden uyanmak ne kötü bişey ya sersem gibiyim dün gece bi türlü uyuyamadım saatlerce döndüm durdum ama bi gelişme uyuyamadım ama ağlamadım da normalde uyuyamadığım zamanlar maziye dalıp eskileri hatırlayıp ağlamam lazımdı .... Hayat bi yandn güzel bi yandan da ....

Nese ben gidip hazırlanayım derse geç kalmayayım... Güzel şeyler olsun ve güzel şeyler yazayım inşALLAH....

Günlüğüm biz tatile gidiyoruuuuuz...Çok mutluyum yıl dönümümüzü birlikte geçiricez çünkü..

Onun haricinde işler güçler canımı okuyor resmen.. Gerçekten de doktora zor.. yüksek lisans derslerini yata yata vermiştim ama doktora öyle olmuyormuş.. dahası artık ders dinlemeye ve ödev yapmaya sabrım kalmamış..Azıcık kaldı ama azıcık kaldı diye diye her haftamı geçirir oldum.. Dönemin ortasına geldik.. bi bu kadar daha dayanmam lazım hepsi bu..Sonra bol bol gezicem... Yapmak istediğim çok şey var hepsini yapmaya çalışıcam...
hadi çav.

meraba günlük,
bugün 9 da kalktım çok erken o yüzden çok mutluyum. çünkü dün akşam 6da yattım. çok uyudum diye üzülürken saatlerin ileri alındığını öğrendim o yüzden üzülmeme gerek yok. bide bugün odayı topladım. bu kadar hadi öptüm

Günaydıııınnnnnn günlükkkk
Zeki Müren'in adını okuyunca dur ben de dinliyim dedim...
Kor kor alevler yanıyor içimde sözleri eşliğinde takılıyorum işte...
Bu sözlere katılıyorum ancak bugün iyi olmak istiyorum günlük...
Hava mis gibi...
Çıkıp dolaşasım var...
Dün çok kötüydüm öyle bunaldım ki...Odamda duramadım...
Ben de tebdil i mekanda ferahlık vardır sözünden hareketle başka bir odaya taşındım...
Daha büyük burası. Evde iki kişi olunca geziliyor böyle işte
Ev arkadaşım da yok sabhatan beri nire gitti ki bu kız şimdi?:44::44:
Arıyorum da açmıyo...
Dışarda kahvaltı etseydik, sahile inseydik süper olurdu yaaa....
Durasım yok günlük, kendimi dinlersem bunalımlara gidereceğim çünkü...

Son düzenleme:
günlükümmm

hıç bırşey yolunda gıtmıyor kı bu aralar
ben cıdden çok sıkıldım bu durumdan
ayrılmak ıstesem tepkısı ne olur?
Kım dedıyse mesafeler aşka engel değıl dıye
onun taaaaaaaaaaaa............
engel değıl belkı ama çok kötü etkılıyor
eskısı gıbı olamıyorsunuz....

neyse ben kendımı sokaklara atayım yoksa delırcem

bıktım günlük ya buradan buranın ınsanlarından nefret ediyorum herşeyden.nefes alamıyorum ya yeter artık bitsin bu yanlızlık bitsin bu okul. keşke dünyaya gelmeseydim be ne bu çektiğim mutlu olamıyacakmıyım ben.

Emre Aydın nasıl güzel şarkı yazmış öyle günlüğüm.
4 gözle bekliyordum albüm çıkarmasını. single yapmış ama 2 şarkısı da muhteşem
zaten bu adamın tavrına, kişiliğine, yazdığı şarkılarına hayranım
melankolik bi şarkı ama dinlemeden edemiyorum. ilk dinleyişte ezberledim zaten.
her şarkısının yeri ayrı bende bu adamın. havalarda muhteşem böyle havalarda ders çalışasım falan da gelmiyo offf
lys'de napıcam bakalım. zaten ygs istediğim gibi değil. hatta hiç istediğim gibi değil. :18:
ama ben pdr hayallerime veda etmeyeceğim günlüğüm. kötü olaylar yaşadım etkilendim ama görüceksin lys'de çok daha azimli olucam.
zaten edebiyat'tan sorunum yok zaten. ezberim iyi. matematiğe de daha fazla asılırsam tamamdır.
herşey istediğim gibi olur inşallah günlüğüm. :26: okuyanlarda amiiin derse sevinirim.
belki içlerinden birinin duası kabul olurda hayallerim olan pdr'ye girebilirim
herşey herkesin istediği gibi olsun günlüğüm.

:))​

günden güne iyi oluyorum günlüğüm
tabi güzel havalarında etkisi büyük :)
şu an için tek isteğim sınıfı geçmem
çok şükür başka bir derdim yok :26:

hava öyle güzelki, penceremden kuş cıvıltıları duymak ve camlarımın sonuna kadar açık olması içimi huzurla doldurdu.. ama şuan aşkımla boğazda harika bi kahvaltı yapmayı ne çok isterdim bi bilsen içim gitti kurduğum hayale resmen o günler de gelcek, 3 ay sonra yanındayım inşallah

içimde bir huzur var ki şuan kk'da iç karartıcı başlıkları görmüyor gözüm, boşananlar sevglisinden ayrılanlar herkes dertli bu ara Allah hepimizin kalbini huzurla aşkla mutlulukla doldursun inşallah :114:​

yine saçma sapan bir akşam geçti günlük,
birbirimizi anlamadan dinlemeden ve suçlayarak, yanlış anlamalar silsilesi ve konuşmalarla dolu...
ne gerk vardı ya neden böyle olması gerekiyor,bende bilmiyorum...
nişanlılılığın sancılı zamanları bunlarmış, bir an önce bitsin hazırlıklar sadece düğünü beklemek kalsın yoruldum...
bir yandan iştede yoğunum ve dahada yoğunlaşacağım off
şu pazartesi bir olsun tübitakta bir sorun çıkmasın işte o zaman rahatlayacağım
birde hasta olmakla olmamak arasındaki çizgideyim ya böyle olunca 7 gün ayda bunun sıkıntısını çekiyorum ben onunda stresi kızgınlığı belkide
hıncımı alamadım ya günlük neyse elbet su yolunu bulur ama olan bize olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…