Popüler Konu Sevgili günlük...

İnsanı hep olan değil sonradan değişen şeyler yoruyo
Sabır taşı olsa çatlar çaresiz hissediyorum kendimi
tek bildiğim bu böyle gitmez
Hakkımda hayırlısı neyse biran önce olsun

Cok mutsuzum hem de cok ayrilmak istiyorum ,kendi ayaklarimin uzerinde durayim kendi hayatimi yasayayim istiyorum cok mu sey istiyorum .... Onu sevmiyorum oda beni sevmiyor o zaman neden biraradayiz? Eski ozgur gunlerimi geri istiyorum... Ve cok korkuyorum nasil olacak nasil yapacagim diye... Offf allahim yol goster yada yolumu ac ben ne yapacagimi bilmiyorum..caresizim caresiz

günlük.. iyi geceler bile yazmaktan aciz
olurmu insan?

özledim ne yapaymm(

kendimi hic iyi hissetmiyorum..neyse off hep boyle negatif yazmaktan da ayri bir mutsuz oluyorum..gittim benn..

vizeleeerr,zoretanin,kan aldırmaaak :18: dengesiz reglm ve kistlrim hepsi birden başımdaa ooofff

günlük bugün doktoruma gittim yalvar yakar cumartesiye aldırdım günümü
ya bu kadar korkulcak bişi yok dimi günlükk :18:
off bilemedimm
bütün arkadaşlarım arıyo soruyo hangi hastane saat kaç gelicez diye
canlarım yaa iyiki varlar hepsi gelse izdiham yaşanır odamda zatenn
nurum bakıcak bana günlük gece yanımdada o kalıcak canım o benim ya kardeşten öte benim içn
insan böyle zamanlarda anlıyo kim ne kadar arkanda yanında
bugün bütün gün alışveriş yaptım pijamalar aldım ispanyol paça kotlar aldımm
ama şimdi x yerine o, olsaydı inan ameliyatımda kimse yanımda olmasaydı da olurdu
tek minnağım ben yanındayım korkma böceğim deseydi
offffffffff
neyse cumartesi sabahı saat 10da ameliyatımı oluyorum günlük az kaldı azz

günlüükk
saçımı bugünde boyatamadım ablamla alışverişe gittik
akşamı bulduk Allah tan erken çıkmıştık
neyse dedim kuaföre uğrayım da boyatayım dedim saçımı
boyatacağım çocuk izinliymiş sinir küpü oldum ya
güya yarına kalmasın dedim ama yine kaldım yoruldum bugünde günlük kuş
yarında yorulacağım halledilmesi gerekenler var tabi ki de
neyse günlüğüm şu cumartesini hayırlısıyla güzel bir şekilde atlatalım da
hadiii kaçar ben
öpüldün en gocamanından

Şaşkınım günlük.
Aylarca beklediğim,inatla istediğim şey oldu;mutlu değilim şaşkınım.
İçimde garip bir korku var.
Biraz da boşluk.
"biz" olmayı nasıl da unutmuşum.
Ama olsun eminim yarın herşey güzel olucak günlük.
SÖZ SERAMİNKSAN SÖZÜ ehe ehe
Günlük söyle şu reklamcılara azıcık mantıklı reklam yapsınlar saçmalamasınlar

günlük baktımda sana yazmayalı tam 3 ay olmuş...
bende pek bi değişiklik yok, kalbim boş, dost kazıkları yemeye devam
yada tam tersi bende çok değişiklik var, oyunu kurallarına göre oynamayı öğrendim,
yüzüme gülüp arkamdan konuşanları kafayı takmak yerine, bende artık onların yüzüne gülüyorum... hiçte umurumda olmuyorlar
mezuniyet hazırlıklarım var,okul derslerim var, kpss kursum var, iş arayışlarım var, hayatımın en yoğun senesi anlayacağın...
doğum günüm vardı geçenlerde 4 senedir olduğu gibi bu doğumgünümde sınavlara çalışarak geçti ama haftasonu kutlama yapıcam Allah kısmet ederse
kıyafetlerimi de hazırladım, topukluları çekicem

neyse günlükçüm yazarım gelişmeleri

evime geldiğimden beri camasır yıkat ser ne bu bölee yaaa... hiç ders calısamadım
yarın sabahın köründe bide misafir gelicek uzaklarlardan dıdısının dıdısııı.. kahvaltı-oğlen yemegi kafamda hazır bıtek uygulanacak okadar..
burda askerliğini yapacakmıs cocukları ,hiç aramayanlar dun 10kere aradılar aman cocuuumuza iyi bakın diyee... yaff azcık zorluk görsun oğlanda hemencık el bebek gulbebek olmasın :))))
ayy camlarımda cok pis olmus onlarıda sileyim güzelcee..
makina bitti camasırları sereyım sımdı offff....

bu aralar çok boşladım dersleri yaaa sınavada cok az kaldı bu durumu telafi etmem şart.

Havalr böyle ısınında tatile gitmek denize girmek ,güneşlenmek ,akşamları sahilde yürümek istiyorum günlük yaa.

Ahh birde bişey daha olsa hayatım dahada neşelense ahh ahh

Hakkıımda hayırlısı günlükcan

bu mevsim yalancı bahar mı günlük...?????

ne çok kötü haber varr ..

zaten hep düşünürüm haberler hep felaket haberleri olmak zorunda mıdır??

neden bir gün hep iyi haberler sunan bir haber programı olmaz..

keşke bunu yapabilecek bir TV olsa dimi???

günlük

şuan ış yerındeyım
herkes kudurmuş durumda sorun varmış bankadan havale mı ne olmamış kanala
hemen sana gıreyım dedım nasıl olsa kımse fark etmez şuan

bu hafta hep sabahın köründe kalktım 5buçuk gıbı ayaktaydım
11de ışe gıdıyorum düşün salak mıyım ben ne
kendıme zorum var

neyse günlüğüm ben kaçayım hemen kımsecıkler görmeden
telefonlar benı bekler hadı öptümmm

Çok sinirliyim günlük çoook
Formasyon kalkıyormuş,kalksın!!!
Eğer öğretmen olmak istiyorsan çok çalış da bölümü değil öğretmenliği kazan bir zahmet.
Ben boşuna mı okuyorum alıyorum o formasyon derslerini.
Hiiiç ama hiç karşı değildim bölüm okuyanlara ama günlük karşı tarafın da bize saygı duyması gerekiyor bence.
Seneler geçtikçe fikirlerin değişeceğini düşünüp tercih edilmeliydi zamanında. Mecburiyetten yazanlara lafım yok tabi ki!!
Ne demek inşallah onların da bölümü kapanır öğretmenlikler azaltılır allah belalarını versin ya.
Bunu duyacağımı bile bile nasıl bir insan söyler bunu.
Nasıl der X partiye oy verenlerin allah belasını versin...
Bilmiyo musun ben o partiye verdim oy..
Yedi sülalesine dönermiş galiba o bela
Ben Allah'a havale ettim.!!

Son düzenleme:
Gün gelecek yorulacağım."Ben" diyeceğim."Onu" diyeceğim.Sonrasına gücüm yetmeyecek.." O kim? " diye soracaklar bana." O herşeydi ! " diyeceğim.Sonra ekleyeceğim içimden" O herşeydi. Ve anlamlı olan herşeyi alıp gitti.. O kadar Yorgun hissediyorum ki kendimi....Onu düşünmek istemiyorum ama yapamıyorum işte bana bunu nasıl yaptı ? SORUSU ÇIKMIYO AKLIMDAN... Evet o herşeyi alıp gitti beni, geleceğimi, hayallerimi, insanlara olan güvenimi herşeyi aldı götürdü... Canımı acıttı kalbimin kırıklarını artık iyileştirmek istiyorum ama gel gelelim bunada gücüm yetmiyo... Hayatımda mutlu bişeyler olsun istiyorum ve bekliyorum belki bi umut dimi..Öte yandan iş yerinde küs olduğum arkadaşımla küs olmak da beni acayip yoruyo istemiyorum küs kalmak haklıda olsam küsmek istemiyorum ama ne o bi adım atıyo ne ben.. İnşallah düzeliriz bi gün... Hayattan aldığım en büyük derslerden biri hiç kimseye gereğinden fazla güvenip sırrını vermeyeceksin sana en çok zarar verenler seni en çok tanıyanlar oluyo... Üzülmek, ağlamak istemiyorum bana şans dile olurmu artık güzel günler bana misafirliğe gelsin ve bi daha gitmesin...

yarın ameliiyatımı oluyorum günlük :18:
bugün abim dediğim insanla barıştımmm bi sarıldık görmen lazımdı :116:
sonra bi daha hatanı görürsem faceten değil kalpten silerim dedi
yapmasın bende hata yapmıcam günlük
o benim erkek olarak değer verdiğim tek insan
çok seviyorummm onuuu
yarın hastaneye gelicekler bugün bana pijama aldı yemek yedik
bi dediğimi iki etmedi şakalar yaptık birazda olsa yarını unuttum
bu akşam kızlar bizde kalıcak günlük pek fazla giremem artık hastaneden yazarım sana öpüyorummm

Günlük nasılsın yavru annem ablamla takıldım onlar nereye gittiyse bende oraya gittim sonra komşuya gittik oturduk çarşıda dolandık biraz açıldım sonra zaten gene sınavlara devam bu okul bitmeden ben biticem resmen yaaaa az kaldı dişimi sıka sıka agzımda diş kalmıcak neyse günlüğüm bugünde böyle geçti işte hayat geçiyor ben hayal kuruyorum ve yıkılıyor ama umursamıyorum günlük çünkü beni hedeflerim daha büyük asıl onlar yıkılırsa kötü olur neyse sağlık olsun yeterr seviyorum seni yaz geldi hava da mis bir de tatil gelsin kopucam deli gibi eglenicem kismetse tabi inş öptüm seniiii byeeee

Son düzenleme:
naberr günlükkkkkkkkkkkkkkkk :) coğrafyadan 75 almışım lannnn inanabiliyor musunnnn bennn coğrafyadannn 75 neysekiii muhasebecidee sözlümee 100 vermişşşşş seviyorumm o hocayıı vallaaa bakkkkkkk biziii mezunn ettikten sonraa emekliii olsunnnnnnnnnnnnnn :) sınavda her ne kdar zorr olsadaaaaa süperr ders anlatışı varrrrrrr.. yıllarınnnn hocasıııııııııııı günlükkk ayrıcaaa sevgilim tutturmuşşşş sana ben bişeyy alcamm diyeeeee alacakannn niyeee söylüyosn kiiiiiiiiii almasınnn istemiiyormmmm aslındaaaaa günlükkk aklımaa geldiiii salı günü de muhasebeden yazılıyzzzzzzzzzzzzz yinee sıkıntı stresssss geliyorrr ouff ouffff işletme defterinii nasıll doldurcamm bilmiyormmm Allah'tan 75 almstmmm geçerimm heraldee sınıfııı geçerimm geçerrr şuannn deslerle ilgilenyim kiii yazınnn rahatt gezeyimmm dimiiiiii 2 ay bile kalmadıı okulaa. hatta haziranı bile saymaaaa 1,5 ayyyycıkkkk bişiiii kaldııı öyleeeee günlükkk. çok sıkıldımm ayrıca ablam geldiii ferihayıı izliyorr accık dedikoduda yapalımmm günlükk bak accıkk bugünnn noldu bilyor musn _?????
inşaatçılar birbiriniiiii bıçakladııııı polislerrr ambulanslarr geldiiii benn uyuyordummm kaçırdımm olayııııııııı sonraaa nee öğrendimm biliyor musunnn ??? bişeyy öğrenmedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…