Popüler Konu Sevgili günlük...

slm günlük annem geldi yanıma çoooooookkkkkk mutluyum bi bilsen,çok seviyorum güzel gözlümü kocişi de çok çok çok özledim sağ salim gelse de sarılsam boynuna şöleee doyasıya öpsem günlükçüm sınav da yaklaşıyor,bugün başvurumu yaptım inşallh atanırız da şu derslerden kurtuluruz,belli bi yaştn sonra çekilmiyor be günlükçüm hadi görüşürüz günlükçüm

öyle bişey olduki günlük 15 senedir hayalini kurduğum şey gerçek olabilir
bu ihtimal bile sevinçten çıldırmama yetti
25 nisanı beklemeliyim
Allahıma bin şükür....

veeeeeeeeee biriciğim nişanlımın gelmesine son 3 gün kaldı çok özledim
allah tüm sevenleri kavuştursun hasret çok zor be günnüş

yogun bi günün ardından geldim:114:
sabah derse gittim sonra ögleden sonraki dersleri ekip aşkla buluştuk
bak sana dün ne yazdım bugün ne yazıyorum dimi? haklısın dengesiz takılıyoruz bu ara:120:
buluşana kadar bi posta bi tartışma yaptık sonra bişekilde halloldu zaten sorun yüzyüze degilki bu teknoloji bozuyo bizi
dün gece tartışmıştık sonra sinirlendim kapattım telefonu gece tam 103 kere aramış
ama eminim o telefon açık olsa aramazdı artistlik yapcak ya aradı işte
barıştıgımızda hayırdr dedm sen imkanı yok aramazdn o kadar çaldırdım kapattm çaldırdm kapattım diyo zibidi ya
aman öyle işte gittik yemek yediksonra çıktık yürüyoruz arkadaşımla sevgilisine rastladık onlarla oturduk bişeyler içtik sonra onun arkadaşlarıyla buluştuk evden 9 da çıktım akşam 9 buuçukta geldim
ayagımdada topuklu vardı yorgunlugu düşün sen
yani son durum şuan bi sıkıntı yok ama biz dengesiz bi çift olduğumz için artk yarın yeni sorunlarla gelebilirm
şaka ya allah korusun
bu arada yine yeni kararlar aldım hep alıyorum dimi o yüzden bu sefer yazmıcam buraya uygulayınca görüşürzgittimmmmm

Yine kasvetli bür gün günlük..
Cumartesi..
Bugün düğüne gidicem sanırım iş çıkışında
Yazıcakta bişi yok
Yarın aşk geliyo
1 aydır görüşemiyorduk günlük..
Çok şükür yarın geliyoır artık inşallah bi aksilik çıkmaz yine..
Ne zaman niyetlensek hep aksi gibi sorunlar çıkıodu

sevgili günlük ,
herkes ne kadar kıskanç ne kadar çıkarcı olmuş
herkes birbirinden üstün olma çabasındir
birbiriyle yarış içind herkes
saldırgan tavırlar ,bir kaşık suda boğmalar
neyse rabbim sen en iyisini bilirsin ve herkesin kalbine göre verirsin....

slm günlükcüm içim nasıl huzursuz anlatamm sana dün gece bi rüya gördüm kii... onu gördüm rüyamda beni nasıl aldatıyıodu kaç kişiyle sonrada mutluluk havalarında hep gülyodu hep
bende nasıl aglıyorum anlatamm içim paramparça oldu ama ben neden onu gördügümü biliyorum dün arkadaşımla lafını etmiştik oda bişeyler demişti
ondan bir kez daha kötülügünü anlamam içindi çok şükür yinede sonra sabah ezanı okundu kalktım şükür deminde yengemle konuştuk sordu noldu ne var ne yok diye bende kesin bitti dedim
hayırlısı olsun diyelim be günlük olmayınca olmuyo çok sevsende olmuyo işte benim kadar onu kim sevip deger verirdiki gözünün içine bakardı
ama sevgiyi saygıyıda hakedene degilmi benim içim parçalanırken o hep aynıydı ama yokum artık alıştım sevmiyorumda bunlarda geçecek yine eski ben olacagım huzurum olacak vicdanım
rahat zaten eger aldatsaydım onu kendimi affetmezdim biz gerçekten bittik...

2 gündür sıkıntıdan deli gibi kıvranıyorum.:26:
Yeni bir şey de yok. Aklıma ne gelse evirip çevirip sinir küpüne döndürdüm kendimi.
Allah'ım hakkımda hayırlısını ver. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

Beni sevmiyor ve bana ihtiyacı yok.

Ben de hayatıma devam ediyorum.

günlük deli gibi yagmur yagıyor huzur veriyor bana ...
askımla canakkalede gece yarısı yagmur altında öpüşmemiz geldi gözümün önüne sonrada harika yolculugumuz yagmur camlara vuruyordu süperdi
ah askerim gelsin artık günlük :26:

son 11 gün kaldı günlük zaman geçsin ne olur işlerimde rast gitsin öyle çok istiyorum ki allah kalbimi biliyor bu benim hayalim...

slm günnüş
bey antalyada ben istanbulda
kafam havada
falan filan
bu ev büyük ve yorucu topla topla yemek yap hop gün bitti
cocukun dengesizlik dediğim durumu aslında değilmiş ben panikmişim
yarın belki görümcemler uğrucak arkidişim gelicek puff
yorgunummm

dün aşk'lara gittik annemle kahve içmeye
sohbet sohbeti açtı öğlen gitmiş baya bi 4-5 saat kadar oturduk eee anneler sohbet edince konu ne olur tabi ki düğün işleri
akşam olunca da çıktık gezmeye bi iki arkadaşı aldık okey döndürelim dedik kendimizi bi kaptırmışız geç olmuş saat farkına varmadık
kardeşim malatya ya gitmişti kongreye bugün döndü o da ev kayısı kaynıyor atom diye bişi getirmiş ye ye doyamadım gece gaza gelip kendimi sokaklara vurmayım
yarın olsun aşk'a da götürcem. kayısı çeşitlerini içerek tabak gibi bişi var onu vereyim aşk' a
haaaaa konudan konuya oluyor ama aklıma geldikçe yazıyorum
maç iptal oldu yaa izlemeyi düşünüyordum stad zemini su dolu diye iptal ettiler
aklıma daha da başka bişi gelmedi foruma bakayım ben

Son düzenleme:
günlükk bugünn bebeişşlerinn yanınaa gittiiikkkkkkk :) ikizlerr ama çok ttlılarr.. yarınn inşallah sevgilimle buluşcammm :) yüzükkk parmağımın tırnağınada oje sürüp gazete kağıtlarıyla ismini geçirdimm. yüzük takmışş işee giderken kimsee bakmasın diye tarihinide 2010na ayarlamışş canımm yaa :) özledimm ama belli etmıyrm dünden berii bii canım bilee demedimm kızdmmm çünkü. yarn yanına gidincee alırr gönlümü :) yarınn yazarım sanaa günlükk bugünn sınava çalışaym öptümm cici bakk kendinee

yağmurr deyince aklıma geldii demişsinn sizz romantikk anlarr yaşamışssınz benimde aklıma şuu geldii sevgilimin annesi bizii pazara gönderdiii tabii bizz evden çıkmaya başlayınca yağmurr yağdıı çokkk ıslandkk çokk koşarakk pazara gidiyoruzz durdukk yürümeye başladıkk sevgilimde şunu diyorduu "yağmurda yürümek isteyenlerii hiç anlamıyorum." bende "aynen ya nee romantikliğii varr baksana yüzümee tümm makyajımm aktııı sırılsıklam oldukk tipimze bak" diyerekk fenaa gülmüştükk:) sizinkii gece yarısıı gece romatikliği olurda gündüz pazara gidiyorsun sırılsıklamm mahvolmuş durumdaydıkk.. ahh bee ne günlerdii bilmiyorumm neden anlattımm aklıma gelincee yinee gülüyorumm yaa daha güzell günlerii yaşarız inşallahh :) canımm umarım sendee askerine hayırlısıyla kavuşursunnnn

günlük.. kara bulutlar var etrafimizda, soguk rüzgarlar esiyor onunla aramizda.. Kara Gözlümm daha ne kadar cezalandiracaksin beni..? beni affeder misin bakar misin yine yüzüme..? sevisirmiyiz eskisi gibi..? rafet dinliyorum evet günlük.. ASK adami:) neyse napcam ben?? 1hafta olcak pazartesi eSmerimi görmeyeli.. =( zamanda gecmek bilmiyor onsuz ..

uyumayi denemeli.. Iyi geceler günlük
..

Günlük yaaaaaaaaaaaaaaa
Bugün bir mağazada tam da hayal ettiğim gibi siyah dantelli bi elbise buldum, denedim ve bayıldımmmm. Ama gel gör ki fiyatı 550 olduğu için almaya yanaşamadım bile. Onu diktirmem lazım günlük, onu bir gün bir yerde giymem lazım. Anlatamam o kadar güzeldi ki. Offffff ya offfffff...

günlükk yaaa şimdi sevgilimle buluşmayaa gidiyormm 12de cıkıcmm saate geccmıyrr tbii o öküzz uyuyrdur şmdii evdeymm çok guzl oldm amaa rüzgardann mahvolcmm

mrb günlük... bugun canım çok sıkkın ve ayrıcada canım çok yanıyo. neden bitürlü isteklerim olmuyo neden söz veriyo ama tutmuyo. biliyomusun günlük yoruldum artık ben öyle yoruldum ki 1 hafta 1 ayy ne bilim işte 1 sene çekip gitmek istiyorum uzaklaraa.. belki kıymetim bilinir^^ bilinir demi günlük.okadar zorki aklının allak bullak olması ne düşüncegini napcagını şaşırman okadar zorki neden diyorum bazen neden ' hayırlısını' istemedin RABBİNDEN, sadece 'onu' ver dedin. neden diyrm. offf galiba erken yaşlandırdı hayat beni. acılarla erken tanıştım olgunlaştım biliyomusun günlük. buda acıların iyi tarafı galiba. sevgili günlük bu içimdeki öfkeyi , acıyı kimseye anlatamıyorum. sevdigim dedigim bile anlamıyor, anlatmakda istemiyorm. birtek sana anlatmak içimden geldi dinledigin için saol . SUSMAK YAKIŞIR ARTIK BANA...

günlükte tanımadığım insanlarla doldu yeni hayatları takip etmek zor oluyo
eski günlükçüler yok meydanda
neyse
dün akşam arkadaşlarla yemege gittik mükemmel bi yer böyle bi manzara yok :98:
iki köprüde ayaklarının altında sen tepedesin çok güzeldi
ama çıkarken resim çekilmeyi unuttuk iyimi
içerde çektirmiştik onlarıda pek begenmedim
ama öyle bi yeri değerlendirememişler içki yoktu restaurantta tabiki boştu o yüzden
hele dönüşü hiç anlatmıyorum yokuş gibi biyer dönemeçli iniyosun ahh oranın manzarasına dibim düştü zaten
İstanbulun çilesi çok ama güzellikleri daha çok sanırım benim için
öyle işte güzel bi gün geçirdik..
ordan çıktık kahve içmeye gittik eve geldigimde gece 1 buçuktu
tıngır tıngır babamı uyandırmadan girdim içeri
Imm bu arada aşk hatasını şükür anlamış özür diledi böyle olmasını istemezdim falan filan
ben bu çocugu çözdüm aslında üstüne gidince aslaaaaaa geri dönüş yapmıyo söyledigindeninatçı keçi
bikaç bişey söyledi ama eski biblo yokevlilik hayalleri falan kurarsam sana dürt beni olur mu hayırlısı ne zamansa o zaman ben daha okulumu bitirip işe gircem hem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…