Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüük
bugün saçımı boyatmaya gitmedim tabi ki bildin
canım istemedi yaw dışarıdan da geç geldim yorulmuştum da zaten
ama yarın gideceğim kesin diyeceğim yine gidemem belki yarın saba ablam yeni işyerine gidiyor
evrakları teslim edecek elbise bakalım diyor
bende saçımı boyatmam lazım hem boyattım boyattım sonra hayatta boyatamam
çünkü cuma teyzem gelecek ee cumartesi söz
o yüzden de iki elim kanda da olsa gitmem lazım ama canım hiiç istemiyor günlük bee
off ya bayan olmak ne zor kardeşim manikür de yaptıracağım belki de yaptırmam sıkılırım ben ya
çabucak kaçmaya çalışırım belki de yarın olsun da bakalım
günlük sen git benim yerine he olmaz mı kiii

Birisinden oc aliyorum su anda. Yani bana yaptigi gibi, umursamiyorum, ve hatta yok sayiyorum, ignore ediyorum. 40 kere uyardik olmadi, sonunda kisasa kisas yapiyorum. Tabii kolay mi dersen, yok, zormus. Benim karakterime cok ters bu be, zorlaniyorum, kendimi zor tutuyorum bu kisiye karsi eski ben olmamak icin. :) Yani onu mu cezalandiriyom kendimi mi belli degil. Icim ciz ediyor bazen, ama dayanacam, ocumu alacam. Daha once de ayni kisiye boyle birsey yapmistim, o daha bile kotuydu, onda yine iyi soguk kanli durmusum.
Icten ice sevdigim icin bu insani, sinirimi belli etmekte zorlaniyorum, sogudum kendisinden saniyordum ama galiba ozlemeye de basladim. Biraz surundurup affedebilirim. Gerci icimden kendisine cok sovdum, yuzune bakabilir miyim bilmiyorum ama... tukurdugumu de yalamak istemiyorum ya, neyse.

Gün güneşle başladı.
dün nefretle başladığım güne fark ettim ki o kadar da kafama takmadım
ve gerçekten bu bebek fikrinden uzaklaştıgımı fark ettim.
sana şükürler olsun Allah ım canımı yakmıyor..
ben alıştım böyle yaşamaya eger kocam üstüme gelmeseydi o kadar dünde kötü olmayacaktım aslında..
nerden çıktı ondaki bebek isteği durup dururken istemiyo oo..
şimdide ben istemiyorum dicemmm gitsin başka biriyle evlensin o zaman.. napalım Allah da beni böyle yaratmış
Eğer cok bebek istiyosa uğraşcak benimle birlikte yoksa benden çoook bekler tek başıma bişeylşer yapmamı...
gerçekten böyle düşünüyorum..

böyle iyiyim ki ben ne diye kendimi yıpratayım olacagı varsa olur zaten herşeyi akışına bıraktım sanırım istemeden de olsa...
Randevu alamıyorum diye canımı sıkıyordum ama demekki almamamın bir nedeni var zamanı var...:44: evet bekliyorum
bekleyeceğim

Durumlar çok karışık günnük,

Kaç zamandır yazmıyorum her şey alt üst oldu. Kısadan özet geçeyim..

Ailevi sebeplerden dolayı işten ayrılmak zorundayım. Sorunlara girmek istemiyorum tekrar tekrar anlat insanlara, iş arkadaşlarıma bıkkınlık geldi.. Sorunlar işte.. İşten ayrılmamı gerektiren geçici sebepler.. İşten ayrılıcam ama ayrılamıyorum. 15 gün oldu ve yerime çalışabilecek birini hala bulamadılar. Bir an önce çıkmam gerek oysa ki.. Yasal sürem doldu ama bırakıp da gidemiyor insan. Benden sonra gelen arkadaşa göstermem gerekenler var. 2 gün de onunla çalışıcam.. Ne zor şeyler bunlar..

Sevgilimin abisini dün askere yolcu ettik. Yedek subay olarak yapacak 12 ay. O kadar iyi oldu ki abim için. Paşalar gibi gidip gelecek tez vakitte inşallah. Eltime sabır versin allahım.. 15 ay geçirdim bende sevdiceğimden ayrı.. Çok zorr çok.. Gelsinler evlensinler sıra da bize gelsin

Bu sırada ağız bakımıma başladım sonunda. Düzenli olarak doktora gidiyorum. Tel taktırıp taktırmama konusunda çok kararsızım. Yaşım olmuş 22. Hiç yakışır mı bilmiyorum.. en az 1,5 yıl o şekilde gezicem. Maddi açıdan pahalı olması da cabası.. Diyorum ki evlilik moduna girmeden (söz, nişan vs.. ) taktırayım bitsin gitsin. İnci gibi dişlerim olsun. Ay keşke... ama yaşım geçti çok tereddütteyim. olur ama ya.. Keşke sevdiceğim askerdeyken yaptırsaymışım. aptal kafam... Bir de çalışmadığım süre zarfında bir ameliyat geçireceğim. Ne olduğunu belirtmek istemedim şu an Büyük bişey değil sıkıntı olcak şey değil merak etme günnük, sağsalim gelicem tekrar inş.. Ne zaman olacağı da belli değil zaten.

Yepyeni bir sayfa açıyorum günnük. Hem aşkımız için hem iş hayatım için hem maddi hem manevi yönden.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İş hayatına ne zaman döneceğim de hiç belli değil.. Ne kadar dayanırım çalışmadan bilmiyorum...

Sonra görüşürüz günnükkkk.

Son düzenleme:
msj tekrarı olmuş..................................

Son düzenleme:
yine aynısı olmuş yaw ..........................................

Son düzenleme:
Ne zaman kurtulacağım buradan günlük.
Bekliyorum bir gelse şu yazım,bir onaylansa.
Herkesle veda edip çıkıp gideceğim zaman bir gelse.
Burası iyi tecrübe oldu bana,dünyada ne garip insanlar olduğuna
dair fikrim oluştu en azından.

müdüre sinir oldum günnüş...yok ben ne yapsam yaranamıyorum...ama kankisini öve öve bitiremiyor ya sabır...kovamla da pek kontağımız olmadı of of...

Kız günlük biliyormusun bugün bana bankadan iş teklifi geldi
2010 yılında sınavına katılmıştım hiç ses çıkmayınca bende geçemedim sınavı diye düşünmüştüm meğer geçmişim
Başka biryer olsaydı hoplaya zıplaya kabul ederdim herhalde teklifi
Ama Allah a şükür memnunum ben günlük yerimden..
BUgün kpss olayınıda hallettim başvurdum sınava..
Hadi hayırlısı

Günnükk,

Tüm hayatım boyunca taşıyacağım bir karar aldım şu anda.. Aynısını sevdiceğime de yaptırmayı düşünüyorum.. Dövmee

İkimizde de aynı yerde olcak.. Ay dur bakalım akşama aşılamam lazımm hemen yaptıralım

günlük çok fena gülesim geldi

ahahahahaahahahahaha
ahaahahahahah
ahahahahahahahaha
ahahahahaahaaaaa
yıhahahazuhahahaha zulalalalaaa

Son düzenleme:
Yok böyle bi yorgunluk
beyin yorgunlugu fiziksel yorgunluktan kötü valla
sabahın 9unda bi başladım saat 4 buçuga kadar sadece 15 dk aram vardı
canım çıktı yeminle çoguda konferanstı kafam davul oldu
eve geldim yemegimi yedimkısa bi ödevim vardı onu yaptım gidip uzanmak istiyorum şimdii
anlatcak bişeyim bile yok o kadar yoruldu beynim

Saçma insanları yıllarca hayatımda tutmuşum günlük
Gülüyorum kendime

Ah aşkısı vah aşkısı

Nedir bu çile bu dert bitmedi gitti 90 beklediğim sınav 64 gelir
Laptopum durduk yere kapanır açılmaz. Neyse ki annemin sihirli dokunuşlarıyla hokus pokus düzeldi
Aşkısıyla kavga ederiz aramaz sormaz
Durduk yere tırnak etimi yolar yolar kanatırım damla damla:18:
Ne dertliymişim yazdıkça fark ettim günlük nolceek benim halim kendi kendime dert çıkartıyorum
Bak gene sinirlerim bozuldu ben daha makarna bile yapamıyorum nasıl kızım ben ?
Babam bana teneke bulmuş bir tane turşunu kurmaya hazır diyor. Adamın hoşuna gidiyor tabi
Rahatladım sanki arkadaşımla dertleşir gibi ama sende kötüsün be günlük hiç cevap yok hiç cevap yok
Ben gidiyorum aşkısı dizi izlicem laptop gene bozulucak kesin. Özle beni

ayy günlük canım nasıl acıyor anlatamam
oturuyordum kalktım, sonra gözüm karardı birden hakim olamadım kendime gözümü televizyonun köşesine çarptım. :26:
nasıl canım yandı anlatamam. gözüme perde indi o an. kulaklarım çınlamaya başladı. nasıl sert vurduysam artık hatırlamıyorum bile o anı :18: hala sızlıyor ya. hemen gidip buzdolabından buz alıp koydum.
morluğunu aldı biraz ama yarına daha mor olucak kesin.

Canım çok sıkkın
hiç iyi hissetmiyorum sanki kötü bir şeyler olacak hayatımda ve ben tepkisiz sadece seyredecekmişim gibi...
inşallah boş bi kuruntudur içimdeki
Allahım sen hayır eyle

çalışmadıgım dersten yüksek aldım çalışan arkadaşlarıma göre bende şans ver heralde işte buldum yaza şükür hiç evde oturmak gelmiyo zaten içimden
gittim bugün nasıl iyi geldi ferahlattı anlatamm geçeck herşey geriye yitirilen düşler kalacak etrafımızdakilerde degişecek biiyorum ki zaten geçmişi istemiyorum geri
böyle daha iyi çok şükür seneye bu vakit ne yapıyo olurum merak ediyorum zaman ne gösterecek hayırlısııı

Son düzenleme:
merhaba günlükk şöylee birr baktım kii son yazılanların canı çok sıkkınnn benimdee öylee günlükk...

çok kırgınımm çokkkkk sevdiğimee... anlatsam da anlamaz ki çok ta seviyorum sevgisinden şüphem yok, değerde veriyorr amaa bazıı konulardaa farkındaa olmadan benii çok kırıyor, kırıldığımı belli etmek istemiyorum gurur mu yapıyorum bilmiyorum ben aşkta gurur bilmemmm... mesaj atmıcam onaa bu gecee anlasınnn. anlamıyorsa da canı sağolsunnn offfff napcam günlükk benn onunla. çok yol katettik amaa bayann değil miyizz.. bayanlar çiçektirr kırılırr bükülürr elbett hanii ağlayasın gelir, kafan karışıktır ağlayamazsın yaa o durumdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…