Durumlar çok karışık günnük,
Kaç zamandır yazmıyorum her şey alt üst oldu. Kısadan özet geçeyim..
Ailevi sebeplerden dolayı işten ayrılmak zorundayım. Sorunlara girmek istemiyorum tekrar tekrar anlat insanlara, iş arkadaşlarıma bıkkınlık geldi.. Sorunlar işte.. İşten ayrılmamı gerektiren geçici sebepler.. İşten ayrılıcam ama ayrılamıyorum. 15 gün oldu ve yerime çalışabilecek birini hala bulamadılar. Bir an önce çıkmam gerek oysa ki.. Yasal sürem doldu ama bırakıp da gidemiyor insan. Benden sonra gelen arkadaşa göstermem gerekenler var. 2 gün de onunla çalışıcam.. Ne zor şeyler bunlar..
Sevgilimin abisini dün askere yolcu ettik. Yedek subay olarak yapacak 12 ay. O kadar iyi oldu ki abim için. Paşalar gibi gidip gelecek tez vakitte inşallah. Eltime sabır versin allahım.. 15 ay geçirdim bende sevdiceğimden ayrı.. Çok zorr çok.. Gelsinler evlensinler sıra da bize gelsin
Bu sırada ağız bakımıma başladım sonunda. Düzenli olarak doktora gidiyorum. Tel taktırıp taktırmama konusunda çok kararsızım. Yaşım olmuş 22. Hiç yakışır mı bilmiyorum.. en az 1,5 yıl o şekilde gezicem. Maddi açıdan pahalı olması da cabası.. Diyorum ki evlilik moduna girmeden (söz, nişan vs.. ) taktırayım bitsin gitsin. İnci gibi dişlerim olsun. Ay keşke... ama yaşım geçti çok tereddütteyim. olur ama ya.. Keşke sevdiceğim askerdeyken yaptırsaymışım. aptal kafam...
Bir de çalışmadığım süre zarfında bir ameliyat geçireceğim. Ne olduğunu belirtmek istemedim şu an
Büyük bişey değil sıkıntı olcak şey değil merak etme günnük, sağsalim gelicem tekrar inş.. Ne zaman olacağı da belli değil zaten.
Yepyeni bir sayfa açıyorum günnük. Hem aşkımız için hem iş hayatım için hem maddi hem manevi yönden.. Hakkımızda hayırlısı olsun. İş hayatına ne zaman döneceğim de hiç belli değil.. Ne kadar dayanırım çalışmadan bilmiyorum...
Sonra görüşürüz günnükkkk.