günlüükk, insanın hayatında her şey bir anda oluveriyor valla bazen yetişemiyorum o anların ritmine
geçen gün sınavımdan çıktım, diyetisyenime gittim, ordan ablama geçtim, pijamalarımızı giydik oturuyoruz akşam, birden bi telefon geldi, eski direktörüm kalk hemen istanbula gel dedi
pijamalarımı giydim ne istanbulu dedim, kadın bi afalladı
yarın şirket senle görüşmek istiyor yerinde olsam hemen kalkar gelirdim biletini yolluyorum şimdi dedi tak kapadı telefonu
bir anda nasıl stres oldum iş görüşmesine çağırılıyorum 3 saat sonrasına biletim alınmış, ben evde bile değilim ablamdayım paspal paspal oturuyorum pijamalarımla, eve gitmem 1 saat sürer, hazırlığım yok, yarın ne giycem?, benimle ingilizce mi görüşcekler? en azından bi kaç pratik yapsaydım 3 aydır hiç konuşmadım blablablaa hepsi kafamdan sanırım aynı saniyede geçmeyi başardı
hemen kalktım eve gittim, Allahtan lazere gidiyorum da bacaklarla filan uğraşma derdim yok kıldı tüydü, yoksa 3 saatte anca yolunma işlemimi bitirirdim zaten
hemen küçük bi çanta hazırladım, iş görüşmesinde giyeceğim kıyafeti takısını ayakkabısını çantasını ayarlayıp çıktım yola.. neredeyse tüm yol uyudum önceki gece ders çalıştığımdan uyumamıştım, yolculuk filan dinlemeden uyudum sabah suratım şişmişti artık
İStanbul'a geldm, serviste indim acıbadem köprüsünde.. yürümeye başladım ama nasıl huzurluyum, istanbuluma kavuşmuşum
aramız bozuk olsa da sevgilim karşıdan bana doğru gelio gülümseyerek ve kocaman sarılıo...
neyse eve geldim hazırlandım iş görüşmesine gittim ama titriyorum heyecandan dudaklarım filan titriyo konuşurken
arabayla gidelim daha çabuk gideriz dedim, 1buçuk saat geç kaldım iyi mi
kötü bi başlangıç oldu tabi, ama öyle karışıktı ki bi daha gitsem hayatta bulamam
dolmuşla otobüsle gitsem çok kolaymış aslında ama o topukluyla ve o etekle dolmuşa binsem E-5'ten öteye gidemezdim heralde
iş görüşmesi gayet keyifli geçti, 3 kişi vardı karşımda, sırayla sorular sordular, lise yıllarımdan başladık, üniversitede geçirdiğim 5 koca yılı anlattım, ama epey espirili yaklaştım hep hoşlarına gitti
sürekli gülümseme modu vardı ortamda, çıktım görüşmeden direktörüm beni uğurlamaya indi aşağıya, asansörde kulağıma çok iyiydin diye fısıldadı, nasıl sevindim anlatamam
bizden haber bekle dediler, bakalım ne zaman belli olur.. sevgilimin sınavları var çok yoğun, istanbula gelmişim evde mi oturcam, aldım kuzenini dışarı çıktım, daha doğrusu o beni aldı
caddebostan'a gittik, merak ediyodum orayı ve çok beğendimm
sahil boyunca yürüdük dolaştık, hatta biblomun bahsettiği bi çay bahçesi vardı kumsalda, orda oturduk çay içtik ve yan masada özgür çevik vardı pek hoşuma gitti
ekrandakinden daha tatlı ve daha yapılı.. plazma kadınları olduğundan şişman gösterip erkekleri de tıfıllaştırıyo gibime geldi
ne zaman dönsem bilmiyorum, 10 gün sonra tekrar gelcem zaten, balo var
bugün yarın dönerim diyorum ama hiç gidesim yokk
haftaya son 1 sınavım kaldı, onu da başarıyla atlatırsam benden mezunu yok
biblocum da sınavlarını ayarlasın da buluşalımm, dün mesaj attım kalk gel şurdayım diye ama uzaktaymış, tez zamanda kavuşmak dileğiyle