Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bir insan bütün gün yemek yapmakla uğraşır mı? Ben mi beceriksizim bilmiyorum ki :) Yaparken çok zorlanıyorum ama yaptığım yemekleri beğeniyo kocacık:) Belki de beğeniyo gibi yapıyo, hecesimi kırmak istemiyo kim bilir... Benim aylık hala gelmedi, 3 hafta oldu ve ses seda yok adamdan. Düşündükçe sinirleniyorum. Neyse güzel şeyler konuşalım... Perşembe Ankaraya gidiyoruz, pazar babamlarla dönücez:) Evde kalabalık olucak nihayet. Gündüz tek başıma biraz korkuyorum. Ev büyük olmayaydı iyiydi. Temizliği de bitmiyo ki. Kaç gündür evdeyim hala düzen kurmaya çalışıyorum. Az kaldı neyse ki. Süs eşyam hiç yok, onları da en kısa zamanda alırız umarım. Gidiyim de mutfağı toplayayım, geç saate bırakınca üşenirim. Görüşürüz günnüküm.

selam günlük ne zamandır kendime bir ajanda alıp eskisi gibi günlük tutmayı düşünüyordum.bak bu güne kısmetmiş.
bu aralar pek mutlu değilim kafam allak bullak.şöyle bir aaaaaaaaa yeter artık zevzek deyip bi silkenesim var.kafamdaki küçücük sorunlardan kurtulamıyorum.küçük şeyleri büyütüyorum.hem mutlu hem mutsuzum.hayatım artık düzene girsin eşimin tayini çıksın kendi evimiz<e gidip düzenimizi kuralım istiyorum.sıkıldım artık küçük yerde yaşamaktan.neyse kafamı toplayamıyorum görüşürüz........................

Yine geçici bi heves biliyorum ama bu gece pilatese ve egzersizlere başladım:)
En fazla bi hafta sürer

günlüükk, insanın hayatında her şey bir anda oluveriyor valla bazen yetişemiyorum o anların ritmine

geçen gün sınavımdan çıktım, diyetisyenime gittim, ordan ablama geçtim, pijamalarımızı giydik oturuyoruz akşam, birden bi telefon geldi, eski direktörüm kalk hemen istanbula gel dedi pijamalarımı giydim ne istanbulu dedim, kadın bi afalladı yarın şirket senle görüşmek istiyor yerinde olsam hemen kalkar gelirdim biletini yolluyorum şimdi dedi tak kapadı telefonu

bir anda nasıl stres oldum iş görüşmesine çağırılıyorum 3 saat sonrasına biletim alınmış, ben evde bile değilim ablamdayım paspal paspal oturuyorum pijamalarımla, eve gitmem 1 saat sürer, hazırlığım yok, yarın ne giycem?, benimle ingilizce mi görüşcekler? en azından bi kaç pratik yapsaydım 3 aydır hiç konuşmadım blablablaa hepsi kafamdan sanırım aynı saniyede geçmeyi başardı

hemen kalktım eve gittim, Allahtan lazere gidiyorum da bacaklarla filan uğraşma derdim yok kıldı tüydü, yoksa 3 saatte anca yolunma işlemimi bitirirdim zaten hemen küçük bi çanta hazırladım, iş görüşmesinde giyeceğim kıyafeti takısını ayakkabısını çantasını ayarlayıp çıktım yola.. neredeyse tüm yol uyudum önceki gece ders çalıştığımdan uyumamıştım, yolculuk filan dinlemeden uyudum sabah suratım şişmişti artık

İStanbul'a geldm, serviste indim acıbadem köprüsünde.. yürümeye başladım ama nasıl huzurluyum, istanbuluma kavuşmuşum aramız bozuk olsa da sevgilim karşıdan bana doğru gelio gülümseyerek ve kocaman sarılıo...

neyse eve geldim hazırlandım iş görüşmesine gittim ama titriyorum heyecandan dudaklarım filan titriyo konuşurken arabayla gidelim daha çabuk gideriz dedim, 1buçuk saat geç kaldım iyi mi kötü bi başlangıç oldu tabi, ama öyle karışıktı ki bi daha gitsem hayatta bulamam dolmuşla otobüsle gitsem çok kolaymış aslında ama o topukluyla ve o etekle dolmuşa binsem E-5'ten öteye gidemezdim heralde
iş görüşmesi gayet keyifli geçti, 3 kişi vardı karşımda, sırayla sorular sordular, lise yıllarımdan başladık, üniversitede geçirdiğim 5 koca yılı anlattım, ama epey espirili yaklaştım hep hoşlarına gitti sürekli gülümseme modu vardı ortamda, çıktım görüşmeden direktörüm beni uğurlamaya indi aşağıya, asansörde kulağıma çok iyiydin diye fısıldadı, nasıl sevindim anlatamam

bizden haber bekle dediler, bakalım ne zaman belli olur.. sevgilimin sınavları var çok yoğun, istanbula gelmişim evde mi oturcam, aldım kuzenini dışarı çıktım, daha doğrusu o beni aldı caddebostan'a gittik, merak ediyodum orayı ve çok beğendimm sahil boyunca yürüdük dolaştık, hatta biblomun bahsettiği bi çay bahçesi vardı kumsalda, orda oturduk çay içtik ve yan masada özgür çevik vardı pek hoşuma gitti ekrandakinden daha tatlı ve daha yapılı.. plazma kadınları olduğundan şişman gösterip erkekleri de tıfıllaştırıyo gibime geldi

ne zaman dönsem bilmiyorum, 10 gün sonra tekrar gelcem zaten, balo var

bugün yarın dönerim diyorum ama hiç gidesim yokk

haftaya son 1 sınavım kaldı, onu da başarıyla atlatırsam benden mezunu yok

biblocum da sınavlarını ayarlasın da buluşalımm, dün mesaj attım kalk gel şurdayım diye ama uzaktaymış, tez zamanda kavuşmak dileğiyle

Yahu üstümde bir tembellik,bir hımbıllık,bir üşengeçlik...

Yazında geleceği yok,bari şu yağmurlar bitene kadar kapalı havuzamı yazılsam...
Offf orayada gitmeye üşenirim ben.
Yavv ne oliyy bana böyle

hayat biliyorumusun çok yordun beni ömürüm güzel kızım ogullarım sizleri çok özledim hemde çok sizlerin varlıgı yetiyordu inanın yoklugunuz dayanılmaz anneniz sabretmek zorunda ama çok yoruldum artık ne sen ne ben söylüyüm günlükçüm dün yavrularımın ultroson kagıtlarını öptüm kokladım halyaller kurdum bu zamanda diye çekinmiş diye ultroson kagıtlarınız siz yoksunuz artık ben kendimden vazgeçtim hayal kurdum battaniyelirini öptüm ömürüm oyuncagınla hasret giderdim güzel kızım seni çok özledim ben hemde çok yetmedim yetemedim sana annemmmmmmmm beni affet nur içinde yatın yavrularım elbet gün gelicek buluşucaz sizinle rabbim sizleri görmeyi nasip etsin bana ozaman bayramım olacak elim kolum kalkmıyogünlükçüm hayatımın nesesi yok zaten paşamla köpügümde hasta oldu onlarada canım sııkın ben ne yapıcam sevdikelrim hep b,ir bir ölüyo hasta oluyolar canım acıyo ben kaçıyorum günlükçüm inan okadar ihtiyacım varki suan birinin arkadaşlıgına bir omuz arıyo insan aglamak için ama yok HAYAT NE ZAMAN BANA ADİL DAVRANICAM SORUYORUM BEN SANAAAAAAAAAAA

bugün çok sabırlı olmalıyım,
benimle alakası olmayan şeyler için canımı sıkmamalıyım,
ya lahana değiştir frekansı hadi çal bi oynak havada kendimize gelelim diyebilmeliyim.
gülmeliyim gülmeliyim gülmeliyim.....

Sınavlarım açıklanıyorrr. Yükseliyorr yükseliyorr
Allhım bozma böyle gitsin ya nazar değmesin. Maşallah maşallah. Cumaya kadar hepsi açıklanmış olacak

Dün de İspanyolca kursunu en yüksek notla tamamladığımı öğrendim. Şok oldum günlüğümmm. OOhh o da bitti rahatladım. Eylülde bir üst kuru alıcam. Hadi hayırlısı

Günlük inan şuan sinirden kudurmak üzereyim
Aslında ben hak ediyorum insanlara olduğundan fazla değer verirsem böyle olur
Bu gideşle ben hiç akıllanmayacam

günlükk bu halil sezai beni mahfetti yaa müzik komasına gircem bıraz daha dinlersemmm

hayır yanı ask acısıda cekmıyorum allah sükür, sevdıgımm benımle..cok uzagımdada degll..ama benı benden alıyor bu adamın sarkıları ve söyleyis tarzı ve tabıkı sesı..!!

icim yanar, icim kanarda
isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
geriye bir avuc yalaaann
beni bu derde sen atin da
gittin yaa kafam heep dumaaann

suan ısyan sarksıını dınlıyorumm ama dıger tüm sarkıları bırbınden mükemmel.. heralde 50 kerede paramparca sarkısını dınledım hahah bır sarkısını 50 kere dınleyıp öbür sarrkıya gecıyorum sonra onuda 50 kere dınlıyorumm.. hıc bıkmıyorumm

bır aralarda fettah canın sarkılarına takmıstım hahah sana affetmek yakısır, bos bardakk..vs.

amaaaa halıl sezai tarzınla, farkınla bambaskasın..ıykı gırdın hayatımzaa..buralara gelip konser verecek olursan en önde ben olcammm söz verıyorum

kırılmıs her yanımm
kaybolur zaman saclarında
gözlerım sokaklarda
sebebı ısyan askımmm!!

Ay günlüğüm pazar günü yemek odasını götürmüştük evimize masamızda maşallah kütük gibi ağır
Onu da oyle duvara dayayıp bırakmıştık ayakları monte edilmedi diye keşke monte ettriseydik
Açılır kapanır masanın tek tarafı kapanmıyo şimdi
İnşalah yaparlar..of aksilik aksilik üstüne
Salon-oturma odası perdelerimiz tamam
yatak odasına haftasonu bakıcaz mutfağada halı alıcaz
Mutfağıma perde almıyorum annem çok önceden almış o kalıcak
Çamaşır makinesi mutfağa konulcak onun için musluğa bi aparat takılcak usta lazım
Daha salon takımıyla yatak odası gelicekk bari ayın 10 una kadar gelsede 17 sinde çeyizi yollamam lazım
Cuma günü davetiyelerimi alıyorum

günlüğümm..
biliyorum ben zaman geçecek...
bi gün benim de aşkım hep yanımda olacak..
o şimdi bana hava atanları,sevdiğimden ayrı olmamdan memnun olanları o zaman görücem ben..
hem o zaman bu güzel havalarda eve kapanıp ders de çalışmayacağım..
o zaman hep O'nun yanında olacağım..
şimdi yaşayamadığımız hayatı o zaman yaşayacağız biz..
sabrediyorum sadece...

Şuan seni saran bir derdin mi var ?

Belki şu anda çok dertlisin Belki "artık yeter" diyorsun Belki de kendinden geçmişsindir Belki de ağlıyorsun
Belki bütün bu musibetlerin sonunda eline bir şey geçip geçmeyeceğini düşünmektesin

O zaman Duy ! RAB bin sana söylüyor;

Sabredenlere, felaketlere karşı dişlerini sıkıp, göğüs gerenlere, mükafatları hesapsız ödenecektir !

Belki de onca insanın içinden neden senin seçildiğini soruyorsun Oysa RAB binin seçtikleri kıymetlilerdir!

İçinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deneyeceğiz!

Hayat bir imtihan değil mi? Her sorun ebedi hayatında yer alan bir tuğla Nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruna gebe..Onlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç bir şey de olmayacaktı! Derdin yoksa üzül asıl! Dertliysen bil ki; O seni seviyor! Bak, Sevdiğin ne diyor?

ALLAH (cc), hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar!

Belki sen Ashab-ı Uhud kadar acı çekmedin Hani kralları onları iman ettikleri için, ateş dolu hendeklere attırmıştı ya!
Belki sen Ebu Zerr (ra) kadar acı çekmedin Amcası inandığı için onu hasıra sarıp yakmıştı ya!

Belki sen Vahşi kadar acı çekmedin Sevgilisi ona "Bana görünme" demişti ya!

Belki sen Yakup (as) kadar acı çekmedin Yusuf'u (as) elinden alınmıştı ya!

Belki sen Hatice (ranha) kadar acı çekmedin Muhammed (sav) yurdundan kovulmuştu ya!

UNUTMA;

RABBİN kimseye dayanabileceğinden fazlasını yüklemez!
Belki kalbindir acıyan,
Belki bedenin,
Belki de ruhundur kıvranan,
Belki de yokluktur seni saran
Belki de bin bir türlü muamma
Her ne durumda olursan ol, diline yakışır bu dua;

LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN

Senden başka İLAH yoktur Sen bütün noksanlıklardan münezzehsin Şüphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum...

Paylaşmak istedim sadece günlük..

Sabır ve DUA ile...

İltifatında böylesi günlük
babam anneme diyor ki "çakı gibisin be, çakı gibi çakı maşallah"

ahahaha öldüm gülmekten

dün netten kitap siparişi verdim bana gelsin diye bekliyorum heyecanlı heyecanlı
daha 2 günü var.n'olur hemencik gönderseler demii yok illa bir iki gün bekliyoruz işte.

herşey yolunda günlükçüğüm yaa çok şükür güzelleşiyor hayat
yada hayat aynı hayatta benim ona bakış açım yaklaşımım değişti değişiyor

Son sınavıma da girdim 1.yılımın sonuna geldim
Vay be ne çabuk geçti 1 sene
Sanki daha dün sınavı kazandım da başka şehre nasıl alışacağımın planlarını yapıyordum
2.sınıf oldum bile
Son hazırlıklarımı da tamamladım yarın yolculuk zamanı
Umarım yarın da kapalı olur hava yağmurlu havada yolculuk yapmayı çok seviyorum
Neyse,odada bir sürü kedi-köpek maması kaldı
Gideyim de Ankaralı canlara görevimi yapayım mamalarını dağıtayım

nasıl moralim bozuk günlük nasıl ya bişey oldu sinirlerim çok bozuk
içim daralıyo çok bu elbiseyide hiç begenmiyorum ama giyicem heralde aman şu dügünde çıoksın ardaan ya zaten yorgun ve stres var son 1 sınavda bitseydi rahatlardım artık iyice bi dinlenirdim inşalalh hadi hayırlısı diyelim(43:

slm günlük
geçmiyor yok zaman geçmiyor
dersleri bitirdim bitireli zaman geçiremiyorum
tv izlemekten nefret ediyorum
kitaplarım bitti
allahım çok zor boş boş durmak

Mrb günlük. Yarın mezun oluyorum

5 sene bitti hala inanamıyorum

ve günlük dogum günüm daha gelmeden umut getirdi bana..
bugün cok değişik bi gün oldu

ilk defa iş yerinde yemege cıktık
coooook güzel haberler aldık...
Geleceğimizi düşünmek ve güzel hayaller kurmak nasıl mutluluk veriyo insanın içine ...
Allah ım sen umudumuzu mutlulugumuzu hiç bitirme... (amin)

yarın dogum günüm (31 mayıs )

28 olucam.........

henüz yaşım saklancak kadar değil dimiii
zaten yaşımı da göstermiyorum kiiii hiç bi kadın göstermiyo zaten

28. yaşımda anne de olurmuyum acaba....

yarın için özel bir planımız yok ama kocam kesin pasta alır hiç pastasız bırakmaz sagolsun....

şunu söyleyebilirim ki yaklaşık 2 haftadır canım yanmıyor bebek konusunda
en son çok agladım attım üstümden..
ağlamak da bir ilaç ruh'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…