Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüük
o falda çıkan yaratığı o gün unutamadım tabi
gecede yatamadım hep dua okudum
dünde gezmeye gittik
lazer zamanı gelmişti maalesef oraya gittik ablamla
sonra karşıya geçtik baya baya gezdik akşam eve geldik
ama çook yorulduk
bugün arkadaşım geldi 1 senedir ortalarda yoktu
evleniyormuş kart getirdi
çok şaşırttı beni
hiç boş kalmazdı zaten bu zamana kadar kiminle çıktıysa
hepsiyle de ciddiydi böyle tipler çok vardır zaten neyse ki bununla hepten ciddi olmuş
ne diyeyeyim hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
gidip gitmeyeceğim de belli değil kararsızım bakalım daha var zaten
durumlar bundan ibaret kuş

sevgili gunluk

bu teknoloji denen olay neden bu kadar yavas gelisim gosteriyor ??

neden biran once bu forumlari sesli yapmayi denemiyorlar?

yani ütü yapar iken formu okuyup cevap yazamamak cok incitici..hani sesli olsa hem ütü yapip hem dinler hem de cevap verebilirsin...

Pembem hiç iyi değilim bu gün hemde hiçççç... dışardan eve kendimi zor attım yolda gelene kadar ağlamalar, Allahtan gözlük var eve geldiğimdede hıckıra hıckıra bağıra bağıra ağlamamın haddi hesabı yok artık... iyicene piskolojim bozulmuş benim onu fark ettim ne yapıcam ne edicem bilmiyorum artık. hayat yaşadığım şeyler çok ağır geliyor bana, yükünü kaldıramıyorum ne yazıkki

Selam günlük....Artık ben de sıkıldım güçlü görünmekten,
İçim düğüm düğümken başka düğümleri çözmekten...
Herkese yetişmekten ama hep kendime geç kalmaktan...
Eskiden olsa bir şekilde yakasından tutardım hayatın,
Ama şimdi tutunduğum her hayat elimde kalıyor...
Ya benim gücüm tükenmiş, ya da hayatın karşıma çıkardığı yürekler çok acımasız...
Haketmeyenler en konforlu kalplerde sefalarını sürerken,
Nedense ben hep iyi halden tahliye ediliyorum yüreklerden:85:

yarın finallerim başlıyooo ömrümün en güzel yılları sınavlar yüzünden çürüdü ya havalarda ısınıyo ben hala sınavlarla uğraşıyorum gezmek tozmak kitap okumak film izlemek aşkımlan vakit geçirmek benimde hakkım onuda arkadaşları gece gece üç harfliler bilmem neler diye korkutmuşlar zaten safım yaa kalkıp namazmı kılsam diyo korkudan seviyorum ben bu şebeği yaa

şuan gök yarılıyor resmen günlük, 2 gün sonra yaz mevsimine başlayacak olan biz değiliz sanki

son 2 finalim kaldı.. onlardan biri yarın ve 80-90 beklediğim vizeden 40 almıştım sebeple hiç çalışma şevkim yok napiyimm

zaten iletişimci mi olcam hukukçu mu olcam siyasetçi mi olcam belli değil, her telden dersler görüyoruz mübarek,, şimdi de oturdum kanun ezberliyorum

sevgilim hukukçu ablam hukukçu eniştem hukukçu, ben de anlıyım biraz bişiler de muhabbetlerine ortak olabileyim di mi

bugün bi arkadaşımla buluşcaktık, hazırlandım süslendim püslendim gittim buluşcağımız yere, mesaj attım ben geldim diye, cevap ne gelse beğenirsin gelemeyecekmiş mesajıma uyanmış geceyi hastanede geçirmiş blablablaa.. neredeyse 1 yıldır görüşmemiştik o kadar özledim diyip diyip durdu sonra gelmedi artık gelmedi mi gelemedi mi orasını bilemiyorum, kendi kaybeder

behzat'ı izledim de, bu bölüm baya ekşınlıydı hoşuma gitti bi sürü gelişme oldu

#BehzatÇyedokunma

çok seviyorum bu diziyi

offf kk yine kaldım reklamlar arasında yaaaa, gidiom ben

Pts. sendromundan etkilenmeyeceğim bu hafta herhalde,zira bu saat oldu uzanma koltuğuma kaykılmış şekilde saatlerdir kitap okudum.

Bugün yaptığım meditasyon işe yarar umarım,fakat nasıl bir etki yaptıysa yorgunluğuma rağmen halen cin gibiyim.

Umarım güzel bir hafta olur günlük...:106:

ayy ayy günlükk..

benımki bugün beni luna parka götürdü 1 saat aralıkla 2 tane pamuk seker 1tane elma sekerı ve 1 tanede cıkolatalı cilekleri mideye indirdim..midem allak bullak oldu üstüne birde icecek bırseye binmedim..sırf bogaza harcadık ve sans oyunlarına kazandıgımız minik ve sırf tüyden olusan cılız bır ördek oldu ama olsun bebisimin hediyesi o degerlı benım ıcın güzeldi, eglencelı vakıt gecırdık beraber basbasaa bol bol özürde diledi seni oldugun gıbı sevıyorumm degısme fln dedı..sepet kalcam gıttı yerıne tığ vucudum geldı olsun yınede sepet kelımesı hos degldı tığ kelmesını tercıh ederım neyse cok yorgunum bır ugrayım dedımm.. iyi geceler

Düşlediğin her şey senindir, 'istediğin' sürece...
.
.
.
Düşlediğim her şey benim oldu....
Ama sadece kısa bi süre...
Sonra kayıp gitti...
Düşler gitti...
Hayaller gitti....
İstediğim sürece sürmedi...
Hani istediğim sürece benimdi...
Kim demiş...
Külliyen yalan.

Merhaba ben geldim canım acıya acıya geldim hemide yarın 29 mayıs salı geçen sene pazar günü ömürümü güzel kızımı kaybettim geçen sene bugünda karnımda tekmeler atam bebegim yok artık korkumdan elimi karnıma koymuyorudum bebegime birşey olur diye çünkü doktorum öle demişti rahimi uyarırısın sakın dokunma demişti 2 oglumu kaybettim kızıma hamile kaldım işte bu dedim bu sefer kurtarıcam kızım seni dedim rahimime dikiş bile attırdım durmadı diye oglullarım hiç unutmadıgım birşey var ben panik atak hastasıyım panik atak hastalarına öle kolay kolay iş yaptıramazsınız hastaneye gün aldık rahimim dikilicek diye işim kotüsü koraspirin kullandıgım için geri yolladılar yollamalarıda iyi oldu nedenmi işim kötüsü aynı gün geldi günü 2 oglumu o hastanede o yatakta kaybettim dedim ah ömürüm abini burda kaybettim sana burca can vericekler allahım dedim ne olur birşey olsun çıkıyım bu hastaneden dedim neticedede öle oldu ilaç beni kurtardı sonra evime geri döndüm nasıl seviniyorum geri yoladılar 1 hafta sonra geri geldim hastane 15 numaralı yatak düştü şansıma nasıl seviniyorum bu yatagın düşmesine sonra AMA GENE 15 NUMARALI YATAKTA KIZIMA HEM CAN VERDİLER HEMDE KAYBETTİM doktor geldi paşa hadi gidiyoruz dedi gittik eşimde elimi tuttu dedim biraz iizn doktor hanım gelicem çabuk ol dedi eşime baktım canım çok korkuyorum dedim oda canım korkma bak kızımızın durması için bu gerekli dedi kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu hiç bilmedim ameliyat masası nasıldır yok dedim yapamıcam eşime korkuyorum iyi ozaman gidelim eve kızımızda ogullarımız gibi gitsin dedi yok dedim dayanamam ömürümüde güzel kızımıda kaybetmeye dayanamam dedi ozaman hadi bak ben burdayım seni bekliyor olucam dedi ameliyat hanenin kapısı ban ben ona bakıyorum :18::18:içeri girdim heyecanlı bir şekilde komaman bir yer beni hazırladılar ameliyata allahım kafamda kocaman ışıklar kollarımda üstümde aletler kalp grafisi bir o yan bir bu yana gidiyo doktor geldi güle oynaya dedim erdogan bey korkuyorum korkma canım bu senin için önemli bebegimiz tutnucam dedi ve elimin üstünden bir igne yaptılar uyattular sonra işlem bitti uyandırdılar dayanılmaz bir agrı altımda acısını ne sen ne ben söylüyüm içimi dikmişlerdi bebegim dursun diye rahim agzımı acısına bile razıydım dışarı çıktıgımda yarı baygın eşim yanımdaydı beni öptü canım nasılsın iyisin degilmi evet işşallah kızımda bende iyiyim babası iyide olucaz dedim sonra ultrosonla baktılar ömürüme yavrum çok iyiyydi kalp atışlarını dinledim kulaklarımdan gitmiyo kalp atış seslerigel gelelim eve geldik ömürümle annemle eşimle eşimle gelen gidenin ardı arkası kesilmedi okadar sevilenim varmış Kızımla ne güzel günler geçirdim eşim kızımıza kıyafetler aldı seviniyorum kaynanam eş dost kızıma çalıştılar arkadaşımda tırtıl oyuncak aldı hediye hiç unutmadıgım birşey var o oyuncagı hayal ettim kızım oynar diye kumbara yaptım kızıma hergün bozuklukları atıyorduk gelen giden biliyodu kızımın kumbarası diye o parayla kızımın eksiklerini alıcaktım Odasının rengine karar verdim mobilyalarını beyendim herşeyini beyaz istiyorudum nede seviyorum beyazı hayaller kurdum kızımın odası için şöyle bböyle yerleştiririm diye ama olmadı dikişim 25 gün dayandı 29 mayıs pazar gününü hiç unutmuyorum eşim evdeydi kahvaltı hazırladı son yedigim yemek oldu o kızım sancı yapmaya başladı eşime diyorum doguruyorum yok dikiş var bak kanama yyok dedi yok dedim gerçekten doguruyorum allahım nasıl bir dogum sancısı acil hastaneye gittik doktorlara kedinin cigere baktıgı gibi bakıyorum muayene ettiler dediler rahim 2 cm açılmış nasıl olur dedim dikiş var yalvarıyorum ne olur birşey yapın durdurun dogumu bu dikiş durdurmasa biz birşey yapamayız dedive beni yatırdılar hastaneye seromlar takıldı koluma bebek dursun diye ama ne çare kesem patladı doghgum bölümüne aldılar beni doktor baktı paşam malesef sende bende çok ugraştık olmadıo rahimimi uyutaraktan diktiler dikişleride canlı aldılar düşünün artık acısınıömürüm dogdu yatırdılar yemyeşil örtünün üstüne simsiyah saçları vardı minnacık bedeni çok yalvardım verin öpüyüm kokluyum bir kere diye vermediler 2 oglumu ne gösterdiler ne verdiler kucagıma ne olur kıızmı bari alıyım deidm bebegimi benden kaçırdılar görmüyüm diye kedinin cigere baktıgı gibi baktım kızıma allahım bu hasıl bir acı doktora demişim ne olur dayanamıyorum artık banada bir igne yap onların yanına yolla diye dogumdan sonra yatagıma aldılar eşime dememişler kayınvalideme sen çık dışarı deidm çıktı eşim ömürüm nasıl sen nasılsın dedi ben iyi olmaya çalışıcamda canım ömürü yok artık gene yetemedim yavruma dedim başladım aglamaya eşim nasol yani yok derken kızım nerde deyince morga götürdüler dedim o anki suratı gözümün önünde gitmiyo okadar çaresizdiki eşim köşeye çmktu bir yavrum dedi gerisi yok sonrası malum sini rkirzleri geçirdim ben doktorlar hemşireler seferber oldular ben bagırıyorum bir yandan aglıyorum eşim biryandan kurabn olurum sana aglama gene olur diyo beni zor sapdettiler ben bagırıyourm bir yandan eşimi çıkarmaya çalışıyolar kardeşleri tutuyor bir yandan abi yapma diye hiç unutmadıgım birşey var eşimin erkek kardeşi abisi aglarken sırtına vuruyodu sarılırken nasıl aglıyo aglama abi gene olur gözümün önünden gitmiyo o halleri gecenin biryarısı kalktım yürüdüm koridorlarda elim karnımda öle baktım durudm manyak gibi okadar igneye sanki sakinim ama degilim nasıl anlatsam yaşaya bilir derlerya sabaha kadar elim karnımda ömürüm diye agladım Yavrum gittin annecigini yanlız bıraktım diye agladım annenin sütleri boşa gitti yavrum ölüyorum hasretinden yavrum canım çok yanıyo sabret diyorum ama yoklugunuz yakıp kavuruyo yavrum abilerinle 3 kardeş cennet bahçesindesiniz biliyorum ama ne biliyim yeriniz çok güzel ama anneniz çok üzülüyo yavrularım ömüürm canım kızım ömrün uzun olsun diye ömür koyucaktım ismini olmadı sen gittin gideli annenin bir kanadı kırık hep bir tarafı eksik ne olucak bu annenizin haliinsanlar evlatlarının dogum günlerini kutluyolar ben ise sizlerin ölüm yıldönümümde çok aglıyorum içimdeki acının tarifi yok onu anladım ne siz sorun ne ben söylüyüm rabbime şükrettim bana azda olsa anneligi bahşettigi için ama çok zor yarıyola gelipte devamını getirememek içimin acısını kimseler görmüyor ben ne yapayım nerelere gideyim bilemiyorum her secdede dua ediyorum rabbim ban eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip et diye ama korkumdan vesile bile olamıyorum ya bu bebegimde gene giderken ne kadar zor hamile kalıyosun hayaller kuruyosun yarıu yola geliyosun ve tekmelerini hisede hissede senden ayrılıyolar bebeklerim o kahrolası hastaneden karnın kocaman giripte bebegini orda bırakıp eve gelmek yavrum ömürüm biliyorum sen benim her zaman yanımdasın bebegim annecin seni çok özledi yavrum inan yattım yerimden bile kalkmadım sırf sen benle kal diye yataga çakılı kaldım etlerim acıya acıya yattım yetmedim yetemedim affet güzel kızım beni affet annemmmmmmmm çok çok çırpındım inan sana birşey olmasın diye ama yaradanım seni daha çok seviyomuşki abilerin gibi yanına aldı 29 mayıs pazar 20011 ömürüm nur içinde yat

Son düzenleme:
Eski güçlerimi geri kazandım ben günlük
Kendime kocaman bir maşallah gelsin
Dünden beri güzel ders çalışıyorum.
Şu finallerim bi geçsin güzelce, hazırlıklara devam

sevgili gunluk

dun aksam kuzey guney in 4 bolumunu birden izledim cok lazimdi sanki

annem aradi biraz once naptin butun hafta sonu diye ona kk da bol bol bir derdim var bolumunu okudum desem neymis o, dur bende okuyacagim diyecek diye agzimi tuttum

ne me lazim esimle kavga ettim yazana : ne koca derdi mi bu devirde birak o adami , calis , oku , kendi ayaklarinin uzerinde dur , neden seni uzmesine izin veriyon , analariniz sizi ne zorluklarla buyuttu , bak babanizin evinde mutlaka size verilecek bi yatak yorgan vardir , anneleriniz elinizi sicak sudan soguk suya sokmaz

kayinvalidem diye baslayan topiclere : o da kim oluyo , ne karisiyo, benim ki 20 sene kan kusturdu simdiki aklim olsa ceker miydim

asker yolu bekliyom diyene: ay kiyamam simdi nasil ozlemistir ev yemeklerini , nerde, bize yakinmis ben bi ziyaretine gidip ispanakli kol bogregi gotureyim

cocuk istiyorum topigine : cok cocuk cok dert , cocuklar buyudukce dertler de buyuyor 1 tane yapin yeter ikinciyi dusunmeyin

asik oldum seviyorum konularina : bos verin aski, ben 35 sene ask derdine ne cekti isem cektim ne oldu , tesekkur mu ettiler , akliniz yok mu sizin

diye yorumlar yapabilme ihtimalini dusunerek kk dan hic bahs etmiyorum buraya yazdigim aramizda kalsin

ve biz şu havanın azizliğinden hala istanbuldayız kahretsinkii... bu nedir yaa ne kaldı şurda yaz ayına girmemize... ama havanın haline bak

ve biz şu havanın azizliğinden hala istanbuldayız kahretsinkii... bu nedir yaa ne kaldı şurda yaz ayına girmemize... ama havanın haline bak

sanırım orası istanbul ben fethiyedeyim hava muhteşem güzel günlük güneşlik vallla kuş sesleri gelio vıcır vıcır ben bugün izinliyim ama eşim geldi saat 3 de işden çok yorgundu ve yattı uyuo hiç dışarı çıkamadım yani insan bi gezdiriirmmmmi aşkım seni der demi ama

Dişçiye gidip geldik sabah yine günlük. Tek tek çekiliyor annemin dişleri ama 1 tane kaldı şükür.
Şu an acısından yatıyor
Yemek yaptım ben de evi topladım
2. dönem konusu olarak öğrenme psikolojisini de görmemiz gerekiyordu ama hoca yetiştiremedi ve öyle kaldı. Diğer bölümlerde okuyan arkadaşlar gördüler konuyu. Benim de bitirmem gerektiğini düşündüm ve başladım dün. Bir ünite bitirdim günlükcan veee testlerde fazla yanlışım çıkmadı. Tabi o başlangıç konusu oluyor ama olsun insana ders çalışma isteği getiriyor sonuçta
Cumaya kadar bütün sınav sonuçları da açıklanacak. Bana şans dile. İnşallahh hiçç kötü dersim gelmez. Allahım emeklerimi boşa çıkarmasın

Günlük ya paşam yine mahvetti beni.
Çok üzüldüm.
Rabbim dualarını kabul etsin,ona hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı bebekler versin.

Biliyo musun bitanecik kardeşim bugün hastahaneden çıktı.
Durumunda epey düzelme olmuş,artık evde ilaç kullanacak sadece.
Çok şükür rabbime...İnşallah tekrarlamaz bi daha.

Ben de evdeyim be günlük bugün eşim erkek erkeğe balığa çıktı.
Ben de azıcık nette takılıyım dedim.

Haziranda atama yokmuş biliyo musun günlük?
Milli Eğitim bakanı ve başbakanın saçmasapan açıklamalarını duymuşsundur.
Ellerinden gelse öğretmenleri vatandaşlıktan çıkaracaklar.
Başbakan öğretmen maaşına göz dikmiş,az çalışıp çok alıyomuş öğretmenler.
Bu ülkede nice meslekler var yan gelip yatan.
Eğitime önem vermeyince haliyle eğitime harcanan parayı da fazla buluyorlar.
Kendileri kazandıklarının ne kadarını hakediyorlar acaba?
Bilmem kaç tane milletvekili meclis koltuklarında uyuklamak dışında ne işe yarıyo sanki?
Öğretmenin işini küçümsüyorlar bi de.
Çok değil bi hafta yapsınlar bakalım ne oluyo.
Sanıldığı gibi öğretmenin işi okuldan çıkıp eve gidince bitmiyo.
Herkesten çok tatil de yapmıyo öğretmenler,yok öyle bi dünya.
İnsanlar yeri geliyo kendi çocuğuna bile tahammül edemiyorken öğretmen her türlü şımarıklığa,terbiyesizliğe sabır gösteriyo.
O beğenilmeyen öğretmenler nesilleri yetiştiriyor.
Yazık günlük çok yazık...
Bazen bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.

Yazılı kağıtlarını okumaktan beynim sulandı günlük, hangi cümleyi kurtarabilirim diye çabalamaktan başıma ağrılar girdi.
Bir de yatıyoruz diyorlar.
Ah Alllah'ım sen biliyorsun neyin ne olduğunu. Dört aydır öğretmenim ve dört yıldır çalışıyormuş gibi yorgunum.
Evde bile okul işleri devam ederken nerede tatili, şusu busu.
Yok günlük yok bizi anlayan yooookkk

Bu sefer kesin haberi veriyorum sana günlüktoşumm
Evimizi tuttuuuk,hatta haftasonu oturma odasıyla yemek odasını yerleştirdik
Kocaman ev kücücük kaldı insallahh yatak odam sığar :2:
Perde alıcazz paramız kalmadı avizelerimizde yok
Ben mutfağa setüstü ocak almıştım burda fırın yeri yapmışlar onu nasıl yapçaz bakalım
Küçük odaya da tv sehpası istiyorummm,mutfağıma halı lazımm
Lazımda lazım yani günlüğümm
Herşey hallolur Rabbimin izniyle,olmayanlarda eksik kalsın yapıcak bişey yok
Bu arada Nikahımızda oldu Herşey çok güzeldi çok şükür herkes çok memnun kaldı
Artık nüfus cüzdanımda evli yazıyor,soyadım değişti
Çok garip hissediyorum günlüğüm :18:

İzlediğim bi haber beni çok çok üzdü
Çeyiz yerleştirmeye giderken anne ve babaları vefat eden bi çift
Allah düşmanıma vermesin nasıl bi acıdır o
Kimbilir nasıl mutlulardı evleniyoruz diye boşa demiyorum herşey hayırlısıyla ne zaman hayırlısı olucaksa o zaman olsun
Düşünsene en zor gününde nişanlın yanında yok çünkü senin annen babanla beraber onun anne babasınında cenazesi var off offffffff
Allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…