Merhaba ben geldim canım acıya acıya geldim hemide yarın 29 mayıs salı geçen sene pazar günü ömürümü güzel kızımı kaybettim geçen sene bugünda karnımda tekmeler atam bebegim yok artık korkumdan elimi karnıma koymuyorudum bebegime birşey olur diye çünkü doktorum öle demişti rahimi uyarırısın sakın dokunma demişti 2 oglumu kaybettim kızıma hamile kaldım işte bu dedim bu sefer kurtarıcam kızım seni dedim rahimime dikiş bile attırdım durmadı diye oglullarım hiç unutmadıgım birşey var ben panik atak hastasıyım panik atak hastalarına öle kolay kolay iş yaptıramazsınız hastaneye gün aldık rahimim dikilicek diye işim kotüsü koraspirin kullandıgım için geri yolladılar yollamalarıda iyi oldu nedenmi işim kötüsü aynı gün geldi günü 2 oglumu o hastanede o yatakta kaybettim dedim ah ömürüm abini burda kaybettim sana burca can vericekler
allahım dedim ne olur birşey olsun çıkıyım bu hastaneden dedim neticedede öle oldu ilaç beni kurtardı sonra evime geri döndüm nasıl seviniyorum geri yoladılar 1 hafta sonra geri geldim hastane 15 numaralı yatak düştü şansıma nasıl seviniyorum bu yatagın düşmesine sonra AMA GENE 15 NUMARALI YATAKTA KIZIMA HEM CAN VERDİLER HEMDE KAYBETTİM doktor geldi paşa hadi gidiyoruz dedi gittik eşimde elimi tuttu dedim biraz iizn doktor hanım gelicem çabuk ol dedi eşime baktım canım çok korkuyorum dedim oda canım korkma bak kızımızın durması için bu gerekli dedi kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu hiç bilmedim ameliyat masası nasıldır yok dedim yapamıcam eşime korkuyorum iyi ozaman gidelim eve kızımızda ogullarımız gibi gitsin dedi yok dedim dayanamam ömürümüde güzel kızımıda kaybetmeye dayanamam dedi ozaman hadi bak ben burdayım seni bekliyor olucam dedi ameliyat hanenin kapısı ban ben ona bakıyorum :18::18:içeri girdim heyecanlı bir şekilde komaman bir yer beni hazırladılar ameliyata allahım kafamda kocaman ışıklar kollarımda üstümde aletler kalp grafisi bir o yan bir bu yana gidiyo doktor geldi güle oynaya dedim erdogan bey korkuyorum korkma canım bu senin için önemli bebegimiz tutnucam dedi ve elimin üstünden bir igne yaptılar uyattular sonra işlem bitti uyandırdılar dayanılmaz bir agrı altımda acısını ne sen ne ben söylüyüm içimi dikmişlerdi bebegim dursun diye rahim agzımı acısına bile razıydım dışarı çıktıgımda yarı baygın eşim yanımdaydı beni öptü canım nasılsın iyisin degilmi evet işşallah kızımda bende iyiyim babası iyide olucaz dedim sonra ultrosonla baktılar ömürüme yavrum çok iyiyydi kalp atışlarını dinledim kulaklarımdan gitmiyo kalp atış sesleri
gel gelelim eve geldik ömürümle annemle eşimle eşimle gelen gidenin ardı arkası kesilmedi okadar sevilenim varmış
Kızımla ne güzel günler geçirdim eşim kızımıza kıyafetler aldı seviniyorum kaynanam eş dost kızıma çalıştılar arkadaşımda tırtıl oyuncak aldı hediye hiç unutmadıgım birşey var o oyuncagı hayal ettim kızım oynar diye kumbara yaptım kızıma hergün bozuklukları atıyorduk gelen giden biliyodu kızımın kumbarası diye o parayla kızımın eksiklerini alıcaktım
Odasının rengine karar verdim mobilyalarını beyendim herşeyini beyaz istiyorudum nede seviyorum beyazı hayaller kurdum kızımın odası için şöyle bböyle yerleştiririm diye
ama olmadı dikişim 25 gün dayandı 29 mayıs pazar gününü hiç unutmuyorum eşim evdeydi kahvaltı hazırladı son yedigim yemek oldu o kızım sancı yapmaya başladı eşime diyorum doguruyorum yok dikiş var bak kanama yyok dedi yok dedim gerçekten doguruyorum allahım nasıl bir dogum sancısı acil hastaneye gittik doktorlara kedinin cigere baktıgı gibi bakıyorum muayene ettiler dediler rahim 2 cm açılmış nasıl olur dedim dikiş var yalvarıyorum ne olur birşey yapın durdurun dogumu bu dikiş durdurmasa biz birşey yapamayız dedi
ve beni yatırdılar hastaneye seromlar takıldı koluma bebek dursun diye ama ne çare kesem patladı doghgum bölümüne aldılar beni doktor baktı paşam malesef sende bende çok ugraştık olmadı
o rahimimi uyutaraktan diktiler dikişleride canlı aldılar düşünün artık acısını
ömürüm dogdu yatırdılar yemyeşil örtünün üstüne
simsiyah saçları vardı minnacık bedeni çok yalvardım verin öpüyüm kokluyum bir kere diye vermediler 2 oglumu ne gösterdiler ne verdiler kucagıma ne olur kıızmı bari alıyım deidm bebegimi benden kaçırdılar görmüyüm diye
kedinin cigere baktıgı gibi baktım kızıma allahım bu hasıl bir acı doktora demişim ne olur dayanamıyorum artık banada bir igne yap onların yanına yolla diye
dogumdan sonra yatagıma aldılar eşime dememişler kayınvalideme sen çık dışarı deidm çıktı eşim ömürüm nasıl sen nasılsın dedi ben iyi olmaya çalışıcamda canım ömürü yok artık gene yetemedim yavruma dedim başladım aglamaya eşim nasol yani yok derken kızım nerde deyince morga götürdüler dedim o anki suratı gözümün önünde gitmiyo okadar çaresizdiki eşim köşeye çmktu bir yavrum dedi gerisi yok sonrası malum sini rkirzleri geçirdim ben doktorlar hemşireler seferber oldular ben bagırıyorum bir yandan aglıyorum
eşim biryandan kurabn olurum sana aglama gene olur diyo beni zor sapdettiler ben bagırıyourm bir yandan eşimi çıkarmaya çalışıyolar kardeşleri tutuyor bir yandan abi yapma diye hiç unutmadıgım birşey var eşimin erkek kardeşi abisi aglarken sırtına vuruyodu sarılırken nasıl aglıyo aglama abi gene olur
gözümün önünden gitmiyo o halleri gecenin biryarısı kalktım yürüdüm koridorlarda elim karnımda öle baktım durudm manyak gibi okadar igneye sanki sakinim ama degilim nasıl anlatsam yaşaya bilir derlerya sabaha kadar elim karnımda ömürüm diye agladım
Yavrum gittin annecigini yanlız bıraktım diye agladım annenin sütleri boşa gitti yavrum ölüyorum hasretinden yavrum canım çok yanıyo sabret diyorum ama yoklugunuz yakıp kavuruyo yavrum abilerinle 3 kardeş cennet bahçesindesiniz biliyorum ama ne biliyim yeriniz çok güzel ama anneniz çok üzülüyo yavrularım ömüürm canım kızım ömrün uzun olsun diye ömür koyucaktım ismini olmadı sen gittin gideli annenin bir kanadı kırık hep bir tarafı eksik ne olucak bu annenizin hali
insanlar evlatlarının dogum günlerini kutluyolar ben ise sizlerin ölüm yıldönümümde çok aglıyorum
içimdeki acının tarifi yok onu anladım ne siz sorun ne ben söylüyüm rabbime şükrettim bana azda olsa anneligi bahşettigi için ama çok zor yarıyola gelipte devamını getirememek içimin acısını kimseler görmüyor ben ne yapayım nerelere gideyim bilemiyorum her secdede dua ediyorum rabbim ban eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip et diye ama korkumdan vesile bile olamıyorum ya bu bebegimde gene giderken ne kadar zor hamile kalıyosun hayaller kuruyosun yarıu yola geliyosun ve tekmelerini hisede hissede senden ayrılıyolar bebeklerim o kahrolası hastaneden karnın kocaman giripte bebegini orda bırakıp eve gelmek yavrum ömürüm biliyorum sen benim her zaman yanımdasın bebegim annecin seni çok özledi yavrum inan yattım yerimden bile kalkmadım sırf sen benle kal diye yataga çakılı kaldım etlerim acıya acıya yattım yetmedim yetemedim affet güzel kızım beni affet annemmmmmmmm çok
çok çırpındım inan sana birşey olmasın diye ama yaradanım seni daha çok seviyomuşki abilerin gibi yanına aldı 29 mayıs pazar 20011 ömürüm nur içinde yat