Popüler Konu Sevgili günlük...

Yazıp sildiğim
Dilimin ucuna kadar gelen sonra geri giden
Zamanı gelince söylenmeyi bekleyen
Cümlelerim var benim...

Yine iyi degilim, her zaman ki gibi, su sigarada olmasa günlük..
Özlüyorum annemi, inanamıyorum tüm bu olanlara?
Kendimi sahipsiz hissediyorum, bir annem olmadıgı icin, durup durup aklıma birseyler geliyor.
Hatırlıyorum da bazı geceler duygusallık cöktügünde birden kendimi, annemin veya babamın olmadıgı bir hayatı düsünürken bulurdum. Hemen bu kötü düsünceleri def eder, aileme saglıklı ve uzun ömürler isterdim rabbim' den, sükür ederdim bir ailem oldugu icin, sonra annemin ayak seslerini duyunca benim yüzümdeki mutluluk, o ifade, annemin olmasının verdigi rahatlık, dünyalara bedeldi!

Bir o günlere, bir de bu günlere bakıyorum simdi, simdikisi kocaman bir bosluk, hic bir zaman dolmayacak bir kara delik!
Babama üzülüyorum, o bize üzülüyor, ters giden islerimize üzülüyor...
Her an hersey olabilir, isler hic iyi degil, cok borcumuz var dedi.
Kendini o kadar salmıs, o kadar bıkkın ki herseyden, ayakta zor duruyor.
Hayat cok zor, cok acı, cok aniii..

Alısmak nasıl birsey bilmek istemiyorum, annemsizlige alısmak istemiyorum ben..

selam günlükk..

bir üsttekı üyenın yazdıklarını görünce utandım kendım, üzüldügüm kafama taktıgım dertlerımden daha dogrusu dert sandıklarımdan utandım!!

allahım annesı, babası vefat edenlere sabır versın..cokk zor düsünmesı bıle cok zor..yasaması kım bılır nasıl bır azabtır

dünyada ölümden baskası yalann..gıden gerı gelmıyor..zamanı gerı almak ıstıyorsun ama ımkansız denen sey ıle karsılasıyorsun..ımkanı yok dıyor o ımkansızlık ( artık cok gecc dıyor..

Gene olsa gene yaparmış !

Dikkat et alışkanlık yapmasın ...

Şu KK da X' in nickinde benim adım geçiyor rahatsız oluyorum lütfen onun nickini değiştirin diye bir istek de duydum ya . Hey Allahım...

Sevgili günlük,
Insallah yazacaklarim yasak degildir.
Bugün Farkli bir konu konusuyoruz zannediyordum ama konunun Türkiye gercegi oldugunu ögrendim.
Icimdekileri yazmak istedim ama yazamadim.
Yasaktir belki diye.
Ama sane söyleyeyim sen kimseye söyleme olurmu.
Türkiye nereye gidiyor diyorlar.
Neden ayaga kalkmiyorlar.
Neden silkinip kendilerine gelmiyorlar.
Halama telefon ediyorum, o bile "simdi konusamam dizim var sonra ararim seni" diyor.
Sonra " nereye gidiyor bu Türkiy e?" diyorlar.
Sen nerden bileceksin nereeye gidiyor, varacagi yere vardiginda ögreneceksin ancak.
Cünkü kafani gömmüssün, bakmiyorsun etrafina, kimsin, neden yasiyorsun, nereden geldin, nereye gidiyorsun?
Dizinin bir sonra ki bölümünü bile daha fazla merak ediyorsun.
Senin elinde hersey iste, baksana görsene.

Neyse sevgili günlük üzüldüm ben.
Insallah sürcü lisan edip, senide zorda koymamissimdir.

günlük
bugün cildiye doktoruma gittim tekrardan
sonunda dimi
popoyu kaldırdık çok şükür
gittim bir önce ki gelmemde geçmezse hapa geçeriz demiştiniz dedim
bahsetmiş miydik hangi hap olduğundan dedi yok dedim
dememle bir tane kitapçık verdi elime
bana ilk cümlesi bunu kullanmak senin elinde deyince anladım ben
çünkü o hap tahlilsiz verilmeyen bir haptı adını duymuştum kkda var konusu hatta
neyse iste yan etkilerinden nasıl kullanmam gerektiğinden korkulacak bir şey olmadığından
bahsetti yakında evlenecek misin ya da evlensende 2 yıl çocuk düşünmeyeceksin gibi cümleleler
kurdu
korktum açıkçası bende istemedim başka bir hap vermesini söyledim o da kabul etti
bakalım nasıl etki edecek inşallah geçer günlük sıktı bu sivilceler ya
ergenlikte çıkmayanlar şimdi imtikan alıyor sanki
cumarteside enişte beylere davetliyiz günlük
öpüldünnn kaçar ben..

günlük
sınava bir gün kaldı diyebilirim bugnü saymazsam eğer
allahın izniyle alnımın akıyla başarıp çıkıcam inşallah
pazar günü gidip kuaförüme saçlarımı boyatayım diyorum
kaşlarımıda kalınlaştırıyorz artık onlarıda bi şekle soksun
sonra meleğim nişanlımın kollarına uçucam
gece rüyamda havaalanına yetişemedim uçak gitti
ben kaldım
okadar üzüldümki sıkıntıyla uyandım
bi aralarda sınava geç kalıyordum rüyamda allah korusun...
duaya ihtiyacım var günlük
siyasal hayat dersini vermem lazım
allahım yardımcım olsun

Selam günlük.. Sanırım annem ablamın evlenmesini tahmin ettiğimden daha çok istiyo.. Bugün ablam benden önce çıktı evden benimde işim vardı biraz geç gittim işe.. Annem, ablam çıkınca yatağından kalktı sabah sabah sanki rüyasında görmüş gibi aradan 4 gün geçmiş olmasına rağmen ablamın görücü olayını söyledi oğlandan içinde çok iyi dedilerdi neden hayır dedi ki efendi iyi dedi ama bana olmaz dedi bi daha görüşeyim demedi... Şaşırdım kaldım anne noluyo sabah sabah ya dedim.. Herkesin gönlünde yatan bi aslan vardır.. İnsanın sevmesi bişeyler hissetmesi lazım olmayınca napsın on kerede görüşse aynı dedim.. İyi aman dedi susttu.. Annem yaşıtlarına göre biraz geç evlenmiş ailesi her gelene bi bahane bulup vermemişler annemi.. Annemden yaşca küçük insanlar bile evlenip çoluk çocuğa karışmış.. Sanırım annem o yüzden korkuyo benim kaderimi yaşamasınlar diye... Çünkü aslında ne kadar zor bi durum seninle yaşıt senden daha küçük insanlar yuva kurarken senin başkalarının hadi artık evlen evde kaldın söylemlerine maruz kalması.. Ki bizim çevremizde de erken evlenilir hatta bi çok tanıdığımızda evlilik yolunda.. Annem de geç anne oldum ama bari anneanne olayım diye düşünüyo.. Ne diyim o da haklı ama insanın evlilik saati bile değişmezmiş Allah ne zaman yazdıysa o .. Hep Dua ediyorum Rabbim evliliği hakkımızda hayırlı kıl diye...:123: Allah inşALLAH anneme torun sevmeyi nasip eder...

bir umudum vardı içimde oda kalmadı nediye hayal kurduysam sanki bana göre mi böyle şeyler alamadım galiba hala dersimi alamadımmm.sanki bir çocuktum ben öyle davranıldı içim acıdı yıllardan sonra.neyse buda geçer...of offf sevgili günlük artık mutsuzluğa ve umutsuzluğa elveda buradaki görevim bitti artık mezun oluyorum.ait olduğum deniz mavisi memleketim beni bekliyor.içimde tek kalan ne biliyormusun bana değer veren arkadaşlarımın olmaması.bundan sonra mutlu olabilecekmiyim.en önemliside kpss beni bekliyor allahım yardım edicekmi...öğretmen olabilecekmiyim artık.hayaller kurmak istemiyorum artık artık herşey gerçek olsun lütfennn.

günlüüüükkk alışverişteydim bugün
şahane bir tunik aldım kendime
yarın başvurumun sonucu açıklanacak
heyecanlıyım:18:
olumlu cevap gelirse, vizemi alır kaçarım
hadi bakalım inşallah
umutluyum:116:

puuufffff günlüüm yaaa
avm'de yanımdan bir genç geçti
benim manitanın parfümünden sürmemiş mi
nefesimle birlikte özlemimi hüznümü kırgınlığımı burukluğumu da çektim içime
sonra hemen toparladım kendini
mecburdum/mecburum
Allah yardımcımız olsun ikimizinde:105:
oturup konuştuk birlikte karara vardık medenice ayırdık yollarımızı
yinede zor be günlük zorr
kafam karışık allak bullak
birazda bu yüzden uzaklaşmak istedim
neyse yaa hayırlısı

gene ben geldim bu gün çok üzüldüm ya çok.hayal kırıklığına uğradim resmen.ne umdum ne buldum ya nediye çıktı ki sanki safım ben saf.resmen yerin dibine soktu.alçakk. ağlamıcam.bitti artık zaten gidiyorum bu şehirden.

Son düzenleme:
Ama bu ozanla zeynep bize ne kadaaann benziyo yahuu
Ama söyleyeyim biz onlardan önce evleniriz yine rüya çıktıı
Neyse günlükcüm annemle arkadaşına gittik. Nasıl bir şeydir bu yahu çapraz sağ sol konuşuyo kadınlar ama anlaşıyolar ben hayretle izledim2
2 sınavım daha açıklandı günlük biri yine iyi ama diğeri beklediğimden biraz düşük. Üzüldüm ama buna da şükürrr

Babama dua et günlüükcümmm kum döküyo kıyamam geziyo evin içinde. Allahım sen sağlık sıhhat ver yine başladı ağrıları

ani bi telefonla hastaneye gittik günlüğüm.
babaannem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar.
zaten dün düşüp kafasını vurmuş, yara olmuş.
gittik hastaneye çok kötüydü.
iç kanama geçiriyormuş. :26: yatış verdiler, odasına çıkardık.
serum için damar yolu açacaklardı bulamadılar.
koluna iğne yaparken dudaklarını ıssırıyordu canımm.
genelde iğne yaptıktan sonra acıdı mı diye sorduğumda acımadı der ama bu seferki acıdı sanırım.
serum taktılar. babam da çok üzüldü görünce, zor tuttu kendini.
zaten hep babamla beni sayıklıyormuş.
inşallah iyi olur babaannem, inşallah Allah ağrılarını azaltır, canı yanmasın onun.

Servisim gelmek üzere ben oturmuşum kahve sigara içiyorum Bu ne kendini bilmezlik elmayra, bu ne aymazlık

yorgunum, tükenmek üzereyim...
yanımda var olduğunu bildiğim ailem ve bir de aşk var.
gerisi hikaye, gerisi yalan...
uyandırın beni bu korkunç rüyadan....​

sonunda rahatladım az da olsa 3 gün ara verdik sınavlara bende bu arada dinlenip kendime gelicem ne uyku düzenim kaldı ne bişey hatta dün kahvaltıyla durdum bütün gün o derece hayattan koptum yani bu sınavlar yüzünden bi bitseydi artık son 4 kaldı :26:

Sevgili günlük..
Yaklaşık 2 saattir esnaf arkadaşımla sohbet ediyoruz kendisini 8 aydır tanıyorum bugün öğrendim meğersem 12 yıl önce evlenip boşanmış yaşadıklarını anlattı çok üzüldüm
İnşallah çok mutlu olur hakediyor biliyorum

Günlüğüm
Ocakta siparişini verdiğim gelinliğimin şeklini şemalini bile unutmuştum
Dün provam vardı 2. kez gelinliğim bitmiş hemen hemen ve ben gelinliğime 2.kez aşık oldumm
Çok beğendimmmm,tacımı,duvağımı seçtim İnşallah herşey güzel olacak
Bugünde davetiyelerimi aldımm
Artık bugün tam 1 ayımız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…