Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgilime bütün dünyayı dar edesim, etrafındaki bütün kızların saçını başını yolasım var günlükk!!!:84:

İnanılmaz yorgunum günlük
Raporlar, finaller derken formasyon çok şükür bitti.
Ama açıköğretimin finalleri de sıkışınca araya dün koştur koştur ankara'ya dönmek zorunda kaldım.
Bugünkü sınavlara çok az bakabilmiştim. Yarınkilere de şimdi bakmaya başlıycam.
Fiziksel yorgunluk zaten var ama kafam da, ruhum da çok yorgun sanki.
Bir sürü saçma sapan düşünce ile uğraşıyorum.
Zamanı geldiğinde inşallah her şey güzel olur...

ıcımde tarıf edemedıgım bır anlam veremedıgım sıkıntı var, hayırdır ınsallah .. kötü bırsey olmasın da :18: bende bu nefatıflık oldugu sürece..neyse sustummm..

günlük herkes dügün telaşında
bu sene eylüle kadar eş dost akrabalarımdan kimsenin dügünü yok yaaa
ne acıı.
ama eylülde resmen patlama yaşanacak....

bugün yarım gün çalışıyorum iyi oluyo böyle...

18:00 da cıkıcam akşama evde olucaz
yani sıradan bi gün

bugünlerde heeeep çok güzel haberler alıyorum günlükcüüüümmm
bugünde kuzenimin polislik için mülakatı geçtiğini ögrendim çok mutlu oldummm

Askerim 2 gündür aramıyordu günlük canım çok sıkkındı ama çok şükür aradı bugün telefon durup durup kesilsede hatta konuşmamız yarım da kalsa aradı ya o bana yeter de artar bile. Çok özledim onu,oda beni biliyorum.Sesinden bile anlıyorum. Şafağımız bu gece 447 olacak inşallah nasıl geçecek bunca gün bilmiyorum. Mehtap 19 ama yanıma gelecek 3 gün kalacak. 15 gün sonra bir daha gelip 7 gün kalacak.. O günleri düşündükçe kendimi gülümsemekten alamıyorum. 3-4 gece önce çok tuhaf bir rüya gördüm günlük. Aşkım ve ben vardık rüyada. Evlenmiştik bembeyaz bir odadaydık. Çok ilginçti,anlamı güzelmiş ama baktık arkadaşla. Aşkımı çok özledim.. Allah bana,askerime ve diğer askerlerle yarenlerine sabır versin inşallah
Zaman sen diyorlar çaresi,geçte nasıl geçersen geç bildiğin gibi..

Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise; Takdir et.
Akıllı değilde, çalışkan ise; Dikkat et.
Akıllı olup da tembel ise; İkaz et.
Hem akılsız, hem tembel ise; Yaradana havale et.

slm günnüş
ah ne güzel bir gündü en kısa zamanda tekrarını bekliorum
yoruldum yaws

sevgili güllük

sabah aöf sınavım vardı. ümraniye anadolu lisesindeydi sınavım. neyse dedik ümraniyeyi avucumuzun içi kadar iyi biliyoruz geç kalkalım. dediğimiz gibi yaptık ve yola çııktık babamla.
böyle günlerde tatlı bir uyku çöker üzerime yine öyle oldu. kuşlar gibi yarı baygın yarı uyanık geldik ümraniyeye.
bu ümraniye bizim bildiğimiz ümraniye değilmiş anam o ne trafik öyle 20 dk bekledik olduğumuz yerde.
herneyse ümraniye lisesinin önünde durduk. bakıyorum anadolu diye bir şey yazmıyor. "baba biz yanlış geldik bu okul değil galiba" "şu adama sorayım" dedi ve sordu ki biz yanlış okuldayız bizim okul başka yerde beni bekliyor, sınava 5 dk var. ilk 15 dk içeri girmek serbest.
yetişiriz dedik bastık gaza. soruyoruz insanara okuldan haberleri yok. son 5 dk 3-2-1 "baba boşver gidek"
dünden razıyım. hırkayı çıkardım, gözlüklleri taktım ve müzik. dum tıssss
ve evdeyim. tembellik harika

gelelim öğleden sonraki sınava.
bu sınav ise ata ilköğretim okulunda ve bu okula sadece acıbademden gidildiğini biliyorum.
bu sefer annemle ve otobüsle gitmek zorundaydım. acıbademi bilmediğim için annem takıldı peşime iyiki takılmış tek başıma canım sıkılıyor yoollarda
sora sora bağdatı yani okulu bulduk ve sınav zamanı
o da ne ?
kimliğim nerde?
düşün düşün düşün
tabi ya hastanede refakatçi kalabilmek için kimliğimi bırakmıştım, annem alıp dolaba koymuştu. ve ben onu dolaptan alıp çantama atmaya üşenmiştim
evet tembellik harika
sınav sorumlusuna anlattım durumu, oda bir üst kademeye ve sonuç sınav yok

kafam güzel, dünya güzel, ben güzelim.
içmeden sarhoşum.

bari bu güzel günün tadını çıkaralım istedik annem ile birlikte biz
üsküdara indik. gel yemek ısmarlayayım sana dedim. hesabı anneme kitledim.
güneşin altında 10 dk otobüs bekledim.
otobüste sıcaktan bunaldım.
annem uyuyordu son baktığımda.
ve bir arabanın bagajına çıkmış "ulen kime lan diyon lan?" edasıyla bekleyen kargaya gözüm takıldı.
hayatın anlardan ibaret oolduğu düşüncesi aklıma yapıştı.
anların keyfini çıkarabildğin kadar yaşamın içindesin diye bir cümlecik boğazıma oturdu.

selametle

sevgili günlüğüm kısmetlerim çok açık bu aralar ama benim gönlüm başkasında
oda gidiyor zaten hiç istemezdim gitmesini ama bugün daha bi kabullendim sanki
hayırlısı olsun be günlük
buarada bana ilanı aşk eden samimi arkadaşıma, bi süre görüşmeyelim demiştim:26:
çünkü onun duygularının boşluktan olduğunu düşünüyordum, "boşluktan değil eminim ama görüşmeyelim peki" demişti.
bugün msaj attı ben artık senin beni sevdiğin gibi seviyorum seni diye bu olayda böyle kapandı
ha şu arkadaşımın aramızı yapmak istediği çocuk, fotolarıma bakmış beni beğenmiş
ben henüz onu görmedim, bi sürede görmek istemiyorum
hayırlısı olsun herşeyin

Sevgili günlük moralim çok bozuk konuşacak kimsem yok yapayalnızım gözümdeki yaş yüreğimdeki acı hiç geçmiyor.Tek istediğim azıcık şefkat azıcık merhamet.Malesef ki yalnızım kocaman dünyada yapayalnız

Bütün gün evdeydim sıkıldım günlüğüm
Akşam üzeri yürüyüşe gittik 1 saat yürüdük annem ve arkadaşıyle birlikte.
Ama şimdi 3 tane kurabiye yedim neye yaradı o yürüyüş

migren tuttu yine..
zaten bu aralar bekliyordum böyle olmasını ne güzel azalmıştı ama son bi haftadır artış gösteriyor..
bu durum ne zaman düzelecek bilmiyorum hayattan bi kopmuşluğum var ama ne kadar koptum onu da bilmiyorum.
sevgilim yarın gidiyor yazlığa ve beni de götürmek istiyor fakat bu durumlar düzelmeden hiç bir yere gideceğimi sanmıyorum.
bi hafta ya sadece bi haftada insan bu kadar kopar mı dünyadan ?
tek yardımcım tanrı ve ona sığınmaktan başka yol yok ....​

tatilemi çıkıyoruz yoksa valiz ticaretinemi soyunduk bilemiyorumm.. Bizde bukadar valiz varmıydı ya pestilim çıktı ama sonunda 6 valizide hazırladım 3 kişi 2 aylık tatile çıkıyo ve 6 valizle :44: VE BENDE YİNE AYNI REPLİK "YA LAZIM OLURSA? " ve ben sabah 9.30 arabasıyla şarköye yazlığa gidiyorummm sonunda

uff uffff....
Gerçekleri kendime bile anlatamıyorken sana nasıl anlatayım günlük...
Şiştimm şiştimm (

günlükkkk
büyük bi yük kalktı sırtımdan
sınavlarım bitti elimden geleni yaptım
allah yardımcım olursa inşallah bu yılı alnımın akıyla tamamlarım
ve beklenen gün de geldi
yarın sabah izmire gidiyorum
muhtemelen 20 gün kadar uğrayamam buralara
ama güzel hayırlı hazırlıklar içinde olucam
inşallah herşey hallolur hayırlısıyla be günlük
dile kolay 3 yıl bekledim
hadi öptüm çok...

Elektrik süpürgesini eline tutuşturdum evi süpürmesi için; büyük bir gayret ve çabayla temizlik yapıyor kocam

Ben mi; kahve yaptım kendime, bilgisayarımı aldım elime internette geziyorum Umarım isyan cıkarıp beni viledanın içinde boğmaya kalkmaz :104:

günlük..
yarın bütün o stresten kurtuluyorum ve finallerim bitiyo..
hemen ardından haydi bismillah deyip,
çeyiz alışverişine çıkacağız annemle

haydı bakalım sıfayı kaptım durduk yerde, burnum akıyor bogazım agrıyor gözlerım yanıyorr ve ben gıdıyorum günlükcann (

Günlüüük finaller bitmek üzere. İş-ev-spor maratonum tekrar başlayacak.İki gündür tembellik yapıyorum, kendimi gelecek aylara hazırlıyorum. Canım baya sıkılıyor. Ne yapsam bilemiyorum.. İçimden " Tek hedefim zayıflamak, buna odaklanmalıyım. " diye tekrar edip duruyorum. Şu kilolardan tamamen kurtulana kadar delirmesem iyidir.

Bu ara eşimle spora sardık günlük..
Eşim evlendikten sonra pörtleyen göbeğinden bense tüm zayıflığıma rağmen varolan yumoş yumoş bacaklarımdan kurtulmaya çalışıyoruz.
Küçücük bünyemle iki kişilik bacaklara sahibim sanki,
Tamam biraz abarttım belki ama rahatsız oluyorum ve söylerken de utanıyorum.
Bi şekilde eriyecek bunlar yapacak bi şey yok günlük.

Bu arada yine yeni yeniden KPSS yollarındayım.
Trajikomik bi hal almaya başladı bu durum.
Zorluyorum kendimi,çalışıyorum öyle.
Var olan puanımı yükseltebilir miyim bilmiyorum.Bakıcaz.

Hava da bi ısındı ki günlük,
Eriyoruz resmen evin içinde.
Okulun işlerini bitirdik çok şükür.
Son bir hafta...
Ondan sonra yine burdayız okul dolayısıyla,sorumluluk sınavları falan var.
Temmuzda Kastamonu'dayız Allah izin verirse.
Sınava orda giricem.Ordan da İstanbul...
Hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…