Popüler Konu Sevgili günlük...

evde tekim.. hoş, ev dolu olsa da bomboş geliyor ya.. çünkü sen yoksun annem.. toprağın altında çaresizce yatıyorsun.. kurtaramadım annem seni.. kurtaramadım..

sen varken ne kadar da doluymuş hayatım.. şimdi sanki anlamsız bir boşlukta zamanın geçmesini bekliyormuşum gibi..

önceden bilgisayar başındayken sen konuşunca "öf anne, başım ağrıyo, hem seni hem bilgisayarı kaldıramıyorum" derdim. şimdi konuşsan da sesini az bişi de olsa duyabilsem ya..

o çağırıyo, bu çağırıyo.. sırf yalnız kalmayayım diye.. onlarla birlikteyken yalnız değilim mi zannediyorlar.. içim yanıyo, kavruluyo melek annem.. mezarına gelmediğim günü ihanet sayıyorum.

özlüyorum annem. 2,5 aydır yanıyorum annem yanıyorummmm, yanıyorummmmm

Allah rahmet eylesin üstteki arkadaş

Şu an o kadar kötüyüm ki günlük o kadar...
Olanları anlatamayacak kadar kötü.
Sadece biraz anlayış istiyorum. Çok mu zor?
Sadece güçlü bir şekilde yanımda dursun, etmesin tek bir laf. Çok mu zor?

Son düzenleme:

saol kardeşim. Allah razı olsun. bu arada Allah senin de yardımcın olsun..

günlükk neler oldu bir bilsen bir bilsen
içim çok buruk canım sıkılıyor ne yapsam ne etsembilmiyorum (
yazmakta istemiyorum çok doluyum zaten uyucam biraz belki iyi olurum
hadi bb

günlük son zamanlar da bir haller oldu duygularım karışık aklım karışık
dün çok huzurluydum okulu çok sevdim son günler çok güzel geçti
bayıldım ben hiç böyle olmazdım biliyor musun doğru mu yanlış mı bilmiyorum
düşüncelerim falan offf ya artık yüzüm gülsün lütfen günlük lütfen

günlük... kötü bir gün geçirdim özetle...
sadece hayatımda Aşk gibi bi insan olması tek tesellim..
gerisi boş yemin ederim..

selam günlükk....

cok cok yorgunummmm yarın ne oldu ne bıttı ayrıntılı bırssekılde anlatırım sana öpüyorum yanaktan

Günlük...
Aylardir istedigim, maneviyatimla ilgili farkli bir yola adim attim bugün..
Allah utandirmasin, kendi adima huzurluyum..
Cevrem ve en yakinimdaki insan adina endiseliyim, nasil karsilanir bilemiyorum..
Destek ariyorum, bulamiyor gibiyim..
Yalniz basina gül bahcesinin dikenli bir yoldundayim,
elimi tutanim cok büyük ama yanimdaki de önemli be günlük...
Umudum yüksek, güzel olacak diye farzediyorum.

Bazen düsünüyorum iste, secimler kararlar cok cok önemli..
Dahasini ilerleyen günlerde yazarim...

Dönemiceğim çocukluğumu özledim
O masum çocuksu günleri oyunları hayalleri...

günlük

yarın sabahın köründe cılt doktorunda randevum var, 6 tane benım alınacak

ama hala uyumadım

aşkı beklıyorum msnde hala çalışıyor

nefret edıyorum şu dükkandan yemın ederım elımden gelse bı bıdon benzın alıp yakacam okadar yanı

yarın ağustosda taşıncağım şehıre gıdıyorum

hıç kımseyı tanımıyorum orda, hıç bır yerı bılmıyorum

nereye gıdılır ne yapılır hıç bı bılgım yok, zaten şımdıye kadar sadece bıkere gıttım oda ış görüşmesıne

hıç gezmedım anlayacağın, yarın randevum var emlakçıyla bakalım ne olacak

yurda da gıdıcem belkı yurtta yer bulurum :26:

sonrada ışe gıtmem lazım kadından ızın ıstedım pek gönüllü olmadı ışte geçte olsa gelsen ıyı olur felan dedı pıslık

belkı ınadım tutar gıtmem banane

neyse ben kaçayım günlük sevgılı gelır şımdı öpüldün

İçimde kopan fırtınaları salıversem çevremdekileri kasıp kavurur, kimsecikler kalmaz etrafımda. Kalbim acıyor, kalbim acıdıkça ruhum sıkışıyor, nefes alamıyorum. İçimdeki nefretleri bir bilsen, içimi kemiriyor, hergün dahada fazla. Kimseyi özlemiyorum, kimseyi dinlemek istemiyorum.
O kadar karanlıkta kaldımki, aydınlık gözlerimi kamaştırıyor, rahatsız ediyor beni. Heryer kapkaranlık, içim öylesine karanlıkki, boğuyorum herkesi. Beni seven adam bile sevemiyor eskisi gibi beni. Bende olsam sevemezdim bu insanı.
Hiçbirşey beni heyecanlandıramıyor, hiçbirşey beni mutlu edemiyor. Şu olsa mutlu olurum dediğim birşey yok hayatımda. Amaçsız olmaz, amacı olupta başaramamaktan dahada kötüymüş.
Hayata karşı açtığım savaş benim mutsuz başlangıcımmış. Olmadı olmuyor.. Ben bu hayatı istememiştim. Peki ya ben ne istemiştim? Bilmiyorum...

inci kız babaannesiyle tatilde, anası boşlukta...

ben bu yaşıma kadar nasıl yaşamışım, hayat aslında kızımsız ne boşmuş be günnük
böyle sıkıcı...

sabah 10:45 arabasına binip gittiler, eve bi geldim...
1,5 yıldan sonra ilk kez tamamen bana ait bi Pazar günü...ne tuhaf...
elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim
"dur çamaşır asalım", "ay yok toz da alayım"...eee 1 saatte bitti bütün iş...
açtım wii de oyun oynadım...unutmuşum tüm oyunları...Ondan da sıkıldım kapattım...

ve daha 1 hafta var dönmesine, patlarım sıkıntıdan, Allahtan çalışıyorum...

yok aabi ben kendime ait boş günler istemiyorum, kızım olsun; uyurken şımarsın tepinsin, yemek yedirecem diye evde 10 tur koşturtsun, canımı çıkartsın...

Allah hiçbirimizi de evlatlarımızdan ayırmasın

Sınavlar bitti ama hala 1 ay sonraki KPSS ve 2 hafta sonraki son tercihler düşündürüyor :18:
Eğer bu atamada da atanamazsam 87 puan çöpe gidiyor.
İçimden hiç çalışmak gelmiyor artık.
2010 da eve kapanıp 3 ay boyunca ders çalışmıştım.
Motivasyonumu tamamiyle kaybettim günlük.
Zaten aklım öyle karışık ki.
Atansam da evlenicez ama sadece hafta sonları görüşebilicez :26:
7 yıl sonunda değer mi bütün bunlara?
Bir yandan evliliğim yeni bir ayrılığın başlangıcı olmasın diyorum, bir yandan da onca maddi yükün altından nasıl kalkarız diyorum :26:
Allah'ım hayırlısını ver. Eğer eşimin yanında olup özelde çalışacaksam da öyle olsun.
Her şeyi bir kenara bırak, senin gönlünden geçen ne dersen....
Ben artık sevdiğimin yanında olmak istiyorum günlük.
Belki devlette alacağımın yarısını alırım ama artık onun yanında olayım istiyorum.
Allah'ım hakkımda hayırlısını ver...

sevgili günlük şuan öyle bir yerde yaşamak isterdim ki zihnime bir girsen hayalimdeki yerler masallarda olur sanırım bıktım şehirden stresten yaşamak yorgunluktan ibaret sanki

günlükkkk
bir çeyiz alışverişi yaptık annemle, aklın durur
allahım kendimi kaybettim resmenn
çok güzeller ama yaa
finallerim de bitti bugün..
ohh hayat bana güzel

günlüüüüüük canım sevgilimin gelmesine tam 76 gün var .. sakın çok var deme tamam mı ben 460 diyerek basladım bu yolculuga
hem gelsin nişanımız var ben çok heyecanlıyım ki

Sabah erkenden kalktık annemle göz doktoruna gittik günlükcüm. Gözlerim yarım numara artmış
Sözde gözlük tak çıkart yaparsan artar derlerdi. Ben 2 senedir lens kullanıyorum. Hani nerde???
Kaç numara arttı göözüm. Aldım yine lanet lensleri. Bir sene daha hakkı var yoksa başka yolunu bulucam.
Bu ne yahu günlük Bu lenslere para mı dayanır

Neyse günlük heyecandan ölücem. Çünkü Aşkım cuma geliyo 3 gün birlikteyizz.. Tatil tatil tatilll ooohh

Son düzenleme:
Selam günlüğüm... Bugün iznimin ilk günüydü çok sıkıcı evde net başında geçti...:126:

Yarın ankaraya gidiyorum bi hafta kalıcam.. Umarım güzel günler geçiririm.. :82:

Şimdi önce annemin sonra ablamın saçlarını boyayacağım.. Ailenin bakım uzmanıyım yaaa...

Bu aralar evet mutluyum ama maneviyat olarak dibe vurmuş bi vaziyetteyim günlük ya gece öyle ilginç rüya gördüm ki ama bu da bana ders olmadı.. Ama korkma düzelirim ben şeytana uymam...

bişeyler yanlış gidiyo hemde çok yanlış gidiyo bunun nedenide ben olmalıyım hiçbişey sebepsiz olmaz çünkü
demekki biyerde bir yanlış yapmışım ki böyle oluyor ..herşeyin düzelmesi için dua edecegim sabır gerek dua gerek farkındayım
inşallah herşey düzelir bu boşluktan kurtuluurm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…