Ben geldimmmmmmmmmm :) Cumartesi gününden beri geziyorum anca vakit bulabildim.Kuzenimin düğün hazırlıkları var.Dün annemlerle piknikteydim .Bugün de Soulmate'm le çarşıdaydık .2-3 gündür gerçekten iyiyim.Şükürler olsun ki o acı yavaş yavaş bitiyor.Bazen üzülüyorum ama onu unutuyorum diye he bu nasıl bir psikoloji onu çözemedim.Beynimin içinde ki sorulardan da kurtulmaya çalışıyorum.Tek isteğim haber almak istemiyorum,görmek istemiyorum .Artık hayırlısı olsun diyorum .Geçen camideyken bir not gördüm yazmış Allah m affet beni ,yardım et bana çok çaresizim.O an düşündüm de herkesin derdi var .Kim bilir ben daha neler yaşayacağım.Yarın da Adalara gidiyoruz umarım çok güzel geçer kafam dağılır .Neyse şekerim ben kaçıyorum film izleyeceğim :)
5 yıllık üniversite hayatım bugün itibariyle son buldu günlük.. acısıyla tatlısıyla dolu dolu geçen 5 yıl... bir sürü tecrübe, arkadaşlık, dost kazığı, başarı mutluluğu, hepsi yaşandı ve geçti.. daha dün öss'ye hazırlanıyordum daha dün tercih yaparken kafayı yiyordum nereyi kazancam diye... nasıl geçip gitti yıllar? daha dün kayıt yaptırmadım mı ben üniversiteye? zamanın akışını almıyor insan aklı.. 5 yılda o kadar çok şey yaşadım ki, daha da yaşamak istediklerim vardı ama olmadı, kısmet değilmiş artık..
bittiğine üzülmüyorum, zamanın nasıl geçtiğini idrak edemiyorum sadece.. hatta bitti diye seviniyorum bile.. öğrenciliği çok özleyecek olsam da
günlük...
biliyorum dengesiz diyeceksin bana ama, şu an çok moralim bozuk...
oturup ağlamak istiyorum yaa...
bir an önce uyuyup hiçbirşey düşünmemek istiyorum...
Çok sevdiğim canım kuzenim noldu sana ne zaman bu kadar kör oldu gözlerin
Aileni karşına alıp daha bu yaşta nasıl gidebiliceksin
Annen hakkımı helal etmem diyo sen bi tarafta o bir tarafta ağlıyosunuz
Bugün içim parçalandı yapıcak hiç bişey yok herşey için çok geç
Mutlu olabilicekmisin kardeşim
Bütün hayallerimize veda ederek gidiyosun evleniyosun
Rabbim seni pişman etmesin
Aileni ezip geçerek inşallah yinede sen mutlu ol dicek bir söz bile bırakmadın bizlere
günlük
en son sana enişte beylere gideceğiz demiştim
gittik güzel geçti
bu aralar yaptığım hiç bir şeyden keyif almıyorum
bunaldım sıkılıyorum
içim bom boş sanki
kendimi dinleye dinleye sıyıracağım ya bir gün
hadi hayırlısı..
anlaşılmıyorum günlük
kimse beni anlamıyor...
herkes hıncını benden çıkarıyor....
ailem nişanlım çevremdeki herkes bana bahane buluyor
arada kalmaktan artık çooook bunaldım....
alıp başımı gitmek istiyorum..
ne evlenmek nede ailemle olmak istiyorum...
hepsi çok seviyorum aynı zamanda hiç sevmiyorum((
bıktım bunaldım yeter yeter yeter ((
Su anda cok keyifliyim gunluk
Ask'la tatil yapiyoruz deniz kenarinda guneslenip tatilin keyfini cikariyoruz
Yarin donuyoruz o yuzden bugunun bol bol keyfini cikaricaz
Cav bella
Günlük eve gelip sinirden sıkıntıdan ağladım resmen.
Benimle dertleri ne anlamış değilim. Okulda yolunda gitmeyen şeyler var.
Bana takıp sürekli azarlayanlar var
Sanki atanırken her şeyi öğrettiler, soru sormak bile hataymış bazılarına günlük.
Daha yazmak istediğim çok şey var da yazamıyorum işte
Tek bildiğim doğru bildiklerimi yapmaya çalıştığım.
Ama yaranamıyorsun böyle de kimseye işte.
Ciddi ciddi birkaç yıl sonra mesleği bırakmayı düşünüyorum.
Buzzzzz gibi soğudum resmen.
Çok sıkıntım var bu ara günlük.
Kafayı yemek üzereyim.
Duaya çoook ihtiyacım var.
Salon,oturma odası perdelerimizde geldi bi tek storlarımız takılcak Günlüğüm
Yatak odası perdesiyle fonuda perşembe geliyor
Hala yatak odamla salon koltuklarım gelmedi
Pazar da buzdolabım gelicek bi de çeyizciklerim gidicek
Sonra ufak detaylar kalcak inşallaahhh
şu eksiklerimde gelsseydi bi an önce
Sana teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum sevdiğim adam. bu mutlu günümü yine ağzıma tıktın. susuyorum cevap bile vermicem her zaman ki gibi. büyü artık büyü ne olur
Öğleye kadar uyumuşum ama hala uykum var günlük. Ne garip. Uyudukça uyuyası geliyor insanın
Benimle birlikte Hollandaya gelecek 2 arkadaş daha belli olmuş. Az önce biriyle konuştum.
İyi oldu günlük ya yapayalnız gitmektense. Şimdiden içim rahat etti. Ocakta gidiyorum teee temmuza kadar
günlük..
hastası olduğum kumpiri ilk defa evde dneyeyim dedim...
mmmmmm neffiss olmuşş
ye ye doyamadım ama artık tıkandım ve durdum
az sonra ablama gideceğim kuzenle beraber orada kalacağız üç kız gecelere kadar otururuz
ablam da kuzenim de yarın izinli
o yüzden annemlerle birlikte nefis bir de kahvaltı yapıciiizz
sonra da çeyizlerimi yerlerine kaldırmam lazım odama dağıldı duruyor hepsi
eskileriyle karşılaştırıp eksiklerimi görmeliyim
aşkımın yarın finalleri bitiyo akşama memlekete yola çıkacak
öyle işte günlük benden havadisler bunlar
hee bir de kafaya çok bişi takmamaya karar verdim
görüşürüz yavrimu çavv
yeni ev,yeni iş,yeni ortam,yeni arkadaşlar,yeni yeni yeni...herşey yeni hayatımda.yepyeni bi hayat beni bekliyor.herşey çok güzel olucak.canım babacığım yüreğimde,sevdiklerim yanımda.yine güçlüyüm şükürler olsun...seni çok seviyorum güzel babacım.yattığın yer nur olsun.kızını hiç merak etme.yine aslanlar gibi yine dimdik.aklın bizde kalmasın güzel babacım...
merhaba hayata yeniden
Höfff bu ne sıcak böyle. Günlüküm annemle babam bizde, bir kaç gün daha kalıcaklar. İlk misafirimiz oldular. Yoruluyorum ama umarım güzel ağırlıyoruzdur. Yorgunluktan uykum geldi :) Hadi gittim ben çaylar beni bekler...