Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok tuhafım günlük... Bi yandan gelecek için mutlu mesut hayaller kurarken, bi yandan kırılan kalbimi iyileştirmeye çalışıyorum.. Arkadaşım aradı bugün bi arkadaşı varmış bizi tanıştırmak istiyomuş.. İnanır mısın ? Heycanlanmadım bile ayy kimmiş neyin nesiymiş diye sormadım.. Oysa ben evliliğe hep olumlu bakan birisi değilmiydim...Çok fazla yaralanmışım ben günlüğüm çookkk .... Hayır dedim istemiyorum, hazır değilim yapamam güvenemem bi daha başka birine dedim... İyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum.. Ama gönlüm istemedi işte.. Nolucak benim bu halim ya.... :26:Haa bide bu aralar bana herkes ne zaman evleneceksin diye soruyo... :123:Şaka gibi yaaa.... Neyse ki yaşım daha küçük olduğu için alınmıyorum bu laflara... Yoksa bozulurdum bu insanlar bana evde kaldın mı demek istiyo diye düşünürdüm... Neyse ben Bi accayibim işte ........................​

yemin ederim psikolojimi bozmak üzere şu kurbağlar... Susmuyorlar maşallah koro halindeler vırak vırak vırak, gidip hepsini tek tek öpsem susarlarmı acaba??:26: Belki içlerinden biri prens olur ) ama dedim ben deliricem diye vırak vırak koro halinde kökünüz kurusun be kökünüz

‎Ne güzel teselli...
"El mer'a me'a men ehabbe.."
Herkes, Ahirette dünyada iken sevmiş olduğu kimselerle beraber olacaktır..
Sabırlıyım günlük Rabbim çok büyük...

heyoo günlük

ne zamandır yazmıyordum sana

öyle bı haberle geldım kı, ben bıle şaşkınım
benım herıf babasınla konuşmuş
bu yaz söz nışan ıstıyorlar
aılemle tanışcakmış babası annesı felan
bı yüzük takalım demış
bende kızdım
bana haber vermedın napıyonuz sız dıye
bıde ışın komığı, ben bu yaz memlekete gıtmıcem
ben olmadan söz yapcaklarmış :44: bu mıllet ıyıce sıyırmış bılıyormusun
bıde babası demış ışte bız yapalım şımdı tanışalım sonra kafanereyebızoraya hafta sonu gelsın yüzüğünüzü takalım

dedım olduuuuuuuu başka ?
dükkanı açarsak seneye mayıs gıbı evlenelım dedı
hıç evlenesım yok benım günlük evde kalmak ıstıyorum keşke babası gırmeseydı bu ışın ıçıne ne edıcem ben şımdı daha gencım akıl verr :26:

Yarın pikniğe gidiyorum günlük evde patlıyodum zaten iyi olucak. Ben orda gezip eğlenirken paşam çalışıyo olucak,çok yoruluyo günlük ya sabahın köründe uyanıyo akşam bazen 8e doğru bazen de daha geç geliyo bugün 10du mesela kıyamıyorum ben ona :/ Onsuz hiç bişey yapmak gelmiyo içimden... Bütün gün evde durup yataktan çıkmayasım var. Bu gidişle yanında işe başlıcam zaten olmuyo böyle Neyse artık olucak bi şekilde bişeyler :) ALLAH'ım paşama yardım etsin sabır,güç,kuvvet versin yorulmasın :) ALLAH'ım sen bize yardım et sabır,huzur ver...

yaaaa günlükçüm bugun konyada tarkan konseri vardı.son dakikada bilet buldum.gittim.tek giriş varmıs nasıl kalabalık anlatamam zar zor girdim patron aradı yarına sunum var ofise gel dedi.hayyydaaaa dedim ama yapacak birşey yok.hadi geri ofise geldim.şu saat oldu daha yeni iş bitti müdürleri bekliyorum. eve götürecekler kaçtı güzelim konser en çok ona yanıyorum uffffff

Son düzenleme:
muradıma erdım :) ohh sukurler olsun hasta oldummm bu sıcaklarda hiç bölee sevıncem aklıma gelmezdi... sınav gunu olsam napardım kımbılır...
eşimi aradım ''buba diilmişsin''dedım nıye gelmıo yaa dıye soylendıgım zamanlarda hiç oralı olmayan kocam ,hasta oldum dıyınce husrana ugradı sesi bile değişti huzunlendi hatta dedıkı nasıl olurya hamıle kalman gerektı bu gerektı lafından condoma sabotaj yaptıgını belli etti demek ilk hamılelıgımde kazara değilmişşşş.....
şuan kendımı enayi gibi hissediyorummmmmm

Çok mutluyum ya sevinçten apaçi dansı yapabilirim kendi kendime bağırıp gülüp eğlenebilirim.En kötü günüm böyle olsun bundan sonra.Herkes mutlu olsun.Sevilsin,sevsin,başarsın,kazansın.Ve sevgilim hep yanımda olsun biz birbirimiz için doğruyuz,beraberken eksikliklerimiz yok oluyor.Herkes mutlu olsun sevdiğiyle.

günaydın,nihayet bugündü yarındı derken badana boyaya başladım.ilk kez bu yıl boyacılar değil de kendim yapıyorum.onbeş yaşında ki kızımın yardımlarıyle.önümüzdeki hafta eşimde izne çıkacak.o da yardım eder inşAllah.bu yıl birde her odayı ayrı renge boyuyorum.çılgın kızımın odası ise tam üç renk.tavan alışılmışın dışında açık mavi,duvarlar da ayrı iki renk.yorucu ama bir o kadar da zevkli.kendimi çok yormadan oda oda boyayacağım.o kadar çok iş varki gözüm korkmuyor değil.ama Allah'ın izniyle ramazan gelmeden bitireceğim.kimse yardıma gelmiyor malesef.sadece ablam ısrar etti fakat onada gelme dedim.ramazanı geçirmek için umreya gidecek,temizlik yapıyormuş.geleyim sonra başlarım dedim,ısrar da ettim ama kabul etmedi.iki oğlu bir kızı var.yardım ederler dedi.ama söz aldım bunalmaya başlayınca çağıracak.tabii bende çağırayım diye söz verdim.hadi bakalım bana ve canım ablacığıma kolay gelsin.iyi günler günlüğüm.​

Hoşgeldin Turkcell güle güle Vodafone !

Sevgili günlükkk;

Bebeğimle birlikte bende yeniden büyüyorum, hergün yeni bir şey öğreniyorumm..
Bu mucizeye tanık olmak Allahın bana en güzel hediyesi..
Sanırım o doğduğunda bende yeni doğmuş olacağım, yeni bir hayata hep beraber "merhaba" diyeceğiz..
Herşeyin hayırlısı ile olması tek duam!

- Senin Allah demen, O'nun buyur demesi sayesindedir.
Senin yalvarışın, Allah'ın senin ruhuna haber uçurmasındandır.
Senin çabaların, çareler araman, Allah'ın seni kendine yaklaştırması, ayaklarındaki bağları çözmesindendir.
Senin korkun, sevgin, ümidin, Allah'ın lütuf kemendidir.
Senin her Yarabbi demenin altında, Allah'ın buyur demesi vardır..
Gafilin, cahilin gönlü bu duadan uzaktır. Çünkü Yarabbi demeye izin yok ona. Ağzında da kilit var onun, dilinde de...
Zarara uğradığı zaman, ağlayıp sızlamasın diye Allah ona dert, ağrı, sızı, gam, keder vermedi.
Artık anla ki, Allah'a dua etmeni,
O'nu çağırmanı sağlayan dert, Dünya saltanatından daha iyidir.
Dertsiz dua soğuktur.
Dertliyken yapılan dua ise gönülden kopar...

Artık dertlerim için şükrediyorum günlüğüm
Beni hiç yalnız bırakmasınlar ki bende Rabbime sürekli yakın olayım

Günlük
Dukan dyetine başlamamla bırakmam bir oldu Sabah kahvaltısında diyetteydim,az önce bıraktım
Okuduğum yorumlardan sonra bana göre olmadığını anladım.Evet her gün 1 kilo veriyorsun ama o kilo nereden gidiyor
Önemli olan bu.Halbuki benim kilom boyuma göre gayet yerinde.Sadece sıkılaşması gerek vücudumun.
Onu da az yiyip çok hareket ederek halletmeye karar verdim.
Aşkımı çok özledim
Ah günlük sana en önemli gelişmeyi az kalsın anlatmayı unutuyordum.
Dün ona ideallerimizin farklı olduğunu söyledim.Hayallerinde bana da yer aç dedi.
Benim onsuz hayalim zaten yok.Ama o kadar uzağa gitmeye cesaretim asla yok.
Bu yaşıma kadar ailemin dizinin dibinden hiç ayrılmamışım,bi de sulu göz ben buralardan kalkıp taa İzmir'e gidersem ölürüm heralde
Ben Marmara dışına çıkamam.Hatta denizin alt kısmına bile geçmek istemiyorum.
Nefret ettiğim İstanbul beni bekler Ona diyemem ki benim için İstanbul'a gel diye.Aynı şekilde o da bana diyemez.
Bu durumda İzmir'i kazanamaması için dua etmek kalıyo bana

Selam günlük dün akşam annemlerdeydik yemek yedik bütün aile çok özlemişim yeğenlerimi baya öptüm,kokladım ve oynadım minnoşlarmla..
günlük yakın zamanda der çalışmaya başlamam lazım malum sınava 2 ay kaldı bitsinde kurtulayım şu stresten
bu arada eşim kabullenmiş işi bırakmamı bu sabah bi konudan dolayı ''istersen işe gitme''dedi. bende ''olur mu öyle şey'' dedim. oda'' e zaten bikaç ay sonra bırakacaksın çalışmayı''dedi.Artık kestirip atmıyor her dediğimi,saygı duyuyor olumlu karşılıyor allaha şükür daha iyi olacak biliyorum...
nese günlük ben işime bakayım...
görüşürüzzzzzzzzzzzzz

Dün neredeyse ayrılıyorduk. Ama yapamadık.
İçimize şeytan girdi sanki günlük. Hiç anlayamadık birbirimizi.
Dua ediyorum Allahım korusun bizi. Ananem dua okudu bana, nazar var dedi.
Kimin gözleri var üzerimizde?
Çok korkuyorum. Allahım koru bizim aşkımıza zarar gelmesin. Amin...

Son düzenleme:
Istanbul'a uzak diyorduk simdi Bursa'ya git gel ....

Günlüğüm kuzum ben bugün sana hiç uğramadım dimi?Oysa sabahtan beri buralardayımYeni kararlar aldık krediyi kapatmaya çalışıcağız:44:Arabamızı satılığa çıkarmıştık zaten,eğer satılırsa o paranın üstüne koyup kredimizi kapatacağız.İnşallah satılır da kapatabiliriz krediyi.Çok zor her ay kredi hesabı yapmak,ev geçindirmek.Allah'ım borcu olanlara ve eşime yardım etsin:26:Alın terini bize harcıyor.Ev sahibi olduk ama çektiğimiz çileyi bir biz birde Allah bilir günlük.6yılım iki göz odada geçti,ne tatil yaptık ne de başka bir şeyçok zor günler geçirdik eşimle,1yıl evimiz bomboş durdu.Sivas'da bu arada ev.Zar zor kiraya verdik işte.Temmuz 1de ilk meyvesini yiyeceğiz ( kirayı yani )Aslında arabamı satmayı da hiç istemiyorum ( ne güzel sürüyorum işe arabamla gidip geliyorum.Çok hoşuma gidiyor günlük )yani gönlümden geçen o,ama mecburuz.Gerçi arayanda yok araba almak içinPiyasa durgun yani.Keşke şöyle 15.000Tl bir yerden para gelse.Biri kapımın önüne koysa yada piyango çıksa aman ne bileyim işte.Ya da sen versen kız günlük olmaz mı? Yani şimdilik benden böyle umarım sende iyisin,hoşsundur.Hadi ben kaçayım günlük çok arazi oldum bugün.Hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…