dun aksam dondurma yemek için mutfafa gittim amaanninnn ne görim kertenkeleye benzer yesıl renkli kanatlı değişik bişi bana bakıoo
:18: hemen gerı cıktım elımdeki dondurma kasesini fırlatarak cıglıklarımla...
hemen eşimi aradım sankı bılse gelebılcek farklı cografi bolgelerdeyız..
esımde dıyokı tlf kulagında dursun benden cesaret almıs olursun işte bi elinde kovala yaratıgı..çok kolay sanki...
önce balkonun ısıgını yaktım saloandakı lambadan..yarım saat bekledım cıkar belkı ısıgı gorunce dıye... mutfaga tekrar hiç girmek gelmıyıor içimden .. gece 1.30da korka korka mutfagın kapısını araladım... bi elime oklavayı diğer elimede havluyu sardım.. mecburiyetten mutfak kapısını örttum baska odalara kaçmasın dıyeee... kalbim gümgümgüm ölücem korkudan
perdeyı tülü dürttüm 1-2 oklavayla sonra hızlı hareketlerle körolasıca hayvan buzdolabının arkasına uctumu demelıyım zıpladımı bilemiyorum yalnız o tarafa bı karaltı ve carpmanın sesiyle pat dedi.. artık dizlerimde titriyordu
kendıme soylenmeye basladım nıyee balkon kapısını acık bırakırsınkı diye
o anda bende mucadeleye basladım ve kendımı sovalyeye benzettm
bir elimde oklavam diğer elimde havlum
yarım saate kadar mutfakta cebellestım bı kaç uzerıme hopladı uctu hayvanda bana karsı taarruza gectı tabii ... ee ben ozaman daha bı cıglık basıyorum -dısardan sesimi duyan kadını bogazlıyorlar sanır.. neyse guc bela balkona attım -acep benım mutgafa yuvamı kurmaya dusunuyodukı cıkmamak için cok ınat ettıde
- bide elim kadar buyyuk yani... nası korkmayım ben ondan nası cıglık atmıyım uzerime atladıgında.. hayvanın cıkmasıyla balkon kapısını dannnnn diye kapattım hızlıya iyi cam kırılmadı baree
bide balkonda donmus bana bakıo sinsi sinsiiiii
daha ben cam kapı acarmıyım ölürüm sıcaktan pişerim daha iyi...