Popüler Konu Sevgili günlük...

İyi Geceler Günlük..
Ayağım Davul Gibi Şişti..

Ama Gebelikten Değil..
Az Önce Doktordan Geldim..
Kılcal Damar İltihaplanması Olmuş.. :44:

Hamileyim Ne Güzel Midem Bulanmıyor İşimi Gücümü Yapıyorum Derken..
Aklıma Gelmeyen Başıma Geldi..

Buna da Şükür..

ÇOK ÖZLEDİMM SENİİ ASKERİMM ((
sayılı gün çabuk geçer dıyen herkesten nefret edıyorum !! gecmiyo işteeee !!!!!
1 ay olmus gıdelı yaa, ne cabuk gecti baksana.. diyen herkesten nefret edıyorum......
alt tarafı 14 ay kaldı deyip sakinmi olmamı beklıorlar anlayamıorum :/
1ay geçivermişmiişşşş !!!

Günlük, annecim şu halimle bile güldürdü beni ya.
İşe gidecek, geç kalmak üzere, acele ediyor. Ağırlık olmasın diye çanta getirmeyin demiş ambulanstakiler, o da minik eczane poşeti almış.
Şöyle bir baktım poşete kahkaha atmaya başladım.

-Anne o ne öyle?
-O ne kızım?(suratıma bakmıyor bile, hazırlanmakla meşgul)
-O poşet ne?
-Poşette ne var?
-Poşetin üzerindeki şey prezarvatif markası anne! (pek de seksi bir resim var üzerinde ha )
-Ayy al kız şunu değiştir çabuk dalga geçerler şimdi orda. :18:

Hakkaten hiç güleceğim yoktu.. İyi geldi bu.

Ettiğimiz dualar kabul oldu

Bana dua eden herkese cok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun. Sizleri çok kocaman büsbüyük seviyorum :119::119::119::119:

uzun bir aradan sonra ben geldim günlük:) yorucu maratonun sonunda doktora tezim kabul edildi ve pazartesi itibariyle dr. oldum... hem bebek hem tez derken hayırlısıyla ikisi bir arada ortaya çıkıverdi. çok zorlandım, pes etme derecesine geldiğim çok oldu ama neyseki bunu da hallettim. bir de siyah cilt yapıp 1-2 haftaya enstitüye teslim edersem kafam rahat edecek günlükcüğüm.

inşallah bundan sonra kazasız belasız bir şekilde dinlenirim. bence çoktan hakettim evet evet kesinlikle. birazcık da kilo verebilsem ne güzel olurdu di mi günlük... bundan sonraki hedefim de o olsun bakalım. görüşürüz günlükcüm.

Evet günlükcüm bugün oturup bi liste yapmam gerekiyo evimizin eksikleri için ee yavaş yavaş yapmak lazım artık son dakikaya bırakırsam hepsi birbirine giricek. Cumartesi günü küçük ev aletlerimi alıp götürücem zaten sonra da nevresimdi bilmem neydi falan onları halletmem lazım... Çok yorucu bi süreç beni bekliyo sanırım ALLAH yardımcım olsun... Herşey güzel gidiyo sorunumuz yok çok şükür. Aman dilimi ısırayım. ALLAH'ım sen bize yardım et...

Kpss tercihimi yaptım..Umudum yok..Biliyorum yine bir yere yerleşemediniz yazısını okuyacağım.Karnım çok ağrıyor günlüğüm.Küçük serçe parmağımın orda nasır çıkmış Oysa ben çok temiz ve kuru tutarım niye olduki şimdi bu Hala bu monoton hayatın içindeyim işte ne anlatıcam ki sana benim öyle ne muhteşem bi nişanım ne de çok havalı bi mezuniyet elbisem oldu mezuniyetime bile gidemedim düğün dersen çakma işte ben neyi mükemmel yaşadım ki nefret ediyorum hayatımdan geriye dön bak fotoğraflarda hep sahte gülücük günlükdaşlarımın mutlu haberlerini alınca çok mutlu oluyorum bi yandanda kendi adıma üzülüyorum ama olsun napalım kısmet deyip çekiliyorum kenara kendimi hiç mi hiç sevmiyorum günlük kendimi dövmek istiyorum bitkisel hayata girsem de hiç çıkmasam bari

merhaba günlük olan oldu artik bi kk vardi o da gitti elimden

beni kk da gezerken görmüsler müdüre söylemisler. kimin yaptiginida biliyorum seytan diyor ki git agzini burnunu kir.

müdür daha gelip konusmadi benimle belkide hicbir zaman konusmicak bu konu hakkiinda ama yinede bilmesi kötü oldu benim icin.

artik isyerinde rahat edemiyorum hatta su an eve gitmek istiyorum ki beni sikayet edenin yüzünü görmemek icin.
tabi sikayet eder en iyi arkadasi isten ayrildi oyalanicak biseyi yok beni gözetliyor

off yolunu bulup tekrar kk ya girmek istiyorum. bakalim bikac ay sonra o sahis emekli olucak o gittikten sonra bellki girebilirim (insallah).

neyse ben yemegimi yiyim diycem istah bile birakmadilar ki

Son düzenleme:
Mutluluğun bir anahtarıda seni üzen ve keyfini çıkaran insanları hayatından çıkarmakmış...

Etrafımdaki çoğu kişiyi samimi bulmamaya başladım ailemi bile
Çok sıkıldım çok
Yalnız kalasım var biraz rahat verseler

Merhaba Sevgili günlükk..

Hala tatil bitmedii daha çooook var . halbukii okulun açılmasını o kadar çok istiyorummm kiii .. Evde otur otur patladım. Dıışarıda çıkamıyorum. Annem saolsun arkadas bırakmadı bana . kimseyle konuşamıyorum . bi günümde internet ve temizlikle geçiyor. 6. gün reglde ve karnımın ağrısı hala devam etmektee .. Sıkılldım bunaldım.. Netten sıkıldım bu yaştaaa offf
anaaammm offfff !!

Hiç böyle yalandan da temizlik yapmamıştım. Napiyim yemek de yapıcam, sigara böreği de sarıcam bir de tatil için kendimle ilgilenicem:) Nolurdu sanki denize gitseydik, bu sıcakta kara tatili mi yapılır Neyse dur bakalım tam olarak belli değil nereye gideceğimiz. Akşam konuşuruz. Günlük aile dışında ilk defa misafir ağırlayacağım. Bir gece kalıcaklar sonra da beraber çıkıcaz işte. İnşallah memnun kalırlar, inşallah telaş yapıp saçmalamam:) Çok işim var günlük, daha temizlik bitmedi....

Günlüüüük!!!
Bu aralar canım çok sıkkın. Hayatımda hiçbir şey iyi gitmiyor. Hayallerime o kadar uzağım ki!
İş bulup, para biriktirmem gerek. Yeni bir eve taşınmak, (kilo verince) gardırop düzmek, bahar - yaz aylarında yurt dışına çıkmak ve deli gibi gezmek istiyorum.

Kilo verip, hayalimdeki vücut ölçülerine ulaşmam gerek. Yıllardır özgürce alışveriş yapmadım, sokaklarda havalı havalı salınmak, fotomodel olmak, herkesi çatır çatır çatlatmak istiyorum.

Bunlar birincil hedeflerim, beş ay içerisinde başarıya ulaşmak istiyorum. Küçük küçük adımlar atmaya başladım. Azimli ve kararlı olacağıma kendime söz veriyorum.

Günlük Çok duygusalım şuan.
Burada okuduğum bazı konular ağlattı beni
Allah kimseyi ailesinden,sevdiğinden ayırmasın günlük.
Daha böyle bir acı yaşamadım çok şükür ama empati kurarak hissedebiliyorum
Allahım sen sevdiklerimi alma benden,hepsine çok ihtiyacım var

günlüğüm ben geldim,
şuan evde elektrik yok ve laptopı ve wınn'ı son raddesinde kullanıyorum.
Ankaranın göbeğinde nasıl elektrik olmaz anlam vermiş değilim, bisürü işim var halbuki yapılacak,derste çalışmam gerekiyor ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor şu sıra
dün hastayken anneme gittim,bütün gün onla vakit geçirmek ne kadar güzeldi, annemi, babamı, kardeşimi ve evi çok özlüyorum...
oraya gittiğimde huzur buluyorum, bu eşimi yada evimi sevmediğimden değil ama eşimde onlarla zaman geçirmeyi çok seviyor...
hafta sonu annemler 2 aylığına yazlığa gidiyorlar, burada deney harici evde oturacağım. çok özleyeceğim onları günlüğüm,arada kaçarım yanlarına belki bilmiyorum.
akşam eşim eve gelince güzel oluyor ama o gelene kadar çok sıkılıyorum,yakınmak istemiyorum halime şükür eşimin yanındayım, kışın o kadar zor görüşeceğiz ki...
şu zamanların kıymetini bilmem lazım ama anlamlandıramadığım bir hüzün var içimde, devamlı tek başına kalma korkusu...
geçen sene ev arkadaşım amerikaya gittiğindede yalnız kalmıştım ve onda da böyle olmuştum, eşim önümüzdeki ay iş dolayısıyla kampa girecekler 12 gün olmayacak,bunu söylediğinden beri, devamlı geçen sene yalnızlığın vermiş olduğu bir korku çöküyor içime bilmiyorum,anlatamıyorum off
yalnızlık bana göre hiç değil günlük...
buarada karma_x im doktorasını bitirmiş, çok sevindim...canım arkadaşım hem çocuk yaptı hem kariyer :)
bu sene ona uğurlu geldi, darısı benim bitirmeme olsun inş.:)

Dün gece baya çalıştım günlüğüm.
En çok da şu matematiğe kafa patlattım ama önceden hiç öğrenmediğim ya da öğrenmek istemediğim şeyleri anladım.
Demek ki çalışınca matematiği de yapabiliyomuşum. Her ne kadar çok zor konular da olmasa bu benim için büyük bi şey
Bugün günlerden çarşamba telefonda wed yazıyo. Wed i gördükçe aklıma wedding geliyo evlenesim geliyo Ne olcak benim bu halim

dun aksam dondurma yemek için mutfafa gittim amaanninnn ne görim kertenkeleye benzer yesıl renkli kanatlı değişik bişi bana bakıoo :18: hemen gerı cıktım elımdeki dondurma kasesini fırlatarak cıglıklarımla... hemen eşimi aradım sankı bılse gelebılcek farklı cografi bolgelerdeyız.. esımde dıyokı tlf kulagında dursun benden cesaret almıs olursun işte bi elinde kovala yaratıgı..çok kolay sanki...

önce balkonun ısıgını yaktım saloandakı lambadan..yarım saat bekledım cıkar belkı ısıgı gorunce dıye... mutfaga tekrar hiç girmek gelmıyıor içimden .. gece 1.30da korka korka mutfagın kapısını araladım... bi elime oklavayı diğer elimede havluyu sardım.. mecburiyetten mutfak kapısını örttum baska odalara kaçmasın dıyeee... kalbim gümgümgüm ölücem korkudan perdeyı tülü dürttüm 1-2 oklavayla sonra hızlı hareketlerle körolasıca hayvan buzdolabının arkasına uctumu demelıyım zıpladımı bilemiyorum yalnız o tarafa bı karaltı ve carpmanın sesiyle pat dedi.. artık dizlerimde titriyordu kendıme soylenmeye basladım nıyee balkon kapısını acık bırakırsınkı diye o anda bende mucadeleye basladım ve kendımı sovalyeye benzettm bir elimde oklavam diğer elimde havlum yarım saate kadar mutfakta cebellestım bı kaç uzerıme hopladı uctu hayvanda bana karsı taarruza gectı tabii ... ee ben ozaman daha bı cıglık basıyorum -dısardan sesimi duyan kadını bogazlıyorlar sanır.. neyse guc bela balkona attım -acep benım mutgafa yuvamı kurmaya dusunuyodukı cıkmamak için cok ınat ettıde - bide elim kadar buyyuk yani... nası korkmayım ben ondan nası cıglık atmıyım uzerime atladıgında.. hayvanın cıkmasıyla balkon kapısını dannnnn diye kapattım hızlıya iyi cam kırılmadı baree bide balkonda donmus bana bakıo sinsi sinsiiiii daha ben cam kapı acarmıyım ölürüm sıcaktan pişerim daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…