Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüüük!:18: Bir türlü iş bulamıyorum. Hem öğrenciyim hem iş beğenmiyorum!:26: Ne yapayım ama ben de küçük yaştan beri çalışıyorum. Hele lise ve öncesinde ağır işlerde çalışmıştım. Artık ÖSS'de derece yapmış bir öğrenci olarak, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum. 12 saat çalışıp 700 lira almak istemiyorum.:26: Para da biriktirmem gerek ne yapsam bilmiyorum. Aslında çok güzel iş seçeneklerim var, okulumdan dolayı.. Ama dilimi geliştirmediğim için başvurmam bile ayıp olur. Nasıl olacak bu iş!!!:18:

yeni geldim eve aşk'ın yanındaydım...
eve kendimi attığım gibi de doğru saç bakımı yapmaya saçıma yağ karışımı yaptım bekliyorum bu arada burd avakit geçiriyorum işte...
kpss hazırlıkları tamam bütün konular bitti geriye bol bol soru çözümü var. bakalım onu da hallederiz bi şekilde.
dün aşk'la geleceğe dair çok şey konuştuk ve hepsi de mantıklı olabilecek şeyler.
seneye bu zamanlar düğün planımız hala geçerli ve önündeki engeller yavaş yavaş kalkmış durumda...
sadece ben atanmak istiyorum o kadar sonrası çorap söküğü gibi gelecek biliyorum.

tek hayalimiz yuva kurmak be günlük başka bir şey istemiyoruz...

sevdiçegimin ailesi benii kilometrelerce uzaktan görmeye geldi günlükçümm cook seviyorum onuda ailesinide yahu..pek bi şanslıyım sayelerinde ama onlarıda yolladım yine kaldık mı bomboş şehrimle başbaşa ama olsuunn..görümcem işini bilir haftaya olmasada öbür haftaya ikiside gelir pek seviyorum hepsiniii..işte böyle

2 aya yakın bir süredir kulağım için doktora gidip geliyorum günlük.
İki kulak zarım da delik. Senelerdir akıntıyla, mantarla uğraşıyorum.
Ne zaman suya girsem hep tıkamak zorundayım
Neyse şu ameliyatı düğünden önce olayım da kurtulayım dedim ama olmayacak galiba.
İltihap kurudu ameliyat tarihi alıyım diye gittim dün doktora sağ kulakta mantar var her gün geleceksin ilaç süreceğim dedi.
Bugün 2. gündü. İlacı sürdü. Sol kulaktaki delik küçük, şimdi küçük bir operasyonla oraya bir kağıt koyalım dedi. Peki madem dedim.
Bekledim epey, baya da tırstım ama sağ olsun eli hafifmiş toktorumun ama inanılmaz bi tıkanıklık hissi var şu anda.
Yarın kontrole gideceğim tekrar bakalım ne diyecek :26:
Ağrın neredeyse canın oradaymış be günlük.
Hadi kal sağlıcakla.

günlük
başıma gelmeyen kalmadı
sabah kalktım elektrik yok neyse bişiler atıştırayım dedim
baktıım şeker yok kavanozun kapağından kaldırmamla yere düşmesi bir oldu
her yer şeker cam
elektrik yok süpürge yok
kardeşimde üstüme geldi tartıştık
kapıyı suratıma kapatırken parmaklarım çelik kapıya sıkıştı sağ işaret ve orta tırnagım koptu
haftaya düğünüm var napsam ne etsem bilmiorum çok acı çekiorum
herşey üst üste geliio

Günlük;
Bugün çok mutluyum bu mutluluğumu anlatamam sana.
Kafamda artık soru işaretleri yok sanki bu hayatta sadece biz varız...
Bana eskisi gibi bakışları elimi tutuşları şakalaşmalarımız gülme krizlerimiz nasılda özlemişim hepsini nasılda ilk günkü gibi heyecanla yaşıyorum aynı şeyleri.
Allahım sana şükürler olsun bana yine onunla mutluluğu tattırdın hiç hiç bitmesin hiç bozulmasın bu mutluluğumuz

günlük..
aşkımı yolladım bu sabah....
4 gün deli gibi gezdik,şımardık,çocuklar gibi eğlendik,kahkahalarla güldük...
ama bu sabah o kadar çok ağladım ki otobüse binenler bile şaşırdı...
aşkım giderken tişörtünü verdi ana onu giydim onunla geçirdim aşkımı..
mis gibi kokusu sinmiş.. koklayıp duruyorum..
çok alışmıştım ben onunla uyuyup uyanmaya, yemek yapmaya, bulaşık yıkamaya..
çok yalnız hissediyorum kendimi...

Yarıınnnn kınamızz var günlüğümmmm
İnşallahhh kazasız belasız atlatırıızzz
Öff aşırı heyecanlıyımmm
Herkes benim için uzun yoldan geliyor,benim için uğraşıyorlar çok garip hissediyorum kendimi.Normalde günler su gibi akar gider,şu düğün gelsin geçsin istiyorum o da geçmiyo günlük resmen şafak sıkıştırıyor
9 Ocakta nişanlandık,5 yıldır birlikteyiz,15 ay asker yolu bekledim,hep bu günü hayal ettik
Umarım herşey yolunda gider...

Günlükcüm bugün çok yoruldum pikniğe gittik ya. Çok eğlenceli geçti paşam olmadan pek tadı olmuyo tabi o ayrı mesele... Neyse tam hamakta uzanıyorum mesaj geldi baktım hemen paşam atmıştır diye son 1 ay yazmış yine aklıma getirdi ayrılıcağımızı malum askerlik... İçimi hüzün kapladı birden tadım kaçtı... Nasıl dayanıcam bilmiyorum günlük çok alıştım ben ona,onunla gezip eğlenmeye,onunla gülüp onunla ağlamaya,onunla nefes almaya... Çok zor olucak... ALLAH'ım ikimize de sabır versin...

nasılsa kaldım diye isteksizde okulun sitesine girdim.. bölümümle çok alakalı olsan dersi 3yıldan berı veremediğimden halıyle okulda uzadı gitti aldı basını...kendimi demırbas ilan etmıslıgım bile var 4yılda bıtecek olan okul 7.yıla sarktı en sonunda bide ne acayıptırki 33 alıp durdum buda çok ama çoookkk sınırrr bişiiiii... en sonda 59 aldım 60 alsaydım gececektım 3.yılada boylelıkle giriş yaptım zaten finallerde dusuk yaptıgım için bide okulda tam bi kabustu gecen sene benım için.... neyse...

suan okadar garipkiiiiii cunku beeeeeennnn mezzzuuuuuuuunnnnnn olduuuummmmm hayret nasıl olduda gecmısım dersımdeeeennnnn öyleeee

mezun olduguma hala daha ınanamıyorum şimdi ben maliye'cimi oldum ... 100 yıllık oğprencılıgı hayal ederken mezun olmak alısılagelmıs bişi diil

eşime şaka yapayım dedim aradım moralım bozuk sekılde kalmısım yıne lanet dersten dıye lafa gırdım... eşimde her zamanki avutma tesellı cumlelerı kurmaya basladı uzulme senesi var butunlemesi var bla bla bla bişiler dedi...
5dk sonra oğlum gectım ben laa ne kalması gari mezun oldum dedim inanmadı...2ssat ona dıl doktum vallah gectım mezun oldum dıye.... oda şoka grdi hayret nası gectın dıye
----
okulu bitirdim sıra kpssde....

Son düzenleme:
ne bir kürk ister bu şen gönlüm
ne bir han nede saray lay lalayy
ye iç eğlen çok kısa ömrün
sev çünki sevmek en kolay

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz
bir umudun ardından koşuyoruz hepimiz:119::119::119::119::119::119::119::119:

Fazla düşünme, bakma öyle bön bön. Mesaj geldi işte, okusana kardeşim...
Sana bir de nasihat vereyim bari; ne kadar az düşünürsen hayatta o kadar başarılı olursun! "

bu kkdaki ben; gorumce ve k.validere hak verıyorum artık... yada soyle demeli bende artık bu gelın-kaynana catısması olan konularda tarafsız olabılıyorum mu desem bilemedim..
ben haklıyım ...ben dediğim doğru..benim borum ötecek.. edalarında olmalarıda cabası... iyilikle guzellıkle anlattıgında sabırla bilerek ya delirtmek istiyorlar insanı yada bilmeden yanı bilmeden derken az önce soyledıklerım gibi ben haklıyım diye ustunluk saglamaya calısıyorlar..
dusunuyorumda evliliğim ilk yıllarında bendemi boyleydımki.. toy olmak boyle bişey işte.. doldurulusa musait.. eş ve eşinin alesini dusman bellemek ilk sırada .. hoş belkı buna etkenlerde olabılir veya hiç bişey yoktur sagdan soldan kıskırtmayla artık eşinin ailesi ne yapsa ne etse yaranamaz ustelık bunlar gelın tarafındanda hep göze batılır..battırılır baskalrı tarafından...

k.valide ve gorumce içinde aynı seyler gecerli illaki yanı ben tek taraflı yaklasmıyorum hiç bi zaman objektıf dusunuyorum..

neyse sımdı bu gelinler gelecegı k.validesi olcaklarını bile bile kaynanam ölsün ınsallahh..cehennemde yansın ınsallah.. ne bılım karnımdakı bebegımde benım gibi nefret eder insallah diye öyle bi hırs burumuski içlerını gözleri kör olmus ileriyiyi goremıyorlar... ama cvplar hazır onların ıstedıgı gibi yorum yapmazsan..
-sende boyle kaynanamı varmıki
-cocugun olsun goreyım seni neler cektırıyor bizlere (cocugunuda katıyor )
-bır kaynanamız daha oldu veya gorumcemız imaları..
-doğruları yazınca laf ebesı gibi sanki benım yazdıgını kendı soylemıs gibi gosterıyor ustune kendi yazdıgınıda benım yazdıgımı ima edip duruyor.. hayır kardesım oyle demıyorum dıyorum sabırla buseferde ee ben ondan demedim zaten su su nedenlerle benım dediğim doğru dıyıp işin içinden sıvısmaya kalkıyor..dıyorum sabredeyım ama maalesef sabrında bı sonu var değilmi... artık konu sapıyor ve atısmak istemediğim içinde yazmayınca buseferde baska bı alıntımla benı bi sekılde aklınca egale etmek istiyor...
kısaca ben bir gelinken boyle gelındaslarımdan gıcık kaptım...
sonra aklıma geldi bak... empati yapmıyorsunuz dıyorlar...empati yapıyoruz...bu seferde işlerıne gelmeyınce ben sizin ailenızle empatı yapamam diyor.. konuyu saptırmayın falan filan..kırk takla atıp duruyorlar ......tek yaptıkları kendılerını rezil etmek cunku haklı cıkmak adına bir dedıklerı diğerını tutmadıgı için...

bir gelın olarak öz eleştirlerim/iz konusunu acma vaktı gelmıs anlasılan tamamen tarafsız kaç kısı olacak bakalım.. yada örtbas etmeye calısan....

ben ne k.valideyım nede bir gorumceyım (gorumce adayıyım ancak baksan bi 10yıl sonra olurum)

eşimin ailesinden dunyanın çirkefliğinide gorsemde gectımız eylul 2011 den berı nefret etmıyorum.. onları dusunmıuyorum sadece gecmısıme uzuluyorum onları dusunerek gecırdıgım zamanları en guzel gunlerımı mahvedişime yanıyorum hepsı bu...
tek tesellim erken farkına varmıs olmak bu durumun...

Tartıştık günlük
Annesi rahatsızmış.Neyi var diye sordum.Bir daha haber alamadım.
Bin tane mesaj attım,bin kere aradım...
Saatler sonra aradı.Neymiş efendim kötüymüşte bana patlamamak için konuşmamış.
Beni saatlerce merakta bırakıp gitti bi de bu bahaneyi bulmuş.
Bağırdım çağırdım ağladım.
Sonra da onu ne kadar özlediğimi farkettim.
Bi gün buraya gelip ''günlük bu sabah aşkımla uyandım,ne kadar harika bir duyguymuş'' diyebilecek miyim sence?
Yoksa sadece bi hayal olarak mı kalacak bunlar?
Son 1 sene kaldı diyip avunuyorum.
Sabır...

Günlük dün aşkımın yanındaydımmm
Ayrı kalmaya alışığız ama bu defa 1 ayda bile çok özlemişim...
4 senedir ilk defa ben onun yaşadığı şehre gittim:)
Her defaki gibi yine ayrılmak çok zordu,bi ara bileti iptal edip bir kaç gün daha kalmayı düşündüm ama yapamadım tabiki
Geride kalmak kadar geride bırakmak da çok zormuş

bu yil ne kadar cok kötü seyler yasasam da bu yil dunyanin en harika haberini aldimm her ne kadar esimle bebegim yuzunden bosansakta ben bebegimi kucagima alacagim zamani bekliyorummm vede mutluyummm

evet yaa fenaa oldu atractive ...

bazen evlilikler halı silkelersın ya ,aha oyle şiddetli bi dalgalanmaya tabi olur..bizmde oyle bi zamanımızdı .. artık benım sabır tasım catladıgı için..eşime dedımki gel guzellıkle ayrılalım bırbırımızı kırmadan daha fazla.. bizim evliliğimiz olmayacak duaya amin demek gibi bişeydi biliyosun filan dedım(mezheplerımız ve kulturlerımız cok ama cok farklı)tabi eşim kabul etmedi.. (şimdi bu konuyu hala basıma kakar kımın kımı daha cok sevdıgı belli diye) ... tabı bunun etksı bılmıyorum belkı etrafımda yapıcı arkadasımın olmamasıydı.. mutsuz değilsen bosan,bak xde istemıyo senı ıstese boyle boyle yaparmı'ların gazına gelerek ben tekrar dile getırdım olmuyor işte gormuyormusun,cinsellik değil hersey falan.. tabı bu arada normal evlilik olarak devam edıyoruz yani karı*koca olayınada işte o sıralar olmus bişiler ve eşim bana demıstıkı üzerine ceketıme atsam hamıle kalıyosunnyaaa böyle bi dalga gecmıstı uyussss.... bu hamılelık hatrına artık bosanmak istiyorummm senden diyee naralar atmadım yani evın içinde.. (kocamda bana iyi sabretmiş dimi ama ) o cok sevdıgım arkadaslarıma hamılelıgımı soyleyınce yuzlerı dustu..ee hanı sen bosanmayackmıydın dediler!! aldırıver nolcak sana engelmi dediler!! hoş bebegımde saten bu olumsuz arkadas ve eşimin ailesi faktoru basta olmak uzere,okul sınav stresı vs nedenlerden ötürü sanırım, okulda sınava gırecegım sınıfta dusuk yaptım
neyse daha yazmayacagım kısaca 2011 yılı benım için felaketler yılı olarak tarıhe gectı.... 2011 yılını zaten hiç sevmemiştim yılbasında demek varmıs bi keramet..

eşimin bu şekıldeki çakallıgıyla bosanmadık halıyle devam edıyoruz... tabııı bu zamanlara gelene kadar ne badireler atlattık kolay olmadı elbet ... yıpranmadıkmı illaki.. yasıma gore bu olgunlugumsa yasadıgım bu acı tecrubeler olsa gerek.. bu guclu olmam bi fırtınada yıkılmamam burdan gelıyor yani..(konunun içeriğyle bu yazdıklarım bagdasmayabılır ama bende daha fazla içerik yazmak gelmedi içimden napyım)

artık iyice oturaklastı aşkımızz,,evliliğimiz kaya gibi sert oldu Allahtan baska kımsenın gucu yetmez bizi ayırmaya diyorum ve noktalıyorum :)

not:2011 yılı sonunda benım cvremde dost gbi gorunupte ne kadar arkdasım akrabam komsum vs ne varsa hepsıyle ılıskımı kestım ,,keşke en baslarda yapaymısım böyle bişeey...
birbir kapattıgım hesaplarımı 2ay oldu yenı actım yenı hesaplarda... eşimede vermedim şifremi malum yine birilerını eklıcek benım yerıme yıne benı gıcık edecek kendıne oyuzden vermedım sıfrelerımı... hatta burdakı nıkımıde değiştirdiğimi bilmiyor ..şifremede kıyamıyorum ama onuda değiştiricem sanırım yakında bilmesin hiçbişimi hıh bi tlf nomu değiştirmedim onuda değiştircem yakında az kaldı... istiyorumki tlf nomu değiştirmek bile bana ödül olsun mesela kpssyi kazanmak gibi :) tıpkı mezun olunca sac masasını alıcam diye sartlandırdıgım gibi kendimi.. mezun olduguma göre artık sac maşasını alabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…