evet yaa fenaa oldu
atractive ...
bazen evlilikler halı silkelersın ya ,aha oyle şiddetli bi dalgalanmaya tabi olur..bizmde oyle bi zamanımızdı .. artık benım sabır tasım catladıgı için..eşime dedımki gel guzellıkle ayrılalım bırbırımızı kırmadan daha fazla.. bizim evliliğimiz olmayacak duaya amin demek gibi bişeydi biliyosun filan dedım(mezheplerımız ve kulturlerımız cok ama cok farklı)tabi eşim kabul etmedi.. (şimdi bu konuyu hala basıma kakar kımın kımı daha cok sevdıgı belli diye) ... tabı bunun etksı bılmıyorum belkı etrafımda yapıcı arkadasımın olmamasıydı.. mutsuz değilsen bosan,bak xde istemıyo senı ıstese boyle boyle yaparmı'ların gazına gelerek ben tekrar dile getırdım olmuyor işte gormuyormusun,cinsellik değil hersey falan.. tabı bu arada normal evlilik olarak devam edıyoruz yani karı*koca olayınada
işte o sıralar olmus bişiler ve eşim bana demıstıkı üzerine ceketıme atsam hamıle kalıyosunnyaaa böyle bi dalga gecmıstı uyussss.... bu hamılelık hatrına artık bosanmak istiyorummm senden diyee naralar atmadım yani evın içinde.. (kocamda bana iyi sabretmiş dimi ama
) o cok sevdıgım arkadaslarıma hamılelıgımı soyleyınce yuzlerı dustu..ee hanı sen bosanmayackmıydın dediler!! aldırıver nolcak sana engelmi dediler!! hoş bebegımde saten bu olumsuz arkadas ve eşimin ailesi faktoru basta olmak uzere,okul sınav stresı vs nedenlerden ötürü sanırım, okulda sınava gırecegım sınıfta dusuk yaptım
neyse daha yazmayacagım kısaca 2011 yılı benım için felaketler yılı olarak tarıhe gectı.... 2011 yılını zaten hiç sevmemiştim yılbasında demek varmıs bi keramet..
eşimin bu şekıldeki çakallıgıyla bosanmadık halıyle devam edıyoruz... tabııı bu zamanlara gelene kadar ne badireler atlattık kolay olmadı elbet ... yıpranmadıkmı illaki.. yasıma gore bu olgunlugumsa yasadıgım bu acı tecrubeler olsa gerek.. bu guclu olmam bi fırtınada yıkılmamam burdan gelıyor yani..(konunun içeriğyle bu yazdıklarım bagdasmayabılır ama bende daha fazla içerik yazmak gelmedi içimden napyım)
artık iyice oturaklastı aşkımızz,,evliliğimiz kaya gibi sert oldu Allahtan baska kımsenın gucu yetmez bizi ayırmaya diyorum ve noktalıyorum :)
not:2011 yılı sonunda benım cvremde dost gbi gorunupte ne kadar arkdasım akrabam komsum vs ne varsa hepsıyle ılıskımı kestım ,,keşke en baslarda yapaymısım böyle bişeey...
birbir kapattıgım hesaplarımı 2ay oldu yenı actım yenı hesaplarda... eşimede vermedim şifremi malum yine birilerını eklıcek benım yerıme yıne benı gıcık edecek kendıne oyuzden vermedım sıfrelerımı... hatta burdakı nıkımıde değiştirdiğimi bilmiyor ..şifremede kıyamıyorum ama onuda değiştiricem sanırım yakında bilmesin hiçbişimi hıh
bi tlf nomu değiştirmedim onuda değiştircem yakında az kaldı... istiyorumki tlf nomu değiştirmek bile bana ödül olsun mesela kpssyi kazanmak gibi :) tıpkı mezun olunca sac masasını alıcam diye sartlandırdıgım gibi kendimi..
mezun olduguma göre artık sac maşasını alabılırım