Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm ben geldim...

firarperest'in haberine üzüldüm. inşallah hayırlısıyla bebeği de kendisi de sağlıcakla 40 haftalık yolculuğu atlatırlar ve bebeğini sağlıkla kucağına alır.

bugün işyerindeki arkadaşımla sohbet ettik de ikimiz de farklı yollarda ama aynı kalp kırıklıkları ve hüznü taşıyormuşuz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. yine yeniden inatla ayağa kalkıcam ve tüm gücümle önüme çıkan engellere direneceğim diye kendime söz verdim bugün... uzun zamandır yapamadığım şeyleri yapmayı kafama koydum. bu şeyler günlük basit ama benim uzun zamandır yapmayı özlediğim şeyler... grangé'ın kitabını okumak, izlediğim polisiye dizilerin son sezonlarını izlemek, sahilde buz gibi havada yürüyüş yapmak, suratıma işe yaramayacağını bildiğim halde maskeler yapmak, anlamsızca dolabımı alt üst edip tekrar toparlamak ve canımı yakan şeyleri hatırlayıp uzun uzun ağlamak ve rahatlamak, arabaya atlayıp tek başına uzunca bir süre bomboş kafayla nereye gittiğini bilmeden gitmek... bunların hepsini tek başına yapmak ve yalnızlığımın tadını çıkartmak istiyorum. sonrasında kendime gelip kalabalık hayatıma dönmek istiyorum. çok şey mi isti,yorum yoksa bencilleştim mi günlük. ama benim etrafıma huzur ve mutluluk verebilmem için önce benim mutlu ve huzurlu olmam gerekli değil mi?

Merhaba günlüğüm..
Naber?
Ben aynı..Şafak sayıyorum..
Bebeğimle büyüyorum..
Masada ay başında alınacaklar için liste yapıyordum.
Babam telaşla bağırdı,bak bak diye..
Bir baktım day day duruyor benim fıstığım,gülüyor..
Nasıl mutlu bebeğim..
Ben de onunla mutlu..
Ocak 12'de doğum günü kutlayacağız.Çok heyecanlıyım..
İlk doğum günümüz sonuçta..
Doğumum olduğu gün hala aklımda,dün gibi..
Heyecanım,stresim,düşüncelerim hepsi aklımda..
Nasıl olacak?Nasıl yaparım?İyi anne olur muyum?
Gibi sorular..
Bir o kadar güzel,bir o kadar hızlı geçti ki..
Ardahan'ı hatırlıyorum..
Gitmek istediğim günleri..İstanbul'u istiyordum ben..
Şimdi İstanbul'dayım..İstediklerim başka,düşüncelerim başka..
Zamanla değişiyor hayatındakiler..Bazen her şey senin dışında gelişiyor..
Bir çemberin içindesin ve çark sürekli dönüyor..
Yetişemiyorsun bazen..
Yoruluyorsun..
Tıkandığımda oluyor..
Kelimeleri nasıl toparlarım bilmiyorum..
Neyse..!
Özledim bu arada..
Eşimi,yarimi..
Kuracağım evimi hayal ediyorum..
Ya bir sürü şey var aslında..
Bazen dünyayı kurtaracak güce sahibim..
Bazense parmağımı oynatamayacak kadar halsiz,çökük..

Ve ve bu böyle uzar gider..
Velhasıl iyiyim be günlük..

Aşkınihancim;doğum günün kutlu olsun..Neyi hayal ediyorsan Rabbim onu bağışlasın sana..
Firarpersetçim;dilerim sağ salim kucağına alısın bebeğini,onun kokusunu duyarsın inşallah..
Ve diğer kkdaki arkadaşlarım hepinize selam olsun..

Mutluluk bana uzak günlükcan
tam herşey güzel gidiyor sorun yok derken
hopp başka taraftan bişey çıkıyor

nişanlımın önce hafta tatilini cumartesiye almışlardı
8-4 çalıştığı için sıkıntı olmuyordu
akşamları beni almaya geliyordu
cumartesi de ben işten çıkınca görüşüyorduk
bi şekilde idare ediyorduk

ama bugün şefi
önce hafta tatilini pazartesi olarak dğeiştirdik demiş
sonra da 4-12 vardiyasına geçirmiş
bu da demek oluyor ki
haftada bir gün o da 1-2 saat belki görüşebilcez
hemde ne zamana kadar böyle gideceği de belli değil :26:
off günlükcan offf bunalımdayım

Oturduğumuz evin penceresinden bakınca sadece gökyüzünü görebiliyorum.
Evin önünden vızır vızır arabalar geçiyor.
Bazen kendimi Alp dağlarının eteklerinden koparılıp, Frankfurt'a götürülmüş Heidi gibi hissediyorum

Günlük;
2 gündür ders çalışmıyorum maalesef son sınav sonucum iç açıcı gelmediği için moralim bozuldu...
Biliyorum böyle pes etmemem lazım.
Bu hafta sonu kafamı toplayıp tekrar başlıcam.
Yarında görüşüyoruz sonunda... Şimdi uzağımda ama yarın yanında olucam
Belki bana moral olur belkide her şey daha kötü olur. Olumsuz düşünmek istemiyorum yinede...

Sevgili günlüük. Artık kararımı verdim. Bu böyle olmayacak. Kendi başıma atlatamıyorum, kabullenemiyorum. Bu yüzden de psikolojik destek alıcam. Belki benim çözemediğim şeylere yardım eder. Eğer gitmezsem kendi kendime aşamam. Aşamıyorum ya olmuyor. Keşke o hep yanımda olsaydı belki bunlara gerek kalmayacaktı. Ben şimdi anlıyorum babamla hayat ne kolaymış. O benim herşeyimdi. Ben herşeyimi kaybettim. Unutmak istiyorum, sadece unutmak. Artık kalbimin acısını dindirmek istiyorum. Var mı bunun bi çözümü söylesene günlük ?

Bugün doğum günüm günlük ..
Geçen yıl bi söz vermişti , seneye bugün beni çok mutlu edecekti..
tuttu sözünü doğduğum gün saatlerce ağladım sayesinde ..
evdeyim..
mecalim yok..

"o kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ve umrumda değil hiçkimse..ne halim varsa görüyorum........"
b.k gibiyim lan günlük valla bak.
Nedensiz bi şekilde kronik keyifsizim bu aralar.
Herkes sorar oldu neyin var diye.
Ne ders çalışabiliyorum
ne evle kendimle ilgilenebiliyorum
sürekli darlanıyorum
uyumak istiyorum
ve öylece duruyorum
derste dalıp gidiyorum
çocuklara dalga konusu oldum ya la
öyetmenim neyeye dalıyoşunujjjjjjjjj diyolar
Ben bu hallere düşecek kadın mıydım len ağzıma s.çtın dünya

iş hayatımda bi çok şey rayına oturdu günlük.. tatsız başlamıştık ama toparladık çok şükür.. patron mevzusunu duymayan kalmadı zaten, insanların sanal alemde de olsa ne kadar gaddar olabileceklerini gördüm bu sayede..

işten iyiki ayrılmadım günlük, bocaladım kendimi kötü hissettim ama patronumla saatlerce konuştuk.. özür diledi, uzun uzun konuştuk ve çalışmaya devam etmeye karar verdik..

tüm eksiklerim tamamlandı sayılır, arabam sıfırlandı, telefonum yenilendi, laptopum alındı..

işime dört elle sarılıyorum anlayacağın

çok geç çıkıyorum işten, günde kaç saat çalışıyorum ben bile bilmiyorum ama hiç gocunmuyorum günlük

üniversiteden mezun olduktan sonra 5 ay işsiz kalmıştım, o yüzden şuan ne kadar çalışsam da yetmiyor sanki. sürekli çalışmak istiyorum eve bile gelmek istemiyorum..

çok şükür allahıma, sabrın sonu selametmiş.. ve ben iyiki bu kadar zor bulduğum bu şartlardaki işimi bırakıp gitmemişim, insan bazen kestiremiyor ya ne yapacağını, en iyisi Allaha sığınmak dedim ve o bana çıkar yol gösterdi şükürler olsun

tüm günlükdaşlarımı selamlıyorum

ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayımmmm

sanki bişey enerjimi çekiyormuş gibi.. mutsuzum..

keyif alamıyorum... ve sanki etrafıma negatif enerji veriyormuşum gibi hissediyorum

ve bu beni rahatsız ediyor,o yüzden yalnız kalmak istiyorum kimse etkilenmesin benim bu hissiyatımdan ruhumdan diye.

ruhum kalbim daralıyor işte sıkılıyor dahası ''mutluluk / mutlu olmak'' batıyor bana,gözüme gözüksün istemiyorum

mutlu olabilmek için bi gayrette sarfetmiyorum yalnız .

bugün geçmezse yarın..yarın geçmezse 3 gün sonra olmadı 1 hafta sonra düzeleceğim illaki.

Sevgili gunluk,
Ben kendimi cok yalniz hissediyorum.. Arkadasimla 5 yildir ciktigi erkek arkadasinin arasi bozulmustu. Iki gundur cocuk pesimde, arkadasimla arasini duzeltmek icin cirpiniyor. Yarin ona bi surpriz yapacakmis. Once evine cicek gonderip, sonra da yanina gidecekmis.. Diger arkadasim da bugun aradi, haftasonu erkek arkadasiyla sinemaya gidecekmis falan onu soyledi laf arasinda. Peki ben niye bu kadar yalnizim? Ben bunlari hak edecek bi insan degil miyim? Sevilmeyi, sevmeyi hak etmiyormuyum ben? Onlar adina cok mutluyum, Allah mutluluklarini daim etsin ama ben de onlara cok ozeniyorum Bu konuda sasli olmayacak miyim ben? Neden ama.. Hatayi nerde yapiyorum bilmiyorum. Insallah en kisa surede benim de oyle guzel, saglam bir iliskim olur. Yalnizlik ne kotu sey..

günlük sana bomba bi haberim var hazır mısın?
ben teyze oluyorummm
ablam hamileymiş anlatamam sana çok mutulyum şu ann
değerlerimiz biraz düşük çıkmış düşük riski varmış henüz sevinemedik tam olarak
kesinleşmeden yazmayayım dedim ama dayanamadımm
tahlillerden sonra inşallah
günlükdaşlarım da dualarını eksik etmezse çok mutlu olurumm

Son düzenleme:
selam günlüğüm
bu sefer sana karamsar gelmedim gayet iyiyim
bana arada geliyolar zaten beni boşver sen.
bugün de okula gitttim her zaman ki gibi
servisten indim sınıfa gittim sınıfta biri ben ceketimi çıkarırken seni kıskanıyorum dedi.
dondum kaldım byle, bende ilk başlarda o çocuktan hoşlanıyodum ama sonra olmayacağını hissettim geçici bi beğeniymiş.
ben çocuğun vücudundan etkilendim sanırım
maşallah bi omuz var istanbula 3.boğan köprüsü olur
derse girdik yemek yedik falan.
bi quiz notum açıklandı çok iyi değil.
hatta bizim ünivesitenin geçme notu yüsek olduğu için o notla kalınır bile.
neyseki quizler çok etkilemiyo notları.
çok çalışıp kelime ezberlemem lazım
bu hafta sonu da sunum hazırlıklarımı yapıcam offf S: :26:
yarın da arkadaşımla buluşucam
hayat bana güzel günlüğüm
öpüyorum seni byeee

:))

Son düzenleme:
sevgili günlük...
eğer planımıza sadık kalsaydık şu saatte çantamı hazırlıyo olurdum
(şunu koyiim şunu da koyiim bunu da giyerim, şunu şunun üstüne giyer şunu da boynuma bağlarım.Aaaaa neden kapanmıyo bunun fermuarı??
şunu çıkartiim,şunu da çıkartiim..yok yok onları giyerim kesin geri koyayim)

karnımda garip bir ağrı olurdu,strese girerdim
heyecandan durup durup lavaboya giderdim:)
biraz vicdan rahatsızlığı çeker,nolur nolmaz diye ablamı arar yola çıktığımı hangi saatte nerede olacağımı rapor eder,
yolda başıma bişey gelmesin diye dua üstüne dua okur belki de namaz kılardım...
birkaç saat sonra otogara gider,kendime bir Uykusuz alırdım,otobüsüm gelince biner hemencecik uyurdum...
Aşti'de inince popom donardı herzamanki gibi.Çantadan kalın bir giysi çıkartmaya erinir koştur koştur Havaş arabasına binerdim. (şu sarışın kız nereye gidiyo acaba???kesin erasmusludur..:) ) gibi değerlendirmelerle havaalanına girer,kapıda ayakkabıma kadar soyunurdum:)
Havaalınına gelmiş olmanın heyecanı geçince içimi yine bir korku salardı; (başıma bişey gelmese bari...Ya uçak düşerse???Anneme kim nasıl hesap verir bu kızın trabzon uçağında ne işi olduğunu??Aman allah korusun..)
Sonra uçağım gelirdi,yine cam kenarını kapmışımdır zaten kesin..Hostesle yanyana gelip çaktırmadan boyumuz arasındaki farka bakardım:)
Sonra vıınnnnnn
korkmazdım ama bu sefer,sonra hemen uyuyorum, sandviçi kaçırıyorum diye üzülüyorum
bi buçuk saate kalmadan inerdim, eğer eşek değilse ve bugünü ömrünün son günü olsun istemiyosa çiçeklerle karşılamaya gelmiştir aşkım beni
Koskocamannn sarılır bi ay görmemenin eksikliğini tüm benliğimde hissederdim
Burnumun ucu sızlardı kesin,ne zaman bi kavuşma anımız olsa hep böyle olur
sonra arabamıza doğru giderdik,beğenmesem de çok beğendiğimi söylerdim,aldık bi kere :)
Hediyemi verirdim,üstünde resmimizin ve içinde bizi anlatan şarkılarımızın olduğu bir CD...başladığımız günden beri boşuna kaydetmedim ya her söylediğin şarkıyı,ilk günden beri aklımdaydı bu hediyem...
sonra NAYİNO şarkımız eşliğinde karadeniz yolculuğumuza başlardık...

Sevgili günlük...
Dün gece demiştim ben "Yarın sabah kar yağacak,bak görürsünüz."diye.
Hımm sabaha karşı 4 gibi yattım,dertleşmek çok güzeldi sevgili oda arkadaşımla.
Sabah yine her zamanki ilk işim kalın perdeleri açmak oldu ve vuhuu o da ne her yer bembeyaz
"Kalk kız kalk!Sana sürprizim var.Bakkk ben demiştim sana demi."diyerek uyandırdım oda arkadaşımı.
Sonra doğruuu duşa girdim,kıyamam O da kahvaltıyı hazırlamış,çayı demlemiş.
Çok güzel hissettim bugün kendimi,giyindim,süslendim...
Disko şarkıları eşliğinde bir sürü güzel fotoğraf çekildik oda arkadaşımla.
Sonra sonraa mercimek köftesi yaptım enfesti yaa parmaklarımı yedim şu an burnumla yazıyorum falan
Ayy tamam iğrenç oldu kabul.
İşte bu kadar bugünlük,psikolojim 10 üzerinden 9.
Bacağım ağrıyor çünkü,yürüdükçe 'kat,kut,çat,çut' sesleri geliyor,sanırım kireçlenme en kısa zamanda doktoraaa...

Merhaba günlük... Bu akşam kayınpederimin evine yemeğe gitmiştik eve dönüşte canım çiğköfte istedi. Sağolsun eşim kırmadı. Çiğköfteciye giderken 3-4 polis aracı, olay yeri inceleme ve bir yerel kanalın aracı vardı ve bir sürü polisle bikaç kişi birşeyler konuşuyorlardı. Çiğkiöfteci bi kadını vurmuşlar dedi. Eve dönerken eşimle ''bir kadın cinayeti daha'' diye konuştuk. Az önce internetten baktım vurulan bayan benim yaşımdaymış. Kafasından vurulmuş ama çok şükür ölmemiş. Gerçi durumu ağırmış ama inşallah başarır. Belki hatalar yapmış bir kadındı bilemiyorum ama hiç kimse bu şekilde cezalandırılmayı haketmez. Gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun...

Sevgili günlük,
rabbime şükürler olsun yine geldim hayırlısıyla da inşallah güzel bir gün geçirmemi allahım nasip eder..

çook yorgun sıkkın bi haldeyim günlüğüm..dün gece serkan arkadsıyla kavga etmiş hastanelik bir durum var hastaneye gitmişler ki beni aradıgında ordaydı ama bana bişey anlatmadı
çok üzüldüm günlüğüm serkana ne oldu acaba..gerçi aradı iyiyim dedi gece de aradı uyku sersemi konusmusum tam hatırlamıyorum zaten...
bu sabah ta işe gec kalktım günlüğüm ya acele acele hazırlanıp geldim tam işyerinin kapısının önündeki merdivenden çıkıyordum ki ayakkabımın topugu tamamen çıktı(
çok kötü bi durum ya..bende içeri geçtim bi dinlendim sonra tekrar eve gidip başka bi ayakkabı giydim geldim...bunların hiç biri önemli değil aslında serkanı merak ediyorum bu kırgınlık üzerimdeyken kötü şeyler olsun istemiyorum
allahım sen yardım et rabbim hayırlısıyla bugünümde de üzüleceğim sebepler verme yarabbim ne olur yardım et bugünümü de bundan sonraki haftasonunu da hayırlısıyle güzel hayırlı bi şekilde geçireyim rabbim ne olur allahım üzüleceğim sebepler verme allahım ne olur sen yardım et allahım serkan beni çok sevsin değer versin rabbim üzüleceğim şeyler sebepler verme rabbim ne olur yardım et haftasonumda iyi güzel bi şekilde geçsin yine gelip buraya yazayım allahım sen yardım et..
ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Gün doğdi doğmasaydi, hiç bi dert olmasaydi..
Oturup ağlamazdum yüreğum dolmasaydi..​

Bu aralar bu karadeniz türküsüne fena taktım günlük..

O kadar güzel ki sözleri.

Keşke kimsenin hiç bi derdi olmasa..

O zaman da şükretmenin verdiği mutluluğu hiç yaşayamazdık ama..

Zaman ne çabuk geçiyo senenin son ayındayız..

2012 yılını çok güzel bi şekilde geçirmedim ama yüzüme vura vura da olsa hayatı öğretti bana bu yıl..

Yeni yıl umarım çok güzel olur..

Bütün beklentilerim, bütün hayallerim gerçek olur inşaAllah..

Sadece kendim için değil duam, umarım herkesin en güzel hayalleri en güzel süprizlerle gerçek olur..

Belki bu söz doğrudur ne dersin " Mucizeler hep beklenmedik zamanlarda gelir"

Umarım Umarım öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…