sevgili günlük...
eğer planımıza sadık kalsaydık şu saatte çantamı hazırlıyo olurdum
(şunu koyiim şunu da koyiim bunu da giyerim, şunu şunun üstüne giyer şunu da boynuma bağlarım.Aaaaa neden kapanmıyo bunun fermuarı??
şunu çıkartiim,şunu da çıkartiim..yok yok onları giyerim kesin geri koyayim)
karnımda garip bir ağrı olurdu,strese girerdim
heyecandan durup durup lavaboya giderdim:)
biraz vicdan rahatsızlığı çeker,nolur nolmaz diye ablamı arar yola çıktığımı hangi saatte nerede olacağımı rapor eder,
yolda başıma bişey gelmesin diye dua üstüne dua okur belki de namaz kılardım...
birkaç saat sonra otogara gider,kendime bir Uykusuz alırdım,otobüsüm gelince biner hemencecik uyurdum...
Aşti'de inince popom donardı herzamanki gibi.Çantadan kalın bir giysi çıkartmaya erinir koştur koştur Havaş arabasına binerdim.
(şu sarışın kız nereye gidiyo acaba???kesin erasmusludur..:) ) gibi değerlendirmelerle havaalanına girer,kapıda ayakkabıma kadar soyunurdum:)
Havaalınına gelmiş olmanın heyecanı geçince içimi yine bir korku salardı;
(başıma bişey gelmese bari...Ya uçak düşerse???Anneme kim nasıl hesap verir bu kızın trabzon uçağında ne işi olduğunu??Aman allah korusun..)
Sonra uçağım gelirdi,yine cam kenarını kapmışımdır zaten kesin..Hostesle yanyana gelip çaktırmadan boyumuz arasındaki farka bakardım:)
Sonra vıınnnnnn
korkmazdım ama bu sefer,sonra hemen uyuyorum, sandviçi kaçırıyorum diye üzülüyorum
bi buçuk saate kalmadan inerdim, eğer eşek değilse ve bugünü ömrünün son günü olsun istemiyosa çiçeklerle karşılamaya gelmiştir aşkım beni
Koskocamannn sarılır bi ay görmemenin eksikliğini tüm benliğimde hissederdim
Burnumun ucu sızlardı kesin,ne zaman bi kavuşma anımız olsa hep böyle olur
sonra arabamıza doğru giderdik,beğenmesem de çok beğendiğimi söylerdim,aldık bi kere :)
Hediyemi verirdim,üstünde resmimizin ve içinde bizi anlatan şarkılarımızın olduğu bir CD...başladığımız günden beri boşuna kaydetmedim ya her söylediğin şarkıyı,ilk günden beri aklımdaydı bu hediyem...
sonra NAYİNO şarkımız eşliğinde karadeniz yolculuğumuza başlardık...