Popüler Konu Sevgili günlük...

başa sarmak deyimini bilir misin günlük?
hani bişeyler bitecektir ama sonra en başa sanki hiç çaba harcamamışsın gibi o anlara geri dönersin ya o anlardayım işte.
ne aldatılmaymış hala hazmedemedim, unutamadım.
meğer unuttum sanarken bile hala yerimde sayııyormuşum.
ben aslında ertelemişim bu anları.
ağlamayı, üzülmeyi ertelemişim.
o kadar da ağladım halbu ki...
ocağın 19unda 1 sene olucak o konuşmaları göreli, içime ateş düşeli...
ama hala unutamadım.
dün gece rüyamda onun beni aldattığını gördüm.
öyle bi rüyaydı ki bitmek bilmedi..
sahi napmış olabilirim ki ben ona?
o beni hiç mi sevmemiş?
ama hala peşimde hala hergün mesaj atıyo..
nolmuş be günlük ben napmışım da haketmişim bunları?
hala niye ağlıyorum ben?
özlüyorum hala biliyo musun?
yerine birini koyamıyorum.
geçen gün bi elimle diğer elimi sıkı sıkı tuttum onun tuttuğu gibi.
içim cızz etti.
delirdim mi ben günlük?
nefret bile edemiyorum ben..
elini ilk tuttuğum, ilk öptüğüm adam beni iğrenç bi şekilde aldatmış ama ben hala unutamıyorum hala özlüyorum.
ömrümün sonuna kadar bu adamı mı sevicem ben?
unutayım artık be günlük..
sınıfta bana birinin baktığını sezdiğimde bile nefret ediyorum.
adamın yerine birini koyamıyorum ki işte...
biriyle birlikte olsam beni aldatacakmış gibi geliyo.
nasıl içime işlediyse bu lanet duygu.
kafamdan silinse o anlar.
mululuklarımın tadını çıkarsam artık, çok şey mi be günlük.
bide ben şimdi unutamadım, hazmedemedim ya hala aldatılışımı ölsem mi öldürsem mi?

Son düzenleme:
May deylıy, hapşurup duruyorum. Halsizleştim falan.:2:
Biraz sonra youtube'dan L&M'u izleyeceğiz erkek arkadaşımla, onun verdiği mutluluk ile ayakta duruyorum. AHJKFHdKkjgfJSDF o neamiş ya.
Neyse gideyim ben, grş..........

Sevgili günlük,
bugün de burdayım allahın izniyle geldim yine..
biliyomusun günlük bazı insanları gerçekten de en içten dilediğim bir dilekle allahın adaletine bırakıyorum o bilir herseyin en doğrusunu..

neyse günlüğüm dün serkanı aradım acmadı işe gitcem telefonumu götrmeyebilirm demişti haberim oldugundan merak etmedim akşam oldu aradım annesi telefonunu açtı kızım serkan uyuyo çok yorulmuş ama istersen uyandıraym dedi bende yok dedim uyanınca haber verirsin dedm tamam dedi gece 11 oldu uyucaktım ki aradı çok hastayım dedi falan filan dısarıda bir işi varmış bizim su kurs işinden haber gelmeyince dükkan kiralamaya karar vermiş onda da anlaşma yapıyorlarmış ama onun da olup olmayacağı meçhul..
öyle işte uyumazsan tekrar ararım dedi tamam dedim eve gitmiştir ama aramadı zaten bende uyumuşum öyle işte günlüğüm dün sadece bir kere sesini duydum uyudum sonra..
ne olur allahım ne olur yardım et bir an önce şu kurs işi olsun rabbim hersey üstüste gelmesin hayırlısıyla senin izninle serkan güzel bir iş sahibi olsun allahım ne olur yardım et rabbim..
serkan beni çok sevsin allahım ilgili olsun ne olur hep merak etsin sorsun allahım sen yardım et beni çok sevsin..
ne olur rabbim bugün de üzüleceğim sebepler vermeden gecmesine yardım et rabbim ne olur sen merhamet et yardım eli uzat
amin..

Selam günlük ben geldim.
Dün iş görüşmesine gittim
Eski patronlarım yanında değil ama onların arkadaşının yanında çalışacam
Herşey de anlaştık tek sorun şuan çalıştığım işyerindeki patronlarıma nasıl açıklama yapacam :26:
Şuan çok heyecanlıyım bir yıl sonra tekrar sevdiğim işi yapacam ALLAH nasip ederse
Günlük umarım bundan sonra hayatım düzene girer herşey rayına oturur.
İnan son bir yılda yaşadıklarım beni çok yıprattı.
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin

Not:Sg_ceyda inan zaman en güzel ilaç; o olay başına geldiği için hep gelecek diye bişey yok

Umutlar her zaman bâkidir amma,
Zaman kısa,
Ben yorgunum,
Yol uzun...

"Abdurrahim Karakoç"

günlük nezaman basimin agrisi ve saclarimin dökülmesi biticek? cok mu dert ediyorum da sacim bukadar dökülüyor?

Çok şükür ders çalışmaya başladım günlük.
Hedeflerim yüksek
Adam gibi çalışacağım, olmazsa en azından denemedim demem.
Bugün bir dersanaden görüşmeye çağırdılar.
Öğretmen olmanın hiç değeri yokmuş, çok üzüldüm çıktıktan sonra :26:
Artık sadece derslere odaklanmak istiyorum, başvuru yapmayacağım hiçbir yere.

Ya ne zaman konuşsam nazar değiyor ama dayanamayacağım bugün.

Hayat onunla çok güzel.
Ellerimi tutman, sıkıca sarılman içimi eritiyor canım sevgilim.
Ekonomik durumumuz pek parlak değil bu aralar.
Evlenmeden önce çok uçuk yerlerde gezmeyi hayal ederdim seninle Yurtiçi, yurtdışı, interrail bile yaparız derdim kendime
Şu an onların hiçbirini yapamıyoruz.
Ama seninle milyoncuda gezmek bile öyle eğlenceli, öyle çok hatıra biriktiriyorum ki!
Canım kocacım. İyi günümüzde, kötü günümüzde Rabbim bizi hiç ayırmaz inşallah...

Bugün benim doğum günüm günlükcan...
Babacığım olsaydı yaş pastayla çıkagelirdi...Bilir çünkü sever küçük kızı..
Annecim onu akşama kadar gizlemek için çabalardı...
Sonra o pasta kahkahalarla, sarılmalarla kesilir, mutlulukla yenirdi...
Ama şimdi bunların hiçbiri yok günlük
Koca bir kız oldum ben ve hala alışamadım ailemden ayrı olmaya.
Şimdi odamda bir başıma oturmuş sana yazıyorum işte...
Bir aile sıcaklığı o kadar başka ki günlük...
Mutfaktan yemek kokularının gelmesi, televizyon sesi, diğer odalardan gelen ayak sesleri...
Özledim ben bunları...
Hastayım bir de...Günlerdir yatıyorum evde...
Ne bileyim hiç tadım yok günlük...
Ben de artık bir yuvam olsun istiyorum günlük yaa

Günlük;
Bugün daha iyiyim daha umutluyum olumlu düşünmeye başladım.
Bilmiyorum neden birden böyle oldum ama iyide oldu.
O kadarda korkmuyorum artık ne olucaksa hayırlısı olsun.
Cuma günüde görüşüyoruz evet sonunda geldi büyük gün nasıl özledim nasıl...
Çok zormuş bu uzaklık bu özlem ona dokunamamak gözlerinin içine bakamamak...
En çok özlediğimde kokusu.
Dua ediyorum bu 4 günün güzel geçmesi için

günlüükkk hemen AskInihan doğum günüymüşşş doğum günü kutlu olsunn nice mutlu yaşlara sonra geleyimm banaa bugün arkadaşlarımlaydım günlüğüm çok güzel vakit geçirdik ahh onların yanında ne kadar mutluyum bir bilsen günlüğüm gerçi ist. trafiği baya yordu bizi ama olsun o bile eğlenceli geçti çok güzel bir mekana götürdü arkadaşım bizi istanbul ayaklarının altındaydıı biraz dertleştik pff hiç dönesim yok şuan ama kürkçü dükkanı misali dön dolaş yine dönmek zorundayım hadi benn kaçtımm günlükcümm.

Bazıları kafasında beyin yerine sünger taşıyor günlük,
ancak bu kadar aptal olunur!

Sevgili günlük, artık zayıflamak ve hedeflerime ulaşmak istiyorum
En kısa vadede olmasını istediğim hedefim iş sahibi olabilmek
Biran önce olsun artık

Sevgili günlük,
ömrümüzden bir ömür daha tüketip te yine karşına geldik...inşallah sonumuz hayırlarla güzelliklerle olur ve inşallah hepimizin dileği kabul olur...
dün serkan yine sms yapmamış dakika hakkı yapmış aradı haber verdi biraz konuştuk ama kısa kısa uzun konuşamıyoruz artık alışmışlıklardan dolayı olabilir..
neyse öğleden sonra kurs tarihini öğrenmek için işkuru aradım tam tarih vermediler ama benimle konuşan personel bu ayın sonuna doğru açılma ihtimali var dedi keşke yaaa keşkeee.. bir nebze de olsa sevindim ama emin olamıyorlar yarın 11gibi ara dediler bugün arıcam bakalım inşallah allahın izniyle rabbimin yardımıyla bu ay içinde serkanı ararlar ve kursa başlar inşallah...
akşama doğru bi 20dk kestirmişim telefonum çaldı serkanın yengesi arıyor açtım konustum derken telefonu halası aldı onunla konusurken daha serkan aradı telefonu kapattıktan sonra 5dakika faln onunla konuştuk kalktım çay yaptım kendime tv izledim ben uyurken annem de komşuya gitmişti zaten gec vakitte de serkanla konusup uyuduk öyle işte günlüğüm...
bugün de hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırım rabbim ne olur yardım et işkuru arıcam inşallah güzel şeyler duyarım allahım sen yardım et rabbim..
ne olur allahım bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardım et allahım ne olur bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim yardım et sen yardım eli uzatmasan sabır vermesen bugünlere gelmezdim şükürler olsun allahım sana..
rabbim sen yardım et serkan beni çok sevsin çok değer versin ilgili olsun allahım ne olur yardım et allahım..
bugünde üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olr hayırlı şeyler yaşat güzel şeyler yaşat rabbim yardım et sen merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

İnsana, sırtında kapanmak bilmeyen, durmadan, durmadan kanayan bir yaranın varlığını hissettiren lanet bir his. Kimse yaradan sızan kanı görmez. Çünkü ya leke kamufle olsun diye kırmızı giyilmiştir, ya da giyilen her ne renkse, her yanı zaten kırmızıya bulanmıştır.

Artık "inanmamak" için o kadar çok neden var ki...

Sonra da işte,

sevdiğim tüm şarkıları yasakladım kendime.
insanları sevmeyi de.
ne desem eksik. ne desem...
öyle. acı işte.

o günden beri midem bulanıyor.
bitmiyor.

2 ay öncesine kadar kullandıgım bir telefonum vardı.
1 defa görüp almaya karar verdim.
duruşu biraz kabaydı ama
en ince özelliklerine kadar ayarlama yapabiliyordun.
kaç defa düşürdüm bana mısın demedi.
miyadını doldurdu.

artık üretimi de olmadığı için gidip aynı markanın daha yeni bir modelini aldım.
görünüş olarak daha kibar ama
çok yüzeysel ayarlama yapılabiliyor.
1 defa düşse parçalanacak diye ödüm kopuyor.
diğerinin yarısı bile olamaz..

dün akşam markette bir adamın elinde gördüm.
ahh ahh canım telefonum dedim kedinin ciğere baktıgı gibi baktım
içimi garip bir his kapladı.elimdeyken çok sevdim ama kıymetini bilemedim.

sonra aklıma ne geldi.bir bak şimdi ama telefondan nereden nereye geldim
ben 3 yıllık telefonumdan sonra 2 aydır yeni telefonuma alışamamışsam.
her elime aldıgımda oflayıp pufluyorsam;

eski eşimde 10 yıl beraberlik sonrası boşanmamızın 5. ayında evlendiği kadına da böyle hissediyormudur ki :44::44:
o kadar kahrını çektim.aldatıldıgımı sezene kadar boşanmaya bile karar vermedim.kıyamadım.
o ne yaptı gidip aldattı bide 5 ayda evlendi..
akşam hissettiğim şeyi onunda hissetmesini çoookkk istiyorum.
geçen akşam çiğ köfte yerken" ahh burda olsan deli gibi yerdin" diye hala aklıma gelebiliyorsan,
umarımki bende senin aklına geliyorumdur.mutlu ol ama içinde hep benim sızım olsun..

psikopatamı bagladım sence günlük telefonla kendimi kıyaslar oldum düşün

Günlüğüm merhaba,
Doktor randevum kötü geçti biliyo musun?
Düşük riskim var gelişimi geri diyolar.
Biraz da kanamam oldu dün.
Artık sadece yatıyorum.
Buradaki arkadaşlarım dün akşamdan beri dua ettiler benim için Allah razı olsun hepsinden.
Dün kız kardeşimi de üzdüm olanları anlatınca ağlamış,akşam vakti yurttan dışarı atmış kendini dolaşmış biraz.
Duyunca korktum sakın yapma bi daha dedim Allah korusun.
Öyle işte günlük düzelecek mi dersin her şey?
Yazmak istedim ama yazamıyorum.

Son düzenleme:
günlük çok doluyum be...

öncelikle firarpereste çok üzüldüm,onu söyleyeyim.
üzülmesin,Allah yardımcısı olsun.

gelelim bana...
eşim yüzünden bi iş bulup çalışamadım.
kpss çalıştım , sağlık sorunlarım nedeniyle, ve fazla matematik yapamadığım için atanmama yetmeyecek bir puanla ortada kaldım.
şimdi tek umudum katiplik sınavı...
ya o da olmazsa ?
küçük bi ilçedeyiz, iş bulmam çok zor burda...
hayır,en çok da canımı sıkan görümcem oldu.
kendisi ebe. ve 38 gibi komik bir puanla atandı.
ben 79 aldım. yerleştirme sonuçlarından sonra beni arayıp " senin puan yetmez ama sorayım,atandın mı ? " dedi.
çok zoruma gitti. 4 yıllık üniversiteyi 7 yılda bitirmiş,38'le atanmış biri bu...
ve başka sorunlar da var aramızda. her fırsatta canımı yakmaya çalışıyor..
lütfen şu katiplik olsun Allah'ım,lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…