Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
şükürler olsun rabbime bugün yine burdayım geldim allahım seni çok seviyorum bütün verdiğin dert sıkıntı üzüntü yine senin verdiğin sabır ve dermanla geçiyor..
allahım ne olur yardım et sen iste ve serkanın bu kurs işi hemen olsun allahım sen yardım et rabbim ne olur allahım..
dün serkan aradı konustuk geceye doğru özledi galiba ki tekrar aradı biraz uzunca konustuk...
şimdi ben topuklu giydiğim için yollarda çoğu zaman bozuk oldugundan yürümekte zorluk çekiyorum.hele ki bir yere yetişeceksem hızlı hızlı topuklularla yürümeye çalışırım bu serkan beyin hoşuna gitmiyormuş..saçlarımı da at kuyrugu yapmıstım arkadan salına salına yürüyormusum bana gülmüş ceylan gibi seke seke gidiyordun dedi
bende tamam yürümeme dikkat ederim dedim bu kadar da abartılacak kadar kötü yürümüyorum ki
ben de evden işe gelirken o kadar dikkatli yürümeye başladım ki yavaş değil ama düz ve dik yürümeye çalıştım zor oldu ama başarmam lazım hıhh...sinir oldum..
neyse öyle işte günlüğüm sonra uyuduk bak yine sabah oldu rabbimin sayesinde bugünleri de gördüm inşallah daha güzel günleri burda arkadaşlarıma yazar da pazylaşırım günlüğüm allahım sen yardım et...
ne olur rabbim serkan beni çoook ama çok sevsin asla bensiz yapamasın hep değer versin dikkat etsin arasın hep sorsun ne olur allahım senin izninle bir an önce kursa da çağırsınlar biran önce işe girsin allahım ne olur rabbim serkan beni çok sevsin ilgili olsun kontr de alamadı bian önce alsın hep ilgili olsun allahım ne olur sen yardım et senin rızanla bugünümde de üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur sen üzüleceğim sebepler verme allahım sen yardım et rabbim merhamet et yardım eli uzat
amin..

Gamzemin anlattığı olaya an be an şahit olduğum için tekrar gözlerimin içi gülerek okudum
Kuzularımız sağlıklı bi şekilde doğacak inşallah
Rabbim ablamıza,eniştemize hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşallah
Dün biz yağmura yakalandık iş çıkışı.
Neyse dedik azıcık romantizm yapalım bari Yürüdük,yürüdük...
Sonracıma otobüsü kaçırdık Tekrar bişeyler bakalım diye mağazaları gezdik
En sonunda pes edip eve gittik Hayır isteklerim de hiç bitmiyor ki adamcağızda haklı.
Güya kendimizi toplamak için para biriktirmemiz gerekli
Neyse ben gideyim de dün akşam kırdığım kalbi japon yapıştırıcısı etkili öpücüklerimle yapıştırayım

Tatil sonrası işe muhteşem dönüş...

Yeni yeni kıyafetlerimi giydim sanki işe ilk başlıyomuş gibi..

Kendimi aynada güzel görünce acayip pozitif oluyorum ben yaa...

İş yerinde de fazlasıyla özlenmişim günlük.. Dün beni gören herkes hoşgeldin dedi..

Seviliyomuyum ne..

İki gündür de bütün arkadaşlar birlikte kahvaltı ediyoruz..

Öyle güzel oluyo ki kahkahalar havada uçuşuyo.. İnsanın mutlu olduğu insanların yanında olması ne güzel..

İş konusunda Rabbime çok şükür ki çok şanslıyım..

Çoğu zaman okuyup geçiyorum burayı
Önceden ne sık yazardım şimdi içimden gelmiyor daha doğrusu içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.
Kalbimin diğer yarısı tenceremin kapağı hala askerde
Günler geçmiyor gibi. Her günüm bir öncekinin aynısı...
Sadece arada bir sohbet ettiğim insanlar oluyor o kadar.
Ders çalışmaktan gına geldi ama bir ay sonra sınavlar var el mahkum...
Sevgilim burda olaydı iyiydi be günlükoviç
Çok boşlukta hissediyorum elden ayaktan çekilmiş hayatımı uzaktan seyre dalıyorum...​

Ahh günlük !
Ne acıymış seveni toprağa koymak.. Sevenlerini perperişan izlemek.. Kızının yazmasını o tahtaya bağlayışını beklemek..
Ne zor bir acı onlar için..
Kardeşlerin elleriyle o toprağa koyması.. Üstüne sıra sıra tahtaları dizmesi..
Dün acımızı yaşadık, bizim için geçti belki ama çocukları annesi babası kardeşleri ablaları.. Onlar için geçer mi günlük. Geçmez dimi..
Oysa hepimiz aynı yolun yolcusu değilmiyiz.. Burada ne ekersek onu biçmeyecekmiyiz..
Hani derler ya.. Hep iyiler ölür diye. Gerçekten hep iyiler ölüyor be günlük.. Rabbim mekanını cennet eylesin..
Aşkım, hayatım, birtanem.. Öyle perişan oldu ki. Mezara dönüp dönüp bakışı, düğünümü görücekti diye ağlayışları..
Öyle zor kopardım ki onu oradan..
Rabbim ölümünde hayırlısını versin günlük.. Bizide bir gün oraya koyucaklar..

ah günlük itici yazılan bir yazıyı görünce yazmaktan vazgeçtim. hani bazı yaşlı teyzeler vardır, alışverişe gidip geldiklerinde şunu 10 liraya bunu 5 liraya, şu bakkaldan şu ekmeği aldım tarzı anlatırlar ya aynen öyle. öfff içim daraldı. sevmeyince sevmiyor insan.

neden bilmiyorum o insana karşı hissiyatım ama sanırım samimi gelmemesinden kaynaklanıyor.

neyse keyfim gelince dökerim içimi.

Günlükkk merhaba ben geldim. Taşındık biz.
Sana artık Ayvalık Altınova'dan yazıyorum.
Yeni evimi sevdim daha düzenli daha bi güzel oldu sanki. Tamamen yerleştik diyebilirim.
Ama işte perde ve halı gibi birtakım eksikler çıktı zamanla halletmeyi düşünüyorum.
Bu arada ağır bi grip geçirdim, daha doğrusu geçiremedim hala :2:
Sabah sesim çıkmıyodu şimdi yine iyiyim.
Sağ gözümün altında çıkan ufak kabarcıklara ise hiççç anlam veremedim ama moralim bozuldu dışarı çıkarken kapatmak için uğraşıyorum bi de
Yarın doktora gidicem geçen hafta bebeğimizin kesesini görmüştük bu kez kendisini görebilecek miyiz bakalım
Zaten bebeğin kaç haftalık olduğu konusunda bir belirsizlik yaşıyoruz doktor bebeği görünce söylicem dedi :26:
Bi süre üzdüm kendimi bunun için ama düşündüğüm tarihten geç oluşmuş sanırım bebeğimiz kalp atışını bi duysam rahatlıcam.
Bu arada henüz hamileliğin şiddetli belirtilerini yaşamıyorum dünkü mide bulantısını saymazsak
İşte yarın gidince gözüme de baktırıyım diyorum niye olmuş ki bu geçmicek mi falan bi soruyum. :18:
Şu anda televizyon izleyerek mutfağa gitmemek için direniyorum
Çünkü beni bekleyen bir yığın bulaşık var bir de zeytinyağlı lahana sarması yapma planım :18:
Üşeniyorum günlük ya ve üşenmeyi hiç sevmiyorum.
Bebeğim için bi battaniye başlamıştım hatırlarsan.
Dün onu evin derinliklerinden buldum çıkardım, bitiricem kararlıyım
Daha başka şeyler de yapmak istiyorum çünkü.
Kayınvalidem görümcem bebeğim için şimdiden bi şeyler alıvermişler ben daha almadım fırsat olmadı ki hiç.
Bi başlasam arkası gelecek biliyorum
Sömestrda abimin nişanı var İstanbul yolcusuyuz.
O zamana karnım çıkmış olur mu acaba? :26:
Bebeğim de göstersin kendini ben de ordaydım desin istiyorum, bi yandan da elbisede nasıl durur acaba diye düşünüyorum.
Önümüzdeki süreci hem merak ediyor hem heyecanlanıyorum günlük.
Bu arada hala atanamadım ya helal olsun bana şubatta atama olsun günlük yaaaa

hani facede aşkla meşkle ilgili çok güzel resimleri olan siteler var ya,hani biraz ergen usülü;şunun gibi

işte ben o sayfaları düzenli olarak takip ediyorum,sevdiğim resimleri kaydediyorum ama beğenmeye çekiniyorum nedense:)
takıntılı mıyım mal mıyım bilmem...

Selam günlük ben geldim
Bugün iş çıkışı iş görüşmesine gidecem.
Aslında aklımda hiç böyle bir düşünce yoktu...
Sabah işe gelirken eski patronum aradı beni ve akşam görüşelim dedi.
Eski işin gibi bir iş var dedi.
ALLAH'IM hayırlısı ile onlarla çalışmamı teklif ederler İNŞALLAH
İnan günlük hayırlısı ile onlarla çalışırsam daha mutlu olurum.
Çünkü ben eski patronlarımı herşeye rağmen çok seviyorum..
Şimdiki işime bir türlü alışamadım.
Daha doğrusu sevmiyorum işimi ve patronlarımı
Sana şunu söylüyeyim günlük eski işimden ayrılmamın nedeni işyerimin kapanması idi.
Ancak yeni ofis açtılar sürekli görüştüğüm için herşeyden haberim vardı günlük.
Zaten şimdi ki işime de onlar yerleştirmişlerdi beni.
Günlük çok yazdım biliyorum ama inan çok heyecanlıyım...
Herşey bu akşam belli olacak
Sana yarın gelişmeleri yazarım günlük görüşürüz...

Değişmek istiyorum, tamamen!
Bu karakter kostümümü kenara bırakıp, kendi kostümümü tasarlamak ve bundan sonra sadece ona bürünmek istiyorum!

Günlüğüm ben geldim.

Kışın gelmesinden mi yoksa doğum sonrası depresyonu atlatamamdan dolayı mı bilinmez çok hüzünlüyüm. herşey gri tonunda anlayacağın... haftaiçi evden işe haftasonu da evde odalar arası mekik dokumakta ve hiçbirşeye yetişememekteyim. annelik çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin ancak bir o kdara da yükü zormuş. şikayet etmek değil ancak akşamlarıo işten yorgun gelip bütün gün beni bir heves bekleyen kızıma yetememek, ona yeterince enerji harcayamamak beni nasıl züyor bilsen. zaman zaman onun dilinden anlamıyorum ve çok sabırsız oluyorum. sonrasında içimi kaplayan derin bir vicdan azabı ve gözyaşı. kocaman gözleriyle bana bakınca şaşkın şaşkın o an ne hissetttiğimi anlatmam imkansız.

bir yandan da büyüklerin hastalıkları ve ameliyat durumları da canımı sıkıyor. annemin en zor zmaanı şimdi annesine mi kızına mı hangisine yetişeceğini şaşırıyor. yaşlanınca da insan daha bir kırılgan daha bir çocuklaşıyor. Allahım nolur sağlıklı hayırlı uzun ömür ver.

karman çorman yazıyorum ama şu an ben bile kendimi çözümleyemiyroum ki günlük. herşey alt üst. hayırlısı bakalım. buna da şükür diyeceğiz...

içim çok kötü günlük..
babacığımın benim biricik aşkımın böbreğinde taş varmış ameliyat olucakmış
korkuyorum günlükcan :S ona bişi olmaz inşallah hayatta ki herşeyim o benim..
olmasın olmasın nolur..
dün sevdicekle de tartıştık kız arkadaşıma giderken ona haber vermedim diye çok büyük kavga çıkardı
gece 3'e kadar kamerada konuştuk bugüne kadar içinde ne varsa birden döküldü bütün hatalarımı en acı şekilde yüzüme vurdu.
ağlamaya başladım, sakın ağlama! ben inanmıyorum gözyaşlarına sen beni sevmiyosun. sevseydin dinlerdin dedi
çok zoruma gitti hakaret etmedi ama çok ağır konuştu.
ben seni hep iyi anlattığım için ailem seni sevdi. sende, saygı gösterdin kızı bildiler seni dedi.
sonra gözleri doldu, ben madem dediğin kadar odunum, kötü biriyim inş asker'e giderimde bidaha dönmem dedi..
ne diceğimi bilemedim. yanında olsaydım bi sarılır kıpırdamadan kalırdım kaldı bi haftamız, ayrılmak istediğini söyledi ya
çok ağladım bırakmam, bırakamam dedim unutursun dedi.. ben gidiyorum gelmeni istemiyorum beni geçirmeye, hakkım sana helal beni yanlış tanıma ben kötü biri değilim dedi.
pişman ettim belki seni, ama asla kıyamadım bi göz yaşına sildim tüm yaptıklarını dedi
bitti diyemedi günlüğüm sabah ezanı okunuyodu benim ağlamaktan gözlerim şişmişti hadi sende bende biraz düşünelim hattını kırma burda kal yarın mesaj atıcam dedi.
bugün hiç birşey yokmuş gibi konuşuyo sevince kopamazsın bırakamazsın sen bu kadar kolay sanıyodun ama değil dedi..
allah'ım ayırmasın beni ondan günlük..

O, benim için mantıklı insan değil gerçekten aşık olduğum adam...
nişanlı olucağım, gelinliğimle karşısında duracağım hatta çocuklarımın babası
yıkılmasın bi kez daha hayallerim o benim son şansım daha kimseyi istemez bu kalp
ben bütün bunların yıkılmasını istemiyorum alnıma yazdığın eş'im o olsun..
onu seviyorum...

Son düzenleme:
Günlük
1 haftadır çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Bir an önce bitsin bu stres istiyorum.
Cuma günü görüşüyoruz 3 haftanın sonunda. Hem deli gibi özledim hem kızgınım hemde ona her şeyi anlatmaya kararlıyım.
Karışık duygular içindeyim.
Onu kaybetmekten korkuyorum bi taraftanda.
O gün gelsede artık her şey olup bitse bende rahatlasam.
Pozitif olmaya çalışıyorum o günde öyle soğukkanlı olucam. Sevgimize güveniyorum...

Buara mutsuz görünüyorsun diyen b.kyedibaşları
Kendi işinize baksanız da ben de bi rahat etsem?
Saygıdeğmez velilerim başımın etini yemeseniz de işimi yapsam
Dadı muamelesini bıraksanız mesela
İşimi öğretmeseniz?
İyi niyetimin içine etmeseniz ha olmaz mı?
Sürekli ilgi bekleyen yakın,eş ve dostlar
Şu evde,işte mütemadiyen çalışan
Haftasonlar kpss kursunda sefil olarak
Bikaç saat uykuya muhtaç garip kişiye(buradki garip ben oluyorum)
Daha fazla yüklenmeseniz
Yahu koyverin gitsin
Bensiz bakın başınızın çaresine
Bi tribal enfeksiyona bağlamayın
Ki gribal enfeksiyonla mücadele halindeyim!
Lütfen yapmayın bunu ya
Rica ediyorum bak!
Hayatımın içine s.çmayın.
Bi kendimi toplayayım arkadaş!!!!

yine her zamanki gibi sakinleştim özüme döndüm kendime geldim, insanları geride bırakıp yolumda yürümeye devam ediyorum.
evet olabilir, bırak çirkinlikler onlarda kalsın moduma geri döndüm.
biliyor musun günlüğüm,benim ilk dostum bu hayattaki en samimi dostumu yıllar evvel kaybettim.. acısı hala içimdedir..
az evvel öyle bir geçer zamanki de benzer bir sahneyi görünce dayanamadım koyverdim..
canım dostumun bana kızına sarılır gibi sarılmasını, yıllarca odasına gidip te oturmamı, ne zaman oraya gitsem yaşamam bir suçmuşçasına hissedişimi bugun bir kez daha hatırladım..
kadim dostum rahat uyu.. unutulmadın..

Sevgili gunlukkk
Enerjime kavustummm ohh cok sukurr...
Yeni bi bakis acisi getirdim hayatima. huzurlu olmanin yollarina bakiyorum. Artik hic biseyi kafama takmiycam ya. Ismis, esmis bilmem neymis sallaaa hersey olacagina variyor zaten. is arayacagim elbet. ama adam gibi bi is karsima cikmayan her an salak salak kendimi paralamiycam. Banane canim? Baska konularda gelistiririm bende kendimii. Okul zamani pek ilgilenemedigim seyleri yapicam. orneginnn, yemek yapmaya baslayacagim. Hamarat bi hanimcik olayim bakayim, bana cok yakisirrr. harika yemekler yapmayi ogrenicem . Sonrasiinndaaa okumak istedigim kitaplara vakit ayiracagimmm boylelikle okul sonrasi gecen vaktim bos gecmemis olucak, ve ben kendimi baska alanlarda da gelistiriyor olucam. yuppiii. Ya varya cok mutluyumm. Kaygisizligima saglikk

Son düzenleme:
günlükcan, bugün gardrobumuzu topladım... hep benim kıyafetlerim eşiminkiler neden yok???bunu farketmek bile beni üzdü bugün.. o neden benden ayrı kalmak zorunda... zaman zaman kendimi küçük çocuk gibi, cevabını bildiğim soruları sırf can acımı vurgulmak için tekrarlarken buluyorum. bunu eşime de yapıyorum..."aşkım biz neden ayrıyız, nasıl evliyiz , buna mecbur muyuz".... offf offf şubatta bi eş ataması yapsalar ya dünyalar bizim olacak. seni beklemekten değil, seninle geçecek günlerimizin ziyan olmasına dayanamıyorum aşkım... yoksa senden daha güzel beklenecek bişey var mı ki?? olur belki bi gün.. 9 ay geçsin,ona kavuşalım die bekleyeceğmz. ama onun olması için bizim aile olmamız birarada yaşamamız lazım tüm evli çiftler gibi... ah meb ahhh... ah ömer dinçer ah.... ne diyeyim ki? hakkımı helal etmiyorum

Yakında mehtap var Günlük dört gözle bekliyorum.... Bu aralar enerjim o kadar düşük ki... Depresyon moduna girdim sanırım biraz içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor nedense....Sanırım deşarj olmaya ihtiyacım var... Şu on gün de çabucak geçsin de eşimi göreyim geleyim yine... Offf bazen pilim bitiyor gerçekten, sabrım kalmıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…