içim çok kötü günlük..
babacığımın benim biricik aşkımın böbreğinde taş varmış ameliyat olucakmış
korkuyorum günlükcan :S ona bişi olmaz inşallah hayatta ki herşeyim o benim..
olmasın olmasın nolur..
dün sevdicekle de tartıştık kız arkadaşıma giderken ona haber vermedim diye çok büyük kavga çıkardı
gece 3'e kadar kamerada konuştuk bugüne kadar içinde ne varsa birden döküldü bütün hatalarımı en acı şekilde yüzüme vurdu.
ağlamaya başladım, sakın ağlama! ben inanmıyorum gözyaşlarına sen beni sevmiyosun. sevseydin dinlerdin dedi
çok zoruma gitti hakaret etmedi ama çok ağır konuştu.
ben seni hep iyi anlattığım için ailem seni sevdi. sende, saygı gösterdin kızı bildiler seni dedi.
sonra gözleri doldu, ben madem dediğin kadar odunum, kötü biriyim inş asker'e giderimde bidaha dönmem dedi..
ne diceğimi bilemedim. yanında olsaydım bi sarılır kıpırdamadan kalırdım kaldı bi haftamız, ayrılmak istediğini söyledi ya
çok ağladım bırakmam, bırakamam dedim unutursun dedi..
ben gidiyorum gelmeni istemiyorum beni geçirmeye, hakkım sana helal beni yanlış tanıma ben kötü biri değilim dedi.
pişman ettim belki seni, ama asla kıyamadım bi göz yaşına sildim tüm yaptıklarını dedi
bitti diyemedi günlüğüm sabah ezanı okunuyodu benim ağlamaktan gözlerim şişmişti hadi sende bende biraz düşünelim hattını kırma burda kal yarın mesaj atıcam dedi.
bugün hiç birşey yokmuş gibi konuşuyo sevince kopamazsın bırakamazsın sen bu kadar kolay sanıyodun ama değil dedi..
allah'ım ayırmasın beni ondan günlük..
O, benim için mantıklı insan değil gerçekten aşık olduğum adam...
nişanlı olucağım, gelinliğimle karşısında duracağım hatta çocuklarımın babası
yıkılmasın bi kez daha hayallerim o benim son şansım daha kimseyi istemez bu kalp
ben bütün bunların yıkılmasını istemiyorum alnıma yazdığın eş'im o olsun..
onu seviyorum...