Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük beee kalbim ağzımda atıyo sevgilimin askerliğini nereye düşmüş belli olcaktı sistem çökmüş yoğunluktan giremiyo :18:
nasıl dua ediyorummm yakına düşsün şöle balıkesir, bilecik, falannn olsun
o benim herşeyimmiş ilk başta artık bağlanamam derken
nasıl da çıktı karşıma aşkımmmm
benim odun kalbimi aldı ellerinin arasına yonttu tozlarını talaşlarını üfledi tertemiz yaptı
nasıl ağlarım artık belli değil şafak sayıp durucam
arayıp duruyooo heycandan kalbim durcak yakına düşsün ben hep gideyim nolurrr
geçen sene burda kalbi kırık, ezik, kusurlarımdan kendimden bile nefret eden bi kızdım
hep elimden geleni yapamadım derdim
ama beni kusurlarımla triplerimle seven kaprislerime gülüp geçen sevdiceğim varr
biri sevgi ne dese kesinlikle sevmek; mücadele etmek, onun mutluluğuyla mutlu olmak, vazgeçememek kopamamak derim
ben bunların hepsini onda yaşadım o bana bunların hepsini hissettirdi bırakmadı, pes etmedi inadım için dik kafalıyım diye ayrılmayı düşünmedi
seven gerçekten belli ediyomuş çok seviyorum onuuu düşündüğümde bile gözlerim doluyo iyiki var benim ömürtörpüm

Bu arada firarperest için rabbimden hayırlısını diliyorum allah'ım yüzünü güldürür inş verende allah alan da allah..
ne diyebilinir bilmiyorum ama sabır versin allah ona en güzel günleri yaşatır bundan sonra da acısı diner umarım..

daha gelmiyom be hadi öptümmm

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
allahın izniyle yine geldim rabbim sana şükürler olsun...
haftasonu cumartesi öğlenden yaşadığımız ilçenin iline teyzemlerin ananemlerin yanına gittik gece eve geri döndük..pazar günü de anneme azcık kandırmacalık yaptım nöbetim var dedim serkanla buluştuk günlüğüm..onun da morali bozuktu iş yok güç yok napcam ben diye tasalanmaya başladı bende üzüldüm haline durumuna ama napayım be günlüğüm elimden bişey gelmiyor ki işkurdan daha çağırmadılar ki
allahım ne olur sen yardım et biran önce işkur kursu başlasın ve serkanı arasınlar allahım sen yardım eli uzat ne olur rabbim..
daha sonra eve gideym dedim o sıra arkadsını gördü onun yanına gitti hiç beni yolcu etmedi gelmedi üzüldüm sonra aradı arkadsın sevgilisiyle de yolda karsılasmıştık serkan da hadi hazır benle sen onlarda varken kafede takılalım dedik gittik birer çay içtik onun arkads sevgilisine baya düşkündü çok kıskanıyodu hep tartıstılar ama serkanda tık yok telefonu eline almış arkadsını aryor bize bakıyor hani benmle ilgili değil çok sinir oldum kalktık ben eve gittim evde dayanamayıp sinirden onun yaptıgı hareketlerin ilgisizliğinin hoş olmadıgını yazdım o da bana 'of duygu tartısamıcam lütfen üstüme gelme' dedi..bende çok üzüldüm bana duygu demez ki kolay kolaysonra bende iyi bişey demiyorum dedim aradan yarım saat geçti msj attı napaıyon diye bende surat asınca bana 'bak aşkım durum böyle benm moraller bozuk zaten bide sen üstüme gelme' dedi.bende tamam dedim ve sonrasında smsi bitti msjlasamadık
allahım sen yardım et rabbim..gece aradı konustuk sonra uyuduk..
öyle işte günlüğüm haftasonum böyle geçti rabbim sen yardım et dualarımı kabul et ne olur rabbim sen hayırlı şeyler üzülmeyeceğim şeyler göster rabbim..
ben çok değil sevdiğimin bir işe girip düzen kurup bir yüzük takmayı istiyorum sonrası illa gelecek ne olur rabbim yardım et..
allahım ne olur üzüleceğim sebepler verme rabbim bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden günüm geçsin allahım ne olur rabbim yardım et mutlu olmak istiyorum dileğim kabul olsun istiyorum ne olur sen yardım et rabbim serkan bana çok ilgili olsun değer versin sevsin hep sevsin rabbim ne olur yardım et bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim hayırlısıyla güzel geçsin allahım ne olur yardım et rabbim sen merhamet et yardım eli uzat
amin..

nasıl dua ettiysem yada burda ki arkadaşlarda mı inş yakına düşer dedi bilmiyorum ama aşk'erim ACEMİ BİRLİĞİ : HAVA K. ER EĞT. TUG. KOMUTUANLIĞI - KÜTAHYA
çoooook mutluyum hem hayaliydi havacı olmak hemdeeeee kısa dönem yapıyo 5 ay sonra yanımdaaa inş :127:
daha şimdi kalktım onun mesajıyla uyandımm
hep içimde bi his vardı kısa dönem olucak diye oda hep içimden uzun dönem geçiyo diyodu hehehe benim hislerim kazandı her zaman ki gibi
kütahya-bursa çok yakın ne yapar eder görürürm ben sevgilimi
sonra gelsin nişan evlilik hazırlıkları sonra da düğünnnn :123::123:
artık kendi hayalini kurduğum bi mutlu son var günlükkk :103:
allah herkese nasip etsinnnn ben kahvaltı yapıyımmm öptüm

günlük galenia nın yazısına cevap vermek istedim benim kardeşim de acemiliğini kütahyada yaptı havacı olarak
güzel, rahat bi yerdir.. usta birliği istanbul çıktı
galenianın sevdiceği de inşallah rahat bi askerlik yapar ve usta birliği de iyi bi yer olur
bizim sadece 38 günümüz kaldı

zehroşumunun doğum günüsünü burdan da kutlayayım iyi ki doğmuşsun canım benimmm

günlük çok mutluyum şafak 37 birilerinin ayrlığı kavuşmamız olucak demişti aşkım 349 geliyor yerleri belli oldu galenia arkadaşıma öncelikle hayırlı olsun kütahya güzeldir aşkımın kuzenide oraya gitti acemiliğini :) galenia senide 349 dönem topiğine bekliyor orda arkadaşlar fikir alışverişidne bulunucaklar

firarperest arkadaşım için çok üzgünüm elden bişi gelmiyor sağlıcakla güzel günler yaşar inşallah

zehra canım iyiki doğmuşsun mutlu güzel yıllar sevdiceğinle canım :)

bana gelince günlük sayıyorum sayıyoyrum bitmiyoo dediğim günleri geride bıraktım şafak doğan güneş diyeceğim hoplayıp zıplayıp havalanına gideceğim günlere çok az kaldı hade artık 349 lar gidende bizde bitirelim görevi devredelim ben bugünlerde garip bir heyecan ve mutluluk yaşıyorum sevinç gözyaşlarıyla günleri uğurluyorum ocak 2 onun elini tutup evet dediğim güne az kaldı biz 5 yılı deviriyoruz günlük biz büyüyoruz ben onla büyüyorum onla yaşlanıyorum geçen her saniyemde o var sevinç gözyaşlarıyla onu ankaradan alacağım hasret sona erecek az kaldı çok az

Sevgili günlük yarın doğumgünüm ama çocukluğumda olduğu gibi içimde ne heyecan ne de mutluluk var tamamen nötr hissediyorum..duygularımı alınmış gibi hissediyorum olaylara okadar uzak bakmaya başladımki sanki başıma gelenleri ben değil başkası yaşamış gibi izliyorum sadece içimden hiçbişey yapmak gelmiyor günlüğüm insan kalabalıklar içinde yalnız hissedermi ben hissediyorum..yarın yeni bir yaş dışında sahip olduğum hiç bişeyim yok..annemin 2 çocuk,harika bir eş,mutlu bir aile sahibi olduğu yaştayım ama benimse elimde koca bir boşluktan başka bişey yok..neyse diorum artık elimden geleni yaptım sonuçta düzeltmek için ama herşey yiinede olacağına varıyor o yüzden ne yaparsam yapayım yine kaderimi yaşıyorum..akışına bırakmaktan başka bir çarem yok sanırım ...!!

Geleneksel en'ler yarışması 2012 :92:

Selam ;

Mesai saatlerimiz değişti düşününce ay ne güzel diyorum artık yarım saat erken gelicem ama sonuçta yarım saatte erken çıkıcam diyorum
ama malesef öyle değili sabah öyle çok kalabalık oluyor ki minibüs durmuyor otobüs zaten full millet zor biniyor binersem kapıya yapışık geliyorum resmen
yarım saat erken çıkma sevdasına mahvoldu hayatım..

Akşam zaten yarım saat erken çıktığımız falan da yok 10 dk mail yolla akşam çıkıyorum zırt pırt telefonum çalışıyor işime telefondan devam ediyorum

Bide şimdi bizi alt kata alacaklarmış neymiş burada ne yaptığımız belli değilmiş. Bakalım toplantı olacak ama ne zaman bilmiyoruz.. hele bir olsun 7 yılın acısını çıkartmazsam bana da sipidi demesinler
aşağı da inerim ama her günü sizin burnunuzdan getiririm

''bir gun kullanicagim diye ozenle sakladiginiz bir sari lira gibidir omrunuz. vakit gelip de sandiktan cikardiginiz da bir bakarsiniz ki tedavulden kalkmis''

Günlük bütün gün yoğundum ancak seni okuyabildim.
Firarperest'e söyle sıkmasın canını Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Ağlıyorum günlük...
Ve ağlamak istiyorum...
İStiyorum ki akıp gitsin bu sıkıntılar, kederler...
İstiyorum ki bitsin bu umutsuzluğum, çaresizliğim...
İstiyorum ki güneş açsın içimde...

Merhaba günlük...
Canım kocacım bana çiğköfte almaya gitti. Adam işten gelirken istediğin bişey var mı diye soruyor. Mide bulantımın en doruk noktada olduğu saatlere denk geldiği için birşey istemiyorum diyorum. Adamcağız gelip yorgun argın karnını doyurunca ben başlıyorum. Şunu canım çekti bunu canım çekti Bu saatlerde gözüm açılıyor ne yapayım?
Karadayı yı izlerken çiğköfte yemek çok zevkli olacak

Sevgili günlük,
bugün de allahıma şükürler olsun derdi de dermanı da veren odur elbet hakkımızda en hayırlısını istedikçe hayırlısını verecektir...
bugün çok ta iyi değilim günlüğüm hatta hiç değilim
dün öğlen saat 13:30da serkanı bi çaldırayım da arasın hani konuşalım dedim aradan yarım saat geçti aramadı bende bidaha çağrı bıraktım ardından aradı napıyon diyorum bişeyler anlatıyorum beni takmamazlıktan geliyo hmmm tamam anladım gibi kısa cevaplar verdi teline müzik atıyomuş müsait değilmiş o yüzden aramamış sinir oldum bende neyse sen müsait değilsin sonra görüşürz dedim bu da aynen öyle dedi çok sinir oldum teli kapatırken salak şey dedim duydu galiba ohh oldu..
5dakika sonra yine aradı efendim dedim sen bana niye trip yapıyo dedi bende hayır tribi yapan sensin adam gibi konusmayı bilmiyon dedim benimle hmm neyse falan kısa konusmalar yapıyon maden müsait değilsen müsait değilm de böyle saçmalama dedim o da yahu beni bi kere çaldırdın zaten aramadıysam müsait değilim demektir ikinciyi niye çaldırıyon ki dedi bende iyi tamam bidaha çaldırmam seni ikinci bidaha çaldırmak suç demekki deyince tamam yine ben suçluyum kavga etmek istemiyorum hadi telefonu kapat dedi bende yine söylenerek telefonu kapattım(
işte öyle günlüğüm dün öğlen 2de bunları yaşadım dün hiç aramadı bende aramadım suçlu hissetmiyorum kendimi ben onu merak ederek aramıştım..o da bak bugün oldu günlüğüm daha aramadı gece ona iyi geceler demeden uyumak çok zor geldi be günlüğüm inşallah allahım bidaha bu hissi bana yaşatmaz inşallah...
allahım sen yardım et rabbim yalvarıyorum rabbim serkan arasın herşey yoluna girsin rabbim ne olur azcık sevmişse herşeyi düzene soksun ben onun için az şey yapmadım çok emek verdim karşılığı bu olamaz rabbim ne olur merhamet et güç ver sabır ver yardım et allahım ne olur sana yalvarıyorum yardım et bugün üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur üzüleceğim sebeler verme bana allahım ne olur yardım et allahım merhamet et bugün de hayırlısıyla geçsin yalvarıyorum rabbim yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Ben hayatımı adayacağım en doğru adamı seçmişim.
İyi ki küçük pürüzleri büyütüp mahvetmemişim herşeyi.
Çok sevmişim,çok sevilmişim...
Şimdi aşk farklı bir boyuta geçiyor bunu da biliyorum ve korkmuyorum hayatın bize getireceklerinden.
İstediğin gibi gel hayat biz seni her türlü yaşamaya razıyız

Günlük
Ayy dün gece acayip acayip rüyalar gördüm derken benimki başladı anlatmaya.. Neyse girmicem konuya :18:
Günlük dün doğumgünümü kutladı bir sürü arkadaşım.. Canım kk arkadaşlarım hepsi çok sağolsunlar.. Gerçek hayattaki birçok arkadaşımdan daha yakın hissediyorum hepsini
Pazar günü teyzemizin yedisi vardı ya günlük.. Kayınannişin dizinin dibindeydim hep Onun çok hoşuna gitmiş

dipnot : günlükk ben seni başka topiğe yazmışım kızlar uyardıı

hadi ama yapma bunu düşürme enerjini
yapabilirsin başarabilirsin

yeterki iste yeterki vazgeçme
hadi nolur çökme dizlerinin üzerine
yorulduysan dur dinlen ama vazgeçme
çok uzun yolumuz var daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…