Popüler Konu Sevgili günlük...

yorgunum,mutsuzum,başımı alıp bir yerlere gidesim var günlüğüm...
ama hiçbirşeyi bırakıp gidecek lüksüm yok yok yok...
hayat ne zormuş,ne acımasızmış, büyüdükçe anladım...

Bazen bi psikopat mıyım diye tereddüt etmiyor değilim:26:
Kafamda soru sorup cevap alamıyorum
neden hep mutsuzum bunu da açıklayamıyorum
yani mutsuz olmak için sebeplerim var evet ama mutlu olmak için de var
peki neden hep mutsuzluğu seçiyorum
neden atamıyorum kafamdaki saçmalıkları saplantıları
işin kötüsü panik atağım hortluyor yine
lanet olsun ya kalbimi bıçakla oyuyorlar sanki
antidepresana elim gidiyor ama olur da bebek olursa diye korkup vazgeçiyorum
o kadar huzursuzum ki sürekli korkuyorum
korkmayınca da korkmaktan korkuyorum
velhasıl mütemadiyen korkuyorum
ne malım la ben:26:

Nerdeyse iki yıl olmuş foruma üye olalı.. Düşünüyorum da neler neler paylaşmışım burda.. Ne günler geçmiş..

Bazen mutluluk, bazen gözyaşı, bazen sadece iç sıkıntısı..

Güzel arkadaşlıklar edindim.. Bi çok hayat tanıdım..

Kendi derdime üzülürken başkalarının daha büyük acılarla sınandığını gördüm..

Bakalım dana ne günlerim geçecek burda ( umarım güzel günler görüp mutlulukla yazarım )

Hayat...... Kendine ayak uydurmamızı istiyo işte..

Sevgili günlük

12.12.12 kimlere uğurlu geldi bilmiyorum ama başlangıcından bitimine dek tek bir iyi bişey olmadı hayatımda,

Ondan haber alamadım, mutsuzum.. Yeni başlayacak günün umut dolu olmasını istiyorum ve yüzümün artık gülmesini nolur artık bişeyler iyi gitsin rol yapmaktan yoruldum. !

Hiç adetim değildir ama yazayım pek muhterem sevgili şeker günlük,
galenia nın yazısını okuyunca 2 sene önceki halim geldi aklıma. Asker yolu beklediğim o zor günler... Şimdi yanımda sevdiğim çok şükür ama birbirimizi üzmekten geri kalmıyorum bir türlü. Biz ne zaman kavuşup mutlu olucaz??? Ah seneler ne bitmek bilmez şeymişsin sen.

rahat mıdır ki sevdiceğimin yatağı?
yemeğini yemiştir dimi günlük?
hiç dayanamaz açlığa çok sinirlenir..
ben aklından geçmiş miyimdir ?
ben, hala arabadan bana şevval sam'ın kahrolayım şarkısını söylediği zamanda takılı kaldım..
o teli kapadı teslim oldu :S bi daha aramadı
nolur bitsin şu 5 ay içimde çocuğumu kesiyolar gibi acı var dinmiyo dinmiyooo onun yüzüne kokusuna hasret kalamam günlük.. dayanamam 4

Dün gece uyuyamadım ben günlük...Eh kolay değil, yanımda uykuya dalana kadar "Anniğğ anniiieee" diye seslenen, kah saçlarımı çeken, kah totosunu suratıma yapıştırıp mayışan bir bebe yoktu yanımda. O tam ortopedik, öküz kadar yatak küçücük geldi bana, yeminle sırtıma battı. Sevdicek kusura bakmasın ama en güzel uyku, evlatla olanıymış bunu bi kere daha anladım...Gerçi çok şükür halime, elim ayağım tutuyor da onun için çalışıyorum...Ne diyeyim, Allah hiçbir ana babayı, ve çocukları birbirinden ayırmasın efenim.

sevgili günlük dün içimde bi sıkıntı vardı öylesine boğuyorduki meğer aşkoşum istanbula gidecekmiş onun sıkıntısıymış gitme diyemedim diyememde ama çok ağladım hıçkırıklara boğula boğula one yaptı beni güldürdüü işte bu yüzden yanımda ağlarken benle ağlamaz güldürür sevdiceğim sağlıklı olsunda varsın hasret kalalım birbirimize

Sevgili günlük,
rabbime öyle dua ediyorum ki şu düşkün bitkin halimde yanımda olsun yardım eli uzatsın diye ama olacak mı bilmiyorum..
bugün yine hayırlısıyla yeni bir güne uyandım ama canm yanıyo günlüğüm..

dün face açtım fake olarak serkana istek gönderdim kabul etti faceden yazdım konuştuk telden konusunca adres görünüyormuş bu ayrıntıyı kahretsin ki unutmuşum haliyle ben veya benm bir arkadaşım zannetti gece 2 gibi de facesine bir insanı ne kadar seversem seveyim bir hatasını görünce anında vazgecerim öyle bir de huyum var yazmış..
ama beni 22:30da aradı normal konuştu hiç o konuyu açmadı bile anlamadım günlüğüm canm yanıyo sadece..
bitirsem mi bu ne böyle ne yapmaya çalışıyon bu soğukluk niye mi desem yoksa düzelmesini beklemeye devam mı etsem bilemedim..
allahım sen yardım et üzülmek istemiyorum rabbim yalvarıyorum bişeyler olsun bi sonuca ulaşalım günlerdir serkanın işi için dua ediyorum daha işi bile olmadı üstüne biz böyle olduk
en kötüsü de sebebini bilmediğim sogukluk var allahım yalvarıyorum herşey yoluna girsin ne olur yardım et rabbim sen yardım e allahım ne olur üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur...
dün oda arkadsımın sevgilisi geldi tanıştık sevgilisine çiçek almış öyle imrendim ki (
ben niye biz niye bu haldeyiz günlüğüm 3 senemi vermişim üzmeye hakkı var mı neden böyle yapıyor yalvarıyorum rabbim düzelsin iş kursun bir an önce dün dükkan işi daha hallolmamış bugün hallolsun ne olur rabbim yardım et bana iyi davransın arasın sorsun iyi olsun rabbim ne olur yardım et allahım şu zor durumda ellerini uzat bana ne olur rabbim(
ne olur allahım bugün de üzüleceğim daha kötü sebepler yaratma rabbim herşey yoluna girsin yardım et allahım merhamet et yardım eli uzat
amin..

Son düzenleme:
Canım sıkılıyor günlük ya,

akşam eve geç gideceğim mesaideyim

hiç zamanda geçmek bilmiyor...

Hiçbir yere sığamıyorum...
Boğuluyorum, daralıyorum!!!
Dua et bana günlük...
Bize bir mucize gerek
Allah'ım sen yardım et ne olur....

Sevgili günlük ;
Bugün de bomboş kalbim , ellerim , hayatım , yüreğim..
Bu yalnızlık her gün daha çok yakıyor canımı..
Yarın ola ; aşk ola..

Sevgili günlük,
yine allahıma şükürler olsun büyük acı veren sebeplerle bugüne getirmedi bugüne sağsalim geldim.inşallah ta allahım acı çekeceğim günleri göstermez...
dün serkan öğlen aradı konuştuk biraz moral vermek istedim iyi konuştum sonra kapattık akşam 9da aradı müsait değildim sonra ararım dedi tamam dedim eve gittik facesine baktım beni daha eklememiş ama oyunlar oynuyo falan facesine bildirimleri gelmiş sonra bi kaç kız eklemiş üzüldüm soğudum canm hiç aramak istemedi aramadım uyumaya çalıştım o sırada aradı muhabbet etmeye çalıştı falan ama hiç facebooktan bahsetmedi bende niye beni eklemedin demedim belki bugün derim ama kötü bişey duymaktan korkuyorum neyse büyütmücem...
öyle işte günlüğüm işsizlik baya onu sorunlu bi insan haline getirdiişkurdan haber yok daha dükkan işi hallolmadı ve dün bana sabah 5lere kadar uyumayıp 2paket sigara içiyorum dedi evden çıkmıyorum erkenden gelip tv izliyorum dedi üzüldüm ya ne bileyim ben onun bu duruma düşmesini asla istemezdim allahım ne olur senin izninle serkanın şu iş olayı olsun rabbim yalvarıyorum ne olur biran önce herşey hallolsun ne olur rabbim herşey yoluna girsin ne olur allahım bugün de üzüleceğim sebepler yaratma ya rabbim ne olur her zaman olduğu gibi bugün de yardım elini uzat rabbim ne olur yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

Günlüğüm merhaba, günler geçtikçe daha iyiye doğru gidiyorum.
Burada öyle şeyler duyuyorum okuyorum ki daha beteri de varmış meğer diyorum kendi kendime. Şükrediyorum.
Yaşadığım zordu ama hayırlısı buymuş diye düşünüyorum. Hamileliğim ilerlediğinde ya da doğum yaptığımda yaşasaydım bu kaybı yeniden ayağa kalkmam çok zor olurdu biliyorum.
Şimdi artık anne olma fikrini erteledim. Başka şeylere yönelicem.
Tekrar sınava hazırlanıcam. Toparlanıcam. Böyle işte...
Şu sıra çok bunalıyorum evde. Kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum boş kalmamaya çalışıyorum.
Uyku problemimi çözmek istiyorum bi de.
Geceleri uyuyamıyorum kolay kolay. Sabahları da kalkamıyorum. Neyse düzelicek elbet...

Burada bana sürekli destek olan arkadaşlarım, beni merak edenler var iyi ki varlar.
Gerçek hayatta pek arkadaşım yok zaten yeni taşındık biliyosun çalışmadığım için de eşimden başka gördüğüm insan yok diyebilirim.
Ama bu site, buradaki arkadaşlarım bana yalnızlığımı unutturuyolar; kendimi değerli hissetmemi sağlıyolar.
Onlara çok teşekkür ediyorum. Yürekleri gibi güzel bir hayat yaşamalarını diliyorum.

günlüğüm saat 09:56'da sevdiceğim aradı
uykucu hadi kalk bak ben seni ne güzel uyandırıyorum burda öyle uyandırmıyolar sevgilini dedi
kaça kadar yatıyomuşum bilmem ne hepsinin hesabını verdim
kahvaltıya kalktım ama bişi yiyemedim az önce yine aradı duygusal bi şarkı dinliyodum oda arayınca koyverdim gitti
üzüldü teselli etti müsait bi günde kulubeden arıcam seni hem 11 ocakta yemin törenim var kavuşucam aşkıma ben mutluyum dedi
3 gün kalıcakmış sevdiceğim
yetmez ama hasret gideririm fena mı

şu içimdeki lüzumsuz korkular bi defolup gidemedi
süreli korkuyorum işin garibi neden korktuğumu da bazen kestiremiyorum
korkmadığım o nadir anlarda da korkmaktan korkuyorum
sürekli korku modundayım kısacası
hep endişeliyim,sürekli kafamda felaket senaryoları dönüyor
ve kalbimi kızgın bıçakla oyuyorlar sanki
o denli canım acıyor
kendimi saçma sapan şeylere veriyorum
saçımı kestirdim boyattım
beğenmedim yine boyattım
yine beğenmedim.
Yıllardır uzatıcam diye k.çımı yırttım uzadı
bi deli anımda gitti saçlar
haftalardır aldığım kazağın takının rujun mujun haddi hesabı yok.
Alınca rahatlıyorum
yanlış yaptığımı biliyorum
ama engel olamıyorum
doğrusu engel olmak da istemiyorum
insanlar mutluyken giyinir süslenir
bende anormallik var ben mutsuzken yapıyorum bunları
kendimi iyi hissetmek adına...
Farkettim ki sürekli ofluyorum buara.
Ve yoğunlaşamıyorum
ders de çalıştığım yok.
Masaya oturuyorum güya soru çözücem
içimde bi kalemkutumu temizleme isteği
ardından açlık dürtüsü
ve öldürücü darbe ne hikmetse çocukken annemin yaptığı kekten canın çekmesi
ve normal şartlarda asla kalkıp yerinden kek yapmayan ben kalkıp kek yapıyorum
maksat ders çalışmamaksa uzaya bile çıkcam ya
neşeli ve enerjik insanlara inanılmaz şaşırıyorum
benim içim geçmiş ben bunu anladım
kendimi mahalle bakkalında bayatlamış çikolata gibi hissediyorum
neşeli enerjik şu tipler de süper market çikilatası oluyo tabi bu durumda.
Onlara da gıcık olmuyor değilim ufaktan
bak şimdi yarın dersane var hoca ağzını açınca gülüyolar
bu ne ya ergen gibi
tamam mutlusun anladık da abartmasan diyorum
kıskanmıyorum valla çok basit görünüyosunuz!
Bişey değil herkes gülüyo ben gülmeyince tuhaf oluyo
yalandan gülünce de acıklı bi hal alıyor olay
aman koyverdim gitti
nasıl hissediyorsam öyle görünmeyi tercih ediyorum
beni kabul edenler de böyle etsin napiyimmmmm:26:

Not:ne yazmışım arkadaş...
şu an ben mi yazdım la bunca şeyi dedim.
Bi an gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım

Elimde okumam gereken bi çok kitap varken... Sinan Yağmur'un kitapları neden beni bu kadar kendine çekiyo

Tüm kitaplarını okudum nerdeyse şimdide Yusuf ve Züleyha 'ya başladım hatta bitmek üzere...

Öyle güzel ki böyle sayfaları çevirdikce bitmesin lütfen diyorum...

Ahhh ahh keşke birazda ders çalışlabilsem:120: neyse hiç girmeyeyim o konuyo..

firarperest
canım senin adına çok sevindim.. Umarım karanlıklar arkada kalır ve bi daha çıkmaz yoluna.. İnşaAllah seninde yazdığın gibi " güzel günler görürsünüz "..

Ve AskInihan.. Yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum dilerim en kısa sürede feraha erersin.. Olmasını istediğin, hayal ettiğin şeyler ardı ardına süprizlerle olsun inşaAllah..

Yaaaa işte böyle günlük sen böyle bağımlılık yaptın seni okumadan duramıyorum ve burdaki kişileride yazılarından tanıdım ve öyle benimsedim ki sanki yakinen görüştüğüm arkadaşlarımmış gibi..

Tekrar gelip güzel şeyler yazmak ümidiyle.. Hoşçakal Günlüğümmm...
:119:

Günlük

2 gündür mesaideyiz ya offff hele bugün hiç zaman geçmedi ya

haftasonu teyzem gelcek almanadan

yaron bizim gelin kahvaltıya çağırdı.umarım ders çalışabilirim bu hafta

Ben saf saf hayaller kurayım, birileri de o hayalleri daha adını anarken tek tek söndürsün...
Ne diyeyim günlük, akacak gözyaşım kalmadı, ağlayamıyorum bile şu an.
Allah beni yanıltmasın...
Artık tek duam.

İyiyim sanırım :)
iş karmankarışık cıkarmıyolar beni ama süründürüyolar , şimdilik susuyorum .. o tazminatı onlara bırakmam.
smmm olduğumu unutuyo kıt akıllılar
hakkımı hukukumu bilirim , onlarıda çok zarara uğratırım ama inşallaj o boyutlara gelmez iş..
aşk mı o da karışık
anne katili olcam yakında
ama genede iyiyim
firarperest canım , kolay değildir yaşadığın ama sana kücük bi örnek veriyim.
ablamın işyerinde bi bayan kardeşim sayılır benden epey kücük.
hamile kaldı ilk günden.
sonra cocuk hem down sendromlu , hem kalbi zayıf ,hemde bacaklarında sorun cıktı.
heyet kararı ile 6 aylıkken aldırdı yani dogum yaptı ama cocuk ölü dogdu.
kaynana katil dedi kızcagıza
eminim ilerde çok güzel bi anne olacaksın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…