Popüler Konu Sevgili günlük...

Kimseye çaktırmamaya çalışıyorum çünkü annem öyle istiyor
Ama çok özledim be seni anneciğim
Ne zaman göreceğim hiç bilmiyorum. Ocağın sonunda abim ve yengem gelecekmiş.
Ama annem ne zaman gelecek ya da ben ne zaman gideceğim kim bilir.
Uyuyamıyorum geceleri. Ne olurdu aynı şehirde olsaydık...

Hiç iyi değilim günlüğüm..
Düzeliyorum sanıyodum, şu an berbat bi haldeyim.
İsyan etmek istemiyorum ama bu yaşadığım... Neden?
Nerde hata yaptım diyorum ah mı aldım, can mı yaktım yarabbim neden?
İçim acıyo içim..
O günden beri geceleri uyuyamıyorum. Ne zaman bitecek, ne zaman unutucam?
Unutmak istiyorum.

sırf firarperest için açtım bu sayfayı haber varmı iyimi diye en son bir baktım en son msjı o yazmış...

son yaşadığı durumu öğrenince yazmaya elim varmadı nedense...

o günden beri çıkmadı aklımdan bulaşık makinasına bulaşık yerleştirirken bile o denli aklımdaydı.
hep dua ettim ona.

öyle hakediyor ki herşeyi ve en güzelini...

ama canım arkadaşım unutma verende Allah alanda Allah, sorgusunu yapamayız lakin sadece kahır ederiz kendimizi...

üzülme diyemem işe yaramaz biliyorum.

Rabbine sığın canım, o sana sen karanlık sandığın bir yolda öyle güzel bir patika açar ki, gözyaşların nurun olur düşer ellerine.

o meleğin seni cennette bekleyecek, sen onu kaybetmedin ki sadece buluşmanız ertelendi.

dualarım seninle, o sıcak yuvana o güzel çığlıklar dolacak merak etme...

Son düzenleme:
Sevgili günlük...
sabahtan beri o site benim şu site senin diye gezinip dururken dün kk'ye kaydolduğum aklıma geldi.Hemen girip bakayım dedim ve hesabımı onaylanmış görünce kolları sıvadım, ve işte aktif olmaya çalışıyorum.
Burdaki herkes evli,mutlu,çocuklu yahu :O
Darısı benim başıma..Hadi hayırlısı, benim için yaarlı bi forum olur umarım.
Hoşbulduuummmmm :)

Daha cesurum artık,
Keşke dememek için çabalıyorum..
İçimde büyütmüyorum hiçbir şeyi..
Çok umursamıyorum
Ve çok anlam yüklemiyorum hiçbir şeye..

Giderken benle başlayan cümleleri dinlemiyorum bile..
Sadece tek bir cümle söylüyorum;

"HER ŞEYİN HAYIRLISI
"

aşkım gelemiyor... ben ona gideyim istiyorum ama o da olmuyor.. özlemekten yoruldum ne zaman bitecek?

aşkta daima kaybettim günlük...sınavlarda daima kazandım...ve ben artık vazgeçtim,pes ettim,aşkın peşinde koşmaktan...boşverdim...sınavlara yöneldim...ales kitabı aldım,ebru kursuna yazıldım,sağlıklı beslenme tedbirleri aldım...artık kendim için yaşayacağım...kendi kıymetimi bileceğim...kıymetini bildiklerimden vazgeçtim...kömür gözlünün,yağızın,bal suratlının canı cehenneme...adlarını da anmayacağım...

Yazamıyorum sana günlüğüm...
O kadar yoğunum ki okulda ayrı koştur,eve gel ayrı koştur...
İki evimde de sorumluluklarım var,bir yandan çok çok ders çalışmam lazım off hayat bezdim ben ya
ne zaman bitecek bu doktora?
ne zaman hiç birşey yapmadan boş boş oturacağım...
ne zaman belirsizlikler gidecek...
ne zaman sevdiğime tam anlamıyla kavuşacağım...
ne zaman huzurla başımı yastığa koyacağım...
söyler misin ne zaman?

merhaba günlüğüm
havalar ne kadar soğudu dimi yahu? :18:
varya kampüste donuyoruz sigara içmeye çıkaken
sınıfata neler dönüyo bir bilsen.
bi arkadaşım ilk başlarda nefret ettiği b kızdan hoşlanıyo, ama kız sınıfta başka bi kızdan hoşlanıyomuş.
bugün yemekhanede söyledi.
bende çocuğun bi arkadaşına söyleyip kızın ondan hoşlanmadığını bilsin istedim.
çocukta kıza ben eminim o bendn hoşlanıyodur falan demiş.
kız söyledikten sonra ne hissedicek merak ediyorum. :26:
çok üzülmez inşallah. platonik aşk fena
sana bahsetmiştim ya sınıfta birinin benden hoşlandığını hissediyorum diye, artık o kadar eminim ki.
sürekli şakayla karışık birşeyler ima etmeye çalışıyo.
sen çok güzelsim, bitanesin, damarlarıma senin adını vermek istiyorumfalan filan.
bende hoşlanıyodum ilk başlarda ama şuan sadece arkadaşım olarak görüyorum.
bide ne giyse yanıma gelip yakışmış mı diye soruyo
bugün de kızlar sınıfta benim kirpiklerimi konuşuyolarmış
yemek arasında söylediler, hatta biri rimelimi sordu söyledim ee bende aynısını kullanıyorum bi bana bak bi sana dedi
nasıl sürdüğümü videoya çekip ona izleticekmişim.
günler böyle geçiyo işte günlük.
bikaç maddi sıkıntım var o da hallolsa daha da başka bişey istemem şimdilik.
kaçtım ben görüşürüüüz

:))

iyi değilim bugünlerde
ürkek, yalnız, pişman
ne annemin dizinde uyuyabilirim artık
ne babamın eve gelmesini bekleyebilirim
iyi değilim bugünlerde
yeni demlenmiş çay kokusunu bile çok özledim...

Takvimlere haber sal Günlük....

Şu iki gün çabucak akıp geçsin...

Sonraki üç gün eksilmesin takvim yaprakları...

Söyle e mi???

Söylesen sanki n'olur?

kendimi iğrenç hissettim dün akşam
keşke hiç açmasaydım kahrolası çenemi
biliyorum elinde olsa hiç durmayacak
ne diye konuşuyorsam işte
en iyisi bu meseleyi tamamen unutmak

Sevgili günlük,
tam ellerimi açıp rabbime yalvarırken bana ellerini uzatıyor ya şükürler olsun rabiim sana...

iyi değilim desem yeridir günlüğüm o kadar kötü oldum ki ağla ağla krizlere girdim bugün az daha iyi sayılırım ..
2gün serkan aramayınca bende dün gece aradım bu yapmaya çalıştıgın ne dedim falan baktım bana tersleniyor soğuk konusuyor..
ayrılmak mı istiyorsun dedim hayır dedi bende o zaman nedir bu dedim canm sıkkın anlamıyon mu işsizim güçsüzüm canım skılıo buna dedi bende tamam da böyle mi davrancaksın aramayıp sormucan yada arkadas gibi mi diye buda evet idare et dedi bende olmaz böyle gitmez dedim sonra işi çıktı kapatmak zorunda kaldı oturup ağladım düşündüm taşındım ayrılmaya karar verdim ki arkadaşlarım bana üstüne gitme düzelir elbet dedi..
bende bi karar verdim onu takmıcam günlüğüm aramayıp sormucam msj atmak yok facesi de varmış zaten ona ayrı bir kızdım yeni açmış haberim yok şifre falan da istemedim ne hali varsa görsün ama bir yanlış görür de işitirsem o zamn büyük ahdım var bitecek onu allahımın adaletine bırakcam
neyse bunları düşünüp az daha sakinledim gece 00:30 da aradı efendim dedim napıon dedi iyi falan dedim buda muhabbet etmeye başladı ama arkadaş gibi biraz daha samimi bir şekilde tabi neyse dükkan tutcakmış dün konuşmuş olabilirmiş bugün de inşallah anlaşacaklarmış bende hayırlısı olsun dedim sağol dedi..sonra bana bugün canm çok sıkkındı şimdi az daha rahatladım dedi ama dükkan işi tutmazsa yine aynı serkan olurum dedi..bende inşallah tutarsın dedim falan dünden beri de rabbime öyle yalvarıyorum ki dualarımı kabul etsin serkan bugün o dükkanı tutsun herşey yoluna girsin artık serkan bana değer versin sevsin üzmesin allahım sen yardım et ne olur ben onun bana bağlı olmasını beklerken işler böyle karısmaya başladıkca çok üzülüyorum
ne olur rabbim yardım et ne olur serkan hayırlısıyla o dükkan işini bugün halletsin ne olur rabbim moralleri düzelsin bana artık iyi yaklaşsın allahım sen yardım et rabbim bugünüm de hayırlısıyla güzel geçsin allahım ne olur üzüleceğim sebepler yaratma bana rabbim çok kırgınım üzgünüm zaten serkanla ilgili üzüleceğim sebepler yaratma allahım yalvarıyorum en içten kalbimle canımdan söylüyorum bana merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Şimdi sana yazmaya da korkmuyor değilim artık günlük can.
Nazar olayından dolayı...
Ama sadece şunu bil bu haftasonu var ya bu haftasonuuuu acayip geçecek bizim için
Meraktan çatla emi şimdi de? Otur düşün bakalım neler yapacak bu diye
Neyse beni geçelim de inşallah kafasında acabalarla dolaşan arkadaşlarım bir çıkış yolu bulurlar,
Eşinden,sevdiğinden ayrı olan arkadaşlarım biran önce kavuşurlar
Ve en önemlisi hastası olan arkadaşlarıma bol şifalar verir Rabbim inşallah...

Son düzenleme:
GÜNLÜK,

CUMARTESİ GÜNÜ BİR ARKADAŞIMLA BULUŞTUM ÇOCUK O KADAR DERTLİ Kİ ,BEN KENDİMİ ANLATAAMADIM ÇOCUĞU DİNLEDİM ,VE KIZ ARKADAŞI BAYA ÇEKTRİMİŞ ÇOCUĞA YA ŞOK OLDUM AMA ÇOCUK KIZ İÇİN NELER YAPMIŞ VAY BE böyle erkek varmış demekki dedim ..

kahvemizi içtik sonra kalktık eve bırakayım dedi yok dedim ben alışveriş yapmam gerekiyor dedim tamam dedi.ben englısh home girdim veeeeeeee deli giib saldırdım herşeye o kadar güzellerki,

Mutfak önlüğü bakarken bir bayanda bakıyordu sonra bende kardeşimin çeyizine alacağım dedi bende dedimm birbrimize bakıp güldük :) sonrasında hepsini alamayacağnı diğerlerini önümüzdeki ay alırım dedi sizde m sözlüsünüz dedi :)yok dedim ben beğendiklerimi alıp koyuyorum öyle dedim ..bir garip hissettim kendimi,içimden bırak sözlünmeyi hayatımda biri bile yok dedim

bende çok beğendiğim önlüğü ve ve veeeeeeeeee şapkasını aldım çıktım oradan tepe home girdim orda da önlük,tutacak,kurulama bezi aldım çeyizime ,annemin komşusunada yağlık -srkelik-tuzluk biberlik aldım yeni evlerine taşındıkları için..prensesime de disneyin çorapını aldım baya alışveriş yapıp eve geldim ,..

eve girdiğimde canım teyzem çeyiz için kahve fincanı takımı ve 2 tane borcam almışpastamı üfledim ,hazırlandıkkk ve dışarı çıktık alam ben ,2 kuzenim bebekte harika bir yere gittik tatlı söyleidk ,şarkı eşlendiğinde tatlımın üzerinde mum ile getirdiler,nasıl şarkıyı çalıyorlar ama cafede harikaydı resim felan çekildik çok güzel bir gündü yaa

pazar günü annemin komşusuna gititik ,ordada bana bir süpriz vardı allahım dedim ne kadar şanslıyım ya bu sene gerçekten iyi geçecek gibi :)3 kere mum üflemiş oldum

ablamda 3 yaş yaşlandın diyor

öyleydi işte haftasonm anlıcağın doğum günüm harika geçti..

işyerinde yoğunluğum çok fazlasıyle ve ocağın ilk haftası sınavlar var hiç çalışmadım ne yapacağım bilmiyorum

sevgili günlük..yine iyilik yaptığıma bin pişman oldum..insan bir teşekkür ederdi en azından..bundan sonra kim ne istiyosa yapsın..gerçekten umurumda değil..
yeni bir sayfa açıyorum gittiğim şehirde de..kimseyi de bu kadar değerli bir yere koymayı düşünmüyorum hayatımda..doğru düzgün insanlar bana denk gelmiyoki zaten..olmaz olsun böyle arkadaşlar..

içimde kocaman boşluk var günlüğüm
bugün 12.12.2012.. ve sevdiceğim vatani görevini yapmaya gitti.
çok kötüydü dün hep sarılıp öpüp kokladım
sabah geldiğimde uyandırmak için gittim uykulu uykulu bi sarıldı
ağlamamak için zor tuttum kendimi
hep teselli verdim kendi kendime ağlamıcam diye birlikte kahvaltı yaptık bi sürü fotoğraf çekindik
sonra hadi kuaföre götüreyim seni son kez güzelimi dahada güzel göreyim dedi
gittim fön çektirip az makyaj yaptırdım almaya geldi eski sevgiliside tam karşımızda ki iş yerinin camına yaslamış başını ona bakıyodu
arabaya binince daha bakmadı
eve geldik annesi başıma kırmızı bi örtü verdi bende asker kıyafetlerimi giydim dua okunmaya başladı aşağı indik
bi baktım sevgilim hakkınızı helal edin dedi gidiyodu benim o olmadan duramayacağımı bile bile gitti
herkesin elini öptü herkes ağladı bi ben ağlamadım sıra bana geldi sen dur en son seni öpücem diyip yanağımı sıktı annesiyle vedalaştı
sonra tam karşıma geçti eşşek gözlüm geldiğimde ellerimizin sımsıkı kavuşması için ayrılması gerekiyo sen benim herşeyimsin dedi sarılıp öyle kaldık ağlamaya başladık
alıp götürdü arkadaşları ggünlük öylece arabanın arkasından bakakaldım
ömürtörpüm artık asker..

teslim olduğunda aradı ağlamıcaksın seni geldiğimde her zamanki gül olarak istiyorum dedi
söz verdim ama şimdiden çooooook özledim

Kötüyüm günlüğüm....
Dibe batıyorum....
Gitgide daha çok, daha bir hızlı...
Ağlamaktan, üzülmekten vücüdum bile isyan ediyor artık.
Ne zaman iyi olacağım ben günlüğüm?
Neden hak etmiyorum mutluluğu?

Nihayet 12.12.2012 günlükcüm. :81::119:
Bu akşam 22.oo'den yarın akşam 22.oo'ye kadar çok pozitif, çok renkli. cıvıl cıvıl
olmamız gerekiyormuş.
Mutlaka öyle olmayı kendime dayatıyorum şimdiden.
Her şey güzel çok güzel çok çoook güzel

Eklentiler

• $90718106_86284198_2901825_7309.gif
    17,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…