Popüler Konu Sevgili günlük...

Ne güzel demis mevlana ;

*** "Sen cicek olup etrafa gülücük sacmaya söz ver , toprak olup seni basinin üstünde tasiyan elbet bulunur '' ***

Günlüğüm ben geldim.
Arkadaşımı gördüm.
Her şey değişmiş de muhabbetimiz, samimiyetimiz hiç değişmemiş.
Çok mutlu oldum ya doyamadım resmen.
İnşallah yine görüşürüz.
Hayat ne garip günlük ya...

Düüün ne güzel birgündüüüü !
Aklımdaki soru işaretleri gitti herşey içime öyle sindi ki
Ödüm kopuyor nazar değecek diye Allah'ım sen koru
Adım adım ilerliyoruz
İnşallah herşey böyle tıkırında gider
Bu kadar uyum, anlaşma ; herşey harika:13:
Allah'ım bozulmasın

Ben geldim Tatil bitti kelebegim...

Bu tatil bana inan cok iyi geldi. Ha canimi s1kan olaylarda olmadi degil. Ama o konulara girmeyelim simdi. Dinledim geldim ama malesef yarin yine isbasi yapacagiz. Olsun isarkadaslarimida özlemedim degil. En zoruda iki hafta sadece türkce konusup tekrar yabanci bir dil konusmak zorunda olmak. Dolu dolu sokaklari, güzel bir vatana birakip, gurbette dönmek...

Ve sunuda söyleyim Icimde tutamayacagim daha fazla söylemeden edemeyecegim: Galiba ben asik oluyorummmmm

Son düzenleme:
ne çok şey öğrendim son aylarda günlük. nasıl tükenilir, insan kendni nasıl törpüler, nasıl sessiz kalınır, nasıl sözcükler yutulur ve nasıl yalnızlığa mahkum olunur. ben hiç değişmemiişim aslında ben doğuştan olgun bir haylazmışım. küçükken büyümüşte küçülmüş, büyüdüğünde ise yalnızlığıa mahkum ettiği küçüklüğünü arayan biri olup çıkmışım. ben hiç anlaşammaışım kimseyle , kuytulara çekilme sebebim buymuş. onlar gülerken, dalga geçerken, neşelenirken ve ben bir sebep bulamazken bunlara ve kader onlardan intikam alırcasına dikenli bir hayat yolu çizdiğinde onlara ve onlar buna rağmen gülebilrken hala ben yine gülmek için bir sebep bulamıyorum günlük. bneki hepsinden rahat bir hayatın içindeyken neden hala debeleniyorum, neden koca bir kambur var sırtımda.
aldığım dersleri unutmak istemiyorum. bir bir aklıma kaydedip her an hatırlamak istiyorum. ipek böceği olamayacağımı bile bile kendi kozama bürünmek ve kendi içimde kalmak istiyorum. kendim çalıp kendim oynamak, kendi başıma adam olmak istiyorum. yutmak ama doymamak, sadece susmak istiyorum. ve ağlamaktan nefret ediyorum.

o günü , ve öteki günü ve diğer günü. hepsini kafama kazımak istiyorum. benim dertlerimin başklarına çerez olduğu günü unutmayım ki , kimseye derdimi açmayım bi daha. ve annem karşıki mezarlıkta sessizce yatarken, babamın yeni bir hayat için heyecanla hazırlandığı fonda komşunun düğününden çalan acıklı gelin alayı nağmeleri eşliğinde sessizce konuştuğumuz , ağlamya bile çekindiğimiz günü unutmayım ki gidecek bir yerim olmadığını, ne yaşarsam yaşayım susup oturmam gerektiğini hatırlayayyım. ablalaırımın dertlerini unutmayayım ki , hayatın benim mızmızlıklarımı çekmeyecek kadar gaddar olduğunu hatırlayayım. hayallerimin benim ailemde beş para etmediğini hatırlayayım ki sadece kendimle başbaşayken hayal kurup onlar kimseyle paylaşmayayaım.

adamın işini gücünü sen yap..
7000 lira maaş alsın..olaya bak ya..gelde sinir olma sabah sabah

günlük uzun zamandır yazmadım sana..
canım yazmak istemedi
ama bugün içimi dökmeye çok ihtiyacım var..
etrafıma bakıyorum günlük, herkes birşeylerini yoluna koymuş, öyle ya da böyle bi yol çizmiş hayatında..
bi de kendime bakıyorum..
hiç haketmediğim şeyler yaşıyorum günlük..
hayatımdaki herşey belirsiz okulum dışında..
sanki herşeyi bana emanet vermişler..
öyle korkuyorum elimden alacaklar diye..
ödünç gibi yani..
son 1 yıldır görmezden geliyorum hepsini..
ama artık batıyor bana, canımı acıtıyor.
sabredemiyorum hiçbirşey için, insanlara kızgınlığım, kırgınlığım geçmiyor..
ya diyorum ben bunu böyle tanımamıştım?
bu da mı kötü bir insanmış..
midemi bulandırıyor herkes, en ağırı bu herhalde..
kimseyle konuşmak istemiyorum..
ve benn onca emeğime karşılık bunların hiçbirisini haketmiyorum
en çok da bu gidiyor zoruma..
yoruldum artık kolumu kaldıracak halim yok..
biraz da ben yatayım etrafımdakiler beni düşünsün di mi?
ama hepsi sırtını bana yaslamaya öyle alışmış..
aralıksız günlerce uyumak istiyorum
kalktığımda herşey yoluna girmiş olsun..
ama kahretsin ki hepsini yine benim yaşamam lazım
şurada birkaç gün sonra doğumgünüm..
her doğumgünüm gibi berbat geçecek o da..
hiçbir doğumgünümü gönlümce yaşayamadım..
içim mutsuz çünkü..
hayatımdaki herşeyden ve herkesten sıkıldım günlük..

Günlüğüm merhaba eşimin 1 aylık eğitimi bugün itibariyle bitiyor.
Yarın yanımda olacak Allah'ın izniyle :)
Askerliğinin geri kalan 11 ayını da birlikte Ankara Beytepe'de geçiricez inşallah.
Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür ayrı kalmıcaz.
Rabbim kimseyi ayırmasın.
Evimiz Ayvalık'ta kaldı, şimdi Ankara'da eşyalı falan bir şey tutup bu süreyi öyle geçiricez. Sonrasına Allah kerim...
Öyle işte günlüğüm yarın güzel bir gün olacak benim için.
Eşimi çok özledim.

Uzun uzun aralardan sonra merhaba günlük.
Aslında yazacak çok bir şey yok ama bir merhaba demek istedim.
Hayat kontenjanların açıklanmasını beklemekle geçiyor.
Alanda sıralamam 300 lerde. Bir çok bölüm için havada karada atanılacak bir sıralamayken ben kara kara düşünüyorum.
9. sınıflarda ders sayımız arttı. Acaba en az 500 kadro verirler mi ki bize?
Bi yandan da eşimden ayrılmak istemiyorum.
Hep dua ediyorum işte. Rabbim eşimin yakınlarında atanmayı nasip etsin inşallah.
Allah atama bekleyen herkesin yardımcısı olsun.

Çok şükür her şey yolunda
Güzel bir enerjim var bugün.
MEB beni güldürecek midir nedir

3 yıl birlikte olduğum ve 2 yıl önce ayrıldığım insanın bugün düğünü var günlük..
Dile kolay ya koskoca 3 yıl geçirdik.. Bana göre güzel giden bi ilişkiydi çok seviyordum onu ve sevildiğimden de bi o kadar emindim hani..
Ayrılık için ne çok neden varmış meğer ama ben görememişim.. Ayrıldıktan çok çok sonra anladım bunu ve İyiki bitti dedim..
Şu an onun düğünü var diye üzülmüyorum, aslına bakarsan hiç bişey hissetmiyorum.. Ne hali varsa görsün..
Ama bana yaşattıklarından sonra onun mutluluğu hak ettiğini düşünmüyorum.. Yine de Rabbim bilir belki hak ediyodur..
Onunla birlikteyken bana birisi sen ilerde böyle şeyler yaşayacaksın ve onunla evlenmeyeceksin dese güler geçerdim
Onunla mutlu olacağıma o kadar emindim çünkü
Neyse ya onun için şu yazdıklarım bile fazla
Nasıl bi hafta geçiriyorum var ya her gün ayrı bi macera
Yarını inşallah sevdiğimle geçiricem hemde bütün gün
Ne tuhaf ya üst satırlara eski sevgilimin düğün haberini yazarken alt satırlara yeni sevgilimi yazıyorum
Bakma öyle defter kabarık değil.. Sadece iki kişi girdi hayatıma..
Birisi canımı yaktı çekti gitti..
Diğeri hayatımda ve inşallah hep hayatımda kalır..
Birlikte olduğumuzu herkes öğreniyor yavaş yavaş..
Dün bi arkadaşımıza ziyarete gittik onlar bilmiyordu ilişkimizi bana dediler ki sana bi talip bulduk bu hemen nasıl atladı biz sevgiliyiz diye..
Vermem seni kimselere haberin olsun diyo.. Yüzüne demiyorum ama içimden bende, verme zaten verme de bu hayatı birlikte geçirelim diyorum..:123:
İşte böyle günlük hayat çok garip.. Zamanın neyi getireceği hiç belli olmuyo..
:26:

uzun zaman oldu buraya yazmayalı günlük..
şükürler olsun rabbime uzun zamandır kendimi çok iyi hissediyorum aldığım destek çevrem ailem arkadaşlarım hepsinden Allah razı olsun.. hep yanımda oldular sözü attığımdan beri 4 ay olcak bikaç gün sonra ne kısa süre aslında ama sanki bi ömür gitti benden kolay olmadı hiç..unuttum mu ? hayır.. unutmakda mümkün değil heralde nefes aldığım sürece unutmak diye bişey yok aslında sadece onsuzluğa alışıp yaşamaya devam ediyosun. benim yaptıgım gibi..

ben onunla bi ömrü geçirebilceğime inanmıştım..bağlanmıştım ,çok sevmiştim.. ben bi adam sevmişim ama aslında o adam yokmuş
Rüya gibi geçen günlerimiz bitmeseydi keşke hiç..ama bitti..!

Hep bişeyleri değiştirme çabasındayım kendimi yaptıgım şeyleri , geçen her dakikayı dolu yaşama peşindeyim sırf boşluğa düşüp aklıma gelmesin diye..Kpss ye hazırlanmaya başladım sıkı bir şekilde adapte olmaya çalışıyorum gayet güzel işim maaşım var aslında ama sanırım en çok kazanıp sırf bu şehirden uzaklaşmak için istiyorum bunu .. her adım attığım yerde o'ndan kaçmak için..

Böyle olması gerekti.Hayat herkese her istediğini vermiyo malesef günlük
Sağlık olsun.. Şu anıma şüükürler olsun gönül işleri çok uzak bana artık tek amacım kpss oldu
Nasip kısmet bakalım

yarın-hatta bugün 30 ağustos zafer bayramı
yarın rütbe atlıcak taa kıştan hayalini kurmuştuk bugünün yanında olucaktık gururla onurla nasip değilmiş..
aklıma geldi yine böyle onunla olmak zordu çok zordu ama 2 yıl onunla olmak gurur vericiydi...
Başarılı ol hayatında komutan çok başarılı ol .. ve Allah' a emanet ol ..

iyi geceler günlük bir dahaki can sıkıntısında görüşmek üzere..

Son düzenleme:
sanki uzun bir hastalıktan kurtulmuş gibiyim...dingin,enerjisiz,sağlıklı...hoşça kal demeni unutmadım kibar adam...sensiz hoşça kalınır mı?kahrol olmalı bunun adı...evet kahroldum...günlerdir rüyada gibiyim,biri beni uyuşturmuş sanki...kendi hayatımda figüranım...bitti dedirttim...bitsin artık...kimler neler yaşadı ve bitti...dayandılar...ben de dayanmalıyım...

kendini dost sanan insana sesleniyorum buradan günlük;

tatlım ben dostluk anlayışım işin düşünce aramak üstüne kurulu değil. o yüzden senle işim olmaz artık. '' küçük aptal '' gözünü açtı. kapiş?

Aldığın 82 puanı al gtne sok artık masal
Verilen kadro 144!
Düşünen insana verilen değer bu
Atamaların ve geçen senelerinin üstüne buz gibi bi su iç
Gelen giden akıl versin
Acısın haline
Kimi bu işleri bırak çocuk yap desin
O da olmuyo ya hoş
Nereye elimi atsam kuruyor sanki
Töbeler olsun
Mutsuzum lan günlük
Ağlayamadım bile bugün
Kafam çok karışık
Hevesim yok
Allahım sen yardım et

bu gün tam bi felaketti...

sen kalk 3 saat kırtasiye kırtasiye dolaş ayaklarına sular insin ama işini halledeme

üstüne bi de löp diye düş yere -kalçam hala sızlıyo-

sonra şu lanet bilgisayarın kahpeliğine uğra

tabi bunlar olurken

saat 5 e yaklaşmakta zaman azalmaktaydı

o gerilim dolu anlar içerisinde zamanı kalmamış bir yarışmacı edasıyla son dakkalrını değerlendirme umuduyla hızlı adımlarla ilerlerken
tam da caddenin en kalabalık yerinde ayak takılması sebebiyle tekrar yerleri kucaklamıştım biletarifsiz acılar içindeydim yerde daha uzun kalıp insanların gülmesini merağa çevirsem mi diye düşünürken amca kaldırdı beni elim ve dizim morun farklı tonlarıyla merabaşıyordu o sırada

üstelik en sevdiğim pantolonum tanınmaz hale gelmişti

eve geri dönmek zorunda kaldım pantolonumun yırtılan dizini saklamak için elimdeki dosyayı kullandım zira etrafa bi tinerci havası
verip korkutmak istemedim insanları o kadar düşünceliyim ki bu durumda bile önemli olan insanlık

ne kadar sakar,bahtsız ama düşünceli biri olduğum konusunda içsel konuşmalarla eve doğru yol aldım

tüm bunlar olurken arka fonda gülpembe çalıyordu sanki hayatın sillesini yemiştim elim şişmişti artık hayat çok anlamsızdı

gün bitti görev tamamlanamadı ödevi teslim edemedim

kahrolsun çıkık kaldırım taşları kahrolsun kayan ayakkabılar

sosyal mesaj vereyim düşene gülmeyiniz efendim bu onu hayatının sonrasında piskolojik buhranlara sokabilir kim bilir

bazen kendimi boşlukta baş aşağı sallanıyormuş gibi hissediyorum günlük. herkese normal gelen şeyler böyle zamanlarda bana anormal görünüyor. ve bazende (çoğunlukla) sırtım dönük oluyor herkese işte bu yüzden aynı resme bakamıyorum kimseyle. belkide küçük bir odaya kendi kendimle hapsolmuşumdur, haberim yoktur. önümde açılan koca hayatı görmem için uzak gözlükerine ihtiyacım vardır belki de.

Aman günlük canım günlük özledim seni İZMİR BORNOVADAN herkeze selamlar saygılar:)
Çok güzel bir hafta geçirrdim izmir de. Hayaldi gerçek oldu izmir' e gelememiştim. Ama sonunda geldim:)))
İyi ki gelmişim inan çok mutlu oldum. İzmir güzel yerde inan çok ama çok sıcak bunaldım.
Ama gezdiğim, gördüğüm yerler buna değerdi... Şu an eniştemin akrabasındayız bornova süper bir yermiş
Hem hesaplı hemde gezilecek, yemek yemek, içmek çok da uygun fiyatları bayıldım...
Çok şükür rabbime bana bu günleri yaşatıp gösterdiği için. Esmer şekerime söyle biz onunla görüştük...
İçinde, aklında, kalbinde bir şey kalmasın... Ona ne kırgınım, ne üzgünüm, ne de kızgınım...
İzmirli birine ben nasıl kızarım dimi ama:)
Bu aradan birini bulamadım ya ne diyim hehe:)
Gülük bu pozitif enerji ile hayırlı bir iş buldum mu tamamdır...
Neyse günlük rabbime hamd olsun şükürler olsun... Ben kaçtım görüşürüz..

4 sene önce yaşadığım bir şeyi neden unutamıyorum?
Normalde kinci değilim.Ama olan içime oturdu ve beni hala üzüyor.Kafamda bir şimşek çaksa da düzelsem

bu yıl benim için maddi kayıpların bol olduğu bir yıl. bir de manevi kayıp var tabi. 1 adet koca. 31.12 de boşanmayı ailelerimize açıkladığımız 04.01 de mahkemeye başvurduğum bir olay var. ha dersenizki hangisi daha üzücü sanırım maddi kayıp. kocaya hiç üzülmüyorum çok şükür özgüvenime kavuştum mutluyum huzurluyum. beni böyle seven birini bulabilirmiyim bilmiyorum ama sevmese bile saygı duyacak çok insan gösterebilirim. mutlaka koca olmak zorunda değil.nitekim maddi kayıp daha önemli o altınları kaybetmeseydim şu an hayatım gerçekten rayına oturmuş olabilir di. ama gittii. alandan da tez zamanda çıksın o alanın varya Allah belasını....
neyse işte iyisiyle kötüsüyle 8 ayı geride bıraktım. manevi olarak tek eksiğim 1 çocuk. o da baba olmadan ne derece beni doyururdu bilmiyorum. aslında eksiklik olarak görmekten öte tamamlamaya çalışacağım bi iş olarak görsem daha hayırlı olacak. ama ben tembelim şans ayağıma gelsin diye bekliyorum. diyorumki aşk beni bulur. kızım nerden bulsun seni demiyorki kimse de. aşk ta diyordu piyonu bulsamda mutlu olsa tey tey tey...
Allah herkesin gönlüne göre versin. tüm insanlığa barış, huzur, sağlık versin. kötüler kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah. fesatların başı dertten kurtulmasın, bekarlar evlensin, evliler, çocuk sahibi olsun, çocukları olanlar başarılarını mürüvvetlerni torunlarını görsün, aynı zamanda da hep dinç kalsınlar.
ve gökten 3 elma düşmüş. 3 ü de benim kafama düşmüş olmalıki başımda yıldızlar aklım bir karış havada dolaşıyorum. hadi hayırlısı, kalın sağlıcakla. çok uzattım ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…