Popüler Konu Sevgili günlük...

demek ki neymiş sen terk etsen de canın yanıyormuş...hatta bu kez iki kişilik üzülüyormuşsun...onu da mağdur ettim diye...demek ki neymiş nasipmiş bu işler, görünürde hiçbir bariz sebep yokken de olmazsa olmuyormuş...neyse inşallah çok mutlu olur akşam gözlü...ben mi...hayatımda ilk kez bu kadar yalnız hissediyorum kendimi...acilen aktivite bulup yönelmem lazım...ha bir de evren artık gönder bana hayatımın erkeğini...bak yandım,bedeller ödedim,gülsün artık yüzüm...

Al beni yeni baştan yaz
Cümleler kurup hayata dolduralım
Her gece nefesinle uyut
Saati kurup zamanı durduralım
Aklıma gelince ağlarım, gülerim
Kendime zor günler geçmiş kutlayalım

İstersen adını hiç koymayalım
Nazarlardan korusun diye Allahim
Yıllarca başımız bir yastıkta birlikte yaşlanalım

İstersen adı aşk olsun diyelim
Zor günler bize ders olsun
Her sevene nasip olmazmış böyle kıymetini bilelim

ailemin bana yaptığını unutamıyorum her defasında yüzlerine vuruyorum annem bu duruma çok üzülüyor ama ben onun üzüldüğünü gördükçe canını daha çok acıtacak şeyler söylüyorum çünkü canım öyle çok yanıyorki onun canı yanınca benim acım biraz geçiyor evlatları arasında tercih yapan bir annenin canı acısın diyorum söyledikcçe söylüyorum 3 yıl öncesini değil başlıyorumçocukluktan yaptıklarına anltıyorumda anlatıyorum neden neden bazen taarruza geçiyor ama yok bende silah çok çenede çok annemin deyimiyle benimle baş edemiyor ........ve bugün yine tartıştık babamda girdi işin içine aslında yaşadıklarımda onunda parmağı olduğunu duydum onada bir ton laf ettim haklısın deselerde yok acım azalmıyor................diğer taraftan annemin yaptıklarını görünceöffffffff ...herşeyi bizim için yapması ,herşeyin en güzelini bahçesindeki sebzenin en tazesini en güzelini,satın aldığı herşeyde mutlaka bizide düşünmesi evine gidince neler yapacağını bilmemesi bunları görünce eşimin ailesiyle karşılaştırınca annmin ne değerli ne fedekar bir anne olduğunu görünce o söylediklerime bin pişman oluyorum itler gibi pişman oluyorum ama yaşadıklarıma dönüp bakınca beni yarı yolda bıraktığı aklıma geldikçe deliye dönüp yine canavarlaşıyorum öffffffffffffff öfffffff umarım bu kinim geçer hem kendimi hemde annemi tüketiyorum

bir gün daha bitti. sıfıra sıfır elde var sıfır.. hayatımı günlük yaşarken buraya melankolik yazılar yazmam ne derece doğru acaba. peki hangisi gerçek benim ve hangisi kaybolmuş benliğim? bilemiyorum. boynumdaki yuvarlak sinir bozucu geçmedi henüz ve etrafı da ağrıyor. 3-5 gün bekleyip geçmezse dr a gideceğim. hasta olup rapor alıp yatasım var. belki bu yuvarlak ondan olmuştur ensemde. sanırım şevkate ihtiyacım var. ve onu bana verebilecek gerçekten hiçkimsem yok. sevenim var evet ama şevkat başka bişeyki..
yalnız olduğumu düşünüyorum bu hayatta. ailem uzakta, zaten bana hep uzaklardı (ruhen). arkadaşlarım desem; herkesin bir derdi var durur içerisinde. bu kalabalıkta yalnız öleceğim sanırım!!!

Sevgili Günlük;
Evimizde ikinci gecemiz,iki ay evimize gelmeyince alışmak biraz zor oluyor.Her taraf tozlanmış evler de yaşanmayınca ölüyor sanki.
Evimizi değiştiriyoruz günlük,büyük lojmandan bir daire boşalmış oraya geçeceğiz.Bugün temizlettik yeni evimizi.
Ayrıca kocacım da salonu ve yatak odasını boyadı.Çok güzel oldu:)
Yarın erkenden taşınma var taşınma dediysem de 15 metre ileriye:)
Beni yorucu günler bekliyor.
Bu ay bebeğimin umudu da yok hsg sonrası bir ay korunma verdi doktor
Nankör arkadaşım da geldi bugün onu görünce içimi nasıl bir duygu kaplıyor anlatamam öfke nefret karışımı bir şey hatta ondan da beter Allah ım onun yüzünü görmeyeceğim bir hayat ver bana.
Acaba bu duygular beni daha önce mi yaşlandıracak,düşünmek istemiyorum offff.

ilk defa yazıyorum buraya çünkü bi yere yazmazsam birileri ile konuşmazsam nefes alamaycağımı düşünüyorum artık..iki gün önce iğne olmak için hastaneye gittim sıramı beklerken başka bir hastanın parfüm kokusu beni 3 yıl öncesine götürdü..çocuklarıma doğum yaptığım o ilk saatlere,oda da ki heşirenin parfüm kokusuna..yaşadıklarım bir anda geçti aklımdan sanki aynısını yaşıyormuşum gibi..doktorların konuşmaları,bebeğimin birinin nefes alamayışı,bekleyeceğiz demeleri benim çaresizliğim..küvöz günleri..acılar,kederler..attım kendimi dışarıya..koşmak sonsuza kadar koşmak istedim..bu dünyadan bile kaçmak istedim..

ve şimdi ki hamileliğim,kimsenin anlayamadığı korkularım,endişelerim,nefes almaktan bile korkmalarım..her doktor kontrolünde kötü birşey duyacakmışım her tsetimin sonucu kötü çıkacakmış hislerim..anlatamıyorum kimseye,dünyada ki en büyük korkumun içinde yaşıyorum şu anda günlük...ama anlayan kimse yok...o kadar kalabalık içinde yalnız olmak ne demekmiş şimdi anlıyorum..

Allah yar ve yardımcınız olsun,bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... iyi şeyler düşünün miniği etkilemeyin. güzel haberlerinizi bekliyoruz,bebeğinizle... dua edeceğim size her anneye ettiğim gibi AMİN....

günnüş yarın iş başı...yapayalnız,bekar evimde...Rabbim bana da sımsıcak bir yuva,gönlüme göre bir koca nasip etsin...sıktı bu arayışlar,olmayışlar,pişmanlıklar...artık olsun,son olsun,benim kocam olsun...

Yoğun duygularla iniş çıkışlarla 2 aylık bir yaz tatili de bitti.
Özel hayattaki sorunlar,tayin durumu,atandım atanmadım,atanınca yeni ev tutma ev döşeme derdi derken yarın okul başlıyor.
2 aydır tek günüm yalnız geçmedi.Annemle babam sağolsunlar geldiler benimle.Çok garip bir his biliyomusun.5 senedir her agustos sonu 1300 km git 2 ay göreme aileni ama şimdi oglen birakıp aksamustu evlerine döüyorlar.Hadi haftasonu görüşürüz diyebiliyoruz.
Çok şükür Allahım bu günleri nasip ettin bana.
Çok sıkıntı yaşadım.Öğretmenliğimin 2.senesinde yer değiştirme hakkı verildi.Sadece daha fazla puan toplamak adına 3 sene daha dağa çıktım hergün çevremdekiler merkez okullarındayken.Geç oldu ama Allaha şükür istediğim oldu...
Ama içim buruk.Hala eski okulumu görüyorum rüyamda.Alışkanlıklarımdan hiçbir zaman kolay kopamam.Yapım bu.Kopamıyorum sanırım hala orda aklım...
İçim buruk dedim ya 2 aydır tek günüm yalnız geçmedi dedim ya.Öğlenden beri akşam yalnız kalacagım,annemler gidince kötü olacagım dedim durdum.Tam annemleri uğurladım 10 dk sonra kapı çaldı.Bir baktım abimler ve dünyadaki en değerlimm yeğenim.Delirdim sevinçten.O anda yine binlerce kez şükrettim.
Şu anda tek tedirginliğim yarın yeni bir okul ortamına giriyor olmam.Okadar alışıgım ki eski okulumda şimdi kimseyi tanımıyorum buranın yabancısıyım.Bir an önce şu sürecide atlatayım inşallah.

Ben yine arayı açtım burayla
En son ne zaman ne yazdım hatırlamıyorum bile
Genel olarak her şey yolunda çok şükür
Aşk'la tatildeydik bir hafta kadar biraz kafa dağıtıp bol bol eğlendik.
Yeri geldi kendimizi dinledik ama her an onunla olmak kadar güzel bir şey yok.
Plajda uzanırken birlikte kitap okumaktan çok keyif aldım mesela...
Ufak şeylerle ilişkimizi daha güzel hale getirebiliyoruz. Bunu seviyorum.
Nişan için gün giderek netleşiyor. Yavaştan plan yapıyorum kafamda
Beklediğimize değecek şekilde olacak bunu hissediyorum.
Şimdilik bu şekilde geçiyor günlerim...

Günlerdir hop oturup hop kalkıyorum.
Bize verilen kadro sayısının 30 kişi gerisindeyim.
26'yı açsam atanacak gibi duruyorum.
Tabi geçen seneyi düşünerek böyle diyebiliyorum.
Peki ya ayrılık? Buna dayanabilir miyim?
Değer mi?
Eş durumundan tayin hakkım 1 sene sonra ancak olabilir.
Ona da kesinmiş gibi bakamıyorum ki.
Allah'ım hakkımda hayırlısını ver.
O kadar sıkılıyorum ki, o kadar huzursuz ki içim anlatamam...

gunlukk ben geldim baya arayi uzattim herhalde yazmadim sana ama bu siralar nerdeyse hic biseyi canim istemiyor carsamba gunu sinavim var ve ben hala osteyomyelitisi biliyorum sadece onu baska bisey bilmiyorum napcaksam kopya cekmeyi dusunuyorum ama hadi hayirlisi.

onun disinda iyiz Yusufumla konusuyoruz iste hala barismadik ama barismistan bi farkimiz yok oyle surekli konusmuyoruz o oyununa zaman ayiriyor tabi birde maclara birde film dizilerine birde bana vakit bulursa tabi :) cok pis sinir oluyorum gunluk eski Yusuftan eser yok hayattan zevk almayan bu gunude gecirsem yeterli kafasini yasiyor resmen. Napcam ben? Forma aldim bide fifa ve gta alcam 2014 sklmasin diye elimden geleni yapiyorum ama o neyapiyor oyun oynuyor ya sabir :84:

Bak gunluk bunada bin sukur cidden onceden dua ediyodum ki yazsin bana diye simdi rahatlikla ona yaziyorum oda direk cevap veriyor zaten sonucta benimle ve beni istiyor onceki tavirlari yok Rabbime bin sukur... ama yinede nebileyim ben boyle guzel iyi seyler duymak ve onun bana deger verdigini hissetmek istiyorum sadece bu benim istegim birazda ilgi tabi full ilgisini oyuna veriyor abi gelde sinir olma Biz kizlar hep ayniyiz ya elimizde ne varsa fazlasini istiyoruz ve genelde hep ilgiii :)

ama evet bunada sukur diyoruuuz vee evdeki yalnizligima devam ediyoruz Muzik filan dinliyorum oyle vakit geciyor dizi izlerim belki bilemedim.

sozde yazacakti bana filmi bitince bitmedi herhalde. Annemlerde sali gunu yola cikiyorlar persembe filan burda olurlar iyiydim aslinda boyle ama cok skci yaa evde tek basimayim iki gun sesli konusmadigim oluyor yaa yalnizliktan ölüceeeeem :)

bu smile cok tatliymis ya begendim :d

o bu degil de ben bu haliyle bile ona asigim Allahim sen onu hayirlisiyla iyi yap ki bizde iyi olalim.. Amin.

Ama ben degismem bir tek seni dünyalara degismemm...

gorusuruk gunlukk.

ve iş başladı. umarım burada ki son senem olur umarım yeni bir sınav açılır ve çekişerek geldiğim bu kurumdan yükselerek ayrılırım. umarım artık hayatımda bu sene olumlu değişklikler olur. olmassada umarım bu na dayanacak haleti ruhiyem olur

sevgili günlük:
yeni evimzdeyiz dün çok yorulduk ama sonunda taşıdık evimizi.ama görsen her yer nasıl dağınık daha hiç bir yeri yerleştiremedim bugün okula da gidemedik.Anlayış gösterirler artık sagolsunlar.Kocacım evimizin eksiklerini almaya gitti bende kahvaltıyı hazırladım gelmesini beklerken bir göz atayım dedim ve bir kadesa'nın yazdıklarını okurken gözlerimden yaşlar süzüldü.Keşke hiçbir anne bebeğini kaybetmese ve anne olmak isteyen herkein bebeği olsa ne güzel olurdu değil mi günlük.Eğer öyle olsaydı ben doğumuma iki ay olurdu...

ya bu anacığımın huyu suyu değişti ameliyat olduktan sonra...
o anlayışlı kadın yok artık..
sürekli benimle didişen..her an yanında olmamı isteyen,her dediğini aynen yapılacak..herşeyime karışan bir kadın..
allahım yaaa vallaaa kadının psikolojisi bozuk olabilir ama benimkinide bozacak sonunda..
canım anam yaaa yinedeeee rabbim başımızdan eksik etmesin..
huysuzda olsa canda sıksaaaa o benim tek güneşim..

günlük güzel ama atraksiyonlu bi hafta sonundan sevgilerle geldimmmm

dün kocişle o meşhur pazar kavaltımızı yaparken bembeyaz ve paçalı bi yawru güvercin gördük karşı binanın çatı katında.. uçamıor ve beliki kaybetmiş sürüsünü.. biz pazar sabahlarıda alışkanlık erken kalkar kavaltı yapar geri yatarız.. kavaltıyı yaptık orda, uyuduk uyandık hala orda .. tabi güneş ona vuruo haycancağızın dili dışarda pişio...:18: kociş dedi bu böle olmaz gidip karşı binanın terasına çıkıp alıcam onu Neyse gitti güvercin korkuyla kaçtı :26: uçamıoda saçma sapan uçtu bi yükseldi bi alçaldı. dedik kediler alem yapacak bu minikle :18: neyse uçamıo dedim ya tam düşcekken son bi hamleyle yükseldi bizim terasa kondu kociş karşı çatıda ben balkonda güvercin yakalamaya uğraşıoruz.. neyse kociş bu kez bizim terasa çıktı bende ardından ama bu kez kocamannn pike aldım.. kocişe verdim kociş yaklaştı yaklaştı ve güvercinin üstüne attı pikeyi, yakaladık
neyse çamaşır sepetini ters çevirdik içine su buğday bulgur koyduk kalpi nasıl atıodu anlatamam.. şuan hala ewde ve bi arkadaş dedi ewde bakılmaz o öle hem cinsse para eder araştırın dedi. bakıcaz bakalım artık

Birde dün kocişlen fuara gittik. geçen yıla oranla daha durgundu :26: baya eğlendik. ama ben bi hata yaptım. halıya bindim..okadar korktumkiii :18: ordan indiğimizde ellerim titriodu hala ve midem bulanmaya başladı sonrada kasıklarım ağrımaya başladı.. adetime 17 gün var inşalalh hamile filansam bişi olmaz:18: bukadar korkacağımı nerden bilebilirdim, izlerken okadar korkunç görünmüod
u :26:

Son düzenleme:
sevgili günlük beni acayip rahatlatıyorsun ............bugün iş başı yaptık öğretmenim ama bir okulum ble yok bakalım halimiz ne olacak ahhh şu devlet büyükleri bir şey yaparken diğer taraftan heryeri yakıp gidiyorlar 4+4+4 lük sistem bizi beter etti kulu olmayan bir öğretmen oldum o berbat ilçede bide norm fazlası oldum bakalım ne olacak ...........insanın yarın nereye gidip kimlerle çalışacağını bilmeden işe gitmesi ne garipmiş ya umarım çabuk çözülür bu sorun ...........küçük kuzum kreşe başladı geçen haftada gitti ama alışamadı galiba ço ağlamış yavrum eeeeeeeeeeee daha çok küçük ama bakacak kimse olmayınca oğluşum okullu oldu umarım bunun meyvelerini ilerleyen yıllarda yeriz aksisi olmasında

bence yok oluşunuza ilgi çekmenize çok takılmayın hayatınız boyunca 3 kez size bakacaklar ;

1 doğduğunuzda

2 evlendiğinizde

3 öldüğünüzde

unutmadan 15 dakikalığına da meşhur olacaksanız ne zaman derseniz işte o bende saklı kalsın ...

eski sevgili,saç kesimini değiştirip,harika bronzluğu,şıklığı olanca gülümsemesiyle aylardır elini sürmediği malum sitede neden profil yapar ki...herhalde kahrolayım,neler kaybettiğimi görüp diye...hah bir de yalanını yakaladığım en yakın arkadaş,sürekli evlilik resimleri koyan hiç evlenmez dediğim kızlar var...oy ki ne oy...

Allahım bana dayanma gücü ver geldi mi her şey üst üste geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…