- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
eski günlerimi özlüyorum günlük.ne kadar mutluymuşum meğer onunla.hayatımın en mutlu dönemi diyordum hep farkındaydım biliyordum şükürsüzlük etmedim. ama nasıl böyle kaldık biz günlük.herşeyin bir üst levele atlaması için hikayemizin bir acıya mı ihtiyacı vardı.tamamen başka bi hayat kurdum işimi değiştirdim, sevdiğim insanlardan bile isteye uzaklaştım.yapayalnızım.ve onun istediği ''1 ay'' ın dolmasını bekliyorum. buraya yazdığım gün beni ilk kez arayıp sordu.dua aldığımı hissettim o telefonu kapadıktan sonra.bir ay dolmak üzere ve ben onsuzluktan ölüyorum artık.yeniden daha büyük heyecanla başlayalım artık.onun hayatı benimki benimki onun olsun.bugün onu düşünmekten işe gidemedim. psikolojik olarak çok yıprandım.iş yerinde de tanımadığım insanların yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. bazen pc başında akıp gidiyor gözyaşlarım.bazen tuvalete zor atıyorum kendimi.sessiz sedasız döküyorum gözyaşlarımı..bizim aşkımız çok büyüktü. allahım nolur onun yüreğine benim sevgimi, özlemimi ver, taşır yüreğinden.hiç kopmamak üzere yeniden buluştur kalplerimizi.
canım geçmiş olsun benimde ilk hamileliğim kötü sonuçlanmıştı 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi doğuma 2 ay var inşaallahhh sanada nasip olur hayırlısıyla içini ferah tut strese girme kötü düşünme ki vücudun en kısa zamanda toparlansınah günlük eylül ayını iple çekiyordum ama şimdi ise hemen geçip gitmesini istiyorum biliyormusun günlük küçük misafirim gelmeyecek melek olup sonsuzluğa uçtu annesini bırakıp giiti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?