Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günlük
gecem gündüzüm bebek hayali kurmakla geçiyor sanırım ben bunu bir saplantı haline getirdim.
kafamı boşaltmaya ihtiyacım var,teslimiyetçi olmam lazım sonuçta benim elimde değil bebek sahibi olmak yada olmamak!
Benden sonra evlenen bütün tanıdıklarım bebek sahibi oldular.
Her görenin 'bebek yok mu?' diye sorması beni çok yıpratıyor..
Gel artık bebeğim güneş ol dünyama

Son düzenleme:
hey günlük..son bir haftadır manyak gibi koşturuyorum..hallettiğim bir dünya iş ve halledeceğim de bir dünya iş var..iken benim yıkılmaz, yorulmaz , hastalanmaz sandığım bünyem alarm vermeye başladı...
ama ben hiç yüz vermiyorum yapıyorum iğneyi yapıyorum iğneyi dimdik ayaktayım valla..
bu arada salak bir şekilde bunca yoğunluk için de değerlimi de arayamadığımı farkettim..oysa hep aklımda..
iyi de bunlardan sana ne değil mi..değil işte..insanlara anlatamam..onlar beni çoook güçlü sanıyor...nasılsa inanmazlar...

kötü bir haleti ruhiye içindeyimm. herkese sinir oluyorum. bu dünyada yalnız olduğumu düşünmek ne kadar acı bazen. beni seven bir kedim vardı şimdi o bile yok.. çıkar ilişkisi çerisinde bence herkes. arkadaşlarımız bile bazen. karşılıksız sevilmenin mutluluğuna erişebilecek miyim acaba? ben herkesi seviyorum halbuki ama insanlar garip takıntılar içerisindeler. insanları kullanmanın kendilerince zekilik olduğunu düşünüyorlar, yada laf sokup ezmenin. ama bana göre en büyük övgüyü bize vicdanımız mırıldanır. kimsenin üstümde hakkı kaldığını düşünmüyorum ben. ha onlar beni çıkarları için kullanmışlarsa da mutlaka onlardan çıkacaktırr buna da inanıyorum. ayrıcada laflarınada sokacak kol kadar cevabım varda söyleyene bakıyorum adammı diye? e değil...
birde komşum adını bilemdiğim ama teyze diye sürekli konuştuğum Allah snada sağlık sıhhat versin inşallah. o güzel dualarınla ben çok mutlu oluyorum huzur buluyorum. Allah sana ve hacı amcama uzun ömür versin. amcamın insanlarla pek arası yok ama olsun. sen sevdiysen eğer iyi bi adamdır oda.çünkü sen çok iyisin.

Günlük dün öyle bir baş ağrısı oldu ki bende anlatamam.
Birde uykusuzluk, halsizlik ne ararsan vardı ama hepsi birden bire oldu..
Sabaha karşıda karabasan mı derler, uyku felçi mi bilemem ama..
Yine onu gördüm boğuldum, tıkandım. Bir ay öncesine kadar yine görmüştüm..
Ama bu sefer evde tektim günlük çok korktum kendimi dışarı attım.
Bir iki gün de kendime gelip ancak eve girebilirim..
Ben neden böyle oluyorum anlamıyorum ya..

kasma kendini cadı, kasma. herşey olacağına varır. relax ol. rahatla . insanları gözünde büyütme. kimseye çok değer biçme. emin ol sen çok değerlisin. kendini ulu orta sergilemiyosun , bazı şeyleri mübalağ etmiyorsun, her yaptığını anlatmıyosun, mütavazi olmaya çalışıyosun diye herkesi kendinden üstün mü sanıyosun? kıskançlıkta yapma . gönlünü temiz tut yeter. Allah kalplerin içini bilen. boş ver rahat ol.

AHHHH GÜNLÜKKK AHHHH....

adetimin gelmesine daha 15 gün var ama benim bel ve kasık ağrım başladı.. napıcam bilmiyorum inşallah erkenden gelmez. geçen ayda böle olmuştu ama ağrı kesiciden sanırım 1 haftadan sonra gelmişti. oda tam gününe denk gelmişti. şimdi ilaç içmek istemiyorum. bakalım psikolojikmi yoksam cidden gelecekmi.? ona göre eğer erken gelirse dr şart malum yumurtlama olmazmış erken gelirse.. e yumurtlama olmazsa hamile kalamam, hamile kalamazsam bebeğim olmaz.. ve hayallerim ...

eski günlerimi özlüyorum günlük.ne kadar mutluymuşum meğer onunla.hayatımın en mutlu dönemi diyordum hep farkındaydım biliyordum şükürsüzlük etmedim. ama nasıl böyle kaldık biz günlük.herşeyin bir üst levele atlaması için hikayemizin bir acıya mı ihtiyacı vardı.tamamen başka bi hayat kurdum işimi değiştirdim, sevdiğim insanlardan bile isteye uzaklaştım.yapayalnızım.ve onun istediği ''1 ay'' ın dolmasını bekliyorum. buraya yazdığım gün beni ilk kez arayıp sordu.dua aldığımı hissettim o telefonu kapadıktan sonra.bir ay dolmak üzere ve ben onsuzluktan ölüyorum artık.yeniden daha büyük heyecanla başlayalım artık.onun hayatı benimki benimki onun olsun.bugün onu düşünmekten işe gidemedim. psikolojik olarak çok yıprandım.iş yerinde de tanımadığım insanların yanında ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. bazen pc başında akıp gidiyor gözyaşlarım.bazen tuvalete zor atıyorum kendimi.sessiz sedasız döküyorum gözyaşlarımı..bizim aşkımız çok büyüktü. allahım nolur onun yüreğine benim sevgimi, özlemimi ver, taşır yüreğinden.hiç kopmamak üzere yeniden buluştur kalplerimizi.

sevgili günlükçokiyiyim şimdilik 4 gündür ayaklarım yer görmedş altıma sürgü koyuyorlar yataktan kalkmak yasak merak etme dye girdim da et bana oldumu dogumumu durdurdu doktorum ne kokrktum rahim 1 cm açıldı ve rahim agzım yumuşamaya başlamıştı laçlarla somlarla yavrum durdu çok zor şartlar altında tazıyorum sana sonra görüşüüz dualarını benden eksşk etme özeimede mesaj ataklardan allah razı olsun sonra görüşürüz

Sevgili Günlükçüm;

Bir ay tatilden sonra dönüş yaptık artık, dün işe başladım... Eşim de artık normal hayatına döndü sonunda, askerlik stresini attı iyice, çalışmaya bile başladı, umarım bundan sonra hayatla ilgili diğer beklentilerimiz zamanla gerçekleşir...

Bir de Antalya da annemlerin terasından YEŞİL kedimiz atlayıp düşmüş ve kayboldu, çok üzüldük, özellikle ASİL kedimiz çok üzgün hala atlatamadı, veteriner strese girmiş dedi, iğne yaptı hala hiç bir şey yiyip içmiyor, arkadaşını kaybetti tabii kolay değil, bir an önce iyileş ASİL'im... Bir de sen üzme

sevgili günlük kayınvalidemdeydim bugün annemlere geçtim dün doğum günümdü 24 olduk hayırlı yaşlar olsun kızımla eşimle ailelerimle birlikte... Eşimde bodrumda durmucak ilk maaşını alıp gelicek evi ankaraya taşıcaz sanırım bakalım. Paşam için de çok sevindim Rabbim korusun bebeğini de onu da inşaallah daha iyi haberlerle gelir

ne fena bi haftaymış bu böle yaaa...

çok sevdiğim bi arkadaşımın boş gebelik geçirdiğini öğrendim üstüne yetmedi adet sancılarım 15 gün ewelden başladı hala var..:18: oda yetmedi büyük patronla tartıştım... ya bildiğin dengesiz ben bu adamla napıcam böle yaaa Allahım herşeyle uğraşmak bi yana cahille uğraşmak çok zorrr çooookkkk sölüo sölüo çekip gidio ulan tartışmakmı bu dur bakalım ben ne dicem? dimi ama :26:

ben bu muhabbete çok ayar oldum sanırım ayrılıcam burdan.. bakalım kim çekecek o manyağı baya merak ediorum

cnm çok zor şartlarda sevdiğini almış biri olarak sölüorum.. sana minicik bi arkadaş tavsiyesi.. sevdiğinden asla vazgeçme.. sen neden onun aramasını bekliosun onu anlamış değilim.. belkide oda senden bekliodur? :26: bi kerede sen arasan nasılsın iyimisin filan die zaten onunda aklında ve kalbinde varsan konuşmayı uzun tutmaya çalışacaktır.. ordan burdan saçma sapan olaylardan girip sonu ölesine bi gün buluşup bi kave içmeye gelse.. o bigün sonra zaten bu hafta sonuna döner... ve buluşuncada.. biraz tavırlar biraz kaçamak bakışlar derken bide bakıosun barışmışsınız, sarmaş dolaşsınız

canım hayat çok kısa. ve kayleye alıp ömrü onsuzlukla geçirecek kadar hatta gurur yapacak kadarda uzun değil.. eğer cidden aranızda gerçek bir aşk olduğuna inanıosan ara derim ben.. (her ne kadar aranızda ne geçtiğini neden ayrıldığınızı bilmesemde sende bi hal hatır için ARA.. )

Günlükkk şafak 15 yaaa gördünmü kocam geliyor kovusacam 15 gun kalıp donecek gelsın hayırlısıyla artık cokk ozledım :112:

2 yıl nasıl gececek bılmıyorum ah ah cok dertlıyım günlük yarında kuruma yenı bır bayan gelecek yenı atanmıs bakalım gelsın göreyim kimmiş tanısalım kaynasalım benden bır yas kucukmus ablası olurum onun he gunluk nedersın

Hadi gidiyorum mutfagı toparlıycam daha yarın için yemeklerımi yaptım bırde kırmızı bıber kozleyıp şoka attım kışa hazırlık yapıyorum hamaratım haaa

ah günlük eylül ayını iple çekiyordum ama şimdi ise hemen geçip gitmesini istiyorum biliyormusun günlük küçük misafirim gelmeyecek melek olup sonsuzluğa uçtu annesini bırakıp giiti

ah günlük eylül ayını iple çekiyordum ama şimdi ise hemen geçip gitmesini istiyorum biliyormusun günlük küçük misafirim gelmeyecek melek olup sonsuzluğa uçtu annesini bırakıp giiti
canım geçmiş olsun benimde ilk hamileliğim kötü sonuçlanmıştı 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi doğuma 2 ay var inşaallahhh sanada nasip olur hayırlısıyla içini ferah tut strese girme kötü düşünme ki vücudun en kısa zamanda toparlansın

Yoruldum.
Kelimenin tam anlamıyla yoruldum.
Ders arası tenefüs gibi sanki huzurumuz.
İlla ki bir problem çıkıyor, bu problemler erteleniyor, erteleniyor, büyüyor sonra geri geliyor
Hep gülen şen şakrak just'ım ben
Çocuk gibiyim çoğu zaman ama...
Omuzlarıma bastıran yükleri taşıyamıyorum bazen...
İşte böyle uyuyamıyorum...

Dipnot: Türkiyenin Batısında Egenin göbeğinde bildiğin çok üşüyorum ve uyukluyorum bu aralar günlük. Yine anemiden vuracak gibi bu stres beni...

Son düzenleme:
GÜNLÜKK ,, bak yine çok oldu sana gelip de yazmayalı..

En son sana evlilik yıldönümümüzde yazmıştım...Akşam dışarı çıkıp 5. yıl dönümümüzü ve kızımn 3. doğum gününü kutlucaz demiştim..Aradan 20 gün geçmiş bak..
Aslında sadece özel günleri değil her günümü seninle paylaşıp yazmak istiyorum ama fırsatım olmuyor inan..
Dün canım kızım hastaydı ve ben tüm gün Onun etrafında pervaneydim..Bugünse iyi çok şükür...RABBİM ömrü boyunca kızıma dilerim çok güzel günler gösterir..
Ve evlat sevgisi gibi böyle bi güzel duyguyu tüm isteyenler tattırır inşllh...

Sahii sana söylemek istediğim önemli bir şey var günlüğüm..Ben YENİ Konu AÇTIM ....KK daki yarışma için börek yaptım ve bir sürü resim ekledim..
Hem yarışmaya katıldım , hem de eğlendim yani bol bol......Herkez çok beğendi ,, bir sürü güzel yorumlarım var...
1. olabilirmiyim bilmiyorum ama ,, önemli olan güzel vakit geçirmekti...

Bu hafta sabrımın sınanmasıyla devam etmekte günlükçüm...

bu sabah benim manyak zır cahil patronum yanına çağırıp özel olarak benimle konuştu... dünki olayı hala büyütüyor.. dünden tartışmıştık ya.. sölenip gitmişti bende arkasından böle tartışma olmaz eğer bişi sölüosanız durup dinlemeyede mecbursunuz diye seslenmiştim.. ya 4 tane patron var napcam ben günlük.. ilk zamanlar çok güzeldi herşey.. işçilikten gelmişler ve ilk burayı satın almışlar.. ilk patronluklarıydı ya napcakalrını nasıl davrancaklarını bilememişlerdi.. şimdi para girmeye başlayınca ceplerine bir havalar, bir patronluk edaları... anlatamam

bugün bile bana demezmi konuşma sırasında sen ortanca patrona bi farklı bakıosun dedi siz ne diosunuz?bu nedemek dedim.. sert çıkıştım.. haliyle kıvırdı hep önünden arkasından dönüp dolanıosun, onu tek hakim tek patron görüosun filan dedi. bende olurmu öle şey filan die çıklasamda manyak manyak konuştu işte... Allahım yaa eskiler çok doğru demişler insanın cahil dostu olacağına eğitimli düşmanı olsun die.. buzamana kadar belli çok ezilmişler iş yaşamlarında, şimdi ego tatmini yapıo farkındayım.. ama ben bunlara gelemem.. kendileri bilir...

buarada adetim hala gelmedi ve ağrımda sanırım azcıkın geçti inşallah bu ay tutunur bebeğim de annesini bekletmez.. bunca yaşadığım olumsuzluklarda bi umut ışığım olurr

tercihlerimi de yaptım.
Atanma şansım yok gibi bişey ama yine de yazdım doğu batı demedim
hatta hızımı alamayıp 26yı bile açtım
gelmeyecek biliyorum
çok üzgünüm
eşimle de limoniyiz
bu ara fazlasıyla bencil
ve beni anlamaktan da bi o kadar uzak
o romantik düşünceli adam gitti
başka biri geldi sanki
karmakarışığım
maddi manevi tükenmiş durumdayım
küllerimden doğar mıyım acep
b*k doğarım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…