Popüler Konu Sevgili günlük...

Ah bebegim empati yaptim. Rabbim sabirlar versin. Allah im o kadar uzuldum ki anlatamam. Canim benim kiyamam. Allah mekanini cennet etsin. Rabbim sana kisa zamanda hayirli saglikli bir evlat versin. Cok uzuldum canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
aminnnn canım allah bebeğini sağşıcakla kucagına almayı nasıp etsın evlat acısı yasatmasın inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
hep annem yazıyor ban olan duygularını şimdi sıra bende ben yazıcam sevgili annecim yaradan rabbime şükürler olsun seninleyim güzel allahım önce beni sana gösterdi hatırlıyormusun rahmetli ömür ablamın senesi geliyordu aglıyordun aldıgın kıyafetlere baddaniyesine çok agladın be annem rabbime çok yalvardım annem çok üüzlüyor rabbim beni gösterki senden ümüdü kesmesin biz annemizi cennete hep seyrettik biliyormusun her agladıgında yanındaydın kardeşleirmle annemizi sarıp sarmalıyorduk o gözyaşlarını ellerimizle siliyorduk ona sarılıyorduk amam annem bilmiyordu onun yanında oldugumuzu annemiz aglıyordu biz aglıyorduk ne kötü oluyorduk 2 abimle 1 ablamla annemiz neden böyle aglıyor allahım ne olur 12 senedir bizlerin kokusundan mahrum annemiz dedim rabbime yalvardım ne olur beni özlemle bekleyen anneme kavuştur dedim rabbim okadar iyiki merhametliki annemiz agladıkça üzüldükçe içine ferahlık verdi hep sabret kulun sabredenler benle beraberdir dedi annemin bir şeyini unutmuyorum ablam ömür öldügünde allahım ne aglamıştı diger abilerim gibi inan canına kıymaya bile kalktı amam yaradan aklına geldi çok imanlı annecim benim okadar merhatli bri anneki ban çok güzel bakıyor bir bilseniz 3 saate bri beni doyuruyor benimle oyun oynuyor hayatına gireli 7 ay oldu annemin daha ne bagırıdgını ne sesini yükselttigini duymadım bende uslu bri bebek degildim hehe annem benimle evi temizliyor kanguruyra koyuyor hayde evi temizlemeye annemden ayrılasın gelmiyorki 12 özlem duymuşum anne kokusuna nasıl ayrılayım annemden babamla bile paylaşasım yok annemi kimseyle nede güzelmiş anne kokusu helede annemi emerken uyuya kalmak anne sütü bambaşkaymış

ben muhammet emin 26--4-2013 yaratıldım annem beni o zaman ögrendi cinsiyetime bile baktırmadı biliyordu erkek oldugumu adımı yaradan müjdelemişti okadar streliydiki ya bende gidersem diye çok agladı hep yattı 4 aylıkken beni az kalsın kaybediyordu 4 gün hastna maceramız başladı dogmak istiyordum allah şükür dogumu durdurdular arda amcanla nil teyzem emekleri çok arda amcam dediki biz elimizden geleni yaptık sevgicim senin işin yukardakine kaldı dedi kanamalarım az geliyordu annem dua etti sabah ezanında nasıl hıçkıra hıçkıra agladı babam bakaraktan allahım ben kendimden vazgeçtim eşim için dedi senin rızan için ver dedi allahım bana bir işaret ver bebegim durucaksa tekme atsın şimdi durmucaksa atmasınd edi annecim dedim ben seni bırakırmıyım bri tekme salladım o güçsüz ayaklarımla annem karnını okşadı çok agladı şükrü allahahım dedi sonra evimize geldik aglayaraktan çıktı annem hastaneden çünkü 3 kardeşim bu aylarda dogdu ve vefat etti karnı bomboş çıktı sevinçten agladı evimize geldik yatma serüvenimiz başlşadı 90 gün annem babam ve babanne bebek gibi baktılar wc bile yatakta yaptı bazanın ayak ucu yukarda kafası aşagıda yattı 90 gün kasları erimeye başladı yürüyemedi yatakta yedi 1-5 ayda bri yıkandı oda 5 dakika etleri acıdı her sefer dönndügünde bagrıd çok ben duydum içerde çok üzüldüm varzi çoraplarıyla bri bütün oldu günde 1 igne 10 ilaç hatfada bri igne kullandı kan sulandırıcı ignelri her yediginde tepindi her doktor amcamız agittigimde ssssstrese girdi ne olucak diye 3 riskli gün geçirdi agustos sıcaklarında yattı millet gezerken o hep beni koruud kolladı hep benle konuştu sevdi babam da çok severdi benei öperdi allahım bebek gibi benim annemle ilgilendi babacım haklkkını nasıl öderiz hele babannem 3 ay dedimden uzak kaldı emekleir çok annecim daha eziyet çekmesin diye erken dogdum ben ben muhammet emin 14 kasın 2013 muarren günü dünyaya geldim gece 3-50 de 1095 gram 36 cm dogdum annecigimi gördüm çok aglıyordu neden ben yaşıcaktım neden aglıyorduki babamla sarılıp agladılar anacın o sezeryanlı haliyle hep geldi sabah akşam yanına sırtı yatak görmedi sütünü sagdı hep beni 34 gün sonra kucagına ladı 32 gün sonrada aglamamı duydu ben çok badireler atlattım amma anneme demediler üzülmesindiye kan verdiler nefesin durdu enfeksiyonla savaştım annemin sütüyle hayata tutundum anacım senin hakkını nasıl öderim ben halende bana bakmaktasın gık demeden sen çok eziyet çektin diye erken dogdum seni düşündüm annem güçlü kadındır dedim yatakta yatmasın eziyet çekmesin dedim annemden ayrılırken çok agladım amam onun iyiligi için erken dogmam gereikiyordu annemi öyle eziyet çekerekten görünce üzülüyordum beni her görmeye geldiginde içim içime sıgmıyordu annemle buluştugum ilk o gün onu doya doyta emdim kardeşleirm annemi bri kere ememediler ama ben onlar yerinede emdim annem beni ben oldugum için sevmiyor 3 ölen kardeşim içinde seviyor annemin bri lafı aklımdan çıkmıyor ah ogul senin emdigin gibi keşke kardeşeirnde emebilseydiler ne aglamıştı gözleirn yaşı beni yıkadı annecim üüzlme artık cennetet kardeşlerim senin üzülmeni istemiyor ben onlar yerinede seviyourm seni sen ban nasıl bakıyorsan işşalalah bende seni yaşlanınca bakıcam aglama annem muhammet eminin yanında artık seni korucam kollucam bana baktıgın için emek verdigin için çok sagol annecim iyiki sen benim annemsin iyiki beende senin oglun allahım hiç ayırmasın bizi annecigim babamıda siz benim yolumu çok beklediniz bende geldim şimdiden özür dileirm yapıcagın yaramazlıklar için hoş şimdiden başladım yaramazlıga beni koruyup kolladıgın için hayatın pahasına beni dogurdugun için sana ne desem boş belkim beni dogurucan diye hayatndan olucaktın iyiki olmadın iyiki benim annemsin seni seven ve babamı seven oglunuz muhammet emin oglunuz biraz bboyun kısa küçük olabilrim prametüre olabilirilm ban emeginle baktın çok zor yerlerden geçtin pes etmedigin için sana ne kadar teşekür etsem az annecim snei seviyorum sende beni sev olurmu ne kadar hata yapsamda

tuhaf hislerim var günlük.sıkıntılar da ayrı bir dert gelir gelmez olacak iş mi çabuk pes edebiliyorum hemen hayatta neler varmış neler dünyaya sanki yeni gelmiş gibiyim.allahım bana güç versin versin ki baş edebileyim bu insanlarla boyun eymeyip savaşabileyim biliyorum benim yanımdasın hissediyorum yardım elini üzerimizden hiç eksiltme kötüler bizim yolumuzu kapatamasın.karanlıklar aydınlığa dönüşsün kötülükler uzak olsun aydınlat yolumuzu iyileri ser önümüze.biliyorsun bir sen varsın.

Günlükcüğüm bu sana ilk yazışım belki de son..
Unutur giderim ben düzenli yazamam..

İçimde kocaman bir kaya, belirsizlik ne zor şey..
Bir tık ötende kavuşmanın mümkün olduğu bir hayale,tıklayamamak, uzak olmak ne üzücü..

Para var huzur yok, her şey var sevdiklerin yok.
Sağlığın tam çok şükür, içinde bir şeyler eksik..

Böyle bir günümdeyim.

Ben çok mutluyummmmm cümlesini kurmayalı uzun zaman oldu.
Bir gün kurar mıyım tekrar acaba?

Allah içime huzur versin.. Amin..

Günlük sana en son ben hic anne olamayacakmiyim yazmisim.. hem de 10 haziran da.. ve simdi sanirim hamileyim:)

Babana oyle bir babalar gunu hediyesi oldunki yerdemiyiz goktemiyiz bilmeden heyecandan delirerek kostuk hastaneye=)
degerim gecikmeme gore düşük ama
umarim gec döllenme oldugu icin, daha minicik olduğun icindir bebegim..

Tanidigim tanimadigim herkesten dua istiyorum nolur bebegim saglikla büyüsün ve saglikla dogsun. Sürekli dua edin diyorum surekli dilimde dua Allah'a yalvariyorum (Allah korusun) sevincimizi yarim birakma, bebegimizi koru diye ama ben inaniyorum Rabbimin izniyle saglikla kucagima alicam minigimi insallah..

Simdiden sana birsey olacak diye aklim cikiyor, dunya yansa umrumda degil yeter ki sen iyi ol..
Nolur beni birakma bebeğim nolur. . Annen baban seni cok bekledi saglikla büyü gelis ve annene sıkı sıkı tutun bebegim nolur saglikla hayirlisiyla kucağıma gel.. Allah'im korusun kollasin seni minigim..

Son düzenleme:
sevgili günlük bu aralar seni ihmal ediyorum kusura bakmamalum küçük adamım var artık allahım ne bebek minik boyuna bakmadan parmagında oynatıyor bizihelal sana küçük adam bugün oglumun çekmecelerini düzelttim yazlıkalrı çıkardım ladıkalrımı yıkadım makinede eşim geldi asarken allahım ben ne zaman bebek çamaşırı asıcam deyip ne aglardım bak ddi muradına erdin ne garip minnacık kıyafetleri astım allah seni inandırsın toplarken hep öptüm kıyafetleri allahım kafayı yedim galibaütüledim misler gibi çekmecesine yerleştrıdım kışları kaldırdım günlükcanallahım olmayanlarada tattırsın evlat tadını işşallah 12 sene bekledim ben 3 bebegim cennete gitti allahım onların ömrünü kat kat ogluma versin kocaman adam olsun ah bri anne dese ne aglarım allahım bebek bekleyenlerede tez zmanda kucagına saglıklı almayı nasip etsin

küçük adamım bana iş yaptırmıyor bri bütün olduk oglumla kangutruya koyuyourm olmadı pusetine o çalıyor ben oynuyorumyemek yapması olay yeminle istiyorki hiç yanından ayrılmıyım oglum bugün babası doyurud ban verdi allahım bana gelicek diye bri sevinmesi vardı hayalmi acaba gerçekmi korkuyorum rüya görüyourmda uyanıcam diyeallahım evladım aeşime ban sevdikelrime ömür versin işşallahyarına evim temiz yemegimde var oglumla gzüel kaliteli bri zaman geçiricem işşallah neyse günlük içimi acıtan brişey varki sorma sütüm azaldı oglum beni emmeyi bıraktı biberona alıştı canım acıyor anca uykuda emiyor ben gidiyimde doyuruyum oglumu sonra gene görüşrüz

Bu gün yine kayınvalide ile atıştık.
Ondan bıktım artık. Hem de kelimenin tam anlamıyla..
Kızıma da ceza verdim yine.
Anne olmanın zorluğu; doğurup ayaklandırmak değilmiş meğer..
Karşında bir insan, bir karakter şekilleniyor.. Ve o karakteri eğitmek, onunla başa çıkmak her şeyden zormuş. Bunu anladım.
Maddi zorluklar da bu ara iyice yakamıza yapıştı.
Nasıl üstesinden geleceğim ben bunların, bilemiyorum..
Bazen yaşadığım hayata ait hissetmiyorum kendimi..
Hiç bir yere ait hissetmiyorum..

Sevgili günlük ..

İki gündür canımın sıkkınlığı bi yana, hüzünler bi yana da ne zor yaşanıyormuş bu duygular. Dün kuaförden gelince ev şenlik yuvası gibiydi, herkes toplanmış, muhabbet koyu.. Beni görünce dikildiler ayağı sarıldılar hoşgeldin vs. daha şimdiden misafir gelmişim gibi hissettim içim cız etti. Oturdum bi yana her birini tek tek izledim, dayım kuzenime evin tek kızı kalacaksın kalk çay getir dedi bu sefer doldu gözlerim tam ayaklandım annem tuttu kolumdan ağlamaya başladı.
Bende başladım bu sefer, bende başlayınca hepsi başladı ağlamaya babam ve abim uzaklaştı yanımızdan. O an düğünde de böyle uzaklaşın ağladığınızı görmek istemiyorum dedim içimden.. Tam gittim yüzümü yıkadım, bi bardak su ile kendime geldim. Kuzenim sarıldı sen gidince burası çok boş kalacak diyince, kendime gelsem ne fayda içime oturdu sözleri. İnsanın içinden ağlayıpta, dışından gülmesi. Gözlerinin içine baktığında, karşındakinin gözlerinin dolması ne zormuş. Son 2 gün sonra bende gidiyorum.

saçma saçma düşüncelere kapılıyorum ne kadar safım bunuda unuturum bu huyumdan da vazgeçerim elbet.Benim güçlü durmam lazım bunu anladım karşımdaki güçlüleri gördükçe.hey gidi dünya hey zalim olduğun kadar güzelliğini de göstersen....

slm günlük uzun zamandan beri yazmıyorum:126: sana....
ben geldim sana mucizem benimle demeyi çok isterdim ama malesef hala canımdan bi can taşıyamıyorum

en son ki tedavimden negatif alalı tam bir yıl olacak ve ben 1 yıldan beri hep umut ederek yaşadım ama zaman geçtikçe umutlarım iyice azalıyo

inatla her ay geliyo kırmızılar hergün internette bebeğini atanların haberini okuyorum ve kahroluyorumben bu kadar isterken tırnağına muhtaçken haketmeyenler anne oluyor ve kedi yavrusu gibi sokağa atıyolar sonra
yakın çevremde hamileler var yine ve ben dayanamıyorum

13 gün sonra evleneli :123: 8. yıl olacak allaha şükür eşimle mutluyuz ama hep bir yanımız eksik o yokken

o ne zaman gelir bilimiyorum acaba diyorum bazen bu evde hiç bebek sesi olmayacak mı ,hiç bir zaman minik eller benim yüzümü

okşamayacak mı ,minik bir ses bize anne baba demiyecek mi

işte ya bunlar hiç bir zaman gerçekleşmezse diye düşünmek beni daha da üzüyo

az önce sağlık ocağından aradılar :102:yine ,hamilelik varmı diye yok dedim tabi ama o telefonu açtığımda
hamileyim diyebilmeyi öyle çok isterdim ki

hemen her gece ya hamile görüyürum kendimi ruyamda ya da

bebeğim olmuş hep iyiye yoruyorum ruyalarımı ama hep tersi çıkıyo
allahım ne olur birgün benimde ruyalarım gerçek olsun
bizim evimizde minik bir bebeğin varlığıyla şenlensin
tüm bu yaşadıklarım tatlı bir hatıra olarak kalsın
...........amiiiiiiiiiiin..........

Dua et bana olur mu?
Elime geçen bu şansı en iyi şekilde kullanayım ve yüzünü kara çıkartmayayım bana güvenenlerin.
Biliyorum zamanı vardı ettiğim duaların.
Şimdi hayallerim gerçekleşme zamanı.

sevgili günlük kaç zamandır melek arkadaşım aklımdaydı ne yaptı diye allah aşükür buralardaymış pro üyesi oldugundan hatunu göremiyos bri pro üyesi degilimki fink atayım kkdasözüm meleke degil bebek hasreti bekleyen ne zaman anne olucam diyen insanlara ben 3 bebegimi kaybettim cennete gittileryetmedim yetemedim günlükcan kocaman karnım oluyordu allahım dogum ediyorudum onlar morga ben yatagıma daha ölen oglumun çırpınışları kzımın o yemyeşil örtünün üstünde yatması gözümün önünden gitmiyor ben bile kıızm ölünce allahım rahimde dikiş vardı hani durucaktı dedim ne agladım bögürdüm resmen kimseyi kabul etmedim eşim hariç eşim olmasydı zor kendime gelirdim eşime deidm kusur bende sen beni boşa başkasıyla evlen deidm eşimde ya aben kısır olsaydım dedi sen boşarmıydın ne alaka dedim senin leinde degilki allahtan dedi dogruydu kimine allah evlat vermiyor öyle sınıyor kimine veriyor yarı yolda alıyor öyle sınıyor kimine veriyor dogurup kedi yavrusu gibi atıyorlar sokagahalen şu ögretmen aklımdan çıkmıyor hani tatilde 9 gün hataya annesine giden oglum 2 saat aç kalsa kıyameti koparıyor aglıyourm bazen inanırmıısn ah o bebecik ne yaptı inan günlükcan herkezin derdi aynı amam benim gibi dogum edipte kucagına allamamk daha başka allah affetsin dedim allahım hiç bebegim olmsaydı ona aglardın neden olmuyor diye şimdi 3 bebegime aglıyorum seneleri geldikçe vardır bıundada bri hayır rabbim ol der olur ben mucizemi 12 sene sonra kavuştum 4 aylıgı geçiyordu dogum eidyordum rahim 1 cm açıldı rahimdeki aleti zorluyordu bebek doktor bile şşatı nasıl ittiiriyor diye amma allaha şükür oglum benimle ya opnda kaybetseydim 53 gün yogun bakımda yattı çoraplarını şapkasını öptüm kokladım sarılıp yattım kıyafetlerini yıkadır korkaraktan allahım çok zor pre annesi olmak başına gelen bilironun için günlük arkadaşlarıma söyle üüzlmeisnler daha zamanı var taksim de alman hastanesinde bri tanıdıgım gitti melih beye şimdi 28 haftalık hamile 2 tüp deneyimi 1 tutmadı digeri tuutu düştü bu deidgim adama gitti bir kız bri oglu var karnında garibim oturamıyor bile çok zorlanıyor erken dogmazlars asıpalar 5 eylülde anne benim arkadaşımallahım olmayanlarada te zzamnda versin dua ettieklrimin içinde sende varsın melegim bebeikim allahım tez zamnda saglıklı bebelr nasip etsin sana ve diger kardeşleirme inan böylesi daha iyiyse tyaradan biliyor inan benim yerimde olmak hiç istemzdin en çokta sütelrim boşa gitti ona agladım bri arkadalşımın komsusu şöyle demiş allahım ban çocuk ver hissediyim istiyorsan sonra geri al demiş allahım kadın hamil ekalmış sonra dogum etmiş ben nasıl dua ettim demiş benim 3 bebegim öldüya bende şöyle dua ettim sizlerde edin kaul olur lalahın izniyle
rabbim ban saglıklı saatli hayırlı evlatlar ver senin rızan iiçin kendi nefsim için istemiyorum senin için ver yoluna yetiştiriyim bebegimi emanetine gözüm gibi bakarım eşimin boynu bükük olmasın amin

Sevgili günlükk tam bir hayalperest oldum çıktım hep hayal kurmak istiyorum kendimi hayal kurmaktan alamıyorum o kadar güzel hayallerim var ki rabbim inşallah gerçek olmasını nasip eder sabrın sonu huzur mu bekleyip görellimmm

kalp acısı böyleymiş demek .işten gelir yemek yer aynı koltukta oturur tv acar hayvan belgeseli izler uyuya kalır.ne umutlarla evlendim.suc bende cicekler hediyeler pesimden kosanlara bakmadım seviyorum diyenlere yüz vermedim istemedim adam sabaha kadar kapımda bekledi ben naptım istemiyorum seni dedim.gittim tipe bakıp karar verdim. seviyorumda deyip evlendik ah essek kafam sevgi bu degilmiş sevgi karsılık görmekmiş deger görmekmiş .hak ettim ben günlük o kadar üzersen üzülürsün ah aldım günlük...seviyorummu esek gibi seviyorum ama anlasamıyoruz günlük kıskanclıkları bıktırdı beni.onun ilgisizliğinden aslında yanlızlıgımdan cocuk istiyorum ...suan cocuk konusunda bile tereddütlüyüm artık.bunları sadece sana söylüyorum....

Son düzenleme:
Sevdiğine sözü olan bir kilim dokur
Kilimin dilinden ancak anlayan okur
Sırlarımı verdim sana sevgimi verdim
Şu gönlümü kilim yaptım yoluna serdim
Ayıptır günahtır diye kilit vurdular dilime
Aşkı dokudum kilime anlıyor musun
Yetinmedim türkü yaptım gayrı bu canımdan bıktım

ah gunluk ah bunalıyorum daralıyorum babamla bırlıkte herseyımı kaybettım nasıl kıydı bıze nasıl kımseye guvenmezdi kımsenın evınde kalmamıza ızın vermezdı annemıde cok kıskanırdı cok severdıler bırbırlerını anneme derdım kac yıl oldu hıc azalmadımı sevgınız cay ıcerken bıle elele tutusurlardı hıc bırbırlerıne ısımlerıyle hıtap ettıklerını duymadım hep aşkım canım bıtanem noldu nasıl bızı bu koca dunyada yapayanlız bıraktı aklım almıyo sureklı dusunuyorum babam bıze bunu nasıl yaptı tmm iş bulamıyod u tmm yıllar sonra annemın 2 yıldır calısması kendısının evde oturması cok agır geldı gurur yaptı emeklı maaşı baglanır ssk olur rahat gecınırler sandı ama yanılddddddddııııııııııııı oevde hep babamın sozu gecerdı annemlele bırlıkte karar verırlerdı herseye ama o aartk yok ev bomboş oturdugu koltuk bos gunluk ben hamıle kaldıgımda ateslendıgımde babam baktı bana ellerıyle yemekler yaptı yedırdı hastalandım hastaneye yetıstırdı gozlerıme yuzume bakınca anlardı hemen hastamıyım canımmı sıtkın bı sorunummu var dıye anlardı yavrum neyın var anlat babana derdı hıc bısey ıcın uzme kendını sıkma canını hersey olacagına varır derdı babam sen yoksun artık kocaman bi boşluktayım hayallerım umutlarım yaşama dair ısteklerım bve ruhumu senınle bırlıkte gömdüm ben topragın altına babammm bılıyomusun senı 10 yaşında gurbete gonderen calıstırıp paranı yıyeyen evlendıgınde sana sadece bı dosek veren kendı malların ıcın bacak bacak ustune atan senı evlat yerıne koymayan ama otekı evlatlarını sureklı arayıp soran mallarından satan para gonderen hanı 3 ay once gelıp evınde 2 gun kalan perısanlıgını goren ama umursamayan anan babam varya damadını aradı otursunlar yerlerınde ses cıkarmasınlar mallarımı satıp onamı gondercektım dedıler annamı arayıp aynı seylerı soyledıler baba sıze noluyo dedıler bızım oglumuz gıttı dedıler kızlarınla sen oldurdunuz dedıler baba dedıler pıskolojısı bozuktu nıye ıse gıttınız dedıler kırayı faturaları onlarmı oduycektı baba annen baban cenzende aglamadılar cenazende hıc yalanda mısafır geldıkce agıt yakıtı onune yemek getırdım bu nasıl yemek et yokmu dedı baba bıde bıze dıyo sıze noldu bızım evladımız gıttı içim yanıyo baba sen haklıymıssın hanı hep derdın yavrularım bız kımsesız dıye cok dogru demıssın baba anan babam 60 malı var koyde keyıflerıne bakılyolar bıse bıze bagırıp cagrıyolar bu olaydan once ruyama geldınya dedın ben gıtmedım burdayım hanı bende dedımya baba annen baban hıc aglamadı sende dedınya yavrum hıc bırınız uzmeyın kenıdınız sakın kımsenın lafına bakmayın ben ailemı anamı babamı bılıyorum dedın bıste ruyanın sabahındakı gun aradılar bızı bıde anneme dedılerkı ıpten ındırıp oyle arıyaydın polısı herkeze kalp kırızı dıyeydın mıllet onlara laf etmesın dıye baba yarın 40 verılcek baba nasıl yaptın bıze nasıl kıydın onlar bızı ssuclasada ıcımız rahat baba ben 9 yasında ıse basladım kardesım 11 yasında basladı baba 13 sene calıstım oda calıstı annem zaten manevı destektı hep sana baba ne hakkımız varsa sana helal olsun sema lıseden mezun oldu cok agladık baba sen onun okuması ıcın cok cabaladın allah ızın verırse senın ıstedıgın meslegı okuycak okutabılırsek eyer allah yardım ederse baba bız senın ıcın elımızden gelen herseyı yaptık aylen bızı suclasada hanı mektubun ılk satırlarınacanım senı ve cocuklarımı cok ama cok sevıyorum sana layık koca evlatlarıma layık baba olmadım hakkınızı helal edın yazmıssın devamıda var ama benım ıcın en onemlı yer burası baba sen anneme layık koca bızlere layık baba oldun senın bızım uzerımızde daha cok hakkın var sen hakkını bıze hal ettınmı bıze baba cok yanlız ve caresızıs ınsallah ılk senın yanına ben gelırım ztn hep kuculkten berı allahım baba annemın babamın kardeslerımın acısını yasatma benım canımı onlardan once al derdım baba senın acını yasadım ınsallah allah duvamı kabul eylesın sana ılk kavusan ben olayım baba kabrın nur olsun cennet bahcelerınden bır bahce olsun dunyada yuzun hıc gulmedı allah yattıgın yerde yuzunu guldursun aminn.. gunluk cok doldum bu satırlarımın hepsını babama yazzdım ıcım ferahlamadı rahatlamadı ama cok ıyı geldı kendıddıme konusuyordum dertlesıyordum sen ıyı geldın bana cok sagol gunlukk..

Sevgili günlük bugün müstakbel kayınvalidem ve sevdiceğimin halası bize geldiler dedem için başsılığına Konu şurdan burdan derken askermle bana geldi tabi yani askerdn snra sözümüzü düşündğümz için konusu açıldı . Havada: nişan tepsileri adetler eşyalar çarşı alışverişleri uçuşup durdu öyle heycanlandım ki .. Sandım ki sevdiceğim gelmiş hazırlıklar başlamış Daha öncede oturuyduk böyle ama hiç bu kadar muhabbetini açmıyolardı :26: Sanırım onlarıda heycanı sardı Hadi askerim gel artık muradımıza erelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…