Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunluk evet bebisimin o minik kesesini gormustuk hersey guzel gidiyodu.. ama icimdeki korku gecmiyordu.. doktorum haftaya gel dedi ama icim rahat etmedi 5 gun sonra gittim. . Olmasi gereken kadar buyumemis benim bebegim kesesi cok az buyumus.. biliyodum bu kadar mutlulugun bana fazla oldugunu biliyodum.. agla sizla kendimi mahvettimm ama ne fayda.. doktor malesef moralimiz bozuldu 1 hafta sonra gel duruma bakalim ona gore...(?) dedi..

O 1 hafta gecti yarin doktora gidicem ama bana 1 yil gibi geldi.. cok beklemistim seni bebegim cokk istemiştim. . Hep saglikla gelecegin zaman gel diye dua etmistim.. Ama var bi bildigi Rabbimin..

Biliyorum seni alicaklar benden.. koparip ayiracaklar.. nasil dayanıcam ben buna nasil korkuyorum cok korkuyorum ama üzüntüm agir basiyo.. o daha kan pihtisi uzulme yine olur diyenlere kiziyorum elimde degil.. sagliksizsa duser dediler sagliksiz da olsan benim canimsin parcamsin sen kiyamamki! o benim bebegimm! Ilk goz agrim.. sabirla bekledigim, yolunu gozledigim.. bu kadar cabuk mu birakacaktin beni melegim.. kac gecedir ruyamda goruyorum seni emziriyorum bebegim korkacak mi aci cekecek mi diye dusunmeden duramiyorum korkma annecim elbet kucagima alicam seni.. Allahim sen kimseyi evlat hasretiyle, evlat acisiyla sinama yarabbim.. bana da sabir ver.. benimle birlikte ellerini acip evlat diye yalvaran herkese saglikli evlatlar nasip et Rabbim.. Amin..

Evet günlüs yukarida yazdigimi yaptim ve burnumun dikine gittim her zamanki gibi. Yalniz iyimi yaptim kötümü yaptim onu zaman gösterecek. Hadi Hayirlisi....

Hep böyle midir haya t?
Hep böyle acımasız mıdır insanla r?
Kendi pencerelerinden bakarken hayata,
orada yalnız olduklarını görmezler mi ?
Ben burada tekim, yanımda kimse yok, bu pencereden birtek ben bakıyorum.
Öyleyse başkası da kendi penceresinden bakıyordur ve gördükleri farklı olabilir demezler mi ?

Nedir bu kendin gibi olmayanı yok etme yok sayma çabası

bazı şeyleri çok fazla düşünüyorum. öyle aşk, arkadaşlık, efendime söyleyim aile falan gibi değil.
hatta onları düşünmek basite kaçıyor artık diğer düşündüklerimin yanında.
fazla detaycı bir insan oldum. fazla irdeleyici.
giderek daha fazla şey öğrenmek ve bilmek hayatı daha da çok sorgulatıyor sanırım insana.
beynim yandı gece gece galiba.
iyi geceler.

Canım sıkılıyo hersey niye bukadar ters gidiyo bazen bırakmak istiyorum kacmak uzaklasmak ama olmuyo iste kendim ettim kendim buldum

Seker kissss

Allaha sükür Elhamdülillah

günlükcan biliyorum inanıyorum bir gün sana o müjdeyi verecegim artık ümitsizlik yok üzülüyorum hemde cok ama derdimden büyük Allah var.bayramdan sonra tedaviye baslıyoruz insallah belki amelyat olabilirim esimde olabilir.Ya Allah Ya Muhammet diyip tedaviye baslayacagız insallah.Rabbim yanımızda olsun bize yeter ...Vekilimiz Allah

sevgili günlük bu sabah beklenen son gerçekleşti ve ayrıldık oysa nasılda emindik birbirimzi için yaratıldığımıza. hayatımda ,ilkkez evlilik hayalleri kurmuştum içimden gelerek ve samimi olarak.. ayrılığımızda kendimimi suçlu buluyordum meğerse oda kendisini suçlu görüyormuş.. benim yaşadığım şehire gelemezmiş.. geçmiş ve gelecek sorun oluyormuş. sasip değilmiş dedim.. ikimizin de işi çok zor özeliikle de benim ded, son mesajında cevap vermedim artık... uzatmanın anlamı yok.. gerçekten sevseydi gelirdi.. evlenirdi, yaşardı benimle demekki yeterince sevmiyormuş... anında engelledim faceden onu.. whatsupptab durum güncellemesi yazmış "bence sende artık herkes gibisin" diye. asıl bana sormak lazım o herkes gibi değil mi artık.. o da diğer herkes gibi terk etti beni... ayrılığın birinci günü göz yaşısız geçti.. ikinci güne allah kerim belki ağlarda içimi dökebilirim yani umarım....

sevgiler gardi...

serdar ortaç gelsin görsün kimin kafasında deli sorular...
bu ne sergüzeşt yaşam arkadaşım
neyse gidip biraz da öbür koltuğa malak gibi yayılayım...
(depresyona girdim geleceğim)

bu günlerde şeytanlar bağlanmış fakat şeytanlanlaşmış insanlar adeta sabrımın sınırlarını zorluyorlar.hayır bigün fena patlayacağım alacaklar ağızlarının paylarını.ya sabır selamet afiyet.

sevgili günlük bugün aşılaama olalı 7 gün oldu 8 gün sonra test yapacağım çok heyecanlıyım çok duygusalım günler geçmiyor

bebişim benimlemidir acaba yoksa yine annesini bekletecekmi bekletirse çok yıkılırımmmm neolur artık göbüşüme teşrif etmiş olsunnnnn küçük bıdığım

Bir an kor ateşlerdeyim
Bir an buz gibi sularda
Hem yanıyorum hem sönüyorum
Masmavi bir alev gibi
Hem soğuk hem sıcak görünüyorum
Ama hep gülüyorum, gülümsüyorum...

Canım yanıyor günlük. 4 ay oldu hala yanıyor. Geçer diyorlar, geçecek diyorlar, bekliyorum.
Bir an onu düşünüp özlüyorum, bir kez daha sarılsam, koklasam diyorum.
Sonra, hemen bir an sonra aklıma bana gösterdiği esas kişiliği geliyor tiksiniyorum
Düşüncelerimden tiksiniyorum
Ona dokunmaktan tiksiniyorum
Bir daha ona dokunmayı bırak mahkemede bile görmek istemiyorum
Karşılaşmak istemiyorum onunla
Planlarım var, bana müddet ver dedi
Olmaz dedim, dinlemedim
Bilmiyorum günlük, hiç bilmiyorum...

Cok uzgunum cok ozluyorum cok merak ediyorum napiyor iyi mi cok kirginim unutmadim daha dediklerini ama ne dusunuyor bilmek istiyorum..
Korkuyorum yas geldi 30 a.. ben hâlâ geleceğimi sekillendiremedim ki.
Yoruldum dusunmekten artık.

Gitti günlük. . Bebegim gitti.. aldilar bebegimi.. artik icimde degil benim küçük melegim.. korkmus mudur minigim

cennette beni bekliyor melek yavrum.. bekle annecim kavusucaz.. elbet seni kucagima alicam saricam öpücem! Sakin korkma annemm...

Son düzenleme:
Kıskananlar çatlasın günlük
Ben iyi niyetli düşünerek davranıyorum ama demek ki birilerinin zoruna gidiyor ki samimiyetime inanmıyormuşmuşmuş
Ona sadece el sallıyorum tabi canım evet haha

Son düzenleme:
naber gunlugum :)

bugn cok gzl insanlarla tanistim bircok ortak noktamiz vardi ozellikle biriyle :)

yeni insan;ar tanimayi seviyorum ya plan bile yaptik film gecesi duzenleyecegiz bi ara

Aklımda deli sorular dolanıyor, durduramıyorum onları, yok sayamıyorum öylece geçip gidemiyorum yanlarından... Bu halde depresyon, kaygı bozukluğu, paranoya hepsi sanki bende toplanmak üzere sözleşmişler gibi... Allah'ım yardım et geçip gitsin şu günler...

ahhh sevgılı gunluk adetlerım yıne duzensızlestı tarlusal kullanıyorum bu yuzden sınırlerım gergın ama elımde degıl hep o pıs ılac yaptı.. acep bırgun benımde bebusum olur mu kı acep? bugun yıyenım arda gelıcek bıze gece kocam ben bırde kuzucum uyucaz ahhhhhhh hala olmak ne guzel duyguymus ıcım akıyo yavrucuma resmen melek o melek ote yandan 2 sene olucak evlenelı ama hala ruyada gıbıyım evlılık hıcde korkulacak bırsey degılmıs opuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…