Popüler Konu Sevgili günlük...

Beni özledin mi günlük
Nasılsın bakalım görüşmeyeli...
Ben her zamanki gibiyim...
Buraların hiç tadı tuzu yok...
Eski günleri, eski arkadaşları özlemekteyim...

ümitsizlik insana yakışmıyor
inanıyorsan allaha her zaman ümit olmalı.....çelişkiye düşersin yoksa inandığınla

Sevgili Günlükkk...
Eşim hala iş bulamadı.
Ve şuan iş yeri çok sıkıcı,evimde olmak isterdim.
hayatımda ilk kez beyaz pantolon giydim ve tahmın et noldu bakalım.
yağ damlattım
hemen tuz bastım bişeyler yaptım ama cıkacak gibi durmuyor.
İçim sıkılıyor be günlük.
derin derin of çekesim geliyor.
Hayırlısıyla eşimde bir işe baslasaydı bu kadar darda kalmazdık be gunluk.
Sigara ardına sıgara yakıyorum.
çok bunaldım.
eşimde öyle bunalmış.
öyle diyor en azından
onu teselli ediyorum ama benım içimi bir bilse.
ufacık bı ağlamamda bağırmalar cağırmalar.
Nereye gidiyoruz böyle gunluk.
Bir gün buraya tekrardan günlük herşey yolunda yazmak istiyorum.
Rabbim beni ve ailemi sınıyor farkındayım.
sabrediyorum.. sabrediyoruz.
Eşim sürekli bana nasihat vermeye çalışıyor.
kimseyle muhatap olma kimseye selam verme falan diye.
aslında tüm bu sıkıntıların üstüne birde onun bu tavrı iyice bunalıyorum gunluk....

Şimdilik bu kadar genee uğrarım... :2:

Son düzenleme:
insan önce kendinden uzaklaşır yalnız kalmak istediğinde...

gitmek ister vazgeçmek ister ama yapamaz, bırakamaz sevdiklerini...

ya hayallerim der?

yaşamak istediklerim?

sorup duruyor, sonra susuyor işte.

başkasını üzmemek için kendini kahrediyor, paramparça ediyor olasılıkları...

gözü doluyor ama ağlayamıyor, yutkunup gülümsüyor...

herşey neden bu kadar zor? diye düşünüyor...

sıkıca bağlandıklarını biraz gevşetse ne olur ki?

korkuyor, endişeleniyor....

zaman diyor susuyor insan lakin yaşamak isterken yaşayamadıklarında kalıyor aklı...

.....

derin bir boşluğa düşüyor...

Deşarj olmam lazım günlükcan bi deprem falan olsa dünyada taş üstünde taş kalmasa kıtalar birleşip ayrılsa okyanuslar taşsa tanrım duy sesimi cehennem bile cennet buradan ...

sevgili günlükk,

yeni bir hedefe odaklandım bakalım nasıl gidecek....yapabilecekmiyim ben bile kendimi merak ediyorum yapabileceklerimi..
annemi babamı çok seviorum annemin üzgün olmasına dayanamıyorum çokkk seviyorum annemi çokkk..elimden gelse dünyaları sererim mis kokulu annem...geçen annem güne çağırdı sevmediğim yere o istedi diye gittim çok komik kadınlar birbirinle hava atma yarışında herkes eşini çoçuğunu pespembe anlatıyor masal gibi...komikoluyor onları görünce üzülüm bana göre değil anladım... ben ne tuafım misafiri sevmem ütüü sevmem boş sohbet etmeyi sevmem doğallıkdır yapmacık hareketi sevmem kuaförü sevmem ben ne tufım etek giymem ben ya çalışacağım ya okuyacağım anlaşılan buuu ruhum kaldırmıyor........:26:

günlügüm pazar akşamı Bodruma uçuyoruz kızımla Allahın izniyle kavuşuyoruz eşimle. Evimi yerleştirdim annemlere geldim pazar gidiyoruz hayırlısıyla Ankara da hava çok kötü inanılmaz yağmur yağıyor bir sürü çamaşır yıkadım ve hiç biri kurumuyor Bu ay adet olmadım içimde bir korku var daha çook erken ama bişey de olmadı gibi hatırlıyorum pufffffff hayırlısı neyse o olsun günlük

neye üzüleceğimi şaşırıyorum bazen bu kuyu da kaldığımamı,hiç evlenemeyecek olduğumamı bıktım ya bukadar şanssızlıkta olmaz.Başkalarına bakıyorum her yönden şanslılar imreniyorum vallahi...ben nezaman güleceğim tamam her şey yolunda diyeceğim ot gibi hayatım var.

Ah be günlük.. Geceleri annesi babası uyuduktan sonra bilmem kaçıncı erkek arkadaşıyla buluşmaya giden arkadaşım nişanlandı. Bir şeylere başlamak istediğim çocuğa bile bile kendi fotoğraflarını gönderen x şahıs nişanlandı... Bencillikleriyle beni çileden çıkaran, başkasının sevgilisine göz diken y evlendi Ah be günlük benim suçum neydi? Sadece temiz bir şekilde sevmek mi?

4. ayımızı tamamladık günlük bu günlere geldik Allaha sükürler olsun insallah bi ömür mutlu olmayı beraber yaslanmayı nasip etsin Allah

bide bebişimiz olsa günlük hayırlısı ile en yakın zamanda insallah onada kavusuruz insallahcok özeniyorum cokkkkkkk

canım kocam seni çok seviyorum senin baba olmanı sana bir evlat vermeyi okadar çok istiyorumki ikimizin parçası olacak cennet meyvemizi kucağına vermeyi okadar istiyorumki ama olmuyor işteeee çok üzülüyorum çok istiyorum

sevgili günlük söylermisin bazıları için nefes almak kadar kolay olan evlat sahibi olmak nedne bizim için bukadar zor kii

nefes alamıyorum içimdeki herşey sussun istiyorum kendim olmaktan çok yoruldum çırpınmaktan çok yoruldum boğulmak istiyorum içimdeki herşey tükendi ölsün istiyorum ........

senin onun bunun istediği gb biri olayım istiyorum .... SUSMAK İSTİYORUM.... kör sağır dilsiz olayım TAMDA İSTEDİĞİN GB....

yok olmak istiyorum

günlükkk.
Oglisim hasta, sabahdan bu yana atesli. Cook ddgil amaa, 37.0.
Ama bem korkuormmm daha da yukselir diyeee,
Uyuyamamm gunlukkk ..
Uyumamm erkekimin yanindayim, minik ayaklari koluma degiyor.
Surekli atesini ölçüyorum. Korkuormmm , neyse aklima kotu bise getirmicem.
İyi olacaak bebegim
Gecen cuma erkek oldu benim oglum. Sunnet ettirdik.
14aylik, aciyi bilmeden hatirlamadn.. bezliyken cabuk iyilesiormus.
Gercektende oyle oldu,, ama ben naptim sunneti izledim. Bi anda gozlerim karardii, baktm koltuktaym kalbim hiphizli atiodu.
Sargiyi cikardiktan sonraso daha beterdi, cok sisti. Ama bi gun surdu.
Krem ampul surdum surekli.
Simdi iyi, dikisi de kendo kendine ericekmis.
Atessi dusse de rahatlasamm. Smdi misil misil uyuyoor.

canım arkadaşım gidiyorum galiba buradan allah gördü göz yaşlarımı artık mutlu olacağım ,melek gibi insanların olduğu hayırlı bir yere göndereceği günü bekliyorum.Hakkımda hayırlı neyse onu ver allahım .Üzüntü gözyaşlarım sevince dönsün yaşayamadığım ,hissedemediğim mutluluğu gittiğim yerde tattır bana.Küçük bir çocuk gibi heycanlanmak istiyorum mesleğe başlarken ki heyecanımı öldüren,sevincimi kedere boğan insanlara inat.Değişim başlasın artık ...Bana kötülük yapan ,kalbi kötü ,merhametten yoksun olan bu insanları sana havale ediyorum hakkettikleri cezaları ver ver ki acı çektikçe beni hatırlasınlar .

Bugün nasıl bi duygu içinde olduğumu bilmeden yazıyorum günlüükk ..
Çeyizlerim kolilere koyuldu, kurdelelerle süslendi. Kıyafetlerim valizlere koyuldu, giyeceğim kadar kıyafet bırakıldı. Pazar gününden sonra burda olmayacaklar, yeni yuvamda olacaklar. Annemin gözleri bana baktıkça doluyor farkındayım sıkıyor kendini, gözlerini kaçırıyor hemen.. Babam ne desem yapıyor, bi şey istesem gidip alıp geliyor. Çikolata istediğimde dolguların var olmaz diyen babam, iki çikolata alıyor iki günde bi.. Ağlayanlara, ağlamayın karşımda diyorum bende sıkıyorum kendimi gülümsüyorum. Ne zor-muş meğersem, daha kapıdan çıkmadan gideceğini bilmek.. Dedem daha dün gibi babanın kucağından inmediğin zamanlar şimdi büyüdünde gidiyorsun diyor, evet gerçekten gideceğim. Anneme uzağa gitmiyor üzülme dediklerinde, annemin cevabı ; o gün bu eşikten çıktıktan sonra bi tarafı el oluyor ya uzak yada yakın ne farkediyor diyor evet öyle bi tarafım artık el oluyor. Ama ben bunu kabul etmiyorum, ben hala annemin göz bebeği, babamın mızmız kızıyım.

Ne kaa hareketli bi insanım ben günlük yaa. Kendimi yaramaz bi çocuk gibi hissediyorum. Engel olamıyorum buna. coştukça çoşasım geliyor ve hali ile dikkat çekiyorum. sonrada pat diye bişey geliyo başıma. halbuki yaşına göre davran , hanım hanımcık olsana . yok illa hiperaktif çocuklar gibi çıldıracam......Ayağım dursa elim durmuyo, elim dursa dilim durmuyo yaşıtlarıma, hatta benden 10 yaş küçüklere bakıyom ne kaa uslular, ne kaa uslular ya ben ya bennnnnnnnnnnnn:84: bak gene çıldırasım geldi açacan bi müik der der tepincen a..........ı satayım yawwwwwwwwwwwwwww

ağlayabilmekte bir nimet..

benim gözyaşlarım yok galiba :44::44: artık şüphelenmeye başladım :44:

içime oturan çok şey var ama gözümden tek damla düşmüyor..

gözyaşlarım olsaydı bugün deliler gibi ağlamak isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…