Popüler Konu Sevgili günlük...

Gözün aydın canım tebrik ederim :)

Ah günlük..
Kızım, benim gözümün Nur'u okula başlayacak!
İçimde hem bir korku, hem bir mutluluk.
Ya yapamazsam, ya onunla gerektiği gibi ilgilenemezsem?
Çok korkuyorum..

Son düzenleme:
Herkesin derdi farkli tabiii; kiminin ekmegi bayat,kiminin pirlantasi kucuk....hayat iste acimasizz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili gunluk cok moralim bozuk...kocasiyla bu guzel yaz gecelerinin keyfini gezegeze cikaranlari gordukce icim gidiyo be gunluk...benimde olmali artik...cok ozeniyorum giyinip,suslenip kocamla o dugun senin bu yemek benim gezelim...poofffffff bu nasi bi kader ama yaaaaaaaa ;( onlarinki can bizimki patlican....obur tarafta hepimiz sinanicazda benimki neyin cilesi,cezasi cektigim hala anlamis degilimmmm?nolur ver en kapkarasindan bi koca banada

Çok merak ediyorum günlük nasıl bir süreç izleyecek beni.. Aslında endişeli de değilim yani insanın pek bir beklentisi kalmayınca ne korkusu oluyor, ne heyecanı..

Hayırlısı olsun diyeceğim de hep bunu diyorum, acaba olan şeyler hayrıma mı zararıma mı oluyor inan kestiremiyorum da artık..

Aylardır yokum günlük bilgisayar yok tel akıllı değil kuzenin telden gireyim dedim bodrumdayıZ günlük çok şükür işler iyi kızım büyüdü 3.dişi geliyor çok yaramaZ 😃 seni özledim günlük arkadaslara selam güzel haber alanlara mutluluk sıkıntılı olanlara sabır diliyorum görüşmek üzere ..

En guzel gunlerim,yasim,ruhum hepsi bi basima kukuman kusu gibi pinekleyerek geciyor be gunluk...arkadaslar evli,hepsi kendi havasinda..napcam ben boyle?yalniz yaslanmak istemiyorumkiiii!!!!!

Bugun teyzeler gunune gittim.. ay bunlarin ici benden genc be yaa olmusumde aglayanim yok!!bende onlar gibi mutlu evlilik yapip nese dolu bi yasli olmak istiyrum allahim )))

bonjour...
alıştım moral bozukluguna. alıştım kimseyle konuşmamaya...
dahası alıştım sessiz sessiz kalbimin sıcaklıgında nefesim daralırak aglamaya...
gözyaşlarımın hesabını ben soramasam bile. rabbim sorucak... sorsunda...
ben aciz bi kul... benki hiç bişey yapamıcak kadar aptal bir kızım...

kıyma. yeter artık laflarını daha cok işitir oluyorum son dönemlerde.
peki bana neden kıydılar... neden dinlemediler... bi insan yerine koyupda dinlemediler...
hep 10 yaşında kız cocugu gördüler. ben bilmem ben akıl edemem...
gerizekalıyım cünkü... bu yaşıma kadar size bişi katamamışım kazandıramamışım. yazıklar olsun bana...
devran dönücek... o zaman sizi silip nasıl defolup gidiyorum görücez hep beraber

Gunlukcum ben bunu bi kez yasadim aynisi gelmez umarim basima??bu nasi bi kader yaws...ayaklar gitmiyooo...midem agriyoo...poffff ;(((

Günlük pek mutluyum bugün yarın iş çıkışı Trabzona 8 yıldır gidemediğim memleketime gidiyorum...
15 gün boyunca yokum buralarda...

Allaha sukur Elhamdulillah Elhamdulillah Elhamdulillah
Allahim 9 ay saglikli bir hamislik gecirip yavrumu saglikla kucagima almayi nasip et amin
İsteyen herkeze nasip et Allahim amin

Son düzenleme:
Selam günlük 2007 den beri sana dert yandim çocuk çocuk diye sonunda bende hamileyimmmmmmmm. Allahim a şükür binlerce kez

Son düzenleme:
Günloş şu aralar herkesten çok zayıfladın diye bir tepki alınca kendimi hemen yemeğe içmeye verdim..
İştahım açıldı maşallah..
Mati'den de bir balık ekmek sözü aldım Hiç balık yemeyen biri için nasıl bir başlangıç olacak çok merak ediyorum ama yapabilirim..
Burnumu kapatarak veya kapatmayarak bir şekilde yemeliyim , faydası lazım bana

Çok öfkeliyim günlük !
Tanrılara!
Evet bir isyan bu!!
Tanrım neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…