Popüler Konu Sevgili günlük...

Mesaj atıp saydırsam mı, saydırmasam mı?
Bitirsem mi, beklesem mi?
Kovalasam mı, kırıp dizimi beklesem mi?
Ağlasam mı, boş mu versem?
Mutlu mu gözüksem, üzgün mü dursam?
Bensiz beter ol mu desem, üzülme kıyamam mı?
Allah'ım sen büyüksün ama NEDEN hep dejavu?

O dışarda her zamanki gibi en yakın arkadaşıyla yemekte ve ben evde yalnızları oynuyorum ,evlimiyiz biz sahiden ?
Kahvem ve romanlarım bana yeterdi bir zamanlar neden elimden alıp araya girdin sonrada kaçtın şimdi hepsinden oldum ;-(

Canımmmm cook sevindim rabbim inş bebeğini kucağına almayı nasip eder Ayy ne güzel darısı tüm isteyenlerin başına )

Okadar üzgünüm ki günlük.
Kalbimin üstünde öküz oturuyo adeta.
Yarım nefes alabiliyorum, hal böyle olunca tüm gün boğuluyorum sanıyorum.
Allah'ım ben neden tam mutlu olamıyorum? Neden kıymetim bilinmiyo? Neden sınadıkça her şeyi aynı anda sınıyorsun?
Sevdiğim kadar sevilmiyo oluşuma mı yanayım, kardeşim dediğim insanın kazığına mı yanayım, işsizliğime mi yanayım.
Tamam tamam saçmalamıyorum, vardır bi'bildiğin.
Sen büyüksün Allah'm ama nolur azıcık huzur, mutluluk.
Neyse ki sağlığım yerinde buna da şükür...

Merhaba gunluk goruyon dimi dogurmadim hala herkes dogurdu gunluk bir ben kaldim bende dogurayim gunluk 2-3 gune sana yazayim..cok qarip bir hiss hem korkuyorum hemde aceleciyim pglumu gormek ona kavusmak babasina kavusturmak istiyorum insallah bugun yarin sagsalim gelsin oglum gunluk sana yaazayim gunluk oglum kucagimda emiyor annesini diye..hatda brnden sonra tarihlerde olanlar bile dogurdu gunluk benmi acele ediyorum yaaa:)

Birde bu yeni kk yi beyenmedim gunluk simgeleri uye oldugum konulari arkadaslatimi bulamiyorum nasil birsey bu

Bugün insanın hayatının bir anda sonlanabileceği gerçeği bir tokat gibi çarptı yüzüme. İçim o kadar boş ki. Yaptığım her şey attığım her adım o kadar anlamsız ki. Gülüyorum,konuşuyorum yine ama hiç bir şeyin tadı tuzu yok artık. Aklım,beynim hep oynanacak son perde de. Oturmuş o kara günü bekliyoruz hepimiz. Elimize tutuşturulmuş senaryolarla. Bir mucize olsun diyorum günlük bir mucize!

Ya gunluk ben ssna bir uzun mesaj yazdim nerde ooo.. diyorumki ben ne zaman dogurucam artik oglum gelsin nolur kavusalim boyle gec geldikce korkuyorum Allah korusun..insallah 2-3 gune oglum kucagimda emiyor annesini yazayim gunluk 15-16 agustos tam 50 haftalik oluyor oglum insallah sagsalim gelsin babasina annesine sagsalim kavussun ibrahimim insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…