Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük dün çok güzel gündü, uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.
Bugün yazıyorum çünkü dün fırsat bulamadım.

Ne zamandır denize gitmeyi çok istiyordum, millete diyorum gidelim hadi yarın, hadi öbür gün derken baktım kimse beni iplemiyor aldım havlumu çantamı gittim tek başıma.
Aslında yaşadığım yerde tek başına denize gitmek çok zor değil iki dolmuş mesafede İzmir'in en kalabalık plajlarından birindeyim. Ama malum tek başına gezmek hep tuhaf karşılanmıştır, sanki insan tek başına birşeyler yapamaz, kendi kendine yetemez gibi.. Hele kadınsan of of kesin aranıyorsundur

Ben de koydum kafama çıktım evden. Kulaklıklarım kulağımda, mis gibi bir hava tam deniz havası. Biramı da aldım kayıntımı da çıktım yola.
Bildiğim bir yere gittim, çok kalabalıktı aslında daha sakin bir yer isterdim ama en azından aile yeriydi burası. Önce bir ağacın altına geçtim, biraz kitap okudum, biramı yudumladım. Sonra ortalık biraz sakinleyince denize girdim, ama bir yüzmüşüm var yaa. Çok özlemişim yüzmeyi. Her gün böyle denize girsem çok pis kilo veririm ben be. Valla incecik olurum.

En çok da psikolojime iyi geldi. Resmen eve kapatmışım kendimi yaz mevsimi. Asosyal olmaya doğru gidiyormuşum hızla. Orada bir gezginle de tanıştım dedim ben yaşıyormuymuşum ya.

Eve geldiğimde çok yorgundum ama tatlı bir yorgunluktu. Bebeme sarıldım, öptüm onu. Anneler gezemez diye bir şey yokmuş günlük. İnsan anne olsa bile her istediğini yapabilmeli, kendinden vazgeçmemeli.

Ah be günlük inşallah kpssde iyi puan yaparda atanırım artık bir yol çizeriz sevdiceğimle ..

Ben nasıl bu hale geldim. Bir hafta öncesi ne kadar farklıydı. İntikam almak istiyorum. Evet tam olarak düşlediğim bu. Onu ortada bırakmak istiyorum. Canını acıtıcam. Benim canım yandı onun da yanacak göreceksin sözlük.

o artık yok günlük
tüylü yumak yumak öpücüklere boğduğum fıstığım yok
şimdi arkadaşlarıyla beraber çimlerde hoppidi zippidi hoplayıp oynuyor
onun için mutlu olmam lazım biliyorum ama hep gidip onun köşesine bakıyorum aklıma geliyor
kulaklarını, minik burnunu öperdim hep
onu çok özlüyorum
of..

ama en doğrusunu yaptım değil mi

çünkü iki gündür kendini yerlere atıyordu, bağırıyordu
dışarı çıkardığımda ise koşup kaçmaya çalışıyordu
evde hasta olan yemek yemeyen hayvan dışarı geldi mi zıp zıp zıplıyordu
o zaman anladım ben bencillik etmişim, onu hapsetmişim

bir daha asla eve normal evcil hayvan almıcam. ancak yardıma muhtaç sokakta yaşayamayacak bir hayvan olursa olur. ne bileyim kör bir kedi olur yaralı bir köpek olur. bir daha bunun vebalini vicdan azabını yaşayamam ...

Sevgili günlük,
senin açılma amacın üyelerin birbirini alıntılayıp sohbet etmeleri değil değil mi? Öyleyse burası niye sohbete dönmüş.
Bugün şu oldu, canım sıkıldı, kocam bilmem kaç karat deve gözü gibi pırlanta aldı, çok mutluyum gibi günlük yaşadıklarımızı yazıp geçmemiz lazım.
Neyse sanırım artık sohbet etmezler, inşaallah diyelim

Sevgili günlük, bu sana ilk yazışım. bugün uyandığımdan beri bilgisayarımın başından hiç ayrılmadım sürekli sıkıldım saat kaç olmuş hâlâ ekrana bakıyorum.. henüz 23 yaşındayım iki aydır işsizim.. ama yeni bi işe girmek istemiyorum günlük çünkü artık kendi işimi yapmak istiyorum.. şimdiye kadar sadece 10 bin biriktirebildim ne iş kurulur ki bu parayla günlük çok sıkıldım çook düşünmekten

hey günlük..

wooow hatrima düstü de simdi, cok uzun Zaman oldu seninle görüsmeyeli..

umarim birgün sana mutlu haberler verecegim günler gelir.. bunu cok icten diliyorum..

Günlük içim çok dolu onunyuzune haykirmak istiyorum ama burada yok sadece bir özür ve gönlümü almasini bekledim olmadi yapmadi bu yüzden ona çok sinirliyim en sonunda anladim ben seni iyi geceler kendine iyi bak dedim ve kapattim.cevap yok ne olacak bilmiyorum sabirla beklicem

iyi geceler günlük sonraki güne geçsekte yinede yazıyorum sana.. ben hiç uyumadım ki iki gündür :) sabah erkeeenden canım biricik dostum arkadaşım bircana yardıma gittim o beni gelip aldı.. sabahtan geceye kadar kışlık yemek için kuru hazırladık herşeyi kestik doğradık ipe geçirdiik bi güzeel balkona astık çok yorulduk çoook :) bide onun dünyalar güzeli tatlı mı tatlı kızı var onu çok seviyorumm... teyzesinin biriciği.. geceye doğru eve geldim günlük nasıl belim ağrıyor.. aaaa bide günlük gece yarısını çoktaan geçtiğimize göre bugün benim doğum günüüüm diye mutluluk saçabilirim :) eeveeet 19 ağustoos :))) neyse günlük kendi kendime iyi ki doğdum dedikten sonra sana veda edebilirim yarın görüşürüüz öptüm mucuk :)

Gunlukcum..epey oldu giremedim siteye..ama hala ayni moddayim.tam buldum diyorum yine bi engel cikiyor..canim yaniyor be gunluk..yalnnizlik cok aci...sevip,sevilmeyi bilipte yalniz olmak cok kotu..allahim yalnizlik sana mahsus..kurtar bu durumdan beni..gelmeli gonlumun efendisi artik cikmali karsima,girmeli hayatima..hazirim ben..

Günlük baci çok uykum var ama kardeşimin anahtarı yokmuş onun dönmesini bekliyorum.yani vakit öldürmeye burada yaziyorum.bi kendimi bi kedimi seviyorum desem de inanma sen bana yuregimden her yere sevgi mutluluk akiyor bu aralar büyü yorum belki de.

Gunluk öluyorum sanirim.. Sabahtan beri kum dökuyorum. Ne berbat bir agridir bu igne migne hak getire.
Midem bulaniyor
Kusamiyorum.
Agrim var.. Uykum var.sinirlerim bozuldu..kendime yeni yeni gelmeye basladim, insallah bu sekilde kalirim..

Yıllardır seninleyim. İyi ki varsın sevgilim. Her gün görüyorum yine de özlüyorum seni. Rabbim hayırlısıyla evlenmemizi nasip etse. Başka ne isterim ben . :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…