Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün gene senin ve kızım için dua ettim çokça. Hergün ediyorum zaten sabah öğle akşam gün içinde. Ne olur beni affetsin kizimiz icin tekrar e vlenelim diye. Bilmiyorum o kadar çok şey duydum ki son olay olmadan da sen beni hayatından çıkarmaya yer ariyomussun aslında. Ama ben bunları bile bile üç aydır aynı duayı ediyorum.Pzt günü bisey duydum çok mutlu oldum belki doğru belki yalan bilmiyorum ama bu sabah ogrendimki ab in e nistemi aramış gene kağıt geldi mi diye. Ne kadar meraklı hemen o kızla evlenmeye dedim. Ya bi dur ya bi dur. Evlilik okadar güzel bisey olmadığını sende bende gördük Ne bu acele daha yeni bosanmissin. Hani bekar hayatı güzeldi. Dir dir yok diyodun o zamanlar. Şimdide bekar hayatı yasa bi süre ne bu acele adam. Yalvarıyorum sana lütfen evlenme o kizla benimle tekrar evlen. Ben herşeyi bile bile istiyorum kizimiz icin onun için. Otuz yazımız kadar kendimiz için yaşadık bi otuz yılda kizimiz icin yaşayalım olmaz mi.Seni çok özledim adam çok. Allahım dualarimi kabul etsin ennkisa zamanda da yuvama yanına kizima sana kavusayim inşallah. Beni hic mi ozlemedin. Hic mi aklına gelmiyorumki senin. Aklın geldiğimde küfürlü ediyosum hala. Ben niye bu haldeyim o halde. Niye birsürü şey duyup bilmeme rağmen ailemi en onemlisi de babamı silip sana gelmek istiyorum niye niye. Ya anla iste özledim adam ozledim

Bende içimden geçenleri yazayım diye girdim bu sayfaya ama okuduklarım öyle iç yakıcı ki onları okumaktan kendiminkini yazmaya utanır oldum. Yine yazamıycam yine birşeyler durdurdu beni.Zaten konuşamıyorum da.....Neyse.

Insanin ailesinde kaypaklar olmayagorsun..bazen yabanci yakinindan daha iyi oluyomus.. bunlari yasadikca ogreniyormus insanlar.. yaziklar olsun.herkesin gercek yuzu ortaya cikiyomus yazik cok yazik.. kime ne diycegimi bilemedim gunluk bee.. icimde kalmasin sana anlatiyim bari sistimmmmm

selam günlüğümmm naparsın bea.biz ep aynı ep aynışükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde insanın en büyük varlığıda o değilmidir zatenkuzencanın bir arkadaşı beni facete görmüş kardeşi varmış baya bir ısrar etmiş tanıştıralım diyeçocukta bakmış hayalimdeki kız diyormuş bir resimde görmeyle, artık bekarlık ne kadar başına vurduysabende baktım ama olmaz bu iş günlük ilk defa biri için tipim değil dedimben yaşlandıkça çıtayı yükseltiyorum yada bahaneler üretiyorum korkumdan anlamadım gittiYine hayırlısı olsun deyip bu defteride kapatıyoruzonun dışında hayat güzel en sevdiğim mevsimede yaklaşıyoruz ilk karlar düşmeye başlamış istanbulumda giysin beyazlarını çok özledim kışı.Herkes kendi kabuğunda kimse kimsenin tavuğuna kış demeden geçen sakin sessiz en güzelinden Ay birde patroncağazım zam yapacağını söyledi daha gireli 4 ay olmuşken bir sevindimki sorma bu ay sonu onu bekliyorum dört gözle ne yapar sence

Hayat suan sıkıcı ev iş arası mekik dokuyorum.Hayattan bişey de bekleyemıyırum dusunecek ,haysl kuracak zamanım da yok öyle işte git gel boş.

Günlükcüm,
Bugün onun doğum günü idi. Ama biz dün kutladık. Acayip güzeldi romantik gibiydik :) biraz odun şahıslar olarak biz..
Çok şükür rabbime.. onunla karşılaşmak 7. Kez doğum gününü kutlamak..

Sevgili günlük
Uzun zamandır sana yazamadım.
Çok şey değişti çok ...
Sanki her şey olmamış gibi sıfırlandı.
Bilgisayara format atınca her şey sıfırlanır ya aynen öyle oldu.
Yalnızca ''D'' kurtarılabilir.Umarım diyorum birkaç parçayı ''D'' ye atmışımdır.

Sevgili Günlüüükkk... Ben artık işte değil evimde oturuppp Bebiş beklemek istiyorummm Bıktım borç ödemektennn bir bebeğim olsun diye çabalamak istiyorum artık çalışıp para kazanmak için değil

Sevgili gunluk ben ne zaman evlenicem ya niye sevgiyi aski bulamiyorum korkuyorum artik boyle yalniz olup gidicem diye yaş geçip gidiyor allahim tez zamanda banada hayirlisiyla nasip et

Yolda yururken bana bakan bir cift goze neden bakamiyorum bakmaya calisiyorum hemen cekiyorum sanki yasak birsey yapiyormus gibi of of bu gun gordugum tsm benlikti tipi ben se okuzum iste .Bu bekarlik boyle nereye kadar gider hicc bilmiyorum evken demek kolay hersey cevreyle cevrede yok .meslegim geregi de oyle sokaktan bir insana bakamam gunluk kac yil oldu sana boyle dert yanali ve kac yil daha yazacagim kimbilir oyle artik hayal falan da kalmadi kafayi yiyecegim .

Ya daha dün sabah acemde ekliyfin. Bişey paylasmismi diye her sabah donuk olan acemi açıp bakıp tekrar donduruyodum. Az önce baktım da arkadaş değiliz nasıl oldu bu anlamadım. Ben çıkarmadım biliyorum ama nasıl oldu ki. Ab in kardeşin akrabalarin hepsi duruyo bi zen yoksun yanlışlıkla benim cikardimki anlamadım. Ama yanlışlıkla olması için bi iki tuşa basmak lazım. Ama engel yok sen çıkarmış olsaydın engelde olurdu. Anlayamıyorum cidden. Ne guzel her sabah sırf senin profiline bakmak için giriyordum adam. Ya ben çok özledim seni kizimi evimiz yuvami evliliğimi. Ne zaman düzelecek bu durum yada duzelecekmi. Çok dua ediyorum ömrü hayatımda etmedigim kadar. Dualarim kabul olurmu yada ne zaman olur bilemiyorum. Ama vazgeçiyorum senden vazgecemiyorum adam. Aliskanlikmi bu sevgimi aşk mi bilmiyorum. Ama seni ve kizimi cok özledim bunu biliyorum. Çok pişmanım keşke bu pismanligimi dusunsende kızım için e vliligimize bir şans daha versen. Her gece ruyalarimdasin. Daha ne zamana kadar ruyalarimda olacaksın bilmiyorum. Aslında hep ruyada olsam o zaman sen ve kızımın yanında oluyorum zaten. Yada kızıma ve sana kavusmucaksam eğer ben uyuyayim bir daha uyanmayayim ya. Yalvarıyorum adam sen gelmiceksen kizimi yolla bari. Çok pişmanım çok özlüyorum adam. Bitiyorum ben adam biliyorum günden güne. Ama üç ay olacak ve ben bir gün bile v azgecmedim senden. Hergün ettiğim dualarimdasin. Allahım dua mi kabul etsin insallah. Rabbim senin kabinede merhamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…