Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük...
Adetim diye mi bilmiyorum ama çok sinirliyim bugün
Herkese çattımm durdumm

Kötü geldim bu sefer günlük
geçen yıl beni istedi kabul etmedim 20-25 gun sonra nişanlandı 2 ay sonra evlendi bu sene eşi hamileymis face'de gördüm bir kaç ay sonra evraklarını bana getirecek sen daha evlenemedin mi der gibi bakacak bana o kadar yoruldum ki NOLUR BİR MUCİZE OLSUN BENDE YUVAMI KURAYIM BENDE ANNE OLAYIM

bugunlerde yine regl öncesi sendrom yasıyorum ve cok sinirliyim herseyden nem kapıyorum hatta sevgilimin bile söylediği birçok seye alınıp olay cıkarıyorum acaba cok mu sımarıgım yada nazlıyım sen ne diosun bu duruma

Sevgili günlük,

Yine başarısız olduğum bir ilişkiyle karşındayım. Uzun süre beraber olup sonra neden devamını getiremiyorum? Hep mi yanlış insanları seçiyorum, hep mi yanlış ilişkiler yaşıyorum? Benden ayrılan benden sonra hayatının aşkıyla karşılaşıp çok mutlu oluyor, bense hep aşk acısıyla besleniyorum. İnsanlar için gerçek aşkı bulmadan önce bir basamak mıyım neyim anlamadım ki.

Sanırım ben ilişkinin flört aşamasını seviyorum. Hani şu arkadaştan bir tık yukarıda sevgiliden bir tık aşağıda olan dönem. İşin içine aile, arkadaşlar karışınca olmuyor sanki. Ailenin, arkadaşların seveceği tipte bir insan değilim sanırım.

Yine olmadı işte. Kariyer aşkı öper diye diye evimde kedilerimle yaşlanacağım bu gidişle :)

Kısmet...

Sevgili günlük.
2 gündür boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Ayrıldığım çocuk aklımdan çıkmıyor. Bazen diyorum bırak layığını bulmuş ama diğer yandan da hayır o benim olucak diyorum. Farkındayım hırs yaptım beni aldattı, o kız onunla olmamalı benden sonra kimseyle olamaz diye. Aldatmadan önce çok güzel yürütüyorduk o eski sevgilisi yazmasaydı biz devam edebilirdik. Kafam o kadar karışık ki bir bakmışsın şimdi onu özlemişim geri dönsün istiyorum, biraz zaman geçiyor mutlu olsun hakkımı helal edeyim kendime yük yapmayayım diyorum. Ne yaptığımı ne yapacağımı bende bilmiyorum. Onun dengesizliği yüzünden bende dengesizleşmeye başladım, gerçi öncedende vardı ya neyse. Abisine (enişteme) anlattım aldattığını ben gerekeni söylerim ona geldiğimde de gösteririm daldan dala uçmayı dedi. X kişiyle aldattım dedi ama bence eski sevgilisiydi o dedim. Ona gösteririm ben X'i de eski sevgilisini de dedi. Bana ümit verdiğini arkadaşlarına şubatta nişan yapıcam sende geliceksin dediğini anlattım bakacaz bir hal çaresine sen üzme kendini dedi. Burda ümitlendim tekrardan, işte burdan sonra aklımdan daha çok çıkmamaya başladı. Özledim be günlük abisinin evinde oturmayı özledim, yeğenlerimin yine geldi amcam demelerini, kız yeğenimin beni amcasından kıskanmasını özledim. Gidicem 7sinde kafama koydum. Ama biliyorum biz o kız hayatında olduğu sürece BİZ olamayacağız. Onca seneden sonra neden karşıma çıktı tekrardan anlamıyorum günlük anlamıyorum. Üzgünüm, moralim bozuk.

Hayat zormuş be günlük..cevabını bilemedigimiz bir sınavmış..ben hic buyumek istemedim aslında ama karaya vuran bir odun parçası gibi hayat beni büyüttü istemeden..içimde kaldı o bir yanı hüzünlü çocuk..yoruldum kırıldım bin parça oldum..döküldüm yaprak yaprak..avutulmaz acılara savruldum..yine de şükür diyorum yine de bin şükür.. işte böyle günlük işte böyle..

yandın Azerin ev futbol sahasına dönecek :))

4,5 gün tatili en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum günlük
Dün arkadaşlarla kaplica keyfi yaptik
5 saat çıkmadık öyle iyi geldi ki anlatamam
Yüzdüm de yüzdüm ohhh
Ertesi güne tatlı bi yorgunluk kaldı
Bugün yine aynı arkadaslarimla cami ve türbe ziyareti yaptık
Dualar ettik
Rabbime sığınıp af diledik
Şu cumanın hayrina allah herkesin gönlünün muradıni versin inşallah
Yarın yine aynı grup ev oturmasi yapıcaz
Insanin kafa dengi arkadaşlarinin olmasi onlarla geçen zaman paha biçilemez bişey
Ama bi yanımda değişik ortamlara girmek
Başka başka arkadaşliklar da edinmek istiyor
Bu devirde herkese kolay güvenilmiyo. Herkesle arkadaş olabiliyosun ama herkese kolay kolay içini açamıyorsun ne yazık ki
Yarın ablam için olumlu güzel şeyler olabilir. Olması için gece gündüz duaciyim
Onun mutlu olması benim için bu dünyada ki herşeyden önemli...

Şimdi gördüm dugun dernek sünnet sanırım vizyonda. Eğer suansu anda bu durumda olmasaydı seninle kesin giderdik kizimizda olurdu. Artık büyüdü ya hani bizimle sinemaya gelebiliyor. Seni çok özledim seninle güzel vakitler geçirmeyi özledim nolur geri don yalvariyorum lütfen kizimiz icin geri don. Inan eskisinden kat be kat mutlu olcaz. Bir inat uğruna o kıza tutunma. Kızımı çok özledim. O uyurken onun varlığı için seninle sukretmeyi özledim. Nolur geri don nolur. Allahım onu bana yaz tekrar evlendim hayırlısı ile. Çok pişmanım. Buda burda kalsın kimbilir belki bir yıl sonra bu yazıya rastladım da duam kabul oldu derim yada iyi O olmaması derim. Ama suan öykü oldu demeyi okadar çok istiyorum ki. Rabbim içindekini biliyo sun kızım için dua mi kabul et o daha çok kucuk

Günlük, gerçekten çook sıkıldım artık. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Ama sana bişey diyim mi bugün resimde gördüğüm o çocuktan sonra düşüncelerim değişti

İş yerindeyim , sıkılıyorum.. Sıkıntıdan sürekli bir şeyler yemek istiyorum ama bu seferde kilo alıyorum..
Zaten kurtulamadım şu lanet olası basenlerimden...
Yememem lazım, kilo vermem lazım, bakımlı olmam lazım eskisi gibi.. Ama oofff kendimde hiç irade hırs göremiyorummm
Anlık hırslarla kilo vercem diyorum , sonra sevdiğim bir şeyi görünce moduna giriyorum..

Ama hayır hayır hayır!!

Yemek yok!
Gidecek bu fazlalıklar!
Zayıflık In Şişkoluk Out

Sevgili gunluk
Ayrilali 8 ay o evleneli 3ay oldu ama ben hala onu unutmayi basaramadim evet eskisi kadar kotu degilim ama aklimdan hic cikmiyor peki neden unutamiyorum ?

Günlük sabah kim kalkıp işe gidecek yaa bir de çağrı işindeyim neyi büyük konuştuysam başıma geldi. İş için neyse de keşke aşkta gelmeseydi

Günlük,
Kendimi bu aralar fiziksel ve ruhsal olarak pek iyi hissetmiyorum.
Bu gece rüyamda bir dr gördüm. hayırdır inşallah.
Akşam olsa da eve gitsem günlük...

Ben kötü bi insan mıyım
Neden güzel haberler duyduğum da içim bi tuhaf oluyo
Yoruldum günlük çok yoruldum
Bekledigim şeylerin olmamasından
Hayallerimin hep yarım kalmasından
Insanlarin imalarindan, halden anlamamasindan çok yoruldum..
...

Yazacak neyım kaldı ben sessız ,suskun Çığlığım olmuş bir deli dalga ,karanlığa doğru yol almakta ne durduranım var nede duyanım.Ey hayat sana diyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…