Popüler Konu Sevgili günlük...

İki gündür nasıl enerjiğim anlatamam. vitamin ilacındanmı nedir yerimde duramıyorum. Dün odamı temizledim o derece

Sevgili Günlük ..
Artık bi karar vermek zorundayım..Saat sabahın 9'u oLacak..Beni bu denLi düşündüren bu sıkıntıdan ya tamamen kurtuLmaLı ya da bi çaresini buLmaLıyım..Ne kaLmak koLay ne de gitmek..Ama birini mecbur yapmaLıyım..İçim yansa da , kaLbim acısa da .. Kendim için doğru oLanı buLmak zorundayım..

yapma @Princess Amidala. şatlarını bilmiyorum durumunu bilmiyorum kabul. davulun sesi uzaktan hoş duyulmaz onu biliyorum. mucize de ve sarıl bebeğine olmaz mı...

Sevgili Günlük,
İnsan ne kadar aciz ne kadar kendini bilmez bir varlıkmış... Bütün insanlar değil belki ama ben bu konuda öyle davrandım. Bu postu girdiğimde hala hamileyim dediğimde, kalbi duralı 3 gün olmuş bile ben hissetmemişim hiç... Hala hiç bir şey hissetmiyorum.. Bu kadar kısa süren hikayesinde onu sahiplenmeyen bir anne olarak rol almanın verdiği derin pişmanlıktan başka.

ddm6 zaten kürtaj olamamıştım bir kez randevu alıp ama kontrole diye gittim bugün ve kalbi durmuş. Bebeğimi istemedim o da beni istememiş. Kalbim çok acıdı. Tüm bunları yaşamak çok ağırmış. İstemediğim halde kalbinin durduğunu öğrenmek çok farklı bir duygu. Tek tesellim bu durumun oluşmasında benim somut bir etkimin olmaması.

Bana yapilani unutamiyorum agir geliyor .Allahim yanlarina birakmasin bu yapilani .Gitmek istiyorum daha fazla bekliyecek gucum yok .Biri ciksa karsima alsa goturse tukendim.

selamlar,
sölemesi ayıp öküz gibi uyudum,21:30 falandı.
neyse bugün eşim ben evden cıkarken uyanmıştı,servis beklemek için bırakim mi seni dedi,yok dedim iyi ki de demişim yoksa kaçırıcaktım sevisi.kendime bazen acıyorum ya 5.30 da kalkmak nedir. zifiri karanlık oluyo,korkuyorum deli gibi ama yapıcak bişi yok

Mutsuzum hafiften...

Bu ay hamile kalmayı istedim olmadı Allah vermedi diyelim.

3 ay önce düşük yaptım. Bebeğimi hissetmeyi özledim.

İşimden çok sıkılıyorum. Bu ofis beni boğuyor resmen. Mutlu değilim, farklı bir işe geçmek istiyorum.

Eşim muhtemelen önümüzdeki hafta yurtdışına gidecek. Ona canım sıkıldı

Kardeşim uzaklarda, 4 ay daha görme şansım yok.

Eşimin bu sıralar maddi sıkıntısı var. Onu dert ediyor, ona üzülüyorum.

Eskiden çok sevdiğim kuzenim hayatını özellikle maddi konularda bana nispet yapmaya adadı. Annem bile gizli telefon konuşmalarında benden bahsettiğini duymuş ve ne işler çevirdiğini çok iyi biliyorum. Yaptıkları değil, yapmaya çalıştıkları üzüyor beni. Ben ona kardeş gözüyle baktım, o bana hep el gözüyle bakmış demek... Sadece keşke böyle olmasaydı.

Üzülüyorum işte elimde değil. O değil de bu ay hamile kalsam iyi olacaktı. Belki bir dahaki aya... Amin.

Sevgili günlük,
Bu gün tartıldım ve 2 kilo aldığımı gördüm. Bu benim için büyük bir şey ben her zaman formunu koruyan biriyim hemen o 2 kilo gidecek.
Saçımdaki değişikliği de eşim tabiki farketmedi, geçen gün konuştuğumuz gibi yapmıştım halbu ki. Neyse alıştım artık bunun için üzülmeyeceğim :)
Onun dışında havanın güzelliği beni motive ediyor, böyle devam etsin :)

selam gunluk bugun hayatimin en xesaretli bir isini yaptim..
iyi mi yaptim kotu mu??
bilmem ama yaptim iste ..
ama umudumun tukendigi noktalardayim artik..
umudum yok..
olsun canim saglsun..
uzgunum ..
kirginim ..
Allahim sen sagligimi elimdwn alma..
saglik sihhat afiyet ver bana...

Son düzenleyen: Moderatör:
icimdeki korkaklik duygisunu az da olsa yiktim..
iyi mi yaptim tartisilir elbet..
ama içim az da olsa rahat..

Tek istegım annem
Günlük , annemle kahvalltı etmeyı , beraber carsıya cıkmayı ozledım.
Sadece. Bukadar
azz kaldı o da olacak inşaAllah

Sevgili günlük şu ölümlü dünya ne kadar da kötü.biz rahat rahat evimizde otururken insanlar binbir eziyet çekiyor ve elimizden bir şey gelmiyor Allahım dayanma gücü ver sen bütün kullarina.ah bir ölebilsek bunca kötülüğün olduğu yerden gidip senin yanına hiç bir zalimligin olmadığı yere bir kavusabilsek..kalbim sıkışıyor zalimler için yaşasın cehennem..

merhaba ben burda aşırı yeniyim saçma sapan bi derdim var çalışan bi insanım kendimle huzursuzum hep kendimi küçük görüyorum yakın zamanda yanlış birşeyler yaşadım çok pişmanım acısı hiç geçmeyecek gibi bazen geçer gibi oluyor ama kimseye anlatamıyorum. buraya yazsam ayrıntılı biçimde siz de beni aşağılarsınız diye korkuyorum toplumda ikinci bi insanmışım gibi hissediyorum çok büyük çok önemli bi organımı kaybetmişim gibi. sadece 2 arkadaşım biliyor. ben ne yapmalıım sence sevgili günlük doktor doktor gezmelimiyim bana dua edin

gunluk bugun hem iyiyim hemde kotuyum ya..
korkuyorum..
hemde uzgunum ..
acaba larla hauat olmuyot azda olsa acabalari yiktim ama bos elde var sifir..

bugunu buraya yaziyorum ki bir omur boyu unutulmasin..
bendeki deli cesareti ya..
sadece sen ve ben gunluk iyiyiz degil mi biz iyiyiz iyi..

cok kotuyum gunluk ya..
cok heyecanliyim bu gece uyku yok bana sankii....

bugun gururumu ayaklar altina aldim..
acaba nasil yaptimm..
merak ettim dogrusuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…