Popüler Konu Sevgili günlük...

Ey günlük ,
Annem kışlık hazırlıklarını tamamladı
Tarhana,menemen sosu,turşu yapıp bana da getirdi çokça.
Allah razı olsun .
Ellerin derrt görmesın meleğim annem
Ben de öğreneceğım günlük bunları yapmayı

Fizik tedavide 2.günüm. Buz uygulaması yaptıklarından mı nedir boğazım şişti Bugün işe gelmeden eczaneye uğradım pastil,sprey falan alayım diye.Kadın aklımı çeldi vitamin de sattı.İyi oldu bir bakıma,sürekli halsizlik,isteksizlik,boğuluyorum artık.İnternetten bot siparişi vericem,ona bile üşeniyorum.Ayyhhh

Allahim beni hiç kimseye muhtaç etme ..
ozellikle aileme..
kimseye..su kisi bir atlatabilsem..
gerisi gelecek..
hari ini saya gembira..
kerana aku mimpi dia .
saya cinta kamu la..
saya sayang kamu..
kamu bila sedar saya..
bila
hati aku manis sangat malam sampai pagi aku bersama kamu..
walaupun ini mimpi tapi saya bersama awak la..
saya cinta kamu ..

yorgunum günlük ruhum yorgun...
sabir bir yere kadr gunluk..
yalniz olmak ..
yanliş insanlarla olmakdan cok daha iyi..
bazen insanin sabrini oyle olcuyorlarki;
sabir taşi catliyor..
utqnmasa aldihim abile karisiyor..
ya topunuzdan nefret ediyorum..
hele sen varya özel hayatimi merak eden arkaďaş..
senden daha nefret ediyorum.
ins bu yazdiklarimi hiçbirzamn okuyamazssin..
sadece beni merak ettigin icin arkdaş olmandan nefrt ediyorum..
seni hiç sevmiyorum bunu unutma..

günlük.. bu olumlu geçen günlerimin sonu ne zaman bitecek diye düşünüyorum.
bilirsin her güzel günlerin sonu hüsran.

sevgiligunluk cok uzgunum..
bu aralar cok asabiyim sinirlerim iyice bozukk...
sunandada sezen aksunun dibine vutuyorum eee baska napayim????
cok uzuluyorumm
hayatim.ne zamn duzluge cikacam ben..
su insanlrdan nefret ediyormmmm...
soyle oyle guclu olayim ki kimse bana laf soylemeye cesaret edemesin..
birgun belki olurum boyle..
gecenlerde didimin didisi gelmis bana bosanmamla ilgili laf soyledii..
sabredemedim ona oyle laf soyledim ki oturdu kalfi boyle terbiyesiz hadsiz insanlara haddini bidirmek lazim..
sen kimsin ki benim bosanmams laf ediyorsun sanane be kadin..
ekmegimi mi veriyorsun suyumu mu??
kimsin sen akilsiz insanlara patavasizlara aman vermeceksin??
seni ezemeyecekler ....

Sevgili günlük, sana ilk defa yazıyorum.

Yarin benim yeni hayatimin ilk günü. Yıllardır hayalini kurduğum, dualar ettiğim öğretmenliğe atandım. Yarın göreve başlıyorum. Hem çok heyecanliyim hem de çok endişeliyim. Oğlum bensiz ne yapacak? Ilerde onu bırakıp gittiğim için bana hesap soracak mı? Kötü bir anne olduğumu düşünecek mi? Yoksa benimle gurur mu duyacak?

Umarım herşey yolunda gider. Bu saatte kime yazacagimi bilemedim. Hem çok mutluyum hem de çok üzgünüm. Boğazımda bir düğüm... karma karışık duygular.

Keşke babam da bu günleri görebilseydi. Canım babam. Seni çok ozledim...

Her sabah 8-9 arası fizik tedaviye gidip öyle geliyorum işe.Gelirken de en sevdiğim pastanelerden fırınlardan abur cuburu sırtlayıp getiriyorum .E o kadar elektrik akımı yiyorum hakkım tabi bu süreçte sevdiğim gıdaları tüketmek (Nasıl güzel rejim bozma tesellisi)Akşamları vakit geçmiyor ama sanki bugünlerde.Malum çok fazla televizyon da izlemem.Bakalım bugün keyfim olursa belki odamı toplarım.Ben yemeğe gidiyorum,hoşçakal

Günlükćüm ben geldim
Günlük geçen hafta stajyer verildi Odamıza ok... Bugün yine geldi lise öğrencisi , öğretmenleri de geldi Odamıza 2 kişi biri bana bir bakış baktı ama gözü bendeydi ayda 1 gelecekler bir sorun olup olmadığını öğrenmek için hayırlısı diyelim .
Birde bugün ne kadar birikim yapmışım diye hesapladim,; hani hiçbişey yok hiçbiri yok hayatımda ama olursa ve bir karar alırsak kız tarafının yapacağı herseyi fazla fazla karşılayacak kadar birikim yapmışım (çok şükür) ALLAH'ım hayirlisiyla nasip etsin inşallah .

selam gunluk bugun hiç iyi degilim ben..
simdi diyeceksin ne zamn iyi oldun ki zaten..
iyi olmam cok zor artik..
bugun coooook uzgunum vocdanim hiç rahat degil ya..
niye mi niywsini bosver be ginluk ama bugun iyi degilim .
cok uzgunum ..
ben ne zamn iyi olacagim ya..
ne zamn ..
ama bugun cok kotiyum ya..
Allahim sen beni affet ..
gunahlarimi her turlu hatami affet Allahim..bubaralar sinirlerim cok bozuk ruhi bunalim geciriyorum..
cok kotu hemde sinir mi en daniskasindan uzuntu ne arrasan var ..
iyi olacak miyim ben?????
peki benim doktorum kim olacak??
ben kendim olacam tabiki ..
peki bana kim elini uzatacak tek basima iyilesebilecek miyim??
zor cok zor..
guclu inancli kendine guvenen biřsi olacam ben ??yoksa her zorluga gogus geren ..
herseye inat gulumseyen biri mi ??
hangisi gunluk,??

Günlük ben de irade denen bir şey yok. Sonra da başıma gelen her kötü olayı iradesizliğime bağlıyorum. Bu işe bir son vermem lazım.

Az önce kitaplarla ilgili bir konuya geldim. Düşündüm de ben bu sene çok az kitap okudum. Çocukken en sevdiğim şeydi kitap okumak. İnsanlardan hediye olarak 100 kitap isterdim. Şimdi neredeyse okumaz hale geldim. Üniversitede bile kütüphaneden bedava kitap diye okuyordum. Mezun oldum olalı toplasan 5 6 kitap okumuşumdur püüü bana. Aslında okuyamama sebebim vardı. Aklımın karmakarışık olması ve bu süreçte okuduğumu anlamamam. Neyse artık yarından itibaren tekrar kitap okumaya başlıyorum. Hedef belirledim kendime haftada en az 1 kitap okunacak

Hayatımda bir şeyleri yoluna koymam lazım yoksa bataklığa saplanıp kalacağım

yorgunum günlük hiç birşey yapasım yok. hiç tanımadığı belki de tanımayacağı birini özler mi insan ben özlüyorum. İlkay akkaya'nın da dediği gibi

Caddeler kalabalık sokaklar sensiz
Bir ömür geçiyor şarkılar sensiz
Bardakta çay üşüyor
Sigaralar ah yarım
Kırıldı düş aynası
Özledim seni

Ah sevgili günlük ah! Açıköğretim üniversitesine kayıt olmadığımdan annemle yolun ortasında kavgaya tutuştuk. Çok üzülüyorum elimde değil yurda geri döndüğümde ağlamaktan hasta oldum. Oda arkadaşlarım anlamasın diye kendimi sıkarken yatağımdan çıkamadım. Hayatımda pozitif giden hiçbir şey yok. Ruhum emiliyor...

Hayatım sanki right ve leftten ibaret. o nerede sağda, o nerede solda... işim gereği bu kelimeleri cok kullanıyorum hatta bıkmış durumdayım.yeni iş arıyorum,var ama istediğim tarzda değil. bu iş için ne kadar dualar etmiştim resmen ya hatırlıyorum da :) aman ya insanoğlu olarak cok nankörüz. her zaman daha fazlasını istiyoruz.
3 yıllık evliyim çocuğum yok,1 yıldır deniyoruz ama henüz nasip olmadı. 2 defa kadın hast. doktoruna gittim muayene oldum fakat bir sorun çıkmadı. en son gittiğim doktor,eşimin de muayene olması gerektiğini söyledi. tabi erkek milleti.. eksik olmamalı,olamaz. her şeyi tamdır.. nolucak sanki dimi gidip bir muayene olsan,kontrol ettirsen kendini. hayır olsan nolucak dimi teknoloji ne seviyede şuan,ilacı var,tüp bebeği var olabilir yani. geç kalmaktan korkuyorum sadece. neden boş vereyim ki ? di mi ?
28 haziran patlamasında limandaydım ucuz kurtuldum,bugün de koçtaşın arkasında oldu. yavaş yavaş ölmeye yaklaşıyorum sanki..
istanbuldan nefret ediyorum,iş için burdayım. ama bakalım zaman ne gösterir, bekleyip görmemiz lazım.. polyannacılığa devam....

Susadim sevgili gunluk. Kana kana su ictigimi dusunuyorum surekli. Normalde su icmeyen ben su icmek yasak olunca hemen derdine dustum. Ah be gunluk kelimelerden bile kan damliyor bu gunlerde..

Sevgili günlük gerçekten artık zayıflamam lazım bu halinden hiç memnun değilim bi bes kilo gitse tamm olacak bu kadar zor olmamalı bu kadar iradesiz olmamamm

Sevgili günlük,
Hala hamileyim nefret ediyorum iğreniyorum kendimden sürekli düşük yapmak için dua ediyorum darmadağınık herşey arafta kaldım... İşkenceler içindeyim. Umarım beni anlarsın çocuk. Psikolojim hiç iyi değil. Neden beklenmedik zamanda geldin neden... Çıkamıyorum bu işin içinden. Bittimm

Sevgili günlük,

Farenjit için teşekkür ederim, artık daha da keyifsiz ve depresifim.

sevgili günlük!!
zaman su gibi akıyor , geçiyor.
yapılan işler ise hep aynı oluyor.
hani sana taaa ortaokul zamanından yazdığım bir betimleme vardı hatırlar mısın...
avare bir kuru yaprak misali rüzgar ne tarafa sürüklerse gidiyorum. (nasılda melankolik ) zor zamanlar bırakmadı peşimi ama #diren dedim azimle! hani yine taaa o zamanlar sana hep birini anlatıyordum hatırladın mı. neler yaşattı bana unutmadın demi.
lise zamanlarıma hatta üniversite senelerime kadar...
büyüdüm günlük. zaman bana cesareti öğretti. güçlü olmayı öğretti yaşadıklarım yaşattıklarım. közü kara olmak gerek dedirtti hatta...
ayaklarımın üzerine sağlam basmamı sağladı. o avare kuru yaprak yeşerdi ve anne adayı oldu. bugün 10. haftam dolmak üzere. yine zor ve meşakkatli günler bekliyor beni ama bu sefer çok daha hazırlıklıyım bu duruma.

şimdi zaman çok daha kıymetli daha kıymetli.
zaman su gibi aksın güzel günler getirsin..
günlük,
seninle konuşmayı özlemişim. arayı açmayalım daha fazla bundan sonra...
görüşmek dileği ile.

d.s.

yapma @Princess Amidala. şatlarını bilmiyorum durumunu bilmiyorum kabul. davulun sesi uzaktan hoş duyulmaz onu biliyorum. mucize de ve sarıl bebeğine olmaz mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…