Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük yine esim ve ailem arasinda kaliyorum
Cok buyuk olaylar oldu günlük
Aklima gelmeyecek olaylar
Nolur Allahim beni esim ve ailem arasinda seçim yapmak zorunda bırakma nolur

Bu kadar çelişki, bu kadar iniş-çıkış...
Ya ben normal değilim, ya hayatın benle bir zoru var.

ahhhhh günlük...ağladığımı KK dan başka kimse bilmiyor..anneme sorsan mutluyum,babama sorsan güçlüyüm,kardeşime sorsan takmıyorum..Gerçeği bi Allah biliyor bide sana yazıyorum işte.Yıllar sığıyor her günüme,çizgi çizgi işleniyor yüzüme.Hz. Yusufu düşünüyorum hani kuyudan kurtuluşu anlatılırya yağmur sularını içerek hayatta kalmış ama ıslanıp üşüdüğünden,korkup titrediğinden bahsedilmez hiç.Şimdi benim içinde geçerse bugünler ki Allah büyük inşallah geçecek,diyeceklerki bak nasılda geçiverdi.Dayanamam yine ağlarım

Selam günce;
Boynum,kasıklarım ağrıyor ve hastaneye gitmek için iş yerinden izin alamıyorum.Ne hoş değil mi.Erteleyebilirmişiz.Söyleyeceklerim bu kadar.
sevgili gunluk cok uşuyorum ya..
kiş erken geldi..
bogazim aciyor..
Allahim havalar biraz isinsin nolur..
kasimda yaksak keske dogalgazi..
keske evimiz sobali olsaydi..
cok soguk ya..
bugun canim sikildi..
bir yandan iyi gelismeler var yeni is te..
Allahim bana guc kuvvet ver..

hiçbir şey hissetmiorum inanki şu anda.. daha zor olacağını düşünmüştüm öle olmadı şükür... Allah'a havale ettim herşeyi... bekliorum...
Allahim beni hiç kimseye muhtaç etme ..
ozellikle aileme..
kimseye..su kisi bir atlatabilsem..
gerisi gelecek..

Sevgili Günlük,

Dünyada en çok sevdiğim, en çok değer verdiğim insanın doğum günüydü geçenlerde. Oturttum karşıma konuştum onunla, dedim ne istiyorsun söyle benden, ne istersen alacağım, ne dersen yapacağım. Dedi ki bana kıymetimi bil yeter, beni hiç olmayacak insanlar için üzme, değmeyecek şeyler için yıpratma, bu dünyaya bir defa gelindiğini, bu hayatın tek olduğunu unutma. Ne istersen onu yaşa, canın ne isterse onu yap. Sarıldım sımsıkı kendime, bir defa daha kutladım doğum günümü. İyi ki doğmuşum dedim, iyi ki ben olmuşum. İyi ki yaşıyorum, çok şükür...

ilk defa biri beni begenmedi galiba cirkin degilim herhalde kriterlerine uymadim fotograftan bakmayla ne anladiysa insan bir haber verir olmadi diye .Sanki kendisi cok tipli kendini birsey saniyor haspam.O kadar bakan var ken bana cok ta umrumdasin benim gibi iyi birini kacirdin canim .:)))

Acayip derecede değişti planlar. Hadi bakalım bekliyoruz sonucu. Championship is comiiiinnggg

Bu hayatı haketmiyorum. Aşağılık biriyim

şuan tamda sertap erener.in şarkısı gibiyim
iyileşiyorum . .
özlüyorum seni hemde 5 yılda hiç olmadığı kadar
gel diyemiyorum ama bekliyorum . .

Pek sevgili kıymetli günlükcüm

Şükürler olsun her şeye

Sağlığımız huzurlumuz aşkımız mutluluğumuz daim olsun inşaallah

Sevmek sevilmek ne güzel şey
Anlaşmak
Kendini özgürce utanıp çekinmeden sıkılmadan safça anlatmak
Anlaşılmak ne güzel şey
Kıymet görmek ve göstermek..
Gözlerinde kaybolmak birinin
Of desen yer yerinden oynayacak bi sevdiğinin olması ne büyük şükür sebebi

Ah yarim gözlerin gözlerime değince uçuyorum havalarda
8 yıldır seninle
Gün be gün artan aşk sevgi merhamet sadakat ile..
Büyüyen ailemizle..

Bin şükür Rabb İm

Günlük bu aralar istediğim tek bir şey var netlik. Kafam yine karman çorman. İstediğim oldu çok şükür ama sonucu belli değil. Hayatımda düzen istiyorum artık. Her şey o kadar belirsiz ki bu durum canımı sıkıyor. Uzun süredir böyle ve ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım. Keşke her şey istediğimiz gibi olsa ne güzel olurdu.

Sevgili gunluk bugun yine cok igrenc bi gundu. Son 2 yildir her gunum igrenc. Annem beni cok sinir ediyo. 21 yasindayim ama daha dogmadim artik dogcagim gunu bekliyorum...

Sevgili günlük..
Her şey çok güzel ve sorunsuzdu evet..Ama bundan sonra ne olacak.
Eskiden yaşadığımız o kötü anılar tekrarlanacak mı?
Rabbim sen daha iyisini bilirsin. Nolur beni de ailemi de huzursuz edecek şeylerden koru..

sevgili günlük
gidemedik belki, iç bunaltıcı yerdeyim hala ama
artık tutunmak için bi nedenim var
meleğimi bekliyorum, az kaldı kavuşmamıza
onun heyecanı kapladı her yanımı.

Günlük evet o'da :) anlatayım en başından
3 yıl önce kurumun semineri vardı antalyada h.... ve ben gittik. Otele yerleştik ertesi gün sabah seminere gittik , oturduk hosgeldiniz dedi bir grup herkese (içlerinde kel biri dikkatimi çekti) seminer veren adamın bilgisayardaki işlemlerini yapıyor bu adam. Ara verildi sigara içmeye çıktı bir grup h....'da var bende yalnız kalmamak için onlarla dışarı çıktım. Bu kel adamda geldi bir iki bakışını yakaladım, sonra yemeğe geçtik h.... bana s.... bey'in bakışlarını gördün mü senden alamadı gözlerini dedi ciddi misin dedim evet hemde nasıl bakıyor, genç yaşta .... müdürü olmuş bence bu fırsatı değerlendir,sende bakisinla hoslandigini belli et dedi.5 gün sürdü seminer, 5 gün resmen adam bana aşıkmış gibi konuşarak aklımda olmayan bişeyi aklıma soktu , açık söyleyeyim mesleği etkiledi beni ş... müdürü (tabi sonra sıradan bir memur olduğunu öğrendim ) Şehrimize geldikten sonra haber bekliyorum bir adım atmasını bekliyorum, faceden takip ediyorum çocuğu faceden eklemesini falan bekliyorum resmen haftalar geçti yok. En son başka bir facem vardı ordan ekledim kabul etti bir süre faceden konuştuk ben ona başka biri olarak tanıttım kendimi o bir süre sonra benim olduğumu anladı tabi bende söyledim ondan hoslandigimi vs.vs. 4 -5 ay sadece faceden mesajlaştık telefon numaramı dahi istemedi , görüşmek istedi ama beni çağırıyor ayağına sen gel diyor (bulunduğu şehre) gitmedim tabi sonra 1 kere telefonda dahi sesini duymadan, 1 kere yüzyüze görüşmeden bitti . Benim aklımda olmayanı aklıma sokan h.... dangalağı s.... bey sana slm söyledi , (yalan )falan filan diye hala bana ondan haber getiriyordu neyse bugün eve gelirken kurumdan biri hayırlı haber yok mu diye sordu (onaneyse) sinirlendim h.... ya anlattım o'da patavatsiz işte haaaa bu arada s.... bey nisanlanmis, öğretmen ama cok çirkin deyince buz gibi oldum üzüldüm bilmiyorum niye içimde ona karşı bir his yok ama üzüldüm işte kendime üzüldüm belki de onun evlenmesine nisanlanmasina değil ben hala bekarım ona üzüldüm heralde. Ne bileyim günlük böyle işte bugunde bu haberle geçti 1 gün daha yaşlandık görüşürüz günlük belki birgün daha iyi haberlerle. .. Hoşçakal günlük

Sevgili günlük,
Bugünde ilgisizlikten ölmedim haddinden fazla değer verdim yine ama karşılık bile alamadım

Günlük ben niye böyle dipteyim, sondayım, depresyondayım modundan bir an olsun çıkamıyorum. En son kalbimin huzurla dolup dertsiz tasasız geçirdiğim günler üç yıl önceydi. Saçımı başımı yolasım geliyor bazen. Niye böyle hastalıklı ruh halini üzerimden atamıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…