Popüler Konu Sevgili günlük...

selam gunluk yine ben geldim..
bugun çok yoruldum ya.. belim omuzlarim çok agriyor..
acaba boynumda kireçlememi var??
bilmiyorum doktora gitmek lazim..
bugun sari prinç pilavi yqptik minik kusumun tabiriyle..
o cok sevdi haliyle bende cok sevdim ilk defa yaptim ama super oldu bundan sonra prinç pilavini hep saei yapcam..
cok da leziz oluyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen kendinizin veya bir başka üyenin yorumunu alıntılamayın.
Günlük, Farzet ki, Şu an aklından neler geçiyor gibi topiklerde alıntı yasaktır.

selam gunluk gecenin bu saatinde ödrv yapiyorum ya..
kendimi ilk okula giden çocuklar gibi hissettim..
ee hocamiz sagolsun..
veriyor arada ödev..
şu okulum bir bitde Allahim..
daha kaç senem var..
ben meslek sahibi olana kadr yasim 30 u gececek ya
bugun cok guzel bir gundu her yonuyle..
cok mutluyum bugun iyiyim her yonden..
minik kuşumla keyifli vakit geçirdik..
yarina bomba gibi hazirim..
çok uykususum gunluk..
ödevimin kslanini yarina erteleyecem..
ne de olsa okuluma gitmeme var daha..
ömur de hizla tukeniyor be gunluk..
ne ksldi surda..
yarina ahirete hazirligin var mi??
anca dünyanin pedinden koşup duruyoz ..
ama var mi giderken yaninda kuru cepsiz bir kefenden başka birsey goturen??
var mi yok..
bu yuzden cok gayret etmeliyim gunluk cok..
her zamn ibadetlerim duzgun olmali...neyse gunluk ben kaçtim

günaydın günlük,
sac kıranım iyice çoğaldı. ilaçlar sarımsaklar vs vs hiç bir işe yaramıyor. hep kel kalmaktan korkuyorum derdim sanırım korktuğum başıma geliyor.
günlük daralıyorum...

selam gunluk..
bugun yine diplwrdwyim.
bugun canim sikkin..
sen hey adindan sanindqn cisminden isminden nefret erttigim kisi..
adini duyunca içimden seni bogasim gelecwk kadr igrendigim tiksindigim kisi..
seni sevwnlere bile tahammulum yok..
seni sevenleeden bile tiksiniyorum..
neyse sana gelelim..
aslinda benim gunlugumde yer almayacak kadr adi s..f sizin..
neyse dilerim Allahtan bana ve minik kusuma yaptiklarinin cezasini fazlasiyla cek..
sana dugum hediyemi gonderdim aldin mi ??
almistirsin eminim alirsin eninde sonunda..
gule gule kullan emi her daim yaninda olsun..aldigin ahlari gule gule kullan gulebilorsen tabi..
aldigin ahlar yaktigin canlarin bedeli bir omur boyu seni takip etsin anladin mi?

ama benim umidim var biliyor musun ben eminimki Allah soracak mazlumun hakkini zalimden ama bu dunyada belkide ahirette ama soracak..
dilerim iki cihanda elim yakanda olsun..
sen her kim benim hayalime isime mani olduysa dilerim Allahtan onlaron canini almadan benim hakkimi alsin onlardan dilerim..
canimi cok yaktin cok et gibi dograrcasina hançeri batirircasina canimi cok acittin..
simdi sen guluyorsun buna tahammul edemiyorum var ya ..
canim cok aciyor..
bana yaptiklarinin cezasini ins cekersin..
sen mutsuz ol evliligin kotu olsun esinden bosan v.s bub tarz beddualar degildir sana karsi ahim ..
beddua muslumana yakismaz .ama benim istedigim tek sey sen benim canimi nasil yatiysan seninkide oyle yansin..
beni nasil aglattiysan sende oyle agla..
bunu bir tat nasil oluyor rabbimden tek istegim..
ina Allah bana olmeden once bunu gosterir hem bu dunyada cek hemde oteki dunyada cekin kim yaptiysa hepiniz..

bu sehir ikimize fazla..
seni sevenlere tahammulum yok benim..
keske bu sehirden gitme ihtimalim olsa..
cehenneme kadr yolun var Allahin bana bir belasisin sen..
o kadr nefret ediuorum ki denden bir daha adini duymak istemiyorum..
senin yuzunden x isiminden de nefret ettim..senden tiksiniyorum ve seni seven kim varsa

keske kotu biri olsamda gelip senin yuzune tukursem cesaret etsem..
ama bu kadr dusemem..
ama suan yanimda olsqn varya suratina tukurup, agzima geleni saymak soylemek.isterdim..
hayatimda senin kadr aptal iki yuzlu birisini gor.medim

Sevgili Günlük
Herkes benden bi beklenti içinde kızım doğmadan önce herkesin herseyine koştuğum yanında olduğum için
Şimdide aynı şeyi bekliyorlar görmüyorlar küçük bir bebeğim var bıktım valla bıktım

Merhaba günlük,
Her gece kendime, yarın şöyle yapacağım böyle yapacağım diyerek ,verip tutmadığım kaçıncı söz acaba...
İyice tembelleşiyorum bu işsizlik beni mahvetti sanırım. Bir şey yapasım da gelmiyor. Ne uyumayı becerebiliyorum ne uyanmayı. Bakalım nereye kadar gidecek bu böyle...Artık bir şeylerin değişme vakti değil mi sence de ?
Şimdide kalkıp bu gece miladım olsun kendimde değişimlerin kapısını açıyorum desem yine kendi kendimi kandırır mıyım ki ? Sabah ola hayrolaaa...

Tabi ki yine hayko konserindeydik dün gece. Vizelerden önce mükemmel bir motivasyon oldu benim için.Okuldaki durumlar gayet iyi ama iş aramaya başlamam lazım artık. Malum üniversitem bitmek üzere...

Sinirim tepemde.. şu salak whatsapp grubundan çıkasım var, günüm bebek videosu silmekle geçiyor.. çok meraklıysanız özelden atın videoları birbirinize, bu ne ya, her teli elime aldığımda 200 küsür bildirim gevezelik boş muhabbet.. gidin az kitap okuyun, bi şey yapın, konuşacak ne çok şeyiniz varmış.. komple whatsappı silicem yakımda o olacak..

Sevgili gunluk,
Ah George Clooney artık seni görmek istemiyorum! şaka şaka.. .) Babam yaşında adamsın ama çok karizmatik bakıyosun su profil resmini degistirsenmi ne

Sevgili günlük,
Biliyorum beni merak ediyorsun, bugunumu anlatmayacagim yarin super gucte temizlenecek bir ev temizligi beni bekler...

Dertlerim oyle cokki paylasmakda istemiyorum ama baska turlu patlarim faydasi yok belki paylasmanim ama canim cok yaniyor tutamiyorum avaz avaz hickira hickira aglamak istiyorum...
Tamm aileden yana hic mi hic sansim gulmedi bir insanin yasayabilcegi en kotu ailede dunyaya gelmek ve cok masum gereginden fazla fedakar olmak bu aileye karsi beni iyice tuketti..tamam kendimi onlardan kurtardim yillar oldu ama bi ailenin eksikligi kapanmiyor zorluklari heran karsinda bitiveriyor oyleki kimsesizlig gorunen koy klavuz istemez misali ben gizlesemde alelen hep ortada vr hep guc kaybettiriyor bana...tamm olabilir aileden yana yuzum gulmemis olabilir peki ya sonrasi neden olmadi..bu kadar emek gayret caba fedakarlik iyi mutly bir hayat icin bunca sabrim gayretim nereye gitti..hep bir adim daha duzelcek ha gayret dedikce kendime yine hep ayni yerde sayikladigimi farketmek cok buyuk hayal kirikligi....
Desemki ben mi xok sey bekliyorum hayattan kesinlikle degil azla yetinmeyi bilen biriyim cok da beklentim yok cocuklarims ihtiyaclarina yetebilsem bu kadar zorlu bir hayat yasarken maddi sorunlarindan siyrilmayi basarabilsem bana kafi...cok mu dardayim sukur degilim en darda oldugum an Rabbim hep yardim ediyor kazancimda fena degil ama bir yikilan bit kurulmaya calisilan tekrar tekrar yikilip kurulan bu duzensizlik cok cok zarar veriyor hep bir adim ileri iki adim geri yaptiriyor bize...
Su koca musfettesinden sonsuza kadar bir kurtulabilsem bir daha afettmemeyi bi basarabilsem iyliklerine aldanit bunca rezilligini gormezden gelcek zayif olmasam hersey yoluna gircek insallah...
Bu sefer daha bi guclu ve kararliyim insallah olucak derken bile yuregim ciz ediyor...bunca yassnabilcek guzel sey varken neden ya neden bu hale getirdi bizi..en zoru hethalti yiyip sonra o korumaci kimsesizligimi orten bana ailemdr gormedigim o sefkati veren adam kiligina giriyor ya iste o zaman bittigim an olup, olup dirildigim an oluyor..sonrasi aldaniyorum yine ona sonrasinda yine tuketiyor biraz biraz gulmeyi hatirlayan yuzumde yine huzun yine huzun oluveriyor bu seferde huzunlu olmakla suclanip assagilaniyorum..beni tuketen maddi manevi somuren biraz daha idare deyip omrumu kemiren kendi degilmis gibi yine ben sucluyum....
Evet ben huzunluyum hep buruk biri oldum vede hep oyle olcak cunku bir omur her dustugunde etrafinda yine kaldircak kimsesi olmayan o masum kucuk kiz cocuguyum yine tutmaya calisicam goz yaslarimi bin tanesi icime dokuluyorsa bir kaci yine tasicak hep boyleydim yine hep boyle olcam ...beni huznumlr kimsesizligimlr sevip sarmalayan adam simdi niye boyle yapiyor.. Ben hicbir zman o sen kahkalarin icinde bogulan biri olmadim ki olamamda saclarimi oksayan arkamda dag gibi duran bir babanin cocugu bile olsam yine farkli
Olmazdim cunku ben buyum ya.....
Hala icinde gozleri bugulu o masum zanayim ben degisemem ki gercegim bu...bu halimle sevip sonra aksini bekleyen o rezil adam utansin...halbuki mutlu olmaya gulmeye bu kadar ozlemim varken beni daha cok huzne iten hep tuketen rezil kendi degilmiydi...
Yine sabah olcak yine gozyasimla huznum kuruyacak yine mucadeleden calismaktan yilmayan umut sevgi dolu gozlerinde hafif bugu olan ama yuzunde tebessumu eksik olmayan etrafina nurlu isigi sacan yine o zana olcam...

Sevgili günlük,
3 gün tatilden sonra işe dönmek pekte kolay olmadı..
Hala adapte olamadım. Pc'min saati de 10 gösteriyor iyice psikolojim bozuluyor :)
Akşam eve gidimm de kocama poğaça ve pasta yapiyim. Canı istiyordu paşanın :))

Iy vizeler yine stres yaptı bende. ıyyy ıyyy

Günlük şöyle birinin gelip konuşması beni kendime getirmesi gerek sanırım. Öyle biri olmadığına göre sanırım benim kendimle konuşup kendime iyi bir nasihat vermem gerek. Kendiyle konuşanlara deli mi diyorlardı? Kime göre deli? Yok be günlük böyle ağlayarak, sızlanarak hayat geçmiyor. Şöyle düşün her iki yolda da madem zorluk var. O zaman bir şeyleri değiştirmek için uğraşmak gerek. Geç kaldım mı bilmiyorum günlük ama bunun pek bir önemi yok sanırım. Kaybettim lan daha neyi kaybedeceğim diye düşünür ya bazen insan. Heh işte bende şuan öyle diyorum ya zaten şu dakikadan sonra daha kötü ne olabilir? Bir insan kaybettiği şeyleri tekrar kaybedemez ki. O zaman bu korku niye? Bak kendime nasihatlere başladım deliriyor muyum sence? Neyse cevap verme günlük verme. Şuraya dertlerini yazan diğer arkadaşlar var ya iyi olsunlar be günlük. Bu dünyaya bu kadar dert sığdırmakla doğru mu yapıyoruz acaba? Bugün bir gariplik var bende de hadi hayırlısı olsun.. Bir dahaki sefere güzel şeyler yazmak dileğiyle, dua beklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…