Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
Bilsemki benim herif seni okumayacak, herbişeyi yazardım ama adam meraklı melih...

Yeter artıkkkkk yeterrrrr. Çıldırdım ben bıktım. Oda arkadaşımın her gün bitmek bilmeyen aşk muhabbetlerinden,sevgilisiyle kavgalarından,telefonuyla sürekli olarak bağırarak konuşmasından... Bıktım, öldüm, boğmak istiyorum kendimi. Söyleyeceği sözleri bile ezberledim sanki ilişkiyi ben yaşıyorum yahu... Fenalık geldi. Her gün odaya ayrı bir kız getirmesinden... Uyumlu biriyim sabırlı biriyim ama o kadar sıktı ki bu durum. Sabahtan gece 2lere kadar böyle. Kulaklıkla müzik dinlememe rağmen şu iğrenç muhabbeti beynimin içinde hissediyorum. Sabır yarab sabır..... Telefonunu alıp camdan atmak istiyorum. Biraz sessizlik sakinlik lütfenn...

Bugünüm güme gidecek hissediyorumgene sabahlara kadar uyuyamıcam sonra öğlenlere kadar kalkamıcaaağğm

Günlük hastayim gun boyu da yemek yedim aslinda ama kansizlik mi var anlamadim aksam ictigim bitko caylarindan mi üşüdüm de uyuyamadim bu saat. Halbuki dehset uykum var günlerdir ve yuzum gozum sis uykusuzluktan. Neyse kalkip tost most yaptim gece gece kilo almam umarim bu vakit. Ama sicacikti. Biraz ısındım sayilir ... üstüm de kat kat yani. Saglikliyken sagligin degerini bilmek gerek derken hasta oldum resmen.

Sevgili günlük, bundan önceki 365 günüm gibi sıradan ve bomboş bir güne daha uyandım. Kasabın verdiği et çok sertmiş iki saattir onunla uğraşıyorum. Ve tabii ki bugün de diyet yapmadım o da neymiş. Ve maalesef mutsuzum.

Sevgili günlük
Hadi ama artık birşeyler olsun ne olur
Değişsin artık
Ufak bir kıvılcım bir umut
Nolur...

Günlük şimdi sana böyle derin konular yazacak halim yok o kadar da derin insan degilim zaten. Basit konulardan konusalim. Hani çok gulersin ya kendini zorlamazsin çok gulecegin birşey de yoktur normalde huyun da değildir ama öylesine canın istedi diye sohbetlerde güzel olunca gulersin. Sonra akşamına bir huzursuzluk çöker üstüne. İçinde bilmediğin bir sıkıntı gibi birşey olur ya ama tam sıkıntı değil çok kotu tarif ettim sanırım ama su an o durumdayim galiba. Ama dediğim gibi derine girmeyelim ben hepsini erteledim gunluk. Su saatte uyumam gerekiyordu. Hani film izlerken uyuya kaldığımız zamanlar olurdu ya çocukken şimdide o tatlı uykudan istiyorum. Neyse ben gideyim gunluk biraz uyuyayim sonra rüyamda projelerden bahsedeyim kendimi ruyadada yorayim sonra uyanayim. İşin garip yani proje falan yaptığımda yok nereden çıkarıyorum bunları bende anlamadim. Her şey iyiye gitsin gunluk. Cevap vermeyen hep dinleyen gunluk ne anılar, acılar, dertler biriktirmissindir kim bilir sen.

İcten gulmeyi ozledim .İcim de bosluk var ,eksiklik var .Hayat neydi eskiden biraz da olsa anlami vardi simdi bilmiyorum hic bir sey net degil goremiyorum karanligin icinde bir isik ariyorum isigin adi yarinlarin umudu biri elini uzatsada bulsam yarinlarimi bulsam umutlarimi.

Cok duygusalim son zamanlarda ve endiseli
sebepli sebepsiz bu boyle "
Rabbim hayira cikarsin

Günlük bu acı geçmiyor ya. Daha dün akşam kafam rahattı tamam artık geçti gitti diyordum kendime. Bugün arkadaşımın taa o zamanlar attığı bir tweeti gösterene kadar. Profili gizliydi açmış salak. Kızla fotoğrafını gördüm tam gizlidir hesabı diye aşağı doğru inerken açık olduğunu fark ettim. Bakmadan kapattım ama bi ara deli gibi bakmak istedim. Bakarsam mahvolacağım, bakarsam aklımdan gitmeyecek attığı tweetler. Şimdilik kendimi tutuyorum dua et bakmayayım.

Sevgili günlük;
Gerçekten kendimi doktor yazısı sanıyorum.. Kimse anlamıyor. Kendim bile hatta.. Ben bile.

Dayanamadım baktım. Checkinleri vardı hep. Çok fazla inmedim zaten ama neyseki pek canımı yakacak şeylerle karşılaşmadım. Yüklenmeyince de çıktım profilden. Off şu merak ne kötü bir şey ya.

Gunleri takip ediyorum ,aylari ,yillari nekadar da onemliymis bir yanda ulasamadiklarim bir yanda uzaklasmak istediklerim hepsi bir arada bekliyorum dunya donuyor ben de seyrediyorum .

Merhaba günlük...
Bugun karmakarışik duygular içindeyim. Aklımla gönlüm karışıyor. Istemediğim bütün insanalr aklıma geliyor. Hata yapmaktan korkuyorum günlük. Kendi ellerimle hayatımı mahvetmekten korkuyorum. Hangi sabaha mutlu uyanacagım diye düsünüyorum. Saatler dakikalar geçmiyor günlük. Yastığım ıslanıyor usul usul. Çektiğim dert bitmiyor günlük... Hepsi bir kenara ben artık "anne" oldum günlük. Çocuk degilim. Artık anneyim. Her adımım temkinli olmalı herşeye dikkat etmeliyim. Asla bir hata yapmamalıyım.

Kocammm.. Canparçamm onu asla üzmemeliyim günlük. Onun iyi bir kalbi var ve onu üzmekten çok korkuyorum günlük. Bazen o benim yüregime bıçak saplamaktan çekinmesede ben çok korkuyorum günlük. Kimse benim yüzümden üzülmemeli değil mi?
Bu gune kadar herkesi çok üzdüm günlük. Simdi mutlu etmeyi ögrenmeliyim... sahi insanlar nasıl mutlu edilir günlük. Mesela ben ufacık bir sözle mutlu oluyorken. Benim kocam neden hicbirseyden memnun olmuyor günlük....

Ahh günlükk ahh...

Dayanamıyorum... Kalbimdeki derin yaram her gećen gun büyüyor....
Sabır ya sabır...

Merhaba günlük...sana derdimi anlatmak isterdim ama buraya sığmaz.Belkide Canını sıkmak istemiyosundur.karışık duygular içindeyim be günlük hayatda en talihsiz olanda benim neden diyorum kendime neden Ben... üzülüyorum hep.artık mutlu olmak istiyorum günlük...

Merhaba günlük...sana derdimi anlatmak isterdim ama buraya sığmaz.Belkide Canını sıkmak istemiyosundur.karışık duygular içindeyim be günlük hayatda en talihsiz olanda benim neden diyorum kendime neden Ben... üzülüyorum hep.artık mutlu olmak istiyorum günlük...

aku sedih ..
aku bangat sedih la kawan..
saya satu orang la..
saya sangat satu orang..
kenapa keluarga aku tidak faham aku kenapa..
ib aku macam tak sayang sama saya...
ib aku indah faham aku..
aku rindu ayah..
aku ri du hidup aku gembira..
aku bosan la dnia ini..
bosan sangat..
saya mahu meniggal..
saya sediiiiiih la..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…