Popüler Konu Sevgili günlük...

keske kotu biri olsamda gelip senin yuzune tukursem cesaret etsem..
ama bu kadr dusemem..
ama suan yanimda olsqn varya suratina tukurup, agzima geleni saymak soylemek.isterdim..
hayatimda senin kadr aptal iki yuzlu birisini gor.medim
merhaba gunluk..
bugun çok guzel ev ekmegi yaptim ..
puf puf carsida satilan ekmege on basar..
malum un var vaktimde var miss gibi sicacik ekmek yaptim tarifi veren arkadasim sagolsunn...
bazen imkanin varsa herseyini kendin yapmak cok super oluyor..
bugun iyi gunumdeyim..

Selam gunluk canım sıkkın hata bende bile bile lades diyorum ama vazgecemiyorum. ise basladim rahatım yerinde cok sukur ama maasi 1 2 hafta gec yatiriyorlarmis onunda caresini buldum maaşı ben yatiracakmisim hesapta para olunca kendi maasimi yatiririm. ssk da basladı. yegenime battabiye oruyorum bitsin cinsiyeti belli olsun bir tane daha orecem zaman cabuk gecse diyorum bazende tam tersi. kafam karisik bu aralar gecer elbet ruh halim fenalardayım. hoşçakal

Sevgili gunluk,
Yolun sonu...
Hersey bitti...."Ben asiktim da noldu evlendikten sonra o asik oldugum adam tam bir okuze donustu." Derlerdi de inanmazdim. Nasil yani bir insan nasil degisebilir ki? Simdi anliyorum. Gidemiyorum.. Gidecek nir yerim yok... Kalsam ne fayda?
Kizim var o olmasa bir saniye durmazdim. Beni tek o bagliyor. Bu hapsolsugum eve. Tam da alismstim bagrima bastigim evim diye benimserken, isler sarpa sardi. Lanet olsun. Annem gibi ananem gibi babaannem gibi... Demek benim de cekilcek cilem varmis. Belki diyorum az sik disini kizim biraz buyusun... Ama nasil? Nasil yapicam? Ben onu kime emanet edeyim?
Ben onun hasretine naasil dayanirim? Calisayim onu birakiyim deseeeem? Hic kimse ona benim baktigim gibi bakamaz.

sevgili gunluk .canim cok siKKIN. okulda derslerim beni korkutuyor ustelik bugun cok kotu bir gun gecirdim . herkezin icinde utanmadan adam rezil edebilen bir kardese sahibim. insanllarin onunde bagirip cagirmakdan oyle zevk aliyorkiii . gicik oluyorum ona bazen.o kadar vurdumduymaz ki bide sorma. kendisine okul hayatinmi kozmetik esyalarinmi desem hic dusunmeden tabiki kozmetik diyecek bir tipe sahip. canimin sikilmasinin nedenide kardesim . neyse kafani sisirdim . icimdekileri kimseye soyleyemedim sana soyledim .

merhaba günlük aslında hep yazmak istemek yazamamak. hayat insanı hep sınıyor. zaman geçiyor biz olduğumuz yerdeyiz . ilerlemiyoruz geçti sanıyoruz bazı şeyleri ama geçmiyor. zamanla içinde büyüyor. artık dayanacak gücüm kalmadı. yaşamam gerekiyor ölümü beklemem.

sevgili günlük çok üşengeç oldum bu aralar ,bu sabah 13:30 da uyandım artık kendime bi çeki düzen vermenin zamanı geldi

Günlük , mutsuzum be günlük hemde çok mutsuzum, sinirliyim kendimi tanıyamıyorumson zamanlarda.insanlar onları da tanıyamıyorum , benle aynı derdi paylasanlar aynı sıkıntıyı yaşayıp bişeyler paylaştığım insanlar slm bile vermez oldu , naptım ben onlara. Demek ki sıkıntım bitti senle de işim bitti diyorlar, ama söz günlük bende öyle olucam silecem herkesi bir kalemde sözzzzzzz.....

sevğili günlük kayınvaldeme gıcığım şu aralar.İçindekileri söyleyememek susmak,yapmacık tavırlar,oğlunun yanında ayrı tekken ayrı, olanı farklı anlatmalar....

Sabaha kurs var günlük kalkıp gidesim hiç yok. Günlük bundan 4 sene önce bana çok değişeceksin, böyle böyle olacaksın deselerdi güler geçerdim. Kendimi tanıyamıyorum bazen. Hayat dolu bir kızken nasıl bu kadar korkak bir tip haline geldim anlamıyorum.

selam gunluk..
suan papatya cayi iciyorum ..
hemde kendi ellerimle toplayip kuruttugum papatya cayi..
ya iyi geliyor varya sitrese herweye..
bu satte mi uyku tutmadi ya..
biraz kitap okudum vesselam..
istedigim kitap daha gelmedi ya..
uzun surdu..
kis geldi gunluk ya..
soguk.artik..
caysiz gunum aksamim gecmez artik..
birde sevdigim filmlerim..

Son düzenleyen: Moderatör:
birde gunluk ..
20 yasimi cok ozledim..
keske zamanni geriye alabilme sansim olsaydi..
hic evlenmezdim..
bekarligimi yasrdim..
keske 20 yasinda olsam be gunluk..
ah aha eski gunler..
unutulur mu??hiccccc

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Günlükçüm,
Ders Calısmam gerek ama içimden gelmiyor
Sonunda yine üzülen ben olacağım bu yüzden...
Toparlanmam lazım :/

Günlük kafami nereye vurayim sen soyle? Kendime nasil kizayim? Bak yine geldigim noktaya. Hani kalbi kilitledim bir daha kimse oraya giremeyecek anahtarida attim demistim ya artik anahtarida bulunmamak uzere atiyorum gunluk, o kalp hep acilmamak uzere kilitli kalacak bak bundan sonra boyle olacak. En onemli ise odaklanma sirasi simdi, Allahin izniyle olsun gunluk kafayi yiyecegim ya

Sevgili günlük,

Orhan Pamuk romanından mıydı şimdi emin olamadım ama şöyle bir cümle vardı " Hayatımın en mutlu anıymış bilmiyordum" diyordu. Hayatımın en mutlu anlarıymış benim de fark etmeden geçtiğim hatta trafikten, iş yükümden, kilolarımdan yakındığım o günler. Hiç kıymetini bilmeden yanından öylece geçip gitmişim. Şimdi umut öyle uzak bir şehir ki gitmem imkansız gibi duruyor. Keşke her şeyi başa alma imkanımız olsaydı.

Onlarla görüşme meraklısı değilim evet hatta hiç istemiyorum ama şehirde tek başımayım ve canım çok sıkılıyor ne yapmam gerektiğini kendim de bilmiyorum... Bir işe girseydim hayırlısıyla yada dükkanımızı açabilseydik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…