Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili gunluk...
Gunumun 12saati uyumakla geciyor.Su an ise muzik dinliyorum esim yanimda uyuyor.Ben herzamanki gibi dusunuyorum.Depresyondayim..Durup dururken agliyorum..Bencil insanlardan nefret ediyorum.Kirilan bir kalbin bedduasindan korkun derler...Kalbim cok kirildi,kiriliyor ve de kirilacak.Insanlar ince dusunemiyor.Ben bir sey soylemeden once on kere dusunuyorum kirilir mi diye hatta soyledikten sonra kirilmistir diye toparlamaya calisiyorum ezilip buzuluyorum ama karsimdaki insanlar langur lungur herseyi soyleyebiliyor..Ben bu mesafeleri bu zamana kadar bosuna mi koydum o zaman....

Uyanmak istemiyorum..
Azrail buyursun olebilirim bugun...

Günlük artık bundan sonra kendi kabuğuma çekilmek en iyisi. Dün o kadar çok yanlış anladım ve kırdım ki başkalarını. Ama en çok kırdığım yine ben. Dünden bahsetmiyorum genel olarak. Bak günlük sana bile burada bir şeyleri anlatma çabasına giriyorum sanki yanlış anlasan beni ne olacak. İşte gittikçe daha kötüye gidiyorum. Her geçen gün yeni bir sorun ekleniyor iyi bir özelliğimi kaybediyorum gibi. Günlük bazen şu saniyenin de küçüğü olan zaman aralıkları kadar geçen sürede umutlu oluyorum olur belki bir gün diyorum. Ama hemen sonra o his geçiyor. Ve günün hatta son yılların sorusu? Ben bu kadar şeyi o saniyenin de altındaki zaman aralığında hissettiğim umut için mi yapıyorum? Bu kadar acı? Cevabı hayır günlük. Ve korkarım ki neden diye sorduğumda kendimde bulamıyorum cevabı. Hepsi hırs uğruna olmaz herhalde diye düşünüyorum.

Bana da mucizelere çok ihtiyacım var... dualarıma dahilsin :)

sadece biraz olsun guvenmek istiyorum.kimsenin arkasindan is cevirmiyorum ve bu guveni hak ettigime inaniyorum.ama sen inansan ne olacak,kim hakettigini almis ki adaletsiz dunyada

Düzgün düşünebildiğim saatlerdeyken yazayım sana.Hit listemi dinlerken ağlıyorum bir yandan bir saattir.Eski sevgilime mi yazmadım, eski hoşlandığıma mı yazmadım (ki o benim dostum uzun yıllardır), bunaldıkça bunaltayım istedim; sonuçta erkek hepsi düşmanım.Bugün bomboş geçti diyebilirim, annemin hoşuma gidecek bir iki şey yaptım tabi bana üzülmesin (iyi olduğumu düşünsün) diye..Anlamışsındır belki depresyonum ağır bugün.Bir daha asla mutlu olamayacağıma kanat getirip hayata isyan edip, yaşamak istemediğimi de Hakan Ural'ın kimseye değil sana isyanım demesiyle anlamış bulundum.Bu düşüncelerimi sırdaşım dostumun 'dün bende öyle düşünüyordum' geçer demesiyle atmaya başladım.
Annem beni çok yoruyor(psikolojik olarak).Bugün 'dünyada su rezervi bitecekmiş, küresel ısınma var.Suyu boşa harcama' diyerek beni bir kaç kez uyardı."Anne kızın endişe (anksiyete ve depresyon) hastası sen dünyada su bitecek kalmayacak diyorsun beni delirtmeye yeminin mi var kadın" diyemedim.Bir de "hiç evlenme benim kızım evde kaldı derdim yok" deyip çeyiz almaya devam eden annem arada "evlendiğinde şunu yaparız bunu yaparız" da demekte."Çalışma sanki ne olacak" dedikten bir kaç saat sonra da "Gizem'i arasana iyi bir iş bulmuştu sana ne oldu sordun mu" demesi var.Bana evliliğin yanında ölüm daha güzel görünüyor.Çalışmayı bırak evden çıkmak istemiyorum.Annem nerdeyse hergün bunları gözüme sokuyor.Yarın kuran kursuna gideceğim orası bana iyi geliyor.Yarın yine yazayım mı?!

Çay koyayım günlük. Bir de aramıza kalsın ama kayınvalidemin verdiği balıkları çöpe attım. Sürekli bir şeyler vermesinden nefret ediyorum. Bu da aramızda kalsın.

sevgili günlük..
ilk denememin negatifle sonuçlanmasının ardından yeni yeni toparlanıyor gibiyim. içimdeki bir acıyı günlük telaşlarla oyalıyorum diyeyim ama aramızda kalsın yoksa sevdiklerim çok üzülür. ikinci denemem için az bir zaman var. yeniden içime bırakıverecekler onu ve ben sonsuz bir umutla ona yine sımsıkı bağlanacağım dilerim bu defa o da bana sımsıkı tutunur. anne olabilmenin o çekici dürtüsüyle ben her uyandığımda umut ediyorum. anne olmak da bunu gerektirir. dilerim bir gün 'ben anne oldum' cümlesini de yazmak nasip olur sana. içimdeki hiç tatmadığım bir duyguya olan özlemim ve hiç sahip olmadığım bir mucizeye olan sonsuz sevgimle şimdilik bu kadar.
CEMRE .

Günlük içerde dizisini izlerken bir bölümünde Topkapı Kozlu mezarlığı denilince yüreğime bıçak saplandı. .

2013 yılında doğuma iki hafta kalasi karnimda öldü kızım kabus dolu günlerdi
Ölümün birinci yılında mezarina gitmiştim
Allahım bunları yazarken bile gözlerim doluyor

Bir parcam orda yatıyor diyorum hep bi daha gidemedim be günlük
Okadar çokça keşkelerim varki günlük
Zeynep durumu gormedigim halde özlüyorum

Hep kalbimin bi köşesi yaralı

Çok şükür ikinci kızımı kucağıma aldım bir yaşına girecek
Ablasını sevip koklayamadim onu iki kat sevip kokluyorum sukrederek hep mucizem o benim günlük önce Rabbimin sonra benim. ..

Bu akşam bir hikayenin kısa bir bölümünü yazacağım sana günlük. " Son bir karar vermesi gerekiyordu, yaşamak ile ölmek arasındaki ince çizgideydi hep. Ölmek bir kurtuluş olmazdı. Nefes alıyordu ve veriyordu o halde yaşamalıydı. Bir karar aldı ve sil baştan başlayacaktı. Bu kararı da önceki kararları gibi mi olur yine sonuç hüsran mı olur o da bilmiyor ama içindeki bir ses ya olmazsa demesini istiyor fakat öyle bir ses gelmiyordu. Beklemedi, bu kez içinden ses gelmesini beklemedi. Beklediği hiçbir şey zamanında gelmemişti çünkü. Ya hiç gelmedi ya da vaktinden sonra geldi. Bir yandan bunları düşünürken otobüs son durağa gelmişti, indi arabadan ve yavaşça yürüdü. Bir yandan da aklındaki düşüncelere cevap yetiştiriyordu." Günlük hikayenin devamını bulabilirsem yarın akşam yazarım belki..

Ahh günlük ah gene sıkıştım kaldım. Allahım ayni anda 3 konuyla birden sinav olmak nedir
Hatta 3 hatta 5
Neyse sen sabrida verensin
Eminim yardimini esirgemessin

Huzursuzum günlük,mutsuzum...Hep bişeyler ters gidiyor hayatımda.Buda benim sınavım diyorum ama bazen dayanamıcak gibi oluyorum. Borçlar,hastalığım,bana yapılan onca kötü şey... Sine ye çekim unutim diyorum ama yok yapamıyorum.Niye günlük niye insanlar böyle.Niye herkes iyi gün dostu.Borçları varken aile olan insanlar neden biz zor durumdayken aile değiller. Bi anne baba oğlunu,oğlunun evliliğini hiçmi düşünmez. Bazen acaba diyorum benmi abartıyorum.Düşünüyorum düşünüyorum ama haklı olduklarına dair en ufak bi cümle kuramıyorum kendimce.Bana o kadar kötü şeyler yaşattılarki,sanırım bende alabilecekleri en ufak bir helallik yok..
Allaha havale ediyorum sizi..Benim için yoksunuz...

Gunluk dun hikayenin devamini bulamadigim icin yazamadim, aksam bulup yazacagim, simdi hikayeyi bosverde birsey diyecegim, benim artik bu yolda tek oldugumu kendime hergun hatirlatmam gerekiyor.

Ne yazayım ki anlamam bile lüks şimdi halbuki kapatıp kapıyı bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama bana bakan iki çift göz var yıkılamazsın diyen yavrularım var herkes çok güçlü olmalısın diyor ama ben güçsüzüm omuzlarım çöktü ruhum çöktü elim ayağım kırıldı bedenim ayakta ben yokum ne çayın kokusunu alabiliyorum ne yemeği n tadını.......... Herşey altüst oldu

Beni dinlemek zorunda kalan günlük esma sultan deniz kızım bana sebepsiz yere ağlatan dahada duygusallastiran kuzum iyiki hayatımın merkezindesin

artık ne hissettiğimi bilmiyorum bile.
çok da önemsemiyorum zaten.
kendimi kaybedeli çok uzun oldu.
kırılmıyorum kızmıyorum eskisi gibi.
ya da delirmiyorum.
sadece vazifemi yapıyorum.
insanlar bana bakıp ne şanslı olduğumu düşünüyorlar.
oysa bilmiyorlar ki ben zenginlik fakiriyim.
varlığın içinde yokluğun en dibindeyim.
karşımda bana daha ne istiyorsun, canımı mı diye haykıran anlayış yoksunu bir adam.
anlamıyor beni anlamıyor işte.
seviyor beni ama anlamıyor.
mutlu değilim.
olamıyorum napıyım.
yalan mı söyleyim.
mış gibi mi yapayım.
derdini anlatamadıktan, içini dökemedikten ,omuzunda ağlayamadıktan sonra ne yapıyım sevgiyi.
vazifemizi yapıyoruz işte.
o kocalık ben de kadınlık vazifemi..

Günlük ne kadar çabuk parlasam da sonrasında üzülüyorum işte. Artık gelmeyecekmiş ama üzüldüm doğrusu ne yalan söyleyeyim. Acaba kalbini kırdım mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Umarım bundan sonra her şey istediği gibi olur.

Sevgili günlük,
Bugün bi konu açtım, altında kan gövdeyi götürdü ama kimse de çıkıp bu kız burda ne anlatmış bakalım demedi,
Konumu da kapattırdılar. Bendeki şans da anca bu kadar işte, Sevgilerimle, bir dost

Günlük birkaç cümle duymakla damla taştı. Neyse artık söylenecek bir şey kalmadığına göre burayada yazılacak bir şey kalmadığına göre burdanda gideyim. Şimdiye kadar baya yazdım sana günlük buda son yazım olsun. Bu kez uzun değilde kısa olsun.

Bugüm güne migrenle uyamdım halada devam Piskoljik olarak beynim çok dolu galiba
rüyalarımım tuhaflığıda cabası..

Sevgili günlük..
ben bugunde sesimin inceliğinden şıkayetçıyım.. Allahım şükür etmem lazım hiç konuşamayan insanlar var isyan etmiyorum. Bilmiyorum.. gelmisim 23 yaşıma 9 yaşındaki çocuk sesi gibi o kadar ince ve tizki erkek arkadasımla konuşurken utanıyorum sesimden rahatsız olacak gibi geliyor adam 28 yasında yanında taşımaktan utanıcak diye korkuyorum biriyle sohbet edemiyorum.. ne olacak bu halim bilmiyorum inşallah en kısa sürede bu düsüncedende kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…