Popüler Konu Sevgili günlük...

bu aralar bana hiçbir platform iyi gelmiyor. sanırım artık sanal alemden çıkıp gerçek hayata karışmam lazım.

ufacık tefecik şeyleri kafama takıyorum zaten boş yere. bdv da içimi boğdu resmen soruna sorun ekliyor.

bir süre buralara uğramasam benim için iyi olacak arrividerci

Uyuyamıyorum. Sürekli bişeyler düşünmekten, hesap etmekten, başarısız olma korkusundan uyuyamıyorum.

Sevdiğim yanımdayken ne güzel herşey korkum yok, gücüm var, inancım var. Gece olunca çöküyorum sanki.

Nasıl geçecek şu iki buçuk ay nasıl atlatıcam off. Sihirli bi değnek olsa da halletsem herşeyi ne kadar da güzel olacak.

Bazen bu dünyanin, başina gelen onca şeyi hakettigini düşünüyorum....
@@@

umutlanmak için hiçbir sebep yok, neden boşuna kendimi kandırıyorum ki günlük?

Günlük yine geldim sana :) Beni dinleyen ve istediğim zaman yazabildiğim tek kişisin. Şuan seni kişileştirme sanatıyla kişileştirdim. Bırak saçmalayayım günlük o kadar ihtiyacım var ki şuan. Çok sıkıldım günlük hem de normal değil aşırı aşırı sıkıldım. Hani çocuklara sorarsın ya beni ne kadar seviyorsun diye ellerini iki yana açabildikleri kadar açıp bu kadar işte derler. O bu kadar onların sonsuzluğu gibi bir şey. Bende kollarımı iki yana açıp bu kadar sıkıldım işte diyorum. Çocukluğu özledim günlük. Hani küçükken diyorlardı ya büyüyünce çocukluğunu özleyeceksin çocuk olmak isteyeceksin tekrar diye. Evet şuan tekrar çocuk olmayı isterdim ama benim isteme nedenlerim başka günlük. Hep birlikte olduğumuz o yılları özlüyorum. Güldüğüm, gururlandığım, umudumun olduğu günleri özlüyorum. Günlük tam tarihi hatırlamıyorum ama sanırım bundan on yıl belki daha fazla yıl önceydi o gece geç saate kadar orada vakit geçirip ağlamıştım. Uzun süre özleyeceğimi bildiğim için. O gece mutsuzdum. Şimdi ise her gece ağlıyorum neredeyse.. Nasıl düzelecek bilmiyorum günlük. Düzelmeyeceğini biliyorum sadece şu şey olsun istiyorum. Olsun ki artık bana ağır gelen bu yükten kurtulabileyim. Çünkü artık gittikçe kötü oluyor.

Sevgili Günlük,
Bazi anlar mucize gibi geliyor. korktuklarimdan uzak..
Dün aksam çok güzeldi. ilk kez birlikte resmi bir yemege katildik birlikte. resmi bir yemeğin o kadar iyi gelebilecegi aklima gelmezdi :)) arabamiz olmasina ragmen uzunca bir yürüyüş yaptık ayni eski günlerdeki gibi montunun cebinde elimi isitti sarilarak yürüdük nasil mutluluk vericiydi.. :)

Yildizlara bakar gibi gozlerine bakmak istiyorum ve gozlerinde kaybolmak ,sarkilarda seni bulmak ve nezaman gorsem heycanlanmak bir ritim gibi bir calgi gibi .bizim olsun bu dunya bizim olsun bu ruya .Haykirmak delicesine seni cok bekledim demek ,ozlemlerimi sen de gidermek sen de beni oyle sevki askimiz destan olsun oyle sevki kus olup kanat cirpayim oyle seveyim ki denizim ol martim ol gozlerimiz bir birine bakinca ayrilamasin.Hadi gel bekliyorum seni hadi gel beni boyle sevgisiz beni boyle sana hasret birakma daha kac kis daha kac bahar gececek bunlari sana yaziyorum belki varsin belki de hic yok ama sunu bilki yoklugun bile beni bu sevgim den vazgecirmiyor.Umutluyum bir gun o liman da seni bekliyor olacagim ve sen limana demir attigin da ben sana kosarak gelecegim sen benim yillardir ugruna akittigim denizimsin.

su igrenc,cografyasi kuzey afrika mantalitesi ortadogu olan pis ulkeden kurtuldugumda yeniden dogucam,donus tarihimi her yil dogumgunum havasinda kutluycam aminnnnnn

Günlük ne yapıyorsun? Yine yazmak istedim. Toparlanmaya çalışıyorum her gün ve sonunda daha güzel düşüyorum. Bu nasıl iş anlamadım. Çıkmaya çalıştıkça en dibe batmak kelimesini duydum ama yaşamış gibi olmak çok farklı. Daha kötüsü olmaz inşallah. Şu profildeki fotoğraf var ya günlük aynı öyleyim işte. Ruhum da vurmuştu kıyıya zaten. Şimdi artık kıyıda da değil gibi gittikçe her şey daha da karışıyor.. Duaya o kadar ihtiyacım var ki.. artık daha da kötü

Dün Planet Earth 2' yi izledim sevgili günlük. Dünya o kadar eşsiz ve güzel ki bir kez daha hayran kaldım.

Günlükcüğüm valla hayat çok sıkıcı her gün aynı şeyler hiç action yok iş desen sıkıntılı aşk desen sevgili nasıl olunur onu bile unuttum o derece bu hep böyle mi devam edecek cidden bu boşluk fazlasıyla sıktı poff

Sevgili gunluk sevgilisi olan arkadaslarim midemi bulandiriyor. Ozellikle sevgilisinin tirnagini cuzdaninda tasiyip kutsalmis gibi seven... Sadece canım sıkılmasın diye arkadaşım mısınız seviyor muyum cozemedim (sanirim sacmalik yapsalar da seviyorum) bana sipsevdi hissetirmeyin Allah askina herkes tek erkege bagli kalip her hatasini gormezden gelmek kisitlanmaktan hoslanmak zorunda degil. Keyfime gore takiliyorum yoldan cikmis degilim

su pis ulkeden gitmemize kac ay kaldi...allam sana soz veriyorum hava sahasinin bile ustunden gecmiycem,tiksiniyorum arapcadan,mutfagindan,mantalitesinden,aptal saptal huylarindan boyk

Mutluydum yillardan sonra ilkdefa tesekkurler.Bu mutlulugum da yanim da olan herkese herseye .

Sabaha sınavım var ya erken kalkacağım ya gelmez şimdi bu uyku. Günlük insanlardan uzak duruyorum aslında bu durumu da seviyorum ne yalan söyleyeyim. En yakınım dediğim arkadaşlarımın tek amacının, tek düşüncelerinin para olması beni onlardan o kadar çok uzaklaştırıyor ki... Paraya tapmalarınızdan tiksiniyorum kızlar diye yüzlerine bağırasım geliyor bazen.

Aylar ayları kovaladı günlük.. Yitirdim herşeyi..Hissizlestim. Teslim oldum kaderime.. Rab neyi yazdıysa o . . Peki sen mucizeye inanır misin günlük? Çok ihtiyacım var şu ara. Ben ,ben değilim artık.Kayboldum. Allah El Hakemdir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…