Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,

Tavana asılı bir kum torbasından farksız hissediyorum. Hatta belki o bile benden daha kullanışlı olabilir. Uzun zamandır hayatımda güzel şeyler olmuyor ve sanıyorum ki olacağı da yok. Artık umut etmeyi de keseceğim sanırım.

Günlük bu nasıl iş anlamadım? Kararlı olunca farklı olmayınca farklı. Ya günlük şu kızın yazdıklarını bende yaşamak istiyorum be. Ama sadece yazdığı kısmı. O gün gelecek mi? Neyse ben gideyim biraz....

Günlük; şimdi sana anlatmazsam gidip anlatmamam gereken kişilere anlatırım o yuzden buraya içimi dökmek en iyisi. İnsanın derdini anlatacağı hiç dostu olmaz mi günlük. Hani dosta ihtiyacım yok ama su an anlatmaya, desteklenmeye, güce, morale ihtiyacım var. Sorsan hepsi dostum der ama gel gör ki bunları anlatamıyorum mesele anlatamamak değil gunluk anlayamamak. Ben anlatacağım onların tek cevabi, hmm canım üzülme hayırlısı ya. Hani samimi bi cevap olsa ona da eyvallah ama değil ve günlük. Ben buraya bunları yakınmaya gelmemistim oysaki amacım içindekileri dokmekti, her zamanki gibi yine beceremedim dimi. Günlük çok yalnizmisim gibi hissediyorum çoğu zaman. Gecelerden nefret eder oldum birde. bir de içimde nedenini bilmediğim korku var. Ya da bilmiyorum numarasına mi yatıyorum acaba. Günlük cidden biri gelsin şöyle beni bi kendime getirsin devam et desin, içindeki beynindeki kalbindeki o kotu düşünceleri önemseme, bu günler geçecek herşey düzelecek desin. Ama bunu beni tanıyan biri desin ki gerçek söylediğine inanayim. Çok sıkıldım birde günlük. Birde arada şey düşünüyorum gunluk acaba ben hep boylemiydim?? Yani bu ruh halinde, bu dusunce lerde miydim? Bu hayat düzeni hep boyle miydi? hatırlamıyorum uzun zaman oldu bu hissleri taşıyalı. Eskileri pek hatırlayamıyorum sanırım. Eskileri demişken hepsini kastetmedim neyse ben eski defterleri kapatalı çok oldu günlük. Bak bunu öğrendim mesela. Çok iyi sayilmasamda artık bu konularda mantıklı düşünüyorum. Yine ne kadar sacmaladim gunluk, ama yazmak istediklerim ile yazdiklarim çok farklı oldu. Anlatmak istediklerim ile anlattıklarım da farklı oldu. Sana yazmadiklarim yazmak istediklerim di. Anladın mi günlük? Senin anlamadıkların anlatmak istediklerimdi. Hepsi yine bende kaldı. Kalsın be gunluk kalsin. Bakalım daha ne kadar devam ederiz böyle. Yarınlar olacak mi, olacaksa nasıl olacak. Dua ile..

Uzun zaman oldu günlük.. Alıştım. İyi şeyleri beklemiyorum Artık. Pes ettim.Hiç bir beklentim yok. Hayatı gelişine yaşıyorum.Buna da şükür .. Hamdolsun..

Günlük şöyle kendimi alıp karşıma iyi bir kızasım var kendime, manyakmisin lan kendine gel diye?? Ben böyle miydim önceden de? Ya o kadar sorunun arasında bunu mu düşünüyorum ne kadar saçma. :/ Ama bak yazıyorum günlük, tek kelime yazmayacağım.

Gunluk oturmuş ağlıyorum bu saatte. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki aslında çaresizlik değil de dogru kelimeyi bulamadım. korkuyorum gunluk o kadar korkuyorum ki delirecegim gibi. Kalbim sıkışıyor gibi. Gunluk ne yapacağım bu nasıl bir psikoloji ruh hali, işin iyi yanımı kotu yani mi bilmiyorum ama iyi gozukuyorum dışardan icimdense fırtınalar kopuyor nedensizce nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum. Gunluk iyi degilim korkuyorum. gittikçe daha kotu oluyorum galiba.

Günlük bugünde şükredeceğim çok şey var. Bazı şeyleri kaybetmek, uzak olmak değerini daha iyi anlamama vesile oldu. Kendimi ara sıra yalnız hissetsem de o var çocuk var iyi ki de var. Belki de hayatımda verdiğim en doğru karar oydu.

Sevgili günlük bu aralar o kadar karmakarışığım ki ağlamak istiyorum ama yapamıyorum gülmek istiyorum onu da yapamıyorum çevremde olan olayları yanimda oturan sohbet eden insanları görüyorum duyuyorum onların yanında oturuyorum ama ruhum onların yanında değil

Sanki beni bi yere kapatıp elimi kolumu bağladılar bağırıyorum yardım istiyorum zincirlerden kurtulmak istiyorum ama başaramıyorum sesimi kimse duymuyo ıssız terkedilmiş bi yere hapsolmuşum kimse yerimi bilmiyo bilselerde umursamıyolar sanki

Ruhum boşlukta süzülürken bedenimi dünyaya hapsetmişler enerjimi alıp sökmüşler benden çevremde bişeyler oluyo ama bedenim tepki veremiyo bedenim sadece hiç bişey yapmak istiyo koca bi hiçç hiçlikte kaybolmak belki de ruhuyla bütün olmak ama hiç biri olmuyo hava soğuk ve yağışlı tıpkı benim gibi.

Güneşin bi gün benim için doğmasını çiçeklerin benim için açmasını baharı görmeyi bekliyo ruhum bedenim her hücrem bunu bekliyor dört gözle...

İyi misin günlük ? Ben nasılım bilmiyorum.. Ağaç misali.. Yapraklarim döküldü . peki ilkbaharim gelir mi günlük ? Yapraklarim yeniden yeşerir mi ? Duygusalligin dibine vurdum günlük. Allah Kerim..

Çok tuhaf bi gündü bugün. Insanların saçma salak hataları yüzünden ömrümden 10 yıl gitti. Hala ne olmuş nasıl olmuş anlamadım. Hakkım yenildi, pazartesi düzeltilmez ise ne yapacağım bilmiyorum. Ağlamaktan, düşünmekten harap oldum. Evet çok takıyorum ama takmamak elde değil ki bıktım yahu.

Bi yandan okul bi yandan iş bi yandan daha hiç hazırlıklarına başlayamadığım evlilik süreci. Bunları zar zor idare ediyordum bu sıkıntı nereden çıktı şimdi?

Neden her işim zor olmak zorunda? Neden rahat olamıyorum? Neden hep beni bulmak zorunda? Kendi halinde sadece mutlu olmak isteyen kimseye zararı olmayan bi insanım halbuki

Hey gunluk nasilsin ben bildigin gibi iste bugun soyle bir ic gecirdim keske bende o yerlerde sevdigimle oturabilseydim dedim bir gun gercek olur mu bilmiyorum ama beni canin dan cok seven biri varsa allah karsima cikarsin isterim .

8 yıl önce yollarımın ayrıldığı kişinin kardeşinin facesine baktımNadir de olsa şeytan dürtüyor....Ne onun ne eşinin yok.Kardeşleri akrabalarının isimleri var Ama onlara ait tek bir foto yok.Eşini merak ediyorum oysaki..İki ortak arkadaşımız çıktı biri işyerinden biri kuzenim...Bakarken içim acıdı..Kalbimi,beynimi aldılar ezdiler sanki..Niye baktım ki.Benim derdim bana yeterdi...

Yarina uyanmak istemiyorum. Butun gun annem ayri ben ayri agladik. Yeni bir gune dair umudum kalmadi. Yok olmak istiyorum. Ona kiyamiyorum.

Günlük birileri sacmaliyor mu bilmiyorum ama şunu diyor: Nefes alıp vermeye yaşamak diyorlar.
Sacmaliyor değil mi günlük sacmalasin. Günlük aramızda kalsın normal degilim

Günlük uzun uzun yazmıştım ama silindi, şimdi tekrar aynı seyleri yazmanın bir manası yok, çünkü burda önemli olan paylaşmak değil yazmak. Farkli seyler yazayım o zaman, gün gectikce eski beni ozluyorum. ozlemek değilde istiyorum. Eskisi çok iyi olmasa da suankinden çok iyiydi. Bundan sonra düzelir mi, sürekli böyle devam etmez nasılsa. İnişli çıkışlı bir hayattayiz nasılsa. Cokta yazasim yok. ben gider ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…