Günlük; şimdi sana anlatmazsam gidip anlatmamam gereken kişilere anlatırım o yuzden buraya içimi dökmek en iyisi. İnsanın derdini anlatacağı hiç dostu olmaz mi günlük. Hani dosta ihtiyacım yok ama su an anlatmaya, desteklenmeye, güce, morale ihtiyacım var. Sorsan hepsi dostum der ama gel gör ki bunları anlatamıyorum mesele anlatamamak değil gunluk anlayamamak. Ben anlatacağım onların tek cevabi, hmm canım üzülme hayırlısı ya. Hani samimi bi cevap olsa ona da eyvallah ama değil ve günlük. Ben buraya bunları yakınmaya gelmemistim oysaki amacım içindekileri dokmekti, her zamanki gibi yine beceremedim dimi. Günlük çok yalnizmisim gibi hissediyorum çoğu zaman. Gecelerden nefret eder oldum birde. bir de içimde nedenini bilmediğim korku var. Ya da bilmiyorum numarasına mi yatıyorum acaba. Günlük cidden biri gelsin şöyle beni bi kendime getirsin devam et desin, içindeki beynindeki kalbindeki o kotu düşünceleri önemseme, bu günler geçecek herşey düzelecek desin. Ama bunu beni tanıyan biri desin ki gerçek söylediğine inanayim. Çok sıkıldım birde günlük. Birde arada şey düşünüyorum gunluk acaba ben hep boylemiydim?? Yani bu ruh halinde, bu dusunce lerde miydim? Bu hayat düzeni hep boyle miydi? hatırlamıyorum uzun zaman oldu bu hissleri taşıyalı. Eskileri pek hatırlayamıyorum sanırım. Eskileri demişken hepsini kastetmedim neyse ben eski defterleri kapatalı çok oldu günlük. Bak bunu öğrendim mesela. Çok iyi sayilmasamda artık bu konularda mantıklı düşünüyorum. Yine ne kadar sacmaladim gunluk, ama yazmak istediklerim ile yazdiklarim çok farklı oldu. Anlatmak istediklerim ile anlattıklarım da farklı oldu. Sana yazmadiklarim yazmak istediklerim di. Anladın mi günlük? Senin anlamadıkların anlatmak istediklerimdi. Hepsi yine bende kaldı. Kalsın be gunluk kalsin. Bakalım daha ne kadar devam ederiz böyle. Yarınlar olacak mi, olacaksa nasıl olacak. Dua ile..