Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük ilk defa yazıyorum buraya…
İçime attığım tüm yorgunlukları buraya yazmak isterdim ama maalesef onu bile yapmaya cesaretim yok. Minik bir kızım var. Onu çok seviyorum ama bazen çok yorulduğumu anne olamadığımı hissediyorum. Elimden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışırken bazende onu çok üzdüğümü hissediyorum. Sabrımın tükendiğini mental olarak çok yorulduğumu hissediyorum. Bugün bana “anne bana kızmadın demi? Seni çok seviyorum. İyiki varsın.” dedi. Acaba ona çok mu kızıyorum farketmeden? Oturdum saatlerce ağladım… ağladım… öyle güçsüz hisssettim ki. Evet istemsiz bağırdığım zamanlar oluyor biliyorum. Şunu düşündüm. Ona ne kadar kızsam da o bana asla kızıp küsmüyor. Yine beni istiyor beni her koşulda sebepsiz seviyor. Bugün kendime bir söz verdim. Ona bir daha bağırıp incitmeyeceğim…

Sevgili günlük kızım lösemiyi atlattı ve biz bugün 2 buçuk yıl sonra ilk defa rehabilitasyona gittik evet kızım özel gereksinimli ve özel eğitim alması gerekiyor, birde küçük kardeşi var onuda mecbur yanımızda götürdük çok zor olur dedim ama korktuğum gibi olmadı ki omzumda çok feci bi ağrı vardı herşey çocuklar için yeter ki onlar iyi olsun

Annelik zormuş hele ki hastalık zamanlarında, uyumadığı zamanlarda, elini kolunu bağladıgını hissettiğin zamanlarda. Eşim de hasta ben de hastayım. Kayınvalidemgile geldik biraz dinlenelim diye. Çünkü burada bebeğimi çok güzel oyalıyorlar. Elhamdülillah ki böyle bir yere gelin gelmişim. Tek olumsuz yönü tv sürekli açık. Evladımı tv ye öylece bakarken buluyorum ve üzülüyorum. Bizimkilerden fayda yok. Annem alzheimer babam yorgun bu yaşta hâlâ çalışıyor. Ev çok kirli bayram önü bu hastalık hiç olmadı. Hastalık olmasa da oğlan yaptırmıyor ki. Amannn diyip salmak istiyorum. Onun varliği yeter

Sevgili günlük ne haber? Bildirim geldi bende yazayım dedim. Eskiden seni çok yazardım. yazardım ve rahatlardim sonra da seni yakardım seni bulup okumasınlar diye a4 kağıda yazardım hep seni defter tutmayı sevmem bilirsin. Ben ne mi yapıyorum valla işi gücü bıraktık başka bankaya transfer olacaktim ki hayatımın aşkını buldum evlendim evde oturdum oturmak o kadar hoşuma gitti ki birde cocuk yapalım dedik oda zor oldu neyseki oldu ikizlerim oldu hemde biliyormusun ikisinede tek basima ben bakıyorum saçlarım beyazladı artik ana saca direk ombre olmuyor dip boya yapacak bir sonrakinde kuaför, yolun ortasindayim yani cocuklardan cok yoruluyorum bazen bittigimi hissediyorum ama bitmiyorum işte cok şükür diyelim ha bu arada tek bir çocuğa bakıp ben çok yoruldum bittim diyen anneleri hala anlamıyorum geçen bir cafede ucuzleri olan bir anneye denk geldim oda tek bakıyormuş artik ne kadar yalan doğru bilmem halime şükrettim boyle işte hadi bu sefer yanmayacaksinn yine iyisin

Neden ben her sabah negatif kalkiyorum?
Neden hep sabah sabah huzur bozuyorum?
Sabah eşim yatakta sarildidi etti işte bende geldim ona beni nasil kırdığını söyledim ve yataktan kalktim .
İstisnasız her iki güne bir benzer olay oluyor ,yada ben sen benim için birsey yapmiyorsun ,benimde içimden gelmiyor sarilmak diyorum.
O da geri gelip "sen biraz tatli dilli temas seven biri olsan dünyayi önüne sererim "diyor .
Bende" sen önce serde göreyim"
İşte ayni yumurtami tavukmu önce vardi sorusu

Tam da üzgün olduğum bir an da bildirim gelmiş,bugün kızımın mezuniyet töreninde (4.sınıf) o rahatsız edici babetleri giydirdiğime pişman oldum,beyaz elbisenin altına spor ayakkabı olmaz diye kızımın konforunu bozdum,eve gelince ayağı vurmuş şekildeydi
Bu kadar mükemmellik için kasmasam olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…