- 18 Kasım 2020
- 20.761
- 49.947
- 548
Sevgili günlük ne haber? Bildirim geldi bende yazayım dedim. Eskiden seni çok yazardım. yazardım ve rahatlardim sonra da seni yakardım seni bulup okumasınlar diye a4 kağıda yazardım hep seni defter tutmayı sevmem bilirsin. Ben ne mi yapıyorum valla işi gücü bıraktık başka bankaya transfer olacaktim ki hayatımın aşkını buldum evlendim evde oturdum oturmak o kadar hoşuma gitti ki birde cocuk yapalım dedik oda zor oldu neyseki oldu ikizlerim oldu hemde biliyormusun ikisinede tek basima ben bakıyorum saçlarım beyazladı artik ana saca direk ombre olmuyor dip boya yapacak bir sonrakinde kuaför, yolun ortasindayim yani cocuklardan cok yoruluyorum bazen bittigimi hissediyorum ama bitmiyorum işte cok şükür diyelim ha bu arada tek bir çocuğa bakıp ben çok yoruldum bittim diyen anneleri hala anlamıyorum geçen bir cafede ucuzleri olan bir anneye denk geldim oda tek bakıyormuş artik ne kadar yalan doğru bilmem halime şükrettim boyle işte hadi bu sefer yanmayacaksinn yine iyisin
Günlük geri vazgeçtim barıştık günde 100 kere bosayim 101 kere barışıyorum hamilelik çok zorBugün kocamı bosamadigim için çok pişman oldum cocuk yaptıktan sonra kesinlikle boşamak lazım bir b.k a yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?