Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük, bu gün yediklerime dikkat edemedim patatesli yumurta yedim, zayıflamak istiyorum ama olsun napim

Sevgili günlük.. önceden neşeli, hayat dolu, sevecen bir kız çocuğu iken şimdi ise paramparça edilmiş, aynı zaman da tükenmiş bir kadınım. Tahammülümün kalmadığı, sabrımın bittiği, geleceğe dair umudumun tükendiği yaşlardayım. Ve sadece 26 yaşındayım.. Bu yol çok uzun, ve ben çok yoruldum. Yolun sonu intihar olmaması için çabalıyorum.. ama çabam boşa gidecek gibi. Gitgide zaman daralıyor. Hayata dair tutan tek şey bir çocuğumun olması. Onun bensiz büyümesinden korkuyorum, daha çok küçük.. kendimi çok zorluyorum o yüzden yaşamak için. İnsan hiç kendini yaşamaya zorlar mı? Ben zorluyorum işte, çünkü sen varsın miniğim. Ama hayatla da baş edemiyorum. Çok tükendim. Bir de üstüne çektiğim vicdan azaplarımı yok mu.. intihara meyilli anneyim diye. Annen umarım bir gün düzelecek oğlum. Eski neşesine, umuduna geri dönecek.. ve sen, her zaman geleceğe dair umutlu ol! Hayatını sev..

Sevgili günlük. Tam bitti kurtulduk dediğimiz yerden tekrar başlamak zorunda kaldık. Hayat hiç adil değil. Başkalarının hatalarını da biz ödemek zorunda kalıyoruz inanılmaz bir öfke var içimde. Bastırıyorum ve bu da geçecek demekle yetiniyorum. Ama başkaları yüzünden kendi hayatımı ötelemek zorunda kaldığım için çok kızgınım...

Sevgili günlük bir kaç gün önce çok sevdiğim arkadaş olduğum biri malesef vefat etti. 4 yaşında bir oğlu vardı dünyalar tatlısı. Bunalımdayım sürekli profiline girip ogluyla videolarına bakıp bakıp ağlıyorum aşamiyorum bu psikolojiyi. O çocuğa ne olacak diye düşünmekten icim içimi yiyor. Anne olduktan sonra iyice duygusallastim oğluma bakıp bakıp aglayasim geliyor dua ediyorum Rabbim bana sağlık ver oğlumun büyüdüğünü sağlıkla yuva kurduğunu iş güç sahibi olduğunu gorebileyim mutlu günlerini gorebileyim yavrumu büyütebileyim diye..bana bir şey olsa yavruma ne olur düşüncesi beni çok korkutuyor artık. Ve ateş ah güzel yavrum sen annesiz kaldın seni o kadar çok seviyorum ki keşke sana bir faydam dokunsa keşke sana sımsıkı sarilabilsem seni evime götürüp oyunlar oynatabilsem ilgilenebilsem. Allahım ne olur acısını hafiflet annesizligi en hafif şekilde atlatabilsin Ekinin yokluğunu aramasın ne olur. Çok çok çok üzgünüm kalbim paramparça. Ve ah Ekin güzel Ekin melek Ekin sen şimdi cennetten izliyorsun yavrunu biliyorum. Acıların son buldu çok direndin çok savaştın umudunu hiç kaybetmedin ama son dönemde artık sende hissediyordum gideceğini. Seni düşündüğüm zaman kalbime bıçaklar saplanıyor annem ve eşim yeter artik diyorlar. Yeter artık ağlama diyorlar ama ben ne zaman tek kalsam gözyaşları içinde seni düşünürken buluyorum kendimi. Seni çok seviyorum Ekin, mekanın cennet olsun. Rabbim senin güzel yavruna güzel yazilar yazsın senden aldığı ömrü ona versin upuzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah. Güzel gunlerini görmek istiyorum ateşin ondan güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim

Sevgili günlük!

Eskiden kimse okunmasın diye günlüğü gizli saklardık, başka kişi tarafından okundugunda da çok kızardık şimdi ise yazdıklarımızı kimse okumasa üzülüyoruz.

Biz dikkat çekmeyi istiyorus. Sevgiye açız. Sevgiyi nesnelerden bekliyorus ama neseler bize sevgi veremiyor onlar, bizi kucaklayamıyor.

Sevgili günlük,
Bugün üşenmedim ve bu posta yazılanları okudum sayfalar boyunca. Ve düşündüm, biz kadınlar ne kadar da güçlüyüz..
Güçlüyüz, ama mutlu muyuz ? Peki hangisi daha değerli?

Sevgili günlük

Ehline denk gelmeyen herşey ziyan olur. Can da inci mercan da...

Rabbim Sen tut ellerimden, gören de Sen bilen de Sen....

Sevgili günlük,
Hadi sen git işine de,
Herkes kendi işine,
Dağlarımda zulüm var lo,
Düşemem yar peşine...

Sevgili günlük neden ben bu kadar çok sıkılıyorum artık ne hissetiğimi de bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…