Popüler Konu Sevgili günlük...

biraz sakinleştim günlük

ama hala üzgünüm

bizi birbirimize düşürdüler

yarının öğretmenlerini

bizi bu hale düşürenlere hakkımız haram olsunnnnn

Çoook yorgunum ve uykum var günlükmirmirmirmirmirmirmirmir
Bugün aşkımla buluştuk 11 30 gibi ...
Her zaman gittiğimiz yerde buluşmuştuk oturduk ve 10 dk sonra benim çılgın kalk dedi ve atladık arabaya gittik...
Arkadaşını aldık vee benim canım bişey çekiyor :kedi: onu aradık ama bulamadık :bbo:
Arkadaşı ilk o şeyi aşkım istiyor sandı ve "hayırdır a... aşeriyon mu aklinialirimsmile" dedi tabi ben ==) :kedi::kedi:
Sonra tekrar kafeye ...
1 saat geç tekarr arabayla bir yere gittik işimiz vardı...
Sonra tekrar kafeyeee Üstüne oyunlar oynadık 101 , kağıt oyunları vs...
akannehirakannehirakannehir
Beynim ağrıyor valla
Yorgunummmmkafamçokkarıştı
Allah'ım en kötü günümüz böyle olsun be günlükk... olumunekankayizsmile
Seviiyorum laa ben onuuu:asigim:
Arada sinir etse bilebenneyaptımki

Amaaa...
Pazartesi okullar açılıyorr akannehirakannehir
Çok güzel bişeyyy amaaa bu dönem çok yorulcaz be günlük...
Rakibemle aynı gruptayım bu seferkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah'ım inşallah bu dönemden de alnım ak çıkabileyim :Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah herkes için hayırlıı başarılııı mutluuu sağlıkklııı bir dönem başlangıcı olurrr ...:Saruboceq::Saruboceq:
Başarı inşallah hiç birimizin peşini bırakmasın:Saruboceq:...

Bu arada 2 gündür boğazlarım acıyor...
Ama şincik herkes hasta gamyoncuiremsu
Mevsimsel heraldee...

İzmir'immm hep böyle hafifi serinnnnn hafif sıcak ol demi :1closedeyes::1closedeyes:

Günlük yaaa çok istiyorummmm yağmur yağsınnnnnn şimşekler çaksın:asigim:
Tryamour arkadaşımızın yazısının başına gözüm takıldı... Bu sefer özlediğimi buramm burammm fark ettim ...
Yaaa en azından yağmur yağsınn yaa çok özledim be günlükkk :kedi:

başım ağrıo günlük ve bu hafta iyice çığrından çıktı(

Annem ameliyet oldu ve iyi şimdi :))

yarın taksimdeki sarrafiye festivaline gidicem tabi iş de var orası ayrı.telefonu aldım ama gümüş rengi daha klas duruyordu.onun dışında bişi yoook.bye

günnüş bu sefer tam destek lazım
kknın gücünü gösterme zamanı:enbuyukkk:
burayı okuyan her arkadaşımızın face hesabı varsa mutlaka oy verip
yakın çevrelerinede haber vereceklerini ümit ediyorum:Saruboceq:
belki sürekli link görmek sizi sıkıyodur
ama kk için çok önemli
dilek çelik arkadaşımız desteklenecek
ETİ Browni

Günnüş Yarın gece 12'de 10 otobüsle beraber konvoy halinde bilecik'e doğru yola çıkıyoruzz ve pazar akşam 7'de dönüş yapıcaz... söğüt şenliklerine katılıyoruzzzz ve 2 nolu otobüste 3,4,5 numaralı koltukları aldık :)) fotoğraf makinesinin pillerini şarja taktım onlar doluyor ee spor ayakkabılarımı kıyafetlerimi falanda hazırladım ımmm hazırım şenliklere hazırım tepinmeyeee tey tey tey :))) pazar akşamı döndükten sonrada biraz dinlenip dur durak bilmeden şarköyeee vınnnnnnnnn, ee şarköyün en güzel zamanları şu eylül aylarıdır hem denizi hem havası vee çok nadir kişiler kalmıştır rahatlamıştır şarköyüm benim, okullar açıldı çoluk çocuk döndü sakindir ohh missss, ee üzüm zamanıda olduğu için bol bol üzüm alıcaz şarköyden :)
Neyse Günnüşüm işte böyleeee Başkada bi değişiklik yokk ( daha ne olsun dimi ama)
Hadi gittim ben.. Beni Görürsen selam söyle pai paiii ('',)

Günnüş;
Bugün sevgilimle görüştüm.Nazarı değdi herhalde yaa söylenip durdu çok güzelsin çok güzelsin diye Maşallahta dedi amabilmiyorumkismile
Haftaya doğumgünüm bugün de hediye baktık bana çünkü sevgilim bana hediye alamıyo tek başına Bişi beğenemedim.:umursamaz: SAnırım kendi hediyemi kendim alıcamohaoldumsmile
Günnüş saçımı iyi ki siyaha boyamışım.Bugün bende kendimi çok beğendimm:kedi:
Neyse ben bakınıyım birazcık hadi cici kalopuyorumnanaktan

18.09.2006~ Seni coook Seviyorum Aşkım.
Ne olurdu şimdi..yanımda olsan Gözlerine bakarak söyleseydim bunu..
8 Aydır görememek.. ne kadar acı..Artık karşıdan gelen insanları sana
benzetir oldum..yüzün gözümün önünde Sanki sen geliyormuşssunn gibi geliyor bana...
4.yılımızı doldurduk sevgilimmm..o kadar mutluyumkii seninle iyikii varsınn..

SABREDIYORUM... su günlerde sana olan Hasretim alev alev yaksada icimi Sabrediyorum..
Her bir tarafda haayalini görsemde karsimda Sabrediyorum...
Sesin kulagima fisildasada " Gel artik " diye Sabrediyorum...
Artik Hasretligimin Son demleriyse, yinede Sabrediyorum..
Artik icimdeki ses .. Yeter dayanamiyorum desede Sabrediyorum.
Cünki biLiyorum,saricam seni kolllarima,
ne cektigimiz aklima gelicek, nede daha cekecegimiz o Hasret gelecek.
Sadece Sen ve Ben olacak...
Simdi Sen Girsen Odaya.........
Sana Sarilsam Sarilsam Sarilsam...
Ve O Anda Dursa Ya Dunya.........Neden Sen Yokken Duruyor Ya?

Sabret ..

Hadi Gel Artik....... ..

Sarilayim Sana

Opeyim

Gozlerinin En Derininde Kaybolup

Tebessumunle Kendime Doneyim..... ....

Gel Artik

Cunku Bitmez Bu Ozlem

Ben Seni Seninleyken De Ozluyorum

Gel

Seni Seviyorum... ......

nan günlükçüm bu hafta da bitti çok şükür :Saruboceq: belli etmiyorum ama kirpiyi çok özledim off oofff..
evdekilere kızmış aramıyormuş bi kaç gündür sevgili kayınvalidem dert yandı ama pek bişey söylemedim aralarında halletsin keratalar kaydirigubbakcemile3
hem zaten beni her gece arıyor opuyorumnanaktan
hııı birde bu gün lazer epilasyon için randevu aldım çok sevindirik oldum kendi adıma nan :lepi:
pazartesi evde tadilat başlıycak şimdiden gerdi beni pofff
nese hadi kaçtı ben başh başh şakkıdı

Günaydın günlük. Az önce yerleri sildim ve yerler ıslak iken yürüme gafletinde bulundum. ayakkabının altı düz olduğu için bir anda kendimi yerde buldumkaydirigubbakcemile3 Keşke etek giymeseydim bacağım acıdı...direk yerle temas etti (.

Umarım dışardan bakanlar benim yerle bir olduğumu görmemiştir. kaydirigubbakcemile3

bende yazıyım gunlukkkk

dun aksam askımla bulustuk o kadar guzeldıkı kıyamam cok yorulmus uyuya kaldı yanımda bende onu ızledım..aksam kız kardesımle kavga ettık sacma sapan seylerden dolayı daha sonrada annem babam mısafırlıge gıttım ve kardessım o arada kıyafetlerımızı ayırmıs ve odasını degıstırmıs bende sınır oldum ve sabah cıkarken odayı kılıtledım cıktımm laelaelaelaelae şimdi askım aradı onu cok sevıyorummmm

bugun erken cıkıp babacıma gıtcemmhihoyyytaylardır görmuyordum
sonunda kavustum
koçiş süprıs yapıp getrmıştı babamı ama çalıştığım ıcın evde kalıp zaman ayıramadım
cnm babam bekle gelıyorum
yarında yolcu edığ annemın yanına yolluycazbayanssulusmileaşıklar kavuşsun bakalım
1 hafta oldu ayrı kaldı
babam sımdıden annende annen deemeye başladı:asigim:
yarın maç var büyük gün
ınş.fenerı sahasına gömmeye gıdıyorz
koçişlee
yenı bı beste yaptık onuda dınlemenızı tavsıye edıyorum
her maçta söylenıyo artık:asigim:

Dün gezmedeydim günlük
Güzel bi gündü hihoyyyt

Bu günde gezesim var
Aşama bi avm ye gidelim bari
forum olabilir meselaboshayallersmile

Sababın köründe kalkıyoruz paşamla
Bütün işlerim bitiyo öğlene kadar
:smiley-cool:
Ne yapsam acep
Dikişlerimemi devam etsem

Neyseçıkar bişey öğlenden sonra

Her sabah yürüyüşüme devam etsem ne süper kilo vericem...ah bir yapabilsem.

Konsantre olamıyorum!!!!!. İş için araştırm ayapmam lazım yapamıyorum!!!!!!!. Okuyamıyorum!!!!!. aklımda tutamıyorum günlük!!!!. Sadece yazmak,yazmak yazmak istyorum. Kendi kendime konuşmaktan bunaldım.

Seni bir kez daha görmeyi isterdim. acaba gelince görüşecekmiyiz ki. Sen görüşmek isteyecek misin. Yada ben senle görüşmeye devam etmelimiyim. Beni sana iten şey ne acaba? Halen uzak durmak isteyip duramıyorum bir şekilde elimde telefon senin numaran ve en son sana gönderilen bir sms.

senden gelen bir cvp yüzümde bir gülümseme. sonra uzunca bir sesizlik. yine hayaller.. yine hayaller...

Ve bugün sil baştan eğitim.....

Artık seninle de çok görüşemeyiz günlük

Ama bu demek değildir ki beddualarımdan vazgeçtim....

selamün aleyküm günlük bacı:hulya:

ctesi ctesi yine işteyiz şekerim. Bir güzel gazetemi okudum, çayımı içtim (gerçi şimdi adaçayı içiyorum mis gibi ohhhhh) K.K da geziniyom.

Dün akşam düğüne gitmiştik şekerim. Kızın biri ne oynuyor ne oynuyor, oynarkende gözü bizim masada. Vuuuuuuakannehir kocama baka baka oynadı şırfıntı alsanaalsanasmile.

Herife döndüm" bana bak önüne bakacaksın bundan sonra bakma öyle etrafa bak millet sana baka baka oynuyor" dedim.
şaşırdı "ne diyon sen" diyor bana he.alsanaalsanasmile, farkında değil olayın.

Kızdakide ne cesaret yav, yanında ben varım ayol adamın ne dikiyon gözünü:mymeka:
fazla oturmadık kalktık zati

Ay kendimi çok kötü hissettim kız günlük, paranoyak kadınlar gibi oldum dün, hani kıskançlıktan napacağını bilmeyenler olur, eşine hayatı dar ederlerya, offff iğrenç bir durum. Bir daha böyle yapmıycam söz bak. Kıskansamda bell etmiycem herife, kıçı kalkmasın. O beni kıskansın ya, ben niye onu kıskanacakmışım.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…