Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş 47. ayımızı doldurduk.1 ay sonra 4. yılımızı dolduruyoruz.Zaman ne çabuk geçiyoo yaa.....
:asigim: Aylar yıllar geçtikçe daha bi seviyorum aşkımı:kedi:
opuyorumnanaktan

günlükk çook uykum geldii :)))

cümbür cemaat film izledik adı apocalypto..nasıl filmdi o yaaa enfesti yaaa kelimlerle anlatamam yani o derecee...hayatımda iz bırakan yer tutan bi film oldu şimdiden

mel gibson nasıl bi film yapmış yaaa ..bizde nerde öyle filmler!

Ah benim güzel günlüğüm. Sabahın ilk saatlerinde pc ben ve iş yerimde yanlızım. Elim de bir sandeviç ekmek ..
ilk gördüğüm ve korkarak açtığım bir mail... Bana gelen bir mesaj. cevabın içeriği kısa ve net... Farklı kültürleri tanıma merakı bana hiç inandırıcı gelmedi... Neden bana kendini savuvuyorsun ki? doğru anlamışsın desen ne çıkardı. ((((((((((((.

Sevgili Gunluk,
Hepimizin gunu cok guzel gecer insallah..bu arada hala su "hayatim" a takili kaldim..acaba birgun bir guzel kalp de bana der mi?
boshayallersmile

günnüküm günaydın...boshayallersmile
bazı insanlar kendini pek bi akıllı başkalarını da enayi zalak zannediyiler amaaaa kazın ayağı öyle değil...
tatildeykene sokakta cep telefonumu düşürdüm farketmeden...haşortmanımın cebinden sorti yaparak ekranı üzeri yere düşmüş...ben de görmediğim için üstüne bastım, bi de ayağım kaydı: telefon pert oldu sonuç itibariylen...ekranı derin çizikler içinde kaldı:gitme:bi de insan kendi malına kendisi zarar verince daha bi nefret ediyo, mesela kocem yapsa bunu: canın sağolsun telefona gelsin derdim ama çok içime oturduakannehir...neyse efenim servise verdik bakalım ne zaman gelecek...o arada kocemin bi arkadaşının iphone u varmış satılık "alayım mı" dedi benimki, 300 kağıt ben de orijinaldir zannederek "istersen al " dedim koceme...Allahtan parasını vermemiştik daha...dün geldim internetten orijinal ürünün kullanma kılavuzuna bi baktım abi...nan ne menüler birbirini tutuyo, ne özellikler....bi öfkelendim hemen kocemi aradım, şaşırdı o da...ve işin kötüsü bööle çakma olanlarının sıfırı 150 tl zaten...millet yolmaya adam arıyo afedersin...nasıl içime oturdu anlatamam...gerçi normalde lüks eşya, ne bilim süpersonik telefon gibi komplekslerim yoktur çok şükür ama pc de yok evde...çok işimi görürdü o cihaz çokkkk neyse günnük herşeyde bi hayır var demi...
yeni maceralarımlan tekrar görüşmek üzere si yu

günlük hasta olduğumdan dolayımıdır bilemiyorum ama ben bu aralar onu çok özlüyorum
kendii o kadar güçsüz hissediyorum ki
o kadar ihtiyacım var ki ona..offf..
çok sevdim ben onu..gözümü karartıp nelerden vazgeçip sevdim
neden böyle oldu ki..Allahım sen bi çıkış yolu göster nolur..
51 gün olmuş..koskoca 51 gün ve tek haber yok
gel de kahrolma

Günnüşş
Dün spora yazıldımkaydirigubbakcemile2 Sauna eşofmanımı giydim koşu bandında sucuk gibi oldummm sonra her oturduğum yer su oldu utandım:kedi: yarıda kestim yedekte yoktu yanımda kötü bi giriş yaptım:sinifsinif:
Bugün ama çok terliycem duş alıp yedek eşofmanımla devam etcem..
Sırf saunası için gidiyorum zatenn bi mayhoşlaşıomm ki sorma kaydirigubbakcemile3
Dün emmisinin oğluna arattırdı..Aha şimdide sessiz tel.yaptı eşşoğluuu...

Günlüşüm hiç tadım tuzum yok yine...
Yalnızım zaten koca ev üstüme üstüme geliyor.
Annemler de şehir dışındalar,çok özledim onları.
Bu sefer çok sıkıldım yaa..Sadece onlar yalnız bırakmadı beni...
Ruhum da yalnız...Biliyorum olmaması gerek ama böyle hissetmeye de engel olamıyorum.
Hasret artık acı vermeyi de bırak beni benden aldı iyice.
Gücümü tüketti..Günler geçtikce ve hasretin daha kac yıl süreceğini hesaplamaya kalktıkca
daha da ümitsiz görünüyor her şey.
Kendimi hem cok sanslı hem de cok sanssız hissediyorum.
Böyle yalnız bırakılınca da aklımdaki sorular,korkular, kaygılar büyüyor büyüyor...
Koca bir dağ oluyor be günlük...
Hiç böyle yalnız hissettirmemişti be günlük...
Ama ben bugün....
Yalnızım ve çok mutsuzum mafoldumben

Selam günlük,
Aslında anlatacak çok şey var ama, nerden başlasam, bilemedim
Sadece artık şunun farkındayım, herşeyden önce ben varım, benim hödükle 2 gündür konuşmuyorum, kendisi bişey yokmuş havalarına yattı ama yemezler, bu sefer hayvan terli:dilcikar:
Konuşmayacakmısın diyor bu sabah kahvaltı yaparken, konuşmayacağım dedim, ya düzelir, bana saygı gösterirsin, yada inceldiği yerden kopar dedim. Bu sefer anladı galiba ciddi olduğumu
Kendisi bilir, bende bi insanım, harab etmiycem artık kendimi, ben değil, onlar uğraşsın bakalım artık:1closedeyes:
Anasıda bu sabah surat 5 karıştı, hiç umursamadım, bıraktım çocuğu. Ay bide demezmi kıza babaanneciimm bırakmam ben seni, heh dedim içimden, bir insan bu kadar mı karaktersiz olur
Nefret ediyorum onlardan, hiçbirini göresim yok
:enbuyukkk:

günlük nefret ediyorum kendini bi mok sanan gerizekalılardan
sinirim zıpladı sabah sabah
yok ben stajdan sonra kalmam burda..açarım büromu özgür özgür çalışırım
kaprisli insanların salak salak kaprislerini hiç çekemem
ortak büro açalım diye deli olan bi arkadaşım var onla açarım
ama kendi işim olur herkes haddini bilir
çok sinirlendim..laf anlatmaktan acizsiniz sonra eksik yapınca hemen suratlar asılıyo
e be gerizekalı sen bana baştan adam gibi anlatsana şu şu hesaplanacak diye
varsın patron beni beceriksizlikle suçlasın di mi..ne kadar uyanıksın
sen yarım yamalak anlat bana sonra eksik yapınca patrona içten içe hava at di mi
hepinizden nefret ediyorum bugün

Bugün herkese ve herşeye sinir oluyorum günlük
Kafam kazan gibi herşey üstüme geliyor
Hiçbirşey beni mutlu edemiyor
Mesaj atıp duruyolar yazmıycam işte rahat bırakın beni
Yatağıma gömülüp kaybolmak istiyorum
Bu ay regl döneminde kötü olmadım diye seviniyordum
Nerdeyse son güne geldim ama ağrım şimdi başladı,sinirlerim zıpladı
Ağzımın içi yara bere söküp atacam bu telleri bi gün,zaten iyileşmiyor hiç bi halt düzgün gitmiyor
Bunun dışında vücudum berbat sinyaller veriyor hasta mıyım ki
Gitmiycem işte doktora da doktorlara da sinir oluyorum

canım sıkkın günlük hem de çokÇok üzgünüm çoook
herkese bağırıp çağırıp kavga edesim varboshayallersmile

günlük sonunda korkumu yenip dişçiye gittim
baktı dr ne yazık ki dolgu olmaz dedi ve çekti
off hala aprıyo ya
bi daha da gitmem zaten
eli hafifmş dedi herkes ama anlamam ben acıdı işte
hala da ağrıyo
hapta yok yanımda işin yoksa akşamı bekle ufacık hap için püfff geçer mi bugün yaa geçer mi

10 dk sonra ( inş ) House M.D s7e01' i izliyor olacağım...delikafadulden
Bugün kendime kıyak geçiyorum...
Perşembe ve Cuma'ya enerji depoluyorum..

Ayrıca ilk kez baklagil pişirdim.Barbunya yaptım ve mükemmel olmuş.
Anneme de ufak bir jestim olsun..a.s.

Günlükcan Şimdi Kim Gidip Karnıyarık Ve Pilavı Pişirip Sonra Duşa Girip Ne Giyeceğine Karar Verip Süslenip Yollara Düşecek.. akannehir
Üşengecim Bugün Neden Bilmiyorum Ya.. Bıkkınlık Geldi Herşeyden..
Sana Taze Ve Güzel Haberler Getiririm İnş Akşama Gelirken sempatiksalakcinni
Öpüyorum Canikom.. Esmerime Ve Gamzeme Kocaman Öpücükler sempatiksalakcinni

Daral geldi. Daha ilk günden imza almış çeviri hocası.
Bu kadar da olmaz ki ya. ((
Hiç okula gidesim yok. (
Çok mutsuzum şu anda. Görmek istemediğim bir dolu insan var.
Allah'ım nolur bana güç ver. Huzur ver.
Neydim, ne oldum. Hiç bu kadar karamsar bakmıyordum olaya.
Ama şimdi her şey yabancı geliyor bana.
Yapayalnız hissediyorum kendimi. mafoldumben
Yarın okula gitsem mi karar veremedim. Sanırım gitmeliyim. :/

gunlukcum hello bugun geberdım resmen bır suru iş var yaptıgım ve bu aksam yapmam gereken
oyoyoyoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…