Popüler Konu Sevgili günlük...

Okula gitmedim bugün.

Pazartesi tam gaz başlarım artık.

Son 2 gündür çok yoruldum.

Dizimi bitirdim dün gece.

İçim karardı.

Bir insan bu kadar mı talihsiz olur.

So Ji'm için Cain And Abel'e de başlıyorum bugün. :)

Eminim yine harika olacak. :)

bağırmak istiyorum
nefesim kesilene kadar,yorulana kadar
öyle bir bağırmak istiyorum ki
canımın acısı biraz da olsa geçicek kadar
sonrada uyumak kalktığımda hiçbir şey hatırlamıcak kadar..

çok değil bir sene öncesine kadar,
yapacak şey bulamazken,oturduğum semtte yanlızlıklar içinde kıvranırken,
ne kapımı çalan vardı ne de kızımla benim çalacak bir kapımız..
şartların bu kadar değişmesi,bu kadar güzelleşmesi beni öyle sevindiriyor ki..
Allah kimseyi yanız bırakmasın.
Tamam insanın eşi,çocuğu hayatta her şeyden önemli.
Allahım yokluklarını asla ama asla göstermesin.
ama ya arkadaş?
o da çook önemliymiş günlük.
Üniversite hayatımda yıllarca kalabalıklar içinde olup da,sonra böyle yanlız kalacağımı tahmin edemezdim.
yanlızlığım da neden biliyor musun?
vefasızlıklar ya da kopmalar değil?
arkadaşlarımın hepsinin ama hepsinin çalışıyor olması?

böyle bir dert olabilir mi ya :)
bi insanın tüm arkadaşları mı çalışır? diye ağladığımı biliyorum ben :))

bi ara sırf bu yüzden çalışmadığıma pişman olur gibi olmuştum.
ama şimdi şükrediyorum.
Sanırım en doğru kararı verdim,Allah pişman etmesin asla..
kızımla beraber büyüyorum.
beraber geziyoruz,oynuyoruz,parka gidiyoruz her gün.
gelenimiz gidenimiz var.
benim olduğu gibi kızımın da arkadaşları var.
yanlız büyüyen bir bebek olmaması ayrıca mutlu ediyor beni.

Allahım bu günümüzü aratmasın.
ama herşey daha da güzel olacak sanırım,hissediyorum :)

canım gunluk
bugun yıne cok yoruldum ama sacımı kestırdım
sevgılım bır kez daha bencıllıgı ıle karsılastım sonra pırlanta neden evlenmek ıstemıyor oluyor adı

Yağmur başladı günlük, bardaktan boşanırcasına yağıyor...
Yağmurla birlikte içimde az da olsa huzur belirdi.
Seviyorum yağmuru...
Bir de şu iş durumum bir netlik kazansa Allah'ın izniyle biraz daha rahatlayacağım.
Bu duruma düşmeme sebep olanlar umarım bir gün bana yaşattıklarını yaşayarak nasıl bir ruh hali içinde olduğumu anlarlar.

selam gunluk
dun okula gıttım ya okulumu ozlemısım bee hocalarımı gordum stajımı gecıktırdıgım ıcın 1100 para odemem gerekıodu aslında ama almadılar benden bende mutlu oldum tabı uc gun gectı dıye o kadar para mı bayılmakk enteresan gelıodu zatenbilmiyorumkismileneyse ordan askım dk bası msj atıo gelmıo musun cabuk ol bılmem ne gıttım istiklale kapıyı acar acmaz bı sarıldı cok ozlemıs sankı bırıcık askısınıı opustuk koklastık bıraz uyuduk neyse az cıkıp gezelım dedık bende bı halsızlık basladı gunluk allahım dusun magazalara bıle gırmedım gıdelım dayanamıorum dedım gıttık hemen ustumu orttu hala usuorum dr dedı bendekı ınat yok gecer brazdan dedım we gıtmedım taylod almıs onu ıctım zaten ben hasta olunca dırek ayaklarıma wuruo agrısından duramıorum sabaha kadar ınledım oda ayaklarımı owaladı sabaha kadar basımda benı bekledı bı ara dalmısım ayaklarım usumus dıye kendı coraplaırnı gıydırmıs canım benım yaa hemen bugun doktora goturdu doktor ııkı hawale gecırmemıssın cok atesın war senın dedı bı suru ılac yazdı.gunluk cok planımız wardı ama bole hasta olunca ewe erken gelmek zornda kaldım herseye ragmen cok guzeldı bole merhametlı bırını allahım bana nasıp ettıgı ıcın sukredıorum.onu cok sewıorum suan nasılsın dıye merak edıosan ates ıcındeım ayaklarım agrıo zor duruorum ama yatarakta canım sıkılıo gorusmek uzeree

canım sıkkınnn nolur 2ekimde burda olsunnnn artık dayanma gücüm kalmadı gelsin artık:gitme:

günlük Allahım bize yardım etsin. herşey tam anlamıyla tamamlansın. yarım yamalak bişeyler kalsın istemiyorum.:sinifsinif:
huzursuzum bu gece. canım sıkkın. işime yarıycak olan şeyde hala yarım. Allahım inşallah o güne kadar tamamlanır. yoksa herşey tepetaklak olucak. mafoldumben
Rabbim sen yardım et nolur...
:Saruboceq::Saruboceq:

içimde huzursuzluk sıkıntı vs.hepsi varr...ne olucak böyle bilemiyorum?
kafamın içi bomboş olsun istiyorum,düşüncelerden uzak olmak..
ama yaşadığımız sürece bunlar var olucak,hiçbir zaman bitmicek tabiki..
sadece O'nu istiyorumm ben*
günlerce saatlerce kimseyi görmeden onunla olmak istiyorum..bana huzur vericek tek şey buboshayallersmile
seninleyken nasıl geçtiğiini anlayamadığım zaman,sensizkende böyle geçse yamafoldumben
hayallerimiz var a$kım..hepsi bir bir gerçekleşicek inşallah..
keşke yanımda olsan,değerini anlamam için illaa sana 8ay boyunca dokunamammı gerekiyodu?
kokunu duyamamam..o kadar zor ki...
kime söylesemm sayılı gün çabuk geçer diyo..hanii neden geçmiyo o sayılı gün?
sen gideli zaman durdu..o kadar çok özliyorumki senii sevgilimm..
burda olsan sahilimize çeksek arabamızı sen hadi bitanem biraz yürüyelim desen..
ben yok aşkım oturalım diye ısrar etsem sonra kızsan bana ne olurdu...
ama yoksun iştee...
bak kış geliyo ince giyiniyorum diye bana kızardın..
ben sensizz üşüyorum*sadece sana ihtiyacım var..SADECE SANA..
seni çook seviyorum...SEVGİLİM

Günlükkkkkk benle konuşmaktan zevk aldığını söyledi ama başka birinden hoşlandığınıda söledi :S benim ilgimi çeken tek erkek başkasını kaldırmıo içim :/ hala vazgeçmedim heves olsaydı biterdi ama bu değil galiba ana imkansız mutlu olamıycam ben galiba

Anlamıyorum !!

Tecavüze uğramasına rağmen hemcinsini suçlu gören kadınları anlayamıyorum.

Masum insanların damgalanmasını anlayamıyorum.

Erkeğin elinin kiridir zihniyetini anlayamıyorum !!!

çok seviyorum günlükcan çokkkkkkkkkkkkkkk... iyiki warsın iyiki bnmlesin aşkların en güzeli.. dayan bitanem dayan çok az aldı.. şafak :55 günler geçip gidecek..sabret.kavuşcaz meleğim snnle.. bu hasretlik bitecek..yine yanında olcam sarılıp uyucaz kokunu içime çekicem sımsıkı sarılcam sana hiç bırakmıcam..hasretim sewdiğim sanaa..çok özledimm..burnumda tütüosunn.
çok mutluyum çokkk..seni veren ALLAHıma şükürler olsun..RABBİM senin yokluğunu göstermesin bana..sen bnm herşeyimsin.tadımsın tuzumsun elim ayağımsın mutluluk kaynağımsın yaşama sevincimsin.geleceğimsin.sırdaşımsın.seni ölümüne sewiyorum sewgilim bizi birtek ölüm ayırır..başkasının gücü yetmez bizi ayırmaya.hadii bekliorum seni sewdiğim gel artık..bitsin bu askerlik..çok özledim senii....

I'm Sorry I Love You ile alakalı yorumları bir forumda okuyunca bir kez daha ağladım. mafoldumben

Bir de fonda Dream Theatre'dan Space Vest olunca mahvoldum. mafoldumben

Yok böyle bir aşk, yok...

Ağlayamaz durumdayken beni ağlatabildiği için aşığım bu diziye.

Eun-Chae'nın Moo-Hyuk'a bin kez seni seviyorum deyip ağladığı sahne beni bitirdi. mafoldumben

Salak mıyım ben günlük?

Düşünüp düşünüp, izleyip izleyip ağlamak istiyorum yeniden. boshayallersmile

Ayyy Bana Bi Haller Oluyooo Günlük Can.. sempatiksalakcinni
Gamze Kis Kis Gülmeye Başlar Şimdi Bunu Okursa..naniknanik
Ne Halt Yiyeceğimi Bilmiyorum.. Şaştım Kaldım :bbo:
Kalbim Beynim Zıtlaşmakta.. Zaten Dengesizdim İyice Yitirdim Dengeleri delikafadulden
Kankaa İmdatttt hihoyyyt:jeyyar:

sevgili günlük.bugün çok gezdim.ayaklarıma kara sular indi.ve siyaset yüzünden hiçbir arkadaşım kalmadı(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…