Popüler Konu Sevgili günlük...

yarın alışverişe gitmek istiyorum...değiştirilmesi gereken şeyler var...
tabi erken kalkabilirsem...
blogumu kapattım ayrıca bugün...
hevesimi aldım,yetti bu kadar bayanssulusmile
nette parfüm bakıcam biraz,yarın için kıyasalama yapıcam(ne düşünceliyim kaydirigubbakcemile3bütçeye katkım olsun dimi ama alkisalkisalkis
hadi görüşürüz inşallah

yine yeni bi gun bugun. haftanin son gununu bikac saat once geride biraktik.
bugun gune 2 saat fikosofi ardindan 2 saat anatomi ve ardindan 4 saat fizik aldiktan sonra o okul kapisindan nasil firlayip ciktigimi hatirlamiyorum. tek hatirladigim orada ciktiktan sonra kendimi nasil okul yakinlarinda bulunan alisveris merkezine attigim ve guzel ayakkabilarimkaydirigubbakcemile2
gunun yorgunlugunu o ayakkabilari alarak atmak guzeldi...

Gunicen Kankaaaammmmm

imdat frenini ben çekicem senin nikah masasında merak etmee senn, dua et nöbetçi kuyumcu yoktuu kanka yoksa ciddi ciddi gelicekti çünkü sıkıııı duuuurr bombayı patlatıyorum " Çocukcağız beni msn adresine ekledi bende kabul ettim ve senin dedikodunu yaptıkk Gerçekten aşık bu çocuk ve samimi duygularında .. hereyi yapmayaada hazır yani laylaylom haybeye konuşan tiplerden değil..."

Nemi konuştukkkk olmaz öleee nekadan ekmek okadar köftee kaydirigubbakcemile3 bol bol öpmen gerekicekkk beni sonra anltcam detaylı belgeriylennn yerimseniben
Neyse yaaa uyku delisi oldum sabahın 6'sından beri ayaktayım ve bir gram uyumadım 5 saat gidiş 5 saat geliş 10 saatlik otobüs yolculuğu ve buna durdurak bilmeden gün boyunca gezmeyi eklee eee nakavt bi şekildeyimm hala laf yetiştiyorum ne enerji ama :lepi:

Düşün sabahın 7'sinde evden çıktım 5 saatlik bir yolculuk yaptım sonra akşamın 8:30'unda otobüse binip tekrar bir 5 saat daha geldim ve ölmedim yaşıyorum halaa bendeki enerjiye bakarmısın kanka kafamçokkarıştı

Ayyyyy hadi gittim ben yaaaa valla bayılcam yoksaaa, yarın dinlenim paar günnüden itibaren maraton başlıyor yineeee

günaydın günnükbayanssulusmile
dün amma trafık vardı yaabilmiyorumkismileburayada ıkı damla yağmur düşmeye görsun hemen trafık allak bullak
eve gıtmem baya gec oldu
kocacım gece geldı sarıldık uyduk
bıde dızı cekımı patlattık mıaklinialirimsmiledemen keyfımıze
bugun karşıya gtcez iş çıkışı
maç var hihoyyytondan sonra eve dönebılırsek o saate dönerız yoksa ablamda falan kalırız
yarında ınş.kk dan cnm arkadaslarımla buluşcam:kedi:cok özledımm onları

bugün 3 gıbı cıkcam snra eve gıder kıyafetlerımı hazrlar doğru koçişle maçaaa yuppızemuszemuscnm askım aksam benı sevdı sevdı kokladı durdu
ıyıkı varsın bebem:asigim:

Bugün kayınvalidemin çok yakın aile dostunun kızı evleniyor,canım benim ya..Çok da severim kendisini,Allah mutlu mesut etsin inşallah:Saruboceq:
3de nikah var ancak biz gidemiyoruz akşam yemeğine gideriz dedik.
Bugün saçlarımı boyatmakda gene kararlıydım ama şu lanet olası röflelerim yüzünden gene ambargo geldi.Kuaförüm röflen olduğu sürece kafan iki renk gezersin diyor ya:gitme:
Sık sık boyatmam gerekecekmiş,bende nerde o beceri:bbo:
Kaldım iyi mi?
Gideyim diyorum kestireyim saçlarımı biraz kat verdireyim,bi 6 ay daha beklerim istediğim boya için ne yapalım.Böyle dipler bir karış gelmiş olarak gezmekte pek sinir bozucu.Kezban gibi:bbo:

Sevgili Gunluk,
Bugun yine cok hizli basladi ama olsun, duzenli, sistemli calisip,yasamayi seviyorum...
Sukretmeyi hic birakmadim, birakmayacagim da...
Bak yine hakli ciktim,kalbim temizmis ki hersey yoluna girmeye basladi...cok azi kaldi...
Gonul isleri mi? .....bak iste bir tek onu cozemedim....kalbim hala alacakli....

gunadyın gunlukcum
tilifonla uyandım bugun, onemlıydı
gecede ruyamda bı ton salak sey gordum ya abartısız
sımdı hazırlık felan yapmalıyım
pazartesı cok erkendi ama hazır değildim yani

günlük speddyye söyle çok bekledim onu ama yoğun galiba
benimde çok işim var bugün giremem bi daha o anlatsın :jeyyar: detayları fırsat bulduğumda okurum napalım artık

iş çıkışı eve gidip üstümü başımı dğiştirip yengeme gidicem tebareke okunuyo her akşam daha hiç gidemedim
amma ayıp oldu
gömnlünü alırım ben onun hadi günnüş görüşürzz öp canlarımı benim yerime kocamann Şeniz

Bu haftasonu islerimi halledebilirsem baya baya yol almis olucam.. hem de cok..
Biraz yol alirsam da haftaici cok rahat edicem.. haftaici rahat edebilirsem de diger calismalarima bakabiliecem.. O yuzden bu haftasonum baya bi onemli..
Asiri derecede yorgunum.. Hem cok uzgunum hem de herkes ustume geliyor nedense..
Tek laf kaldirabilecek durumda degilim..

söz geçmiyor ki kendine
mecalim yok anlat diyorsun ya
bendeki usul kıyameti

Istersen gunlerce anlatayim sana basimdan gecen herseyi, istersen yuregimi sonuna kadar acayim.. Yine de kimse anlayamaz ne hissettigimi..
Bu dunya uzerinde kendime mihenk tasi olsun diye sectigim tek seyin uzerinde tarih yazan bir mermer oldugunu, ve bunla yasamanin ne demek oldugunu.

Kendimi biliyorum...
Sebebi belli noktasi konmus bir masali yasatmaya calisiyorum..
masalim...

Sevgili günlükcüm
bugün önemli bi gün
canım sevgilime çok iyi bi iş teklifi geldii
süper hemde alkisalkisalkis
ikimiz içinde çok iyi olucak bu yerimseniben
dua ediyorum dünden beri olsun inşallah hayırlısıyla diye
kavuşmamız için süper fırsat :asigim:
olsun inşallah hayırlısıyla rahat edelim ikimizdee
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dün o kıytırık ameliyathaneye girerken yanımda ne ailem, ne bir dostum, ne bir sevdiğim vardı. İliklerime kadar hissettim yalnızlığı. Ama beklemediğim kadar güzeldi. Ben artık iflah olmam...

Kız günnük :)
Arkideşim geliyo bugün tembel tafuk oldumsempatiksalakcinni
Kahvaltı yapıcaz daha cokacimcoook
Ama yok ya hakkımı yemiyeyim paşamın tüm isteklerini karıladım evimi süpürdüm daha ne olsun dimi zemuszemus
Yarın yine eğlence bizi bekliyo gondol,kamukazi,kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Pazartesi desen ayrı bi şey lüküs bir otele yemeğe gidiyorum bayanssulusmile :roflol:
Ne giysem karar veremedim halen CADIARZU
Neyse paşam uyusun arkideşim gelmeden , Kaçar ben

Bir haftayı bitirdik günlük ne çabuk geçti di mi
Okulda arkadaşlarla güne girmişiz fisfisfis Girmişiz diyorum çünkü dün ben dersteyken onlar benim adıma da karar verip gün yapmışlar sempatiksalakcinni Hatta kura bile çekmişler ben dersten çıkdım hemen güne girdik sana mart ayı çıktı dediler.Güzel olmuş geçen yıl yapmamıştık ama hep birbirimizde toplanıyoduk.Bu yıl da dışarda toplancaz daha iyi olcak.Haftaiçi toplanmayı kararlaştırmışlar ama bakalım ne olacak çünkü benim haftaiçi akşam 6 da bitiyo dersim.Birde akrabalarla olan günüm var bayanssulusmile ev hanımı olma yolunda ilerliyorum bakalımsırnaşık şey Apartmanda bi organizasyon yapsam mı acaba sempatiksalakcinni.Dur ben bi teyzelerimin nabızlarını yokluyum razı olurlar mı böyle bişeye.Napıyım günlük hiç para biriktiremedim bu yıl en azından günlerde elime toplu para geçer de bankaya yatırırım. Sabahtan beri odamı topluyorum yoruldum valla ne çok karıştırmışım 1 hafta içinde, şu ne giyeceğine karar verememek ne kötü bişey hergün dolabım altüst oluyo valla.Çenem düşmüş tamam gidiyorum hadi öptüm seni bybyyya.s.

günlük ağazlı naber:smiley-cool:
yataktayım hala-tatlicadiarzu-duşa girsem açılırımgamyoncuiremsuaman kim yıkanıcak şimdi yamirmirmirmir
cabbarım arayınca mırıl mırıl mırıldanıyorum,ağzımı açmaya halim yok..o anda içimden ali rıza bey gibi konuşuyorum,ama herif beni duymuyo,sadece mırıltılarımı duyuyo:smiley-cool:
herifim bize gelicek akşam,bi kaç yemek hazırlıyım ona,keyfim yerine gelir
aa yada dur yaCADIARZUaçıyım şurdan favori roman havalarımı:sm_cool:yorganda kene var kopar kopar gene varr:dance: :teytey:
tamamdır aga,kalkıyorum ben:hooray:

iki gündür baya bi yoğunum.

perşembe halledilmesi gereken evrak işleri vardı.

dün de başladım işte.

yarım gün okul, sonra da yönetim toplantısı 6 gibi bitti

uzun zamandır yoğun olmadığım için baya yoruldum.

ama her şey öyle karman çorman ki nasıl başa çıkarım bilmiyorum.

bu arada eğitim sınavı 31 ekimde.

daha çok var yapsalardı keşke iki ayda. artık kasım sonu, aralık başı kadrolu olurum inşallah

gerçi iki gündür ders çalışacak halim kalmıyor. ve daha çok iş var.

hem ders çalışıp, hem de okulda çalımak zor olacak belli zaten....

Allah'ım bana yardım ett.....

Rep gönderen, mesajla soran herkese teşekkür ediyorum... a.s.a.s.

Kardeşimin evlilik tahlilleri için hastaneye gittiğimizde ciddi bir sorun olduğunu düşündü doktor ve raporu vermedi, bir hastalıktan şüphelendi ve o anda bizimde elimiz ayağımız çözüldü tabi ki... Sonucu alana kadar kahrolduk ama dualar yerini buldu çok şükür... Korkulan şey değilmiş. Kendi rahatsızlığıyla ilgili olan ufak bir sorunmuş...

Şükür Ya Rabbim, şükürler olsun sana... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim için öğrencilik hayatı bi süre daha devam edicek...
Dershaneye yazıldım.. Öss için..
İstediğim bölümü okumaya karar verdim..
Kpss tarihide belli oldu..o zamana kadar öss ve kpssyi bi arada çalışmak beni biraz yorucak olsada umarım ikisi içinde verdiğim ve vereceğim emeklerin meyvelerini kısa zamanda toplarım..
.
.
.Ve onu özledim.. Hemde çok.. Alışmışız birbirimize burdan giderken bi yanımda gitti sanki..
Uzaklıklar özlemleri çoğalttığı gibi birazda tartışma yaratıyor.. bu durum beni biraz zorluyor ama olsun sabrı ve anlayışı öğretiyor bana.. Bende çok fazla olmayan bir şey bu..
.
.
.
.
Ve geçmişte kalan kişi...Bi kaç gündür karşılaşıyorduk dün bütün gün aradı açmadım.msjlar attı açmadım sonunda bu kadar çok aradım hiç mi merak etmedin umrunda olmasada askere gidiyorum ben iyi yada kötü bi cvp ver yazdı. Yine yazmadım ve ardından bi sürü arama daha.. sonunda açtım teli.Ağzımdan çıkan sözler sert ve netti.. Benle bu şekilde bi konuşma beklemiyormuş.Güldürdü beni nasıl bi konuşma yapabilirdim onla ben ! Bi sürü şey söyledi hepsine onunla alakalı herşeyi unuttuğumu ima eden yada direk söyleyen geçmişin benim için değeri olmadığını sık sık hatırlatan cümleler kurdum. Şaşkınlığı bi okadar arttı.. Bana ,hiç mi sevmemiştin yada söylediğin yaptığın herşey yalandı.hayat sana böyle ne sundu beni bu kadar çabuk sildin dedi... Bana veremediklerini dedim senin alamadıklarını diye karşılık verdi..Kısa bi konuşma ile bu konuları kapatmaya çalıştım.Sonra bedduaların tuttu ve istediğin oldu Şırnağa düştüm (ne kadar doğru bilmem) dedi.. Allahın herkesin gönlüne göre veriyor yaptıklarını bi şekilde çıkarıyor dedim.. O sırada birşeyler dedi hatırlayamıyorum tam olarak ama ben güldüm ve ordan geri dönebilirsen görürsün dedim.. Güldü.. Sana ne olmuş böyle şimdi sana ne desem ne yapsam hangi sözü söylesem boş bu lafının üstüne ne hale gelmişsin dedi.. Boşuna kendini yorma bana bir şey söylemek için çünkü senin söylicen bi cümlenin bi anlamı yada bana bi etkisi olmicak o cümle bana dokunmicak bile dedim..Gerçektende öyleydi çünkü beni ona karşı bu kadar acımasız yapan oydu.. Ne söyliceksen söyle zamanım yok dedim peki o zaman kapat telefonu dedi ve kapattım.
Askere gidicek biri için bu şekilde bi cümle kurmamalıydım farkındayım..
Ama bana söylediği kelimeler yaptıkları haksızlıkları canımı acıtmalarını bi şekilde ona ben yapmalıydım..
Onunda canının acımasını üzülmesini istedim. Ve biliyorum ki bunu söylediklerimle başardım..
Allah biliyor ki ona orda birşey olsun istemem bi can taşıyor bi ailesi var... Sadece bana yaptığı herşeyin pişmanlığını yaşasın o kadar..

kuzenlerim gelicekkkk... 2 yıldan sonra ilkkez görüşeceğiz. sabahtan beri bekliyorum hazır bir şekilde. :)
herşey yoluna giriyor günlük. çabuk toparlanmayı öğrendim. görmezden gelmeyi, kabullenmeyi... umrumda değil hiçbişey. ben bir kere çok üzüldüm, bir daha beni kimsenin o şekilde üzmesine izin vermeyeceğim.. yoğurdu üfleyerek yiyorum. ve önümdeki maçlara bakıyorum hehehe. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…