Popüler Konu Sevgili günlük...

Kinyas Ve Kayra 10. baskısında. :) Geçen gün gördüm kitabevinde. :)
Ben aldığımda 9. baskıydı. :)
Talep görmesine seviniyorum. Başka hayatları da benimki kadar etkiler mi merak ediyorum.
Piç'de de demiş ki: 'Domino taşlarını bilirsin, özenle dizilirler, sonra tek bir fıskeyle hepsi teker teker yıkılır. Ancak domino taşlarından oluşmuş zincirin iki tarafına da aynı anda dokunulunca, zincir iki taraftan da yıkılmaya başlıyor. iki uçtan birbirini yıkarak ilerleyen taşlar, tam ortadaki taşın iki yanına da aynı anda çarpıyor. Ortadaki taş aynı anda, aynı güçte iki darbeyi iki tarafından aldığı için ayakta kalıyor. Bütün yıkılmış taşların arasında ayakta duruyor. Domino taşlarından oluşmuş zincirin bir ucu geçmiş, bir ucu gelecek. Yıkılıyorlar teker teker ve şimdiki zaman kalıyor ayakta. ' :))
Hehehe... İşte ben buyum artık. :lepi:
Daha önce de defalarca yazım zatii şekerim... geçmişi, geleceği bıraktım şimdideyim diye.
Tahmin edemezdim böyle bir huzura kavuşabileceğimi.
Asla olamayacak bir şey gibiydi... Çünkü neredeyse tüm insanlar ya geçmişte, ya gelecekte, ya da her ikisinde hayal alemi ve anılar içinde gezinmekten şimdiyi kaçırıyorlar. Bunun geyiği de çok yapılr zaten. Şimdiyi ıskalamayın vs... Sıkıcı.
Ama becerince o kadar güzel ki. Hakan Günday'a teşekkür ederim yine yine yeniden.
:lepi:

Bir kitapla hayatım değişti.
Şimdi de çooooooookkkk uzun süredir uzaktan yakından alakamın olmadığı 'aşk'ı kore dizilerinde buluyorum. sempatiksalakcinni
Hadi hayırlısı...
Bu gece de Disko Kralı başlıyorr... Heyooo...
Haydi byeee cicim.

Yanaklarım Kıpkırmızı.. Yüzümde Aptal Ve Şaşkın Bir Gülümseme..
Eh Be Çocuk!.. Beklemediğim Anda Kündeye Getirdin Beni..
Temkinliyim Ama Sen Bir Okadarda Kararlı Ve İnatçı..
Kırıyorsun Zincirleri Tek Tek.. Benimse Elim Kolum Bağlı..
Halbuki Yaralarım Taze Ve Çok Derin.. Dinlemiyorsun.. Dinlemeyeceğininde Farkındayım
Ama Eğer Aniden Sende Yıkıp Gideceksen.. Girme Kanıma Allah Aşkına.. Uzak Dur!.. yasakkelime

Aşk,dostumun hayallerini yıkma emi,iyi bak ona acısı taze daha...
yaralı...
biliyor ki oda mutlu olacak,bir daha üzme onu... :teselli:

ne sıkıcı bi gün,bomboş oturdum,hayatımın bugünü boşuna geçti.Hiçbişy yapmak istemiyorum,ama bu boşlukta canımı sıkıyor,üfff bugün bitsin artık

gunnuk
kış gelmeden şifayı kaptık küçük adamımla
yatamıyorumda :2:
bagışıklıgımız okadar düşük ki hemencik hasta oluyoruzz
hasta olunca kıymetini anlıyor insannn saglıgınn
offf her yerm agırıyooo :1closedeyes:

helal parayla alınan mal sahibine geri döner mi günlük?
kim aldıysa belasını bulur mu günlük?
evet arkadaşıma gitmiştim
daha önce 1232 kere yaptığım gibi ayakkabımı kapıda çıkardım.
beyaz converse tertemizdi..
tam gidicem bi baktım ayakkabı yok..
kızcağızın annesi de apartmanı talan etti ama giden gitmiş.
işin ilginç yanı kapıda bi sürü topuklu ayakkabı vs vardı yeni
hepsi yerinde duruyo bi tek bnmki yok
umarım alan her kimse geri getirir..sanmam da nyss
velhasılııı yazık oldu...

Bir gün bir adam çıkagelirmiş.. Siliverirmiş geçmişi. Bir gün bir adam gelirmiş .. Bundan öncede hep var olmuş gibi, tenini tanımışsın gibi, sesini duymuşsun gibi, kokusunu bilmişsin gibi.. Değişiverirmiş dünyan, değişiverirmiş kalemin. Kalbin .. Hiç ummadığın, umamadığın anında. Olmasını isteyip "olmaz ki.." dediğin zamanında.. Oldu. Çokda güzel oldu ..
"Seviyorum"un ilk Cumartesisi .. :asigim:

bir yerler gitmem lazım günlük. çok acayip şeyler geliyo aklıma. beynimi uyuşturmak için yaptığım sayısız aktivite yeni yeni meyve veriyor sanki. bilinçaltım yüzeye çıkyor, ne istediğimi öğreniyorum yavaş yavaş. gurbet gerekli mi gerçekten? bunu bulmam lazım. zayıflıklar güçlendirilmeli. icabına bakılmalı. yaş geçiyor.

Günnüş yarın benim doğumgünümopuyorumnanaktan
22 yaşıma giriyorum.Koskoca kız olmuşum :kedi:
Tek kötü yanı babamın yanımda olmamasımafoldumben

Günlükcağızım,opuyorumnanaktan
Sevdiceğimin yanına geleli 2 hafta dolmak üzere...kaydirigubbakcemile2
Henüz annemler çağırmaya başlamadı :roflol:
Zaten kendileri de tatilden yeni döndüler...:lepi:
Çok güzel geçmiş herşey, onlar için çok mutlu olduk...boshayallersmile Senelerin yorgunluğunu attılar ve 30. evlilik yıl dönümlerini en güzel şekilde kutladılar Ege turunda...:asigim:
Tanrım benle nişanlıma da o günleri göstersin işalla...:Saruboceq:

Beni sorarsan, iyiyim...:roflol:
Nişanlımı sorarsan, kendisi resmen kurtlanıyor. sempatiksalakcinni Çarçabuk düzen kurmak istiyor. Ben de istiyorum ama Aceleci davranmasını istemiyorum. fisfisfis Devamlı iş teklifleri alıyor veya başvurduğu bazı yerlerden cevap geliyor, Allah için her biri de iyi işler... Ama sanki biraz daha beklese daha iyi olacak gibime geliyor...şutarafagitti
En azından Kasım'a kadar. Zaten ne kaldı ki. En iyi iş o zaman belli olacak. En çok beklediğimiz pozisyon o zaman kesinlik kazanacak...:Saruboceq:
Ben de başvurular yaptım bir kaç yere...:hulya: Şanssızlığımdan mı nedir, 3 tanesi görüşmeye çağırdı ama işte İstanbul dışında olduğum için gidemedim.:çok üzgünüm: Sevdalım bin uçağa git dedi de akannehir amanıııııııın akannehir nasıl olacak yaa o! mafoldumben Uçak fobisi olan biri olarak o korkunun üstüne nasıl iş görüşmesi yapayım! eyvahedigeldismile
Arayanlardan birini aklımda eledim. Ufak çaplı bir kamuoyu yoklaması yaptım ve kurumun bana uygun olmadığına karar verdim.:dilcikar:
Diğer ikisinden daha çok istediğimle İstanbula döndüğümde görüşeceğim...bakalım nasıl olacak...şutarafagitti
Aslında İstanbul istemiyoruz ama eğer ben iyi bir şey tutturursam, nişanlım bana göre hareket alabilir...:sm_confused:

Az önce sahilden geldik ama gene arkadaşlar çağırıyor, birazdan çıkacağız Günnükcan...:lepi:

Benden haberler bu şekildeydi yani, henüz kesinleşen bir durum yok...
sempatiksalakcinni

sevindiğim şeye de bak :))))

o kadar uğraştım sonunda buldumm..fotoğraf makinemin ayarını.. :))) ekranı bozuk gözükmüyo ama ben gene de buldum heyoo..artık çok güzel çekiyo renkleri ten rengim gözüm süper çıkıyo hiç rengini düzeltmeme gerek kalmadı :)

hehehehe

çok yoruluyorum günlük yaa o kadar telaş var ki anlatamam.
artık yüzüm asık geziyorum yorgunluktan.
bide bazen çok şey istediğimi farkediyorum.
ahh benim şu olmaz olası yapım çok fena çook iyi biliyorum kendimi ama malesef frenliyemiyorum.
neyse günlükcan ben uyusam iyi olucak. yarın yine iş dolu evde.
sempatiksalakcinni

günnükümm bil bakalım ben naaptımmm guclubacismile cipis yedim cokacimcoook sempatiksalakcinni
önemli bişe gibi oturdun dinliyosun bide boshayallersmile ama benim için önemli çnkü 2 yıldır yemezdim ama ama nalet olsun tadına baktım mı bırakamadım :umursamaz:
inşallah sivilce neyin yapmaz.güzellik önemli tabii zemuszemus
haa güzellik demişken makyaj yarışmamız var :lepi:

duyduk duymadık demeyin ve katılın arkadaşlar.marifetlerinizi gösterin opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...icin-basvurular-baslamistir.html#post15336952

Kizzz günlükcan naber
bögüüünn süper bi gündüüü zemuszemus
arkadaslarimizin dügünü vardi oraya gittik
tabisi ben coook gözel oldum
kendimi begenmismiyim neyim sempatiksalakcinni
ama napim herkesler bana bakiyodu saskin saskin kaydirigubbakcemile3
saclari masa ile kivurcuk yaptim cit citlarida taktim gögüs dekolteli elbisemide giyindim bide 10 cm lik yeni aldigim papilerimi kaydirigubbakcemile2 ama ayaklarim cok agridi sorma
aliskin degilimya
neyse ordan ciktik baska bi dügüne orda cok kalmadik sonra kocisle dedik gidelim söyle canli müzik calan ama aile ortami olan biyere koskoca frankfurta attik kendimizi aradik taradik sorduk sorustrduk bulamadik kafamiza göre bi yer hep zippirlarin gittigi yerler var
neyse dedik netde arastirip geliriz bi hafta sonu tekrardan
meksika restauranti var oraya tlf acip hemn iki kisilik yer ayirtdik ve yemege gttik
mum isigi esliginde cok sevdigim meksika yemegini yedim ismi cok zor ondan yazamiyorum sonra güle oynaya kikirdiyerek evcagizimiza geldik
bu arada oglus babannesinde ve ben onu cok piss özledim be günlük onsuz düny abi hic ya
eglendim dedim ama icimin bi tarafi bostu yarin kavusuyorum sükürr kaydirigubbakcemile2

Bugün öğlene kadar uyuyayım dedim ama yok kociş dikildi dokuzda ayağa günlük :hulya:
Gerçi bu aralar evde olduğumdan çok uyuyorum, iyi oldu erken kalkmak a.s
Kalktık ben çayı koydum, tatlım da gitti gazete ve börek aldı cokacimcoook
Güzelce kahvaltımızı ettik.
Daha sonra bir arkadaşı geldi benimkinin, birlikte araba pazarına gittiler.
Kayınpedere araba bakıyoruz gamyoncuiremsu
İnşaallah ucuz ve iyi bir şey denk getirebiliriz.
Benim canım istemedi. Hava da yağışlı zaten. Otur dedim evde :icecream:
Yapılması gerekn bir sürü iş var ama ben tembellik yapıyorum
Biraz daha oturayım da sonra kalkarım günlük.
Akşama balık ziyafeti var, annecim yapacak opuyorumnanaktan
Şimdiden ellerine sağlık benim tatlımın Şeniz
Hadi günlük ben biraz turlayayım kk da... bayanssulusmile

Karşıdan Salak Gibi Mi Duruyorum Günlükcan..
Yada Saf!.. CADIARZU
Neden Kişiler Karşısındakinin İyi Niyetinden Faydalanmak İçin Her Yolu Dener
Sessiz Sakin Dost Canlısı Olabilirim Ama Eğer Damarıma Basılırsa Kaplanda Kesilmesini İyi Bilirim.. Bilen Bilir sengözlerimebaksanab
Sinek Küçük Ama Mide Bulandırır Derlerdi Meğer Ne Kadar Doğruymuş..
Midem Fena Bulanıyor Bi Durumdan Ötürü..
İnşallah Halledip Elimi Ayağımı Çekeceğim O Kişiden..
Bi Kere Daha Yanılıyorum Sanırım Yada Dur DOST KAZIĞI Yememe Ramak Var Diyelim Şuna sengözlerimebaksanab
Güya Aramızı Yapmaya Çalışıyo Ayağına Yatıp Başka Şeylere Zemin Hazırlıyormuş Haspam..
Ben Adımlarımı Nasıl Atacağımı Gayet İyi Bilirim 3. Bi Şahısın Sahte Direktiflerine Akıl Oyunlarına İhtiyacım Yok sengözlerimebaksanab

selam günlük dışardaydım gezmelerdeydim.yeni geldim eve :))

hava da çok güzel kapalı her an yağacak gibi en sevdiğim havalar bunlar benim bide bu sene çok kar yağmasını diliyorumm bol bol da yağmur ve gökgürültüsüüü

günlük çok şükür çok mutluyum çok iyiyimm..fazla söze gerek yok

sevdiğim 29 unda geliyo inşallah.bir gün önceye aldık heyecanlıyımm..seviyorummmmm:kedi:

Sevgili günlük.İçim ne kadar karardı sana anlatamam.İstanbul'a bugü geri döndüm beceri sınavım için.Aslında internet,alışveriş merkezleri,evim falan filan diyip mutlu olmam gerekirken şu an İzmit'te olmak istiyorum.Ne palladium,ne metro city gibi yerler bana çekici geliyo şuan.Ne de internet.
Gerçi ben mutlulugun formulunu biliyorum.O geri geldigi an..
Zaten kuzenimin getirdigi sütyenlerde annemin bedenine uygun.Annemin sevcegi tarzdada degil.Pc de hiç bi oyunu açmıcak şimdi.Ohoooo..
İçim harbi karardı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…