Günlük son bir haftam rezalet geçiyor. sanırım depresyona girmeme ramak kaldı.
Bıktım artık bu adamın kaprislerinden, uyuzluğundan, inadından. Yetti artık ya.
Moralim çok bozuk günlükcan. Bir kaşık suda boğabilirim inanki bu adamı. Sanırım artık hep böyle geçecek günlerim. O kendi havasında ben kendi havamda. Sinir harbi yaşayıp duracağız. Onu çekmek, onunla geçinmek ne kadar zor günlük. İnanki herkes geçinemez onunla. Suratına şöyle okkalı bir yumruk atsam rahatlarmıyım ki, hırsımı alabilirmiyim ki. bilmiyorumkismile
Oğluşum gece çok kötüydü günlükcan. Ne yediyse okulda dokundu sanırım, kaç defa kustu, ishal de cabası tabi. 3 kere yatak yorgan değiştim gece, lavaboya yetişemedi çünkü kustukafamçokkarıştı, 2-3 kerede altına kaçırdı, offf ne kötüydü yavrucummafoldumben, şimdi aradım nispeten iyiymiş bebem.
Bu arada gece boyunca çamaşır yıkandı, sabah bir posta daha atayım çamaşır dedimki makine bozuldu, onca yatak çarşaf yıkanması lazım tabi. Offff napıcam ben yaa.
Bu sabahta işe geç kaldım trafik çok kötüydü salak personel müdürüde" noldu hayırdır" demezmi, aptal herifalsanaalsanasmile, sana ne be adam, geç kaldık işte, özel arabamızla gelmiyoz herhalde, kaza oldu trafik felç geç kaldık, nolmuş yani, hasta:mymeka:
Bütün aksilikler bende yani anlayacağın günlük. Ama şu an benim için en önemlisi kocam olacak adamın yüzüne indireceğim okkalı bir yumruk:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?