Popüler Konu Sevgili günlük...

Dünya yıkılsa, yıkılmaz aşkın bende
Leyla yeniden can buldu bak sayendeopuyorumnanaktan

Bugün bunu dinliyorum günlükkk
Şahane bir parça yaa

:hooray:

Çevre temizliği tamam da...

Ağır ağır organizma da kirlendi galiba
Arınma şart oldu..

Offf günlük ne zaman geçer bu sıkıntılar , bu bıkkınlıklar .... Aslında biliyorum çok az kaldı çok azzzzzzzzzzz....

yeni işim baya yoğun günlük..
alışmaya çalıorum.
ve hata yapmaktan nasıl korkuorum bilemezsin.
serde mahçup olmak var çnk.
bide kafam basmımı la benim bazı şeylere.
anlamıom sankim.
üff akılda bunca şe varken onlarıda bi yere sıkıştırıom ..
napım.
akşam olsada evime gitsem.
evdeyken iş diodum,işteyken ev diorum ...
ne karmaşık bilmece hacııı

Sabahleyin sana bunları yazdımya günlükcan, biraz öncede şirkette salak bir kızla kavga ettim. Tuz biber oldu. Öyle böyle değil ama nasıl bağırdık birbirimize. Hasta ruhlu yaaalsanaalsanasmile Mühendis ya hanfendi bi mok zannediyor kendini, işe başladığından beri bir hava bir hava, kime be bu havan uyuzalsanaalsanasmile

Günlük...
Sana pek yazamıyorum ama inan kendime gülüyorum şu halime...
:asigim:
Seviyorum günlük...
Seviliyorum da... Şeniz
Bu sefer çok daha ciddi ve son derece emin adımlı...
Sanırım mutluluk bana da rastladı ve kalmaya niyetlendi...
Allah'ım bozmasın bunu...
İnşallah hepimiz tüm sevenler mutlu olur...
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne sen Leylasın ne de ben Mecnun
ne sen yorgun ne de ben yorgun
kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu...
Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan..
hep sonradan gelir aklıma hep sonradan...

Günnüş;
Çok yorgunum, uykusuzum ve şimdide bu halde ders çalışmam lazım
:a015:

Hayatimda bana en büyük kazigi atan yine ben kendimim biliyormusun. Yalanciyim ben koskoca bir yalanci. Kendimi iyi hissedeyim diye yalanlar söyledim kendime. Deli gibi etrafima saldirmak istiyorum. Ama en cok benim canim yansin, en cok ben yara alayim, en cok ben aglayim bunu istiyorum anliyormusun. Gerci nerden anlayacaksin ki sen beni. Ben bile beni anlayamazken beni sen yada bir baskasini niye anlasin niye????

Üzdüm günlük tüm olanlara oldugum durumla hicbir ilgisi olmayan benim sadece iyiligimi isteyen birine öyle kötü davraniyorum ki "O"nun acisini bu temiz kalbli insandan aliyorum. Nefret ediyorum kendimden ve su lanet olasi hayatimdan.

Hicbirsey tat vermiyor bana. Niye yasiyorum ki ben ya niye??? Hersey bos ve sacma geliyor bugünlerde bana. Kendimi igrenc hissediyorum, öfkem, kizginligim, kirginligim bitmek tukenmek bilmiyorum.

Aydinligima kavusmak istiyorum. Dipsiz kuyular, sabah olmayi bilmeyen sifiri karanlik geceler, bitmek bilmeyen kizginliklar, hayal kirikliklari, gözyasi hayatimin tamda orta yerinde iste bunlar var. Bunlarla bogusup duruyorum.

Kendime ait olmayan sahte bir yüzle dolasiyorum ortalarda. Kitaplarima, asigi oldugum gitarima küsmüstüm uzun zamandir elime almiyordum onlari lakin barismaya kendime iyi birseyler yapmaya kararliyim. O güzelim uzun saclarimi kestirdim, kiyafet alisverisine gittim, kitaplar aldim kendime, hatta habire arkadaslari biryerlere davet ediyorum. Peki bunlar beni mutlu ediyormu diye bir sor bakalim! Sor sor hadi cekinme korkma! Aslinda cevabin sende ne oldugunu biliyorsun: HAYIR, HAYIR, HAYIR.

Sonum ne olacak dersin? Ben pek bir hayir göremiyorum sadece rabbimden bana dogru göstermesi icin sabah aksam dua ediyorum.

Koca bir dugum yerlesti bogazima kendimi cok gücsüz ve zayif hissediyorum. Yapamiyorum, beceremiyorum, dayanamiyorum, basaramiyorum. Kafesi icimden cikarip özgürlügüme kavusamiyorum. Neler oluyor bana bilmiyorum ama rabbim sen sonumu hayreyle yarrabim...

Zaten baska diyecek birseyde birakmiyor hayat bana. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Akşama evime dönüyorum bakalım hayırlısı günlük...
10 günlük tatil çok iyi geldi bana kafamı dinlendirdim resmen kızımla beraber güzelll bir tatil yaptım günlükçümmm.
Akşama ne olur bilinmez işteeee

merhaba günlük

çok uzun zaman oldu sana yazmıyalı gerçi eskisi gibide kk girmiyorum
eski tadıda yok artık kk nın ilk üye oldugumda dostluklar paylaşımlar daha güzeldi
daha samimiydi
ilk tanıştıgım arkadaşlarımla halen görüşüyorum kk nın bana faydası arkadaşlık dostluk kurdum
görüştügüm konuştugum kişilere lafım yok
ama herkeste öyle degil be günlük samimi işten canım cicim deyipte arkadaş gibi görünüpte hiç ilgisi olmayanlarda var günlük
benim zor mutlu her an yanımda olanlara heyecanımı paylaşanlara lafım yok
ben olabildigince samimi oldum içten oldum fakat bazıları maske takmışlar malesef
üzüldüm kırıldım açıkcası
ben onları samimi içten sanmıştım yanılmışım
ben özledigimi yada elimden geldigi ilgi gösterdim
kimsedende ilgi yada bir şey istedigimdende degil
sadece ne bileyim insan ufak güzel bir şey bekliyor açıkcası buda garip bir şey degil sanırım bekledigimi görmeyince üzüldüm
hani derler ya sanalda arkadaşlık dostluk olmaz diye oluyorda herkesle olmuyormuş
bana olanlar yeter
oldugunu sandıgım kişilerde meger degilmiş lafları ve herşeyleri sanalmış
ben mutlu yada zor anlarında iyi kötü mesaj yada yorumlarımla destek oldum
olurumda insanlıgımı yine yaparım
kimseden bir şey beklemeden
üzüldüm kırıldım sogudumda

neyse günlük öyle içim doldu paylaşayım istedim
ben iyiyim mutluyum buda bana yeter allaha şükürler olsun
allah herkese mutluluk saglık versin

öptüm günlük arada gelir yazarım yine

"Remember Me-Unutma Beni " filminden sonra en etkilendiğim film oldu az önce izlediğim film :çok üzgünüm:

"Dear John -Sevgili john" :gitme:

şiddetle tavsiye ediyorum günlük film severlere

ay ben çok etkileniyorum ya böyle acıklı filmlerde senağlama

Offffff yine upuzuunn bir gün beni bekliyorr günlükcümm jaaaakannehir cabucak haftasonu gelsin istiyorummafoldumben

Immmmm tam tamına 12 kase çikolatalı puding yaptımmm guclubacismileguclubacismile evet evet tam tamına 12 tanecikkkkk napiiiim kardeşimmmm canım çekti dünden beri ve babam gidip bir sürü çeşit çeşit puding almış geldi hemen mutfağa geçip 12 kase yaptım soğutmaya aldım ve bekliyorum birazdan afiyetle yicemmmm :jeyyar: babam bir ara mutfağa geldi naptın sen kızım kaldımı puding dedi kaydirigubbakcemile3 sadece çikolatalı olanları yaptım baba dedim ımmm akşama doğruda bir güzel patates püresi yaparımmm ohh misss yani mide fesatı geçirmek için başka sebebim olamaz sanırsam galiba herhalde kaydirigubbakcemile3
Ayy neyse dur 1 tanesini gidip aliı yiyim barii dayanamicammm hadiii paii paiiii

Günlük Neden Saçma Salak Bi Gülümseme Var Yüzümde Bugün?
Neden Umutla Uyandım Allah'ım Şükürler Olsun Dedim..
Peki Ya Kız Kardeşimi İkna Etmeye Çalıştığı Zaman Gecenin Bi Körü Neden Kahkahalar Atıp Tüm Evi Uyandırdım?
Neden Neden Neden??? Kafamda Hep Bu Sorular :asigim:

işyerındekı sevıyesız ınsanlardan nefret edıyorum
Allah hakkımda kım ne dusunuyorsa ona bın katını versın ınsallah

Biz bu yola 15 ay diye çıktık bitanemmm ben seni değil 15 ay 15 yıl da beklerimmm ömrümün sonuna kadar beklerimm...:asigim: (Allah göstermesin ama)
canım aşkım benimmmm SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMM:asigim:

gururla,şanla,şerefle şafak saymaya devam;

ŞAFAK 327 turkbayragi

Son düzenleme:
İçim daha çok acıyamaz diyordum zaman geçti diyordum...herşey tüm beynime kurduğum setler yerle bir oldu.İkisinin nikah fotoğrafını görmek beni tekrar öldürdü.Yeniden ölünebilir mi buna yanıtım evet.Allahım nasıl acıyor içim..Ona bakışları yüzünü avuçlarında tutmuş o kadar sevgi dolu ki paramparça oldum.Artık bişe hissetmek istemiyorum duymak istemiyorum şuandan itibaren nefes almak istemiyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…