Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba...gece bilmem kaç..internetteyim..yeşil ördek gibi türküsünü dinliyorum..dayısı dün akşam bana dinle dedi bu şarkıyı dinle dedi..dünde bugunde dınlıyorum..türküde kendimi buldugum nokta çok..yeşil ördek gibi daldım göllere,,sen düşürdün beni dilden dillere....başım alıp gidem ne sen beni unut ne ben seni,,::(( fotoğraflarını koymuş..biri komikti..başında kask olan..acaba ne zaman çekildi..şimdi onunla konuşuyor olsaydım derdim ki günlük aşkım yaa kask var kafanda ama fotograf gene mınımınnacıkkkk...yok işte diyemem ::::::::::::::::::((((((((( içindede deme canan deme işte deme deme bunları zaten kimseye diyemem..bi gizliden eylüle acarım baska yok...aglarım bana cok yakın olanlar az cok anlarlar.. yeni fotoğraflarını ekliyor onun herksin dediği gibi keyfi yerinde...nasıl sevdaymış bu nerde aşkın ozan ozan bu senmisin bana en son yaptığın bende kaldı...eğer sen buysan bunlar iğrenç ozan böyle olma ozan verdiğin sözden dönme ozan inanma ellere ozan..ben sana kıyamıyorum ozan sen beni nelerle sucluyorsun oy yüreğim benim ozan ben resmıne bakarken yüreğimden bişeyler akıyor..cok tipsiz cıkmıssın fotograflarında ama umrumda degıl benım ıcımı akıtan sensin ruhun..ben fotografına bakarken gozlerının ıcınden ıcıne gırıyorum ozan başka ellerdemisin şimdi herşey bunu gösteriyor...şimdi biliyorum bi sürü şey oldu ailemle sorunların oldu kuzenimle olan durum dıyceksın bunlar ılerde karsımıza cıkıp bızı mutsuz eder dıye dusunuyorsun ozan ama benim suçum yok gereksız guvenmelerden tecrubesızlıkten toyluktan baska kımse bıze bısey yapamaz ama sen inanmıycaKsın değilmi buna sen beni bir an bile düşünümüyorsun mışıl mışıl uyuıyorsundur şimdi..bense seni burda bi siteye yazıyorum ah ben salak ben
ruhun bile duymazAllah'ım Sen büyüksün....

Okula gitmeyi,ders dinlemeyi,not almayı,kampüs havasını çok özlemişim be günlük. Sabahın köründe kalkmak da olmasa süper olcak bu iş :lepi:

Günlük saçlarımın uçları çok kötü oldu kestirmem gerekiyor ama kıyamıyorum kırıklarını aldırıp saç uzatan formülü deneyeceğim bayrama da boyamayı düşünüyorum ne dersin boyayım mı yoksa doğal hali mi kalsınboshayallersmile neyse bayrama daha çok var nasılsa kararımı veririm. Diyete de girdim spor da yapıyorum masaj aletimi de aldım selülit yağı da alacağım forma girmem gerekiyor artık günlük çok saldım kendimi uzun süredir cips yemiyorum günlük ben bile kendime şaşıyorum kolayı da fazla istemiyor canım çok şaşıyorum kendime ama çok sevindim bu duruma günlük sonunda bu bağımlılıktan kurtuldumhihoyyyt

günaydın günnük...
ne kadar sürer şimdililk kestiremiyorum ama, uzun bi süre için jinekolog defterini kapattım...nasılolsa ilaçlar hiçbişeye yaramıyor...ölmem heralde dimi yani

günaydın günnükçümmhihoyyythihoyyythihoyyythayırlı bı gün olur ınş
bu hafta koçiş gececıgece 12 den aşağı gelemıyo
bende devırıyom totomu yatıyorum valla
dün cok yoruldum işyerınde eve gıdıınce hemen yattım
hıc bı iş yapmadımmirmirmirmirsaat 10 da yatılır mı ben yatıyorum işte
ve o saatte yatmama rağmen uykumu alamıyorum
h sonu tatıllerde ıse en fazla uyuduğum sabah 7-tatlicadiarzu-ne kadar tuhaflaştı deıl mı
koçişim geldı azcık bısıler yedı
uslu uslu uyuduuk:asigim:cok özluyorum onu
perşembe günü bjklı arkadaşlardan bırının evıne davetlıyız
h içi de benı pek sarmaz ama davete ıcabet etmek lazım
bugün ınş bı yoğunluk olmaz
gerçı nerdeeesımdıden yoruldum dıyebılırım
annecığım pekmez yapıp yollasada enejı dolsam dıyorum:hulya:cnm anacımmm cnm babacım
cnm aılemmm:asigim:

şekerim nasılsımm bende idare eder işte

bugun büyük gün bi haber bekliyorum bakalım inşallah iyi olur herşey inşallah:Saruboceq: kıyamam yoksa onun gözünden akacak bir damla yaşa hiç kıyamam canım benim o nefesim :1hug:

diğer konulara gelince biz zaten karı koca ikimizde iyi niyetimizden kaybediyoruz herşeyi butun bu lafları iştimemiz ondan içimden cıkmıyor adama edilen lafla ya günlük ok gibi saplandı ama en cok neye sinirliyim biliyomusun bu lafları ederken o insan dediğim insanın onu konuşmasına müsaade etmesine namkör insan ertesi günü arayıpta dua ediyor adama sen ilk önce o lafları söylerken senin gibi insan olanı sustursaydın anlardım ama biz iki eşşek yeteriz bir aile garibim kocam içine de dokundu farkındayım kıyamam hiç belli etmiyor bana kafayı takmıyım diye ama zaten beniki takılı :1hug: yazıklar olsun ya size yazıklar olsun nasıl bir kalemde sildiniz adamın yaptıklarını aferin ana kız size kocaman alkışı hakettiniz alkisalkisalkis ana kız cok iyi insanlar olduğunuz için ağınızdan cıkanı yıllarıdır kulağınız duyduğu için cok ince kiişiklere sahip oldduğunuz için evin içindeki huzur beş dakika bile almadan bozduğunuz için kardeş oğul demeden düşünmeden kendinizden başkasını düşünmediğiniz tesekkuru bir boç biliyorum size guclubacismile

Son düzenleme:
Dün yanlış anlaşılmalardan dolayı ilk gerginliğimizi yaşadık çok şükür hallettik şimdi herşey yolunda. Aman aramız bozulmasın derken kendi nazaramızı değdiriyoruz sanki .

Konuşmuyorum günlük, konuşmuycam da:umursamaz:
Artık ne sesini duymak, nefesini hissetmek, ne de varlığını hissetmek istemiyorum:umursamaz:
Günden güne nefretim büyüyor
Bir insan yapar, yapar da, hemde düşmanına söylemeyecek sözler söyleyip, ertesi sabah ta
ben şaka yapmıştım alındın mı der mi?benneyaptımki
Evet alındım, çünkü bu lafları haketmiyorum, böyle lafın şakası bile olmaz
Ne diyeyim, hakkımı helal etmiyorum,
Ha bu sözü aynen yüzüne de söyledim belki çok ağır ama benim elimden iki kaşık su içmeden can verme dedim
allahım sen çok büyüksün, yalvarırım artık alnımın akıyla kurtar beni bu insan müsvettelerinden:Saruboceq:

günnük çok heycanlıyım kızım perşembe günü saat 8.30 da kollarımda olacak bi aksilik çıkmazsa.....nolurr bana çokkkk dua et günnüşşşş

Hey Allahım Yarabbim yaaa deli olucam ulennn kaydirigubbakcemile3 yahu 5 gün önce babam bana TRIDENT W T3 aldı ıphone benziyor diye bende gayet mutlu mesuttum , 5 gün boyunca gayet güzel kullandım şarköye gittiğimde nete telimden bağlandım falan fişman lakiiiiiin pazar sabahı kalktığımda telefonumun dokunmatiği çalışmıyordu açamıyordum kiliti sürüklenmiyordulmaz: hemen babişle beraber gittik telefoncuya, adama anlattım oda şaşırdı ve teknik servise vereceğini eğer olmassa yeni tel vereceğini belrtti ( 2 yıl garantili ya hani) neyse efendiciğim p.tesi günü tekrar gittik telefonumu almak için adam çıkarttı kutudan hattımı taktım tele oda ne yine aynı sorun dokunmatiği basmıyor üstelik dikkatlice bakınca anladımki benim verdiğim teli tekrar aynı şekilde vermeye çalışıyor ya olduysa hesabııı ama ben yermiyimmm yememmmmm neyse adam başka şubeyi aradı Trident yollasana bana dedi karşıdan gelen cevap aynen şu şekildeydi "Satmıyorum abicim ben o telefonu sürekli sorun çıkıyor telde" ohaoldumsmile babamla birbirimize baktık akannehir neyse adam dediki ben başka yerden getirticem akşama gel al yenisini dedi ama ben güvenemedim ve yine aynı sorun çıkar diye korktum ve aynı değerde başka teller göster bana dedim, samsung'un yeni çıkan modellerini gösterdi fakat W T3'ü kullandıktan sonra gösterdiği teller bana yavru telefonlar gibi geldi ve kararsız kaldım, zaten babam ben düşünürken sen bizim parayı ver biz vazgeçtik kızım karar veremicek dedi kaydirigubbakcemile3 aldık paramızı neyseki...
Eee nedemişler ucuz etin yahnisi'de böyle olur, ıphone'ye benziyor diye gider Trident alırsam olucağı budur, ama güzel teldi yaa 5 gün boyunca bozuluncaya kadar memnundum yani ben :kedi:
Kaldıkmı yine Nokia N70'e Ay neyse böyle işte benden tavsiye trident almayıverin bi zahmet yoksa benim gibi 5 günlük bir maceranız olur kaydirigubbakcemile3

Senin için değil bunu kendim için yapıcam.
Neden kaybettiğimi artık biliyorum ben.
Senin yapman gereken sadece bana destek olmak.
Çünkü ben zor bi süreçten geçtim ,karşıma sen çıktın.
Geçmişte yaşadıklarımı yaşamaktan korkuyorum güven duygum sıfıra yakın..
Yinede bütün hallerime katlanıyorsun.
Bana iyi sabrediyorsun.
Çünkü ben bile bazen kendime tahammül edemiyorum.
Kaybedersem bu yüzden seni kaybedicemi de biliyorum.
Kendimi toplamam lazım farkındayım.

O kadar umrumda değil ki artık, bana en yakın arkadaşımla beraber olmak istediğini söylese elimden geleni yapar, onları buluştururdum. Hatta düğün organizasyonunda yardımcı olur, düğün gecesinde de kendimi ortaya atıp dansederdim. 3 yıl ona ağladım, ona üzüldüm, sadece onu istedim. Şimdiki durumuma inanamıyorum. Bunları düşünebildiğime inanamıyorum. Msn adresimde bir mail olsa salak gibi acaba o atmış olabilir mi diye düşünürken şimdi adresim değişti ve eskisine hiç bakmıyorum bile. Nasıl oluyor da zerre bir şey hissetmeyecek hale gelebiliyorum? Senelerce onu bekleyecek halim yok di mi? Bir zamandan sonra her şeyden vazgeçebiliyorsun. Vazgeçtim çoktan... Mutluyum.

Günnüş üst kattakilere acayip sinir oldum bugün.
Günümde sinirli geçti herkese çattımalsanaalsanasmile
Allahtan sevgilim sakinleştirdi bitanem benim yaa:asigim:
Neyse gidim kitap okuyum anca bitiririm bu tempoyla devam edersembilmiyorumkismile

sevgılı gunluk buraya son gırışım eşıme ve arkadasıma sos verdım artık gırmıcem ve uyelıgımı sıldırmek ıçın gırdım.
artık ınanırmısın benden mutlusu yokk ohhhh dıyorum bır soz vardır hakeden hakettıgını bulucak cok dogru allahım sen duyuyorsun ya bızı baskada bısı demıyorum herseyın bır cezası vardır.okadar cok seyler varkı guluyoruz mutluyum mutluyuz .
elvedaaaaaaaaaa.

İçimden bi çılgınlık yapmak geliyo günlükcan..
Yakında bombasını patlatırım nasıl olsa..
Herşeyin hayırlısı diyor ve gidiyorum

günlük yalvarırım bi mucize olsun benim gücüm kalmadı artık
Allahım ne kadar mutsuzum..dayanamıyorum hiçbişeye..herşey o kadar yavan geliyo ki
Allahım nolur bi mucize olsun nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…