merhaba...gece bilmem kaç..internetteyim..yeşil ördek gibi türküsünü dinliyorum..dayısı dün akşam bana dinle dedi bu şarkıyı dinle dedi..dünde bugunde dınlıyorum..türküde kendimi buldugum nokta çok..yeşil ördek gibi daldım göllere,,sen düşürdün beni dilden dillere....başım alıp gidem ne sen beni unut ne ben seni,,::
(( fotoğraflarını koymuş..biri komikti..başında kask olan..acaba ne zaman çekildi..şimdi onunla konuşuyor olsaydım derdim ki günlük
aşkım yaa kask var kafanda ama fotograf gene mınımınnacıkkkk...yok işte diyemem ::::::::::::::::::
((((((((( içindede deme canan deme işte deme deme
bunları zaten kimseye diyemem..bi gizliden eylüle acarım
baska yok...aglarım bana cok yakın olanlar az cok anlarlar..
yeni fotoğraflarını ekliyor onun herksin dediği gibi keyfi yerinde...nasıl sevdaymış bu
nerde aşkın ozan
ozan bu senmisin
bana en son yaptığın bende kaldı...eğer sen buysan bunlar iğrenç ozan
böyle olma ozan
verdiğin sözden dönme ozan
inanma ellere ozan..ben sana kıyamıyorum ozan sen beni nelerle sucluyorsun oy yüreğim benim
ozan ben resmıne bakarken yüreğimden bişeyler akıyor..cok tipsiz cıkmıssın fotograflarında ama umrumda degıl benım ıcımı akıtan sensin ruhun..ben fotografına bakarken gozlerının ıcınden ıcıne gırıyorum
ozan başka ellerdemisin şimdi
herşey bunu gösteriyor
...şimdi biliyorum bi sürü şey oldu ailemle sorunların oldu kuzenimle olan durum dıyceksın bunlar ılerde karsımıza cıkıp bızı mutsuz eder dıye dusunuyorsun
ozan ama benim suçum yok gereksız guvenmelerden tecrubesızlıkten toyluktan baska
kımse bıze bısey yapamaz
ama sen inanmıycaKsın değilmi buna
sen beni bir an bile düşünümüyorsun mışıl mışıl uyuıyorsundur şimdi..bense seni burda bi siteye yazıyorum
ah ben
salak ben
ruhun bile duymaz
Allah'ım Sen büyüksün....